Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar;

bende yeni evliyim ve bir sürü sorunum var şöyle kısaca anlatacak olursak benim eşimin annesi ölmüş küçükken ablası büyütmüş onu onlar farklı şehirde ama babasıda ikinciye evlenmiş ayrı bi hayat kurmuş bizim iki şehirde düğünümüz oldu burdaki düğünde herşeyi biz karşıladık eşimin durumu müsait değil diye ablasının olduğu yerdede bi salon tuttular altın falan da istemedik iki bilezik babası (incecik) iki bilezikte ablası yaptı önemsemedim bunlarıki eşimin işinden dolayı borcu vardı burdaki takılar ordaki takılar hepsini borca verdim. şimdide benim ailemin evinde oturuyoruz kira vermiyoruz annemler başka semtte oturuyor.ben muhasebeciydim 8 yıllık bi tecrübem vardı nişandan önce işten çıktım eşim bayan kuaförü onun yanında çalışmaya başladım ama aynı iş yerinde olmuyor devamlı işteki sorun eve yansıyo müşterilerin yanında benle tartışıyo çalışmak istemediğimi söylüyorum anlamıyo başka bi yerde çalışamazsın diyor birde bir haftadır ablaları burdaydı iki tanede yiğeniyle gelmişler daha yeni evliyiz yılbaşını beraber kutlamaya çocuklarıda 20li yaşlarda yani küçük değil bunlar geldiler aramız açıldı iyice sanki onlarla bir olmuş bana öyle tavırlı sanki düşmanız herşeye bi serzeniş hep şikayet sanki zorla evlenmişiz gibi.abalarıyla bir olmş benim dedikodumu yapıyormuş benim kendi ablam duymuş.sonra yeğenleri pc başından kalmıyor biri bırakıyo diğeri alıyo resmenn sıra bekliyorlar benm yiğernim geldi 4 yaşında o oyun istedi söylüyorum çocuğa tamam diyo vermi 3-4 kere söyledim baktım vermedi bende dikildim başında ver dedim onu bile gidip söylemişler elinden çekip aldı pc'yi diye herşeye karıştılar evde ben umursamadım deterjanımdan evdeki düzenime kadar kafalarına göre atmışlar bişeyleri değiştirmişler.ben hiç bişey demedim bunlara ama eşim bana tavır aldı beni rezil ettin şurda üç günde falan dün gittiler ama hala konuşmuyoruz bende işe gitmedim bugün gitmiycemde bide orda bütün gün birbirimizi yemeyelim diye.

ah canım ya kıyamam sana tavsıyem mesafelerıne ıyı koru koru kı bır daha boyle bır sorun olmasın esıne bıle egerekırse goz dagı ver ve kendı ısını yap esınle aynı byerde olmaz bırbırınızı ozlemeye zamanınız olmayacak ablalarınada pes dedım artık bu kadarda olmaz kı koca koca cocuklar 3-4 yasındakı cocuga oncelık vermelı kı gercekden cok buyuk dusuncesızlık yılbasında yalnız kalamamıssınız canım esın dahı olsa sınırlarını ıyı cız sana tavsıyem budur:18:

:KK25: Ben bugün kötüyüm :KK43:
sabah markete gittik eşimle oturdum kaldım,bayan geldi iyimisiniz dedi,iyiyim dedim ayran getirdi içtim,eve geldik ama hala aynıyım..otururken bile yoruluyor gbyim..yazdıklarınıza çok az bakabildim sonra atladım,herkes iyidir inşallah..hasta olanlara geçmiş olsun..
Ben eşime söyleyimde acile bir gidelim..
Seviyorum sizi..

çok seviyorum bu saçı,değişik bir havası var,çok yakışmış canım :KK12: Alışınca uzatmayacaksın bence :)

bizayrilamayz görümcek'in ne yapmış öyle yaa,büyük konuşmayım ama vallaha anahtarı elinden alır kapıyıda arkadan kapat bakiim derdim..çok uysalım ama kimse damarıma basmayacak..o hareket nedir öyle aman aman..
Eşinle yatakta konuşma böyle şeyleri,en azından şikayet gb olmasın,böyle böyle sizin huzurunuz bozulur,madem değişmiyorlar sende tırnaklarını çıkar ama eşine değil onlara
:KK23:

canım cok gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz:KK43:

bn geldm ama yıne gidicemm dısarı cıkıcaz hazırlnıcm..

Merhaba Kızlar;

Bende yeni evliyim ve bir sürü sorunum var şöyle kısaca anlatacak olursak benim eşimin annesi ölmüş küçükken ablası büyütmüş onu onlar farklı şehirde ama babasıda ikinciye evlenmiş ayrı bi hayat kurmuş bizim iki şehirde düğünümüz oldu burdaki düğünde herşeyi biz karşıladık eşimin durumu müsait değil diye ablasının olduğu yerdede bi salon tuttular altın falan da istemedik iki bilezik babası (incecik) iki bilezikte ablası yaptı önemsemedim bunlarıki eşimin işinden dolayı borcu vardı burdaki takılar ordaki takılar hepsini borca verdim. şimdide benim ailemin evinde oturuyoruz kira vermiyoruz annemler başka semtte oturuyor.Ben muhasebeciydim 8 yıllık bi tecrübem vardı nişandan önce işten çıktım eşim bayan kuaförü onun yanında çalışmaya başladım ama aynı iş yerinde olmuyor devamlı işteki sorun eve yansıyo müşterilerin yanında benle tartışıyo çalışmak istemediğimi söylüyorum anlamıyo başka bi yerde çalışamazsın diyor birde bir haftadır ablaları burdaydı iki tanede yiğeniyle gelmişler daha yeni evliyiz yılbaşını beraber kutlamaya çocuklarıda 20li yaşlarda yani küçük değil bunlar geldiler aramız açıldı iyice sanki onlarla bir olmuş bana öyle tavırlı sanki düşmanız herşeye bi serzeniş hep şikayet sanki zorla evlenmişiz gibi.abalarıyla bir olmş benim dedikodumu yapıyormuş benim kendi ablam duymuş.Sonra yeğenleri pc başından kalmıyor biri bırakıyo diğeri alıyo resmenn sıra bekliyorlar benm yiğernim geldi 4 yaşında o oyun istedi söylüyorum çocuğa tamam diyo vermi 3-4 kere söyledim baktım vermedi bende dikildim başında ver dedim onu bile gidip söylemişler elinden çekip aldı pc'yi diye herşeye karıştılar evde ben umursamadım deterjanımdan evdeki düzenime kadar kafalarına göre atmışlar bişeyleri değiştirmişler.Ben hiç bişey demedim bunlara ama eşim bana tavır aldı beni rezil ettin şurda üç günde falan dün gittiler ama hala konuşmuyoruz bende işe gitmedim bugün gitmiycemde bide orda bütün gün birbirimizi yemeyelim diye.

hoşgeldin öncelikle gerçekten cok yeni ewlisiniz..daha siz bir birinize alışmadan gelmeleri cok yanlış bir karar olmuş eşin önce bunu anlasın...durumun karısık biraz ama madem seni calıştırmak istemıyor üstüne üstlük de seni orda azarlıyor vs.sende gitme çalışma..bi zmndan sonra iş bulup çalışırsın...eşinle oturup konuş burdaki çoğu kişinin derdi eşlerin ailelerini desteklemesi ama bu sorunun nedeni de sadece konuşmamaktan kaynaklanıyor.güzel güzel konuşun. ve havada kalıcak bi konuşma olmasın..

Hoşgeldin öncelikle gerçekten cok yeni ewlisiniz..daha siz bir birinize alışmadan gelmeleri cok yanlış bir karar olmuş eşin önce bunu anlasın...durumun karısık biraz ama madem seni calıştırmak istemıyor üstüne üstlük de seni orda azarlıyor vs.sende gitme çalışma..bi zmndan sonra iş bulup çalışırsın...eşinle oturup konuş burdaki çoğu kişinin derdi eşlerin ailelerini desteklemesi ama bu sorunun nedeni de sadece konuşmamaktan kaynaklanıyor.güzel güzel konuşun. Ve havada kalıcak bi konuşma olmasın..

iyi gezmelre canım kocacıgınla sana:KK52:

plojooo geçmiş olsun kuzummm nazar değidi bak sana git git tansıyonun fln cıkmıstır...cok dikkat et ya üzüldüm bak şimdii baş ağrısı fln yoktur. inş. iyi haberini bekliyoruzz

ah canım ya kıyamam sana tavsıyem mesafelerıne ıyı koru koru kı bır daha boyle bır sorun olmasın esıne bıle egerekırse goz dagı ver ve kendı ısını yap esınle aynı byerde olmaz bırbırınızı ozlemeye zamanınız olmayacak ablalarınada pes dedım artık bu kadarda olmaz kı koca koca cocuklar 3-4 yasındakı cocuga oncelık vermelı kı gercekden cok buyuk dusuncesızlık yılbasında yalnız kalamamıssınız canım esın dahı olsa sınırlarını ıyı cız sana tavsıyem budur:18:

Nişanlıyken istediğim gibi bi iş bulmam sorun olmuştu düğüne 4 ay vardı o yüzden düğüne kadar orda çalışayım dedim onunda elemana ihtiyacı vardı tabi maaş vermemek onun işine geldi bende işi öğrendim burda çalış dedi ama ben masa başı işe alışmışım bide idari bölümde çalışmakla böyle esnaf tarzı çalışmak arasında çok fark var ben sevemedim işide bide bayan kuaförü düşünün bi sürü gıcık tip geliyor :) Şimdi yine giyinip kuşanıp masa başı işime gitsem akşam saatim belli olur hafta sonu tatilimde yok burda hergün çok yorucu zaten evlilik yorucu daha ona alışamadım ev işi yemek temizlik bide bütün gün dükkanda durmakta çok yıprattı beni.Ablalarıda ilk zamanlar çok farklıydı bu sefer sanki böyle bizi birbirimize düşürmeye gelmiş gibiydiler.Onlar gitti dün akşam yanlızdık sırnaşmaya çalışıyo onlar varken yüzüme bakmıyordu bende dedim ne o ablaların gidince yine bana mı kaldın diye sabahta kaldırdı işe gidelim diye kalkmadım oda gitti bende yattım öğleye kadar zaten şu iki aydır iş ev çok yorulmuştum.

hoşgeldin öncelikle gerçekten cok yeni ewlisiniz..daha siz bir birinize alışmadan gelmeleri cok yanlış bir karar olmuş eşin önce bunu anlasın...durumun karısık biraz ama madem seni calıştırmak istemıyor üstüne üstlük de seni orda azarlıyor vs.sende gitme çalışma..bi zmndan sonra iş bulup çalışırsın...eşinle oturup konuş burdaki çoğu kişinin derdi eşlerin ailelerini desteklemesi ama bu sorunun nedeni de sadece konuşmamaktan kaynaklanıyor.güzel güzel konuşun. ve havada kalıcak bi konuşma olmasın..

Biz aynı iş yerinde olduğumuz için zaten sorun yaşıyorduk bide ablaları geldi üstüne tuz biber oldu.Ben ayrı çalışsak ailesini sorun bile edeceğimizi sanmıyorum iyice yüz göz oldu akşamdan akşama görsek birbirimiz biz oturup ailelerimizi tartışmaya zaman bulamayız ama aynı iş yerinde bazen iş yerinin üstündeki binada oturanlar bile tartıştığımızı duyuyor 2 ay bile olmadı evleneli çok üzücü yeni evliyiz ben hiç böyle hayal etmiyordum.Çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak maddi olarak daha rahat olup maddi sıkıntı çekmeden rahatça istediklerimizi yapabilelim istiyordum tek kişinin çalışması farklı oluyor ikimzin çalışması en azından şu düğün borçları bitse rahat ederdik ondan sonrada çocuk yaparız diye plan kurmuştum :) ama hayat maalesef planlara göre işlemiyor...

Nişanlıyken istediğim gibi bi iş bulmam sorun olmuştu düğüne 4 ay vardı o yüzden düğüne kadar orda çalışayım dedim onunda elemana ihtiyacı vardı tabi maaş vermemek onun işine geldi bende işi öğrendim burda çalış dedi ama ben masa başı işe alışmışım bide idari bölümde çalışmakla böyle esnaf tarzı çalışmak arasında çok fark var ben sevemedim işide bide bayan kuaförü düşünün bi sürü gıcık tip geliyor :) Şimdi yine giyinip kuşanıp masa başı işime gitsem akşam saatim belli olur hafta sonu tatilimde yok burda hergün çok yorucu zaten evlilik yorucu daha ona alışamadım ev işi yemek temizlik bide bütün gün dükkanda durmakta çok yıprattı beni.Ablalarıda ilk zamanlar çok farklıydı bu sefer sanki böyle bizi birbirimize düşürmeye gelmiş gibiydiler.Onlar gitti dün akşam yanlızdık sırnaşmaya çalışıyo onlar varken yüzüme bakmıyordu bende dedim ne o ablaların gidince yine bana mı kaldın diye sabahta kaldırdı işe gidelim diye kalkmadım oda gitti bende yattım öğleye kadar zaten şu iki aydır iş ev çok yorulmuştum.

canım kendi işini yap ben hafta sonu bile çalışıyorum ama insanın kendi bildiği işi yapması gibi yok sel gider kum kalır diye boşuna demiyolar çok haklsın ben ortada senın bır hatanı goremıyorum canım ınsan evladı cıg sut emmıs kardes kardesı cekemez ama ben gorumcemı alt ust edıyorum ıkı lafımla yerı geldıgınde lafını esırgeme ınan senı cok ıyı anlyrm ben esımın aılesıyle yasıyorum ama kendımı ezdırmıyorum kesınlıkle cunku artık herseylerı bana daha fazla batmaya basladı 7 aylık evlıyım bende ve ınsanların gercek yuzunu bır eve gırınce aılesı ıcıbnde ıclerıne gırınce tanırsın kı ınsalalh surda bır ay sonra evımızı alıp ayrılacagız yanlarından ve esımede soyledım haftada bır ya onlar gelır ya bız gıderız ama fazlasını bekleme benden cok sogudum uzak kalmaya ıhtıyacım var dıye soyluyorum kı esımde yakında otursak bıle onlar bızı rahatsız etmez dıyo kı ben uzakda oturmak ıstyrm her turlu sıkıntını dıle getır hepp bıze dert olacagına bırazda onlara dert olsun ben eskı kusak degılım de yenı nesıl bu yapacak bırsey yok tatlım ama yorulsakda acalısalım kendı ayaklarımızın ustunde duralım :nazar:lutfen sende kendını yıpratma canım aksam olunca senın koynuna gırıyo ablasının degıl senı kaybetmekden korkmalı bence gozunu korkut aynı zamanda

Son düzenleme:
canım kendi işini yap ben hafta sonu bile çalışıyorum ama insanın kendi bildiği işi yapması gibi yok sel gider kum kalır diye boşuna demiyolar çok haklsın ben ortada senın bır hatanı goremıyorum canım ınsan evladı cıg sut emmıs kardes kardesı cekemez ama ben gorumcemı alt ust edıyorum ıkı lafımla yerı geldıgınde lafını esırgeme ınan senı cok ıyı anlyrm ben esımın aılesıyle yasıyorum ama kendımı ezdırmıyorum kesınlıkle cunku artık herseylerı bana daha fazla batmaya basladı 7 aylık evlıyım bende ve ınsanların gercek yuzunu bır eve gırınce aılesı ıcıbnde ıclerıne gırınce tanırsın kı ınsalalh surda bır ay sonra evımızı alıp ayrılacagız yanlarından ve esımede soyledım haftada bır ya onlar gelır ya bız gıderız ama fazlasını bekleme benden cok sogudum uzak kalmaya ıhtıyacım var dıye soyluyorum kı esımde yakında otursak bıle onlar bızı rahatsız etmez dıyo kı ben uzakda oturmak ıstyrm her turlu sıkıntını dıle getır hepp bıze dert olacagına bırazda onlara dert olsun ben eskı kusak degılım de yenı nesıl bu yapacak bırsey yok tatlım ama yorulsakda acalısalım kendı ayaklarımızın ustunde duralım :nazar:lutfen sende kendını yıpratma canım aksam olunca senın koynuna gırıyo ablasının degıl senı kaybetmekden korkmalı bence gozunu korkut aynı zamanda

Yaa çok üzüldüm canım sana da aynı evde yaşamak çok çok zor olmalı ben ilk başlarda diyordum gelsin ablan bizde kalsın çocuğumuza o bakar falan ama şimdi gerçek yüzlerini gördüm ya tövbe telefonla bile pek konuşmak istemiyorum yani onların yaptıkları değil asıl eşimin yaptıkları benim zoruma gidiyor ben ondan çok düşünüyorum ablaları geldi rahat etsinler gezdireyim yedireyim içireyim diye bunu bildiği halde dolduruşa geldi.Onu ablası büyüttüğü için anne gibi görüyo çok düşkün o yüzden ama Allah'ıma çok şükür farklı şehirdeler yani çok sık gidip gelme olmaz.inşallah şu iş meseleside hallolurda çocuk olana kadar biraz birikim yapmak istiyorum doğum için ve sonrası için kendi parama alışmışım ben yıllardır çalışıyorum annemden babamdan bile para isteyemem o yüzden eşimden istemekte zoruma gidiyor ayrıca 8 yıllık sigortam var ilerde emekli bile olabilirim. :))

Yaa çok üzüldüm canım sana da aynı evde yaşamak çok çok zor olmalı ben ilk başlarda diyordum gelsin ablan bizde kalsın çocuğumuza o bakar falan ama şimdi gerçek yüzlerini gördüm ya tövbe telefonla bile pek konuşmak istemiyorum yani onların yaptıkları değil asıl eşimin yaptıkları benim zoruma gidiyor ben ondan çok düşünüyorum ablaları geldi rahat etsinler gezdireyim yedireyim içireyim diye bunu bildiği halde dolduruşa geldi.Onu ablası büyüttüğü için anne gibi görüyo çok düşkün o yüzden ama Allah'ıma çok şükür farklı şehirdeler yani çok sık gidip gelme olmaz.inşallah şu iş meseleside hallolurda çocuk olana kadar biraz birikim yapmak istiyorum doğum için ve sonrası için kendi parama alışmışım ben yıllardır çalışıyorum annemden babamdan bile para isteyemem o yüzden eşimden istemekte zoruma gidiyor ayrıca 8 yıllık sigortam var ilerde emekli bile olabilirim. :))

evet canım cok zor ama gecıcı bır surelıgıne kabul ettım esımın degımıyle şirret oldugum ıcın benı ne kadar uzak tutarsa okadar ıyı kendi ruh sağlığı içinde inşallah canım tabi niye olmasın olursun ya emeklide aman ha abla falan sokma evine sakın ha ben calısıyroum ama ısım rahat cocugumu yanımda getırmeyı dusunuyorum acıkcası ıse ya ne olursa olsun ablası bututmusse buyutmus canım napalım bızde tasın kovugundan cıkmadık ya tovbe tovbe bızımde anamız babamız var geccek o ıslerı evlenınce cıftler bırbırının hem anası hem babasıdır.:KK47:

evet canım cok zor ama gecıcı bır surelıgıne kabul ettım esımın degımıyle şirret oldugum ıcın benı ne kadar uzak tutarsa okadar ıyı kendi ruh sağlığı içinde inşallah canım tabi niye olmasın olursun ya emeklide aman ha abla falan sokma evine sakın ha ben calısıyroum ama ısım rahat cocugumu yanımda getırmeyı dusunuyorum acıkcası ıse ya ne olursa olsun ablası bututmusse buyutmus canım napalım bızde tasın kovugundan cıkmadık ya tovbe tovbe bızımde anamız babamız var geccek o ıslerı evlenınce cıftler bırbırının hem anası hem babasıdır.:KK47:

:) aslında öyle yapmak lazım yüzlerine güldük arkamızdan kuyumuzu kazdılar yani ne anlıyorsun sen kardeşinin eşiyle arasını bozmakla çocuk bekar evlerinde sürünüyordu çamaşı yıkanıyo yemeği önüne koyuluyo mutlu onların dahada iyi olmamız için uğraşması gerekir.Ama zaten benim yanımda konuşmalarını görsen aman siz iyi olun biz bişey istemeyiz canım benm falan böyle arkadanda dedikodu :S İnşallah şu iş sorununu çözerizde o yanına alsın eleman bende gideyim kendi işimi yapayım kafalarımız rahat olsun bi süre evde durayım bakalım belki maddi olarak sıkışırsa razı gelir çalışmama yoksa buda ilerde sorun olacak zaten çocuk olunca çalışamıycam bi süre şimdide tam ihtiyaç varken niye inat ediyo anlamıyorum.Kendisi bayan kuaföre kızlar geliyor şakalaşmalar el kol hareketleri gülüşmeler bide bunları ben sorun etmiyorum ilk baş kıskanıyordum şimdi alıştım art niyeti yok bide güveniyorum hani müşteri olarak görüyor o benm yerimde olsa krize girerdi ya taksiye biniyoruz taksiciye inerken iyi akşamlar diyorum ona bile bozuluyor çok kıskanç oldu evlendikten sonra ne etek ne topuklu ayakkabı giyebilyorum hemen laf ediyor nişalıyken bile karışmıyordu bu kadar.

:) aslında öyle yapmak lazım yüzlerine güldük arkamızdan kuyumuzu kazdılar yani ne anlıyorsun sen kardeşinin eşiyle arasını bozmakla çocuk bekar evlerinde sürünüyordu çamaşı yıkanıyo yemeği önüne koyuluyo mutlu onların dahada iyi olmamız için uğraşması gerekir.Ama zaten benim yanımda konuşmalarını görsen aman siz iyi olun biz bişey istemeyiz canım benm falan böyle arkadanda dedikodu :S İnşallah şu iş sorununu çözerizde o yanına alsın eleman bende gideyim kendi işimi yapayım kafalarımız rahat olsun bi süre evde durayım bakalım belki maddi olarak sıkışırsa razı gelir çalışmama yoksa buda ilerde sorun olacak zaten çocuk olunca çalışamıycam bi süre şimdide tam ihtiyaç varken niye inat ediyo anlamıyorum.Kendisi bayan kuaföre kızlar geliyor şakalaşmalar el kol hareketleri gülüşmeler bide bunları ben sorun etmiyorum ilk baş kıskanıyordum şimdi alıştım art niyeti yok bide güveniyorum hani müşteri olarak görüyor o benm yerimde olsa krize girerdi ya taksiye biniyoruz taksiciye inerken iyi akşamlar diyorum ona bile bozuluyor çok kıskanç oldu evlendikten sonra ne etek ne topuklu ayakkabı giyebilyorum hemen laf ediyor nişalıyken bile karışmıyordu bu kadar.

inanma insanların yapmacık tavırlarına benim eşimde yurt dışınd agüveniyorum çok tantana yaptım ama bu ilişkimize zarar verdi o yüzden daha dikkatli davrandım bu arada evet canım evlenince daah bir kıskanç oluyolar denizden çıktım bu yaz eşim elinde havluyla kovaladı beni plajda güneşlenemedim sere serpe :KK53:

kizlar napiyosunuz nasilsiniz?
benim koca calisiyo bende sahilde kayinvaldeyle ve buyuk gorumceyle birgun gecirdim..
kocamla gecirmek isterdim:KK43:
gorumcemin arkadasi geldi oda evliymis bi takim sorunlari vrmis cocuga cok sahipleniyomus esinin ailesi
konu acilinca gorumcemde dediki: valla biz yanyanayiz sen simdiden alis bunlara
bnde dedimki hayir canim cocugu ben dogurcam ana babadan baska kime laf duserki cocugum istemedikten sonra hicbiyere zorla goturmem dedim
ooh iyi dedim valla bozuldu galiba ama caktirmadi hahaha
siz napiyosunuz kizlar bende bi ressim eklim benide gorun:KK70:
bu arada kizlar dugununuz nezaman oldu?
benimki 24.08.2013

kizlar napiyosunuz nasilsiniz?
Benim koca calisiyo bende sahilde kayinvaldeyle ve buyuk gorumceyle birgun gecirdim..
Kocamla gecirmek isterdim:KK43:
gorumcemin arkadasi geldi oda evliymis bi takim sorunlari vrmis cocuga cok sahipleniyomus esinin ailesi
konu acilinca gorumcemde dediki: Valla biz yanyanayiz sen simdiden alis bunlara
bnde dedimki hayir canim cocugu ben dogurcam ana babadan baska kime laf duserki cocugum istemedikten sonra hicbiyere zorla goturmem dedim
ooh iyi dedim valla bozuldu galiba ama caktirmadi hahaha
siz napiyosunuz kizlar bende bi ressim eklim benide gorun:d
bu arada kizlar dugununuz nezaman oldu?
Benimki 24.08.2013

canım biz düğün yapmadık

Son düzenleme:
canım cok gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz:KK43:

plojooo geçmiş olsun kuzummm nazar değidi bak sana git git tansıyonun fln cıkmıstır...cok dikkat et ya üzüldüm bak şimdii baş ağrısı fln yoktur. inş. iyi haberini bekliyoruzz

Sağolun kızlarr..
İyiyim çok şükür,tansiyonum düşmüş 9 a 5 ti..Kendi doktorunuz ilgilenebilir dedi acildeki bayan bebiş olduğu için..E o da izinli bugün pazar,çok çok kötüde değildim,tansiyon düşük olursa değilde çıkarsa tehlikeli olabiliyor..Eve geldim tuzlu birşeyler fln ayaklarımı yükseğe kaldırdım,uyumuşum bir daha..:KK31:

Sağolun kızlarr..
İyiyim çok şükür,tansiyonum düşmüş 9 a 5 ti..Kendi doktorunuz ilgilenebilir dedi acildeki bayan bebiş olduğu için..E o da izinli bugün pazar,çok çok kötüde değildim,tansiyon düşük olursa değilde çıkarsa tehlikeli olabiliyor..Eve geldim tuzlu birşeyler fln ayaklarımı yükseğe kaldırdım,uyumuşum bir daha..:KK31:

ah bebiş anneye boyle sakalar yapma bakim:emir_bebek::KK52::KK51::KK51::KK52::KK52::KK52::KK52:

kizlar ressim yukliyecegime dosya yukluyorum surekli
beceremedim yine off:KK43:
deva canim cok guzelsiniz masallah nekadar cok yakismissiniz allahim nazarlardan korusun

X