- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.921
merhaba kızlar;
bende yeni evliyim ve bir sürü sorunum var şöyle kısaca anlatacak olursak benim eşimin annesi ölmüş küçükken ablası büyütmüş onu onlar farklı şehirde ama babasıda ikinciye evlenmiş ayrı bi hayat kurmuş bizim iki şehirde düğünümüz oldu burdaki düğünde herşeyi biz karşıladık eşimin durumu müsait değil diye ablasının olduğu yerdede bi salon tuttular altın falan da istemedik iki bilezik babası (incecik) iki bilezikte ablası yaptı önemsemedim bunlarıki eşimin işinden dolayı borcu vardı burdaki takılar ordaki takılar hepsini borca verdim. şimdide benim ailemin evinde oturuyoruz kira vermiyoruz annemler başka semtte oturuyor.ben muhasebeciydim 8 yıllık bi tecrübem vardı nişandan önce işten çıktım eşim bayan kuaförü onun yanında çalışmaya başladım ama aynı iş yerinde olmuyor devamlı işteki sorun eve yansıyo müşterilerin yanında benle tartışıyo çalışmak istemediğimi söylüyorum anlamıyo başka bi yerde çalışamazsın diyor birde bir haftadır ablaları burdaydı iki tanede yiğeniyle gelmişler daha yeni evliyiz yılbaşını beraber kutlamaya çocuklarıda 20li yaşlarda yani küçük değil bunlar geldiler aramız açıldı iyice sanki onlarla bir olmuş bana öyle tavırlı sanki düşmanız herşeye bi serzeniş hep şikayet sanki zorla evlenmişiz gibi.abalarıyla bir olmş benim dedikodumu yapıyormuş benim kendi ablam duymuş.sonra yeğenleri pc başından kalmıyor biri bırakıyo diğeri alıyo resmenn sıra bekliyorlar benm yiğernim geldi 4 yaşında o oyun istedi söylüyorum çocuğa tamam diyo vermi 3-4 kere söyledim baktım vermedi bende dikildim başında ver dedim onu bile gidip söylemişler elinden çekip aldı pc'yi diye herşeye karıştılar evde ben umursamadım deterjanımdan evdeki düzenime kadar kafalarına göre atmışlar bişeyleri değiştirmişler.ben hiç bişey demedim bunlara ama eşim bana tavır aldı beni rezil ettin şurda üç günde falan dün gittiler ama hala konuşmuyoruz bende işe gitmedim bugün gitmiycemde bide orda bütün gün birbirimizi yemeyelim diye.
ah canım ya kıyamam sana tavsıyem mesafelerıne ıyı koru koru kı bır daha boyle bır sorun olmasın esıne bıle egerekırse goz dagı ver ve kendı ısını yap esınle aynı byerde olmaz bırbırınızı ozlemeye zamanınız olmayacak ablalarınada pes dedım artık bu kadarda olmaz kı koca koca cocuklar 3-4 yasındakı cocuga oncelık vermelı kı gercekden cok buyuk dusuncesızlık yılbasında yalnız kalamamıssınız canım esın dahı olsa sınırlarını ıyı cız sana tavsıyem budur:18: