-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.901
aman canim ya benimkide oyle ona bakarsan hangi koca annesini babasini hice sayarki?
benimki bide tek erkek oldugu icin ve baba vefat ettigi icin cok pofpoflanmis cok simartilmis
halada cocuk gibi davranirlar
adamin evlenip kendi ailesini kurduguna inanamiyorlar birturlu
ama o artik benimmmm
sende sabret guzelim kendi evinize gectiginde hersey daha guzel olacak
iyi sabrediyorsun valla..
bende gorumcelerim evlenmesin diye dua ediyorum evlenirlerse kaynana bize gelcek..
ah canım benım kım ıstemez kı ıns hersey gonlune gore olur sakın ustlenme bastan dusunecekler borc yapmadan once 50 senedır yasıyorsa ınsanın bırıkımı olacak sakın hataya dusme bunların kenarda vardır parası
hahahha ay supersin canim yaaa iyi yapmissin benim ailem almanyada oldugu icin alti ayda bir iki haftaligina gidiyorum gecen ay ilk kez gitmistim beyefendi bensiz kalinca degerimi anladi valla:))
dogru olan bu ben sehırde buyudum benım annem babamda kavga ederdı ama babam anneme bır kere onur kırıcı soz kullanmadı annemde babama ama ayrıldılar olmadı dedıler medenı gıbı ama yok allahın koylulerı kendı mahallerınden baska ınsan gormemısler kıallahdan esımın dunya gorusu guzel de bunlara benzemıyo baktım onlar gıbı bende hemen yapıstırıyorum cevabı ben koyden gelmedım ona gore dıyorum yada senın karsında koylu kızı yok dıyorum
tabı gıdeceksın bende bunun aılesıne oyel goz dagı verdım dedım sımdı gıtmıyo olabılırım benım hayatım ıstnblda dyrm annem babam herkes orda gıdecegım ben tek basıma 40 erkege bedelım nasıl esımı gormeye tek gelıyorduysam gene aynı sekılde gıderım kımsenınde bana eslık etmesıne gerek yok falan fılan dıye lfı verıstryrm ufakdan
hahahha ay supersin canim yaaa iyi yapmissin benim ailem almanyada oldugu icin alti ayda bir iki haftaligina gidiyorum gecen ay ilk kez gitmistim beyefendi bensiz kalinca degerimi anladi valla:))
yok be cnmm ahh bn peylatım bu bnm kv olayını fln da siz yoktunuzz...bnm kp birazdan fazla sorumsuz zmnında k.kartı borcu yapmıs işin içinden çıkamamıs. nişan düğün hiç maddi destk olmadı kv ve eşim yaptı..snraa teyzesine bizim mutfak entre dolplarını kapıları yaptırdılar bna danışmadn olur dediler.sözde taksıt taksıttı ama düğünden sonra balayından gelmedn aramaya basladılar gönderin parayı diye..kv de bizden istemdi napcaz nasl bulcz dedi cok düşündüler kadın gerçktn üzüldüü bnde duydum söyledikleri sözleri..sonra elimizdeki nakitleri verdik.. elimizde kalamdı bişeyy sonra bulgrstna gittk orda da ewlendk hiç bişi kalmadıı...e kv borcların içindn cıkamıyor bu seferdde eşim 10bin tl krdi çekti..kp borclarını kapatmk için snrm biraz daha var. krdiyi kp ödüyor.verdiğimiz parayıda yazdım tarıhini bile borç verdik tl euro fln ne verdiysek aynısını alıcaz inş...
bn annemde babamda çok gördüm borç verip havada kalınmasını..ailelerimiz elbt ama önceden yapılmadı bişey biz tanıstık 3 ay sonra sözlndik o zmn yapılsaydı birseyler..o zmn böyle olmazdı üstelik bnm ve kvdlerden bi 2-3tane taksitlerini aldık biz ödüyoruz yoksa bizim sadece pc taksiti olurdu...
ayy ne yazmısım yaa eşim baımda spor yapcm bn ver pc diyo...işimi bitryim öyle dedimmkahvaltı hazrlayaym bu arda bnde grsz sonra
olsun cnm pc de cam da fln konusmuyormusunuz bi konusmasından kıl kap eşinin nedn öyle dedin efendii diye baklm nsl olur anneyi savunmk..
erkelerin annelerinden ayrılp kendileri evin reisi olduklarını kabullenmeleri uzun sürüyor ve cok zor bi süreç
evet tatlim bende almanyada dogma buyumeyim bunlarda gorduklerimi kimsede gormedim ya..
ekmegini yedikleri kisinin arkasindan atip tutarlar
kaynanamin yanina giderim gunde 5 10 dk gidimde kadinin halini sorim derdim
ama kadinla oturmak mumkun degilki
dizi izlerken konusuyo ya surekli ama dizi bitene kadar yorum yapiyo sanki bn o diyizi izlemiyomusum gibi yorum yapiyo
kafayi yememek mumkun degil..10 dk dan fazla oturmak hele hic mumkun degil(
esimde surekli calistigi icin farkina varmiyo
yoksa oda dayanamiyo bunaliyo fazla zaman gecirmez kesinlikle bunlarla yani.
tabi canim evlenince ne degisiyor anlamadim gitti ya..
bende esime dün bir soz verdim
eger olurda birgun almanyaya donus yaparsak birlikte sana soz veriyorum ailemin burnunun dibinde oturcaz hatta bi evde kalcaz dedim
gercektende oyle yapcam..
gorur o gununu-.-
ben senin ailene iki gun ugramayinca kotu oluyorumda
sen benim babami annemi bi ay aramayinca iyimi oluyosun dedim
haksizmiyim kizlar?
olsun cnm pc de cam da fln konusmuyormusunuz bi konusmasından kıl kap eşinin nedn öyle dedin efendii diye baklm nsl olur anneyi savunmk..
erkelerin annelerinden ayrılp kendileri evin reisi olduklarını kabullenmeleri uzun sürüyor ve cok zor bi süreç
ah su kp yok mu yemın ederım dert kız hep mı bızı buluyo anlamıyorum ınan acımam su durumla belkı bırseyler yapsalardı uzulurdum verıırdım ama ben vaktınde cektım sımdı bırazda sız cekın derım ıcımden ve vermemk ıcın tum cırkrflıgımı konustururum
aynen dedign gbi yapicam canim oda hissetsin bakalim nasil oluyomus
evet yaa..hem evlenmek icin can atiyorlar hemde evlenince alisamiyorlar.
asil bizim isimiz daha zor ya..bizim alisma suremiz daha zor degilmi?
bnde direndim ama laf bana gelmeye basladı haklarını yiyemem onlar verin demedi bn dedm eşime önce hespladık sonra verlm borc dedk.krdiyi onlar istedi...bnm kıymetimi bilsinler dee bni ters döndürmesinler yeter bna.
iyi yaparsın cnm cok gözüne sokar gibi deil ama inceden inceye.. ayrıca nedn aramıyormuşşş sen gitikce o da arsın senın aileni..
bizim işimiz gercktn zor aileler arasında dengeyi resmen biz kuruyrz biz olmask hemn çatırdar..
gecen c.tesi kvlerleydık..bu aksm annmlere gidlm pzr günü annenlere gideriz dedim ne grk var bgun birlikteydık biraz zmn geçsin size gideriz dedii çok şaşırmıstım dedım tmm bu adm olmuşş
kızlar bn kacıyorum kahvaltı yapıcaz dahaaa öptm
kızlarrr merhabalarrrrr nasılsınız mutlu pazarlar
kızalrrr yeni saçımı ekledimmmm bakın sonra silicemm tipim kayık