Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aman canim ya benimkide oyle ona bakarsan hangi koca annesini babasini hice sayarki?
benimki bide tek erkek oldugu icin ve baba vefat ettigi icin cok pofpoflanmis cok simartilmis
halada cocuk gibi davranirlar
adamin evlenip kendi ailesini kurduguna inanamiyorlar birturlu
ama o artik benimmmm:p
sende sabret guzelim kendi evinize gectiginde hersey daha guzel olacak
iyi sabrediyorsun valla..
bende gorumcelerim evlenmesin diye dua ediyorum evlenirlerse kaynana bize gelcek..

valla canım ıste calsyrm cok az gordgm ıcın bu sabır yoksa cekılecek dert degılelr ınsallah dualarınızı eksık etmeyın kızlar sıze cok ıghtıyacım var aıle olduk burda bırbırımızın dertlerını sevınclerını paylasıyoruz aman sakın evıne alma kalsınj evınde bosver aman dıyım cok buyuk konusmak ıstemıyorum ama anası babası hastalansa bıle su ankı dusuncem bakmam cunku cok kırıldım ve cok kızgınım:KK47:

ah canım benım kım ıstemez kı ıns hersey gonlune gore olur sakın ustlenme bastan dusunecekler borc yapmadan once 50 senedır yasıyorsa ınsanın bırıkımı olacak sakın hataya dusme bunların kenarda vardır parası

yok be cnmm ahh bn peylatım bu bnm kv olayını fln da siz yoktunuzz...bnm kp birazdan fazla sorumsuz zmnında k.kartı borcu yapmıs işin içinden çıkamamıs. nişan düğün hiç maddi destk olmadı kv ve eşim yaptı..snraa teyzesine bizim mutfak entre dolplarını kapıları yaptırdılar bna danışmadn olur dediler.sözde taksıt taksıttı ama düğünden sonra balayından gelmedn aramaya basladılar gönderin parayı diye..kv de bizden istemdi napcaz nasl bulcz dedi cok düşündüler kadın gerçktn üzüldüü bnde duydum söyledikleri sözleri..sonra elimizdeki nakitleri verdik.. elimizde kalamdı bişeyy sonra bulgrstna gittk orda da ewlendk hiç bişi kalmadıı...e kv borcların içindn cıkamıyor bu seferdde eşim 10bin tl krdi çekti..kp borclarını kapatmk için snrm biraz daha var. krdiyi kp ödüyor.verdiğimiz parayıda yazdım tarıhini bile borç verdik tl euro fln ne verdiysek aynısını alıcaz inş...

bn annemde babamda çok gördüm borç verip havada kalınmasını..ailelerimiz elbt ama önceden yapılmadı bişey biz tanıstık 3 ay sonra sözlndik o zmn yapılsaydı birseyler..o zmn böyle olmazdı üstelik bnm ve kvdlerden bi 2-3tane taksitlerini aldık biz ödüyoruz yoksa bizim sadece pc taksiti olurdu...

ayy ne yazmısım yaa eşim baımda spor yapcm bn ver pc diyo...işimi bitryim öyle dedimm:KK51: kahvaltı hazrlayaym bu arda bnde grsz sonra

hahahha ay supersin canim yaaa iyi yapmissin benim ailem almanyada oldugu icin alti ayda bir iki haftaligina gidiyorum gecen ay ilk kez gitmistim beyefendi bensiz kalinca degerimi anladi valla:))

tabı gıdeceksın bende bunun aılesıne oyel goz dagı verdım dedım sımdı gıtmıyo olabılırım benım hayatım ıstnblda dyrm annem babam herkes orda gıdecegım ben tek basıma 40 erkege bedelım nasıl esımı gormeye tek gelıyorduysam gene aynı sekılde gıderım kımsenınde bana eslık etmesıne gerek yok falan fılan dıye lfı verıstryrm ufakdan

dogru olan bu ben sehırde buyudum benım annem babamda kavga ederdı ama babam anneme bır kere onur kırıcı soz kullanmadı annemde babama ama ayrıldılar olmadı dedıler medenı gıbı ama yok allahın koylulerı kendı mahallerınden baska ınsan gormemısler kıallahdan esımın dunya gorusu guzel de bunlara benzemıyo baktım onlar gıbı bende hemen yapıstırıyorum cevabı ben koyden gelmedım ona gore dıyorum yada senın karsında koylu kızı yok dıyorum :KK47:

evet tatlim bende almanyada dogma buyumeyim bunlarda gorduklerimi kimsede gormedim ya..
ekmegini yedikleri kisinin arkasindan atip tutarlar
kaynanamin yanina giderim gunde 5 10 dk gidimde kadinin halini sorim derdim
ama kadinla oturmak mumkun degilki
dizi izlerken konusuyo ya surekli ama dizi bitene kadar yorum yapiyo sanki bn o diyizi izlemiyomusum gibi yorum yapiyo
kafayi yememek mumkun degil..10 dk dan fazla oturmak hele hic mumkun degil:KK43:(
esimde surekli calistigi icin farkina varmiyo
yoksa oda dayanamiyo bunaliyo fazla zaman gecirmez kesinlikle bunlarla yani.

tabı gıdeceksın bende bunun aılesıne oyel goz dagı verdım dedım sımdı gıtmıyo olabılırım benım hayatım ıstnblda dyrm annem babam herkes orda gıdecegım ben tek basıma 40 erkege bedelım nasıl esımı gormeye tek gelıyorduysam gene aynı sekılde gıderım kımsenınde bana eslık etmesıne gerek yok falan fılan dıye lfı verıstryrm ufakdan

tabi canim evlenince ne degisiyor anlamadim gitti ya..
bende esime dün bir soz verdim
eger olurda birgun almanyaya donus yaparsak birlikte sana soz veriyorum ailemin burnunun dibinde oturcaz hatta bi evde kalcaz dedim
gercektende oyle yapcam..
gorur o gununu-.-
ben senin ailene iki gun ugramayinca kotu oluyorumda
sen benim babami annemi bi ay aramayinca iyimi oluyosun dedim
haksizmiyim kizlar?

hahahha ay supersin canim yaaa iyi yapmissin benim ailem almanyada oldugu icin alti ayda bir iki haftaligina gidiyorum gecen ay ilk kez gitmistim beyefendi bensiz kalinca degerimi anladi valla:))

olsun cnm pc de cam da fln konusmuyormusunuz bi konusmasından kıl kap eşinin nedn öyle dedin efendii diye baklm nsl olur anneyi savunmk..

erkelerin annelerinden ayrılp kendileri evin reisi olduklarını kabullenmeleri uzun sürüyor ve cok zor bi süreç

yok be cnmm ahh bn peylatım bu bnm kv olayını fln da siz yoktunuzz...bnm kp birazdan fazla sorumsuz zmnında k.kartı borcu yapmıs işin içinden çıkamamıs. nişan düğün hiç maddi destk olmadı kv ve eşim yaptı..snraa teyzesine bizim mutfak entre dolplarını kapıları yaptırdılar bna danışmadn olur dediler.sözde taksıt taksıttı ama düğünden sonra balayından gelmedn aramaya basladılar gönderin parayı diye..kv de bizden istemdi napcaz nasl bulcz dedi cok düşündüler kadın gerçktn üzüldüü bnde duydum söyledikleri sözleri..sonra elimizdeki nakitleri verdik.. elimizde kalamdı bişeyy sonra bulgrstna gittk orda da ewlendk hiç bişi kalmadıı...e kv borcların içindn cıkamıyor bu seferdde eşim 10bin tl krdi çekti..kp borclarını kapatmk için snrm biraz daha var. krdiyi kp ödüyor.verdiğimiz parayıda yazdım tarıhini bile borç verdik tl euro fln ne verdiysek aynısını alıcaz inş...

bn annemde babamda çok gördüm borç verip havada kalınmasını..ailelerimiz elbt ama önceden yapılmadı bişey biz tanıstık 3 ay sonra sözlndik o zmn yapılsaydı birseyler..o zmn böyle olmazdı üstelik bnm ve kvdlerden bi 2-3tane taksitlerini aldık biz ödüyoruz yoksa bizim sadece pc taksiti olurdu...

ayy ne yazmısım yaa eşim baımda spor yapcm bn ver pc diyo...işimi bitryim öyle dedimm:KK51: kahvaltı hazrlayaym bu arda bnde grsz sonra

ah su kp yok mu yemın ederım dert kız hep mı bızı buluyo anlamıyorum ınan acımam su durumla belkı bırseyler yapsalardı uzulurdum verıırdım ama ben vaktınde cektım sımdı bırazda sız cekın derım ıcımden ve vermemk ıcın tum cırkrflıgımı konustururum

olsun cnm pc de cam da fln konusmuyormusunuz bi konusmasından kıl kap eşinin nedn öyle dedin efendii diye baklm nsl olur anneyi savunmk..

erkelerin annelerinden ayrılp kendileri evin reisi olduklarını kabullenmeleri uzun sürüyor ve cok zor bi süreç

aynen dedign gbi yapicam canim oda hissetsin bakalim nasil oluyomus
evet yaa..hem evlenmek icin can atiyorlar hemde evlenince alisamiyorlar.
asil bizim isimiz daha zor ya..bizim alisma suremiz daha zor degilmi?

evet tatlim bende almanyada dogma buyumeyim bunlarda gorduklerimi kimsede gormedim ya..
ekmegini yedikleri kisinin arkasindan atip tutarlar
kaynanamin yanina giderim gunde 5 10 dk gidimde kadinin halini sorim derdim
ama kadinla oturmak mumkun degilki
dizi izlerken konusuyo ya surekli ama dizi bitene kadar yorum yapiyo sanki bn o diyizi izlemiyomusum gibi yorum yapiyo
kafayi yememek mumkun degil..10 dk dan fazla oturmak hele hic mumkun degil:KK43:(
esimde surekli calistigi icin farkina varmiyo
yoksa oda dayanamiyo bunaliyo fazla zaman gecirmez kesinlikle bunlarla yani.

aynen canım hafta bır kez ıkı saat yeter koacanın aılesıyle gorusmek

tabi canim evlenince ne degisiyor anlamadim gitti ya..
bende esime dün bir soz verdim
eger olurda birgun almanyaya donus yaparsak birlikte sana soz veriyorum ailemin burnunun dibinde oturcaz hatta bi evde kalcaz dedim
gercektende oyle yapcam..
gorur o gununu-.-
ben senin ailene iki gun ugramayinca kotu oluyorumda
sen benim babami annemi bi ay aramayinca iyimi oluyosun dedim
haksizmiyim kizlar?

cok haklısın canım aynı okuzlugu benımkıde yapıyo ben durturyorumda aratıyrm sen benım aıleme saygı duymazsan aramazsan mahfederım burda onları dıye tehdıt edıyorum yurt dısında bıle aratıyorum:KK47:

evet canım bencede yap anlasın senın ne kaprısler cektıgını ben yapmayımda oda yapmasın bana ya donussun durum

ah su kp yok mu yemın ederım dert kız hep mı bızı buluyo anlamıyorum ınan acımam su durumla belkı bırseyler yapsalardı uzulurdum verıırdım ama ben vaktınde cektım sımdı bırazda sız cekın derım ıcımden ve vermemk ıcın tum cırkrflıgımı konustururum

bnde direndim ama laf bana gelmeye basladı haklarını yiyemem onlar verin demedi bn dedm eşime önce hespladık sonra verlm borc dedk.krdiyi onlar istedi...bnm kıymetimi bilsinler dee bni ters döndürmesinler yeter bna.

aynen dedign gbi yapicam canim oda hissetsin bakalim nasil oluyomus
evet yaa..hem evlenmek icin can atiyorlar hemde evlenince alisamiyorlar.
asil bizim isimiz daha zor ya..bizim alisma suremiz daha zor degilmi?

iyi yaparsın cnm cok gözüne sokar gibi deil ama inceden inceye.. ayrıca nedn aramıyormuşşş sen gitikce o da arsın senın aileni..
bizim işimiz gercktn zor aileler arasında dengeyi resmen biz kuruyrz biz olmask hemn çatırdar..
gecen c.tesi kvlerleydık..bu aksm annmlere gidlm pzr günü annenlere gideriz dedim ne grk var bgun birlikteydık biraz zmn geçsin size gideriz dedii çok şaşırmıstım dedım tmm bu adm olmuşş:KK17:

ay bu arada kızlar kp hastaymıs haal yatıyormus ky aradı demın eve bakmaya gıdelım yarın falan adamla gorustuk dıye ama ne uzuldum ne uzuldum anlatamam kp hasta olmasına:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bnde direndim ama laf bana gelmeye basladı haklarını yiyemem onlar verin demedi bn dedm eşime önce hespladık sonra verlm borc dedk.krdiyi onlar istedi...bnm kıymetimi bilsinler dee bni ters döndürmesinler yeter bna.

iyi yaparsın cnm cok gözüne sokar gibi deil ama inceden inceye.. ayrıca nedn aramıyormuşşş sen gitikce o da arsın senın aileni..
bizim işimiz gercktn zor aileler arasında dengeyi resmen biz kuruyrz biz olmask hemn çatırdar..
gecen c.tesi kvlerleydık..bu aksm annmlere gidlm pzr günü annenlere gideriz dedim ne grk var bgun birlikteydık biraz zmn geçsin size gideriz dedii çok şaşırmıstım dedım tmm bu adm olmuşş:KK17:

canım verdıgını gerı almazsın annemın basına geldı bosandı ve alamadı kı 20 kusur senelık evlıydı

Merhaba Kızlar;

Bende yeni evliyim ve bir sürü sorunum var şöyle kısaca anlatacak olursak benim eşimin annesi ölmüş küçükken ablası büyütmüş onu onlar farklı şehirde ama babasıda ikinciye evlenmiş ayrı bi hayat kurmuş bizim iki şehirde düğünümüz oldu burdaki düğünde herşeyi biz karşıladık eşimin durumu müsait değil diye ablasının olduğu yerdede bi salon tuttular altın falan da istemedik iki bilezik babası (incecik) iki bilezikte ablası yaptı önemsemedim bunlarıki eşimin işinden dolayı borcu vardı burdaki takılar ordaki takılar hepsini borca verdim. şimdide benim ailemin evinde oturuyoruz kira vermiyoruz annemler başka semtte oturuyor.Ben muhasebeciydim 8 yıllık bi tecrübem vardı nişandan önce işten çıktım eşim bayan kuaförü onun yanında çalışmaya başladım ama aynı iş yerinde olmuyor devamlı işteki sorun eve yansıyo müşterilerin yanında benle tartışıyo çalışmak istemediğimi söylüyorum anlamıyo başka bi yerde çalışamazsın diyor birde bir haftadır ablaları burdaydı iki tanede yiğeniyle gelmişler daha yeni evliyiz yılbaşını beraber kutlamaya çocuklarıda 20li yaşlarda yani küçük değil bunlar geldiler aramız açıldı iyice sanki onlarla bir olmuş bana öyle tavırlı sanki düşmanız herşeye bi serzeniş hep şikayet sanki zorla evlenmişiz gibi.abalarıyla bir olmş benim dedikodumu yapıyormuş benim kendi ablam duymuş.Sonra yeğenleri pc başından kalmıyor biri bırakıyo diğeri alıyo resmenn sıra bekliyorlar benm yiğernim geldi 4 yaşında o oyun istedi söylüyorum çocuğa tamam diyo vermi 3-4 kere söyledim baktım vermedi bende dikildim başında ver dedim onu bile gidip söylemişler elinden çekip aldı pc'yi diye herşeye karıştılar evde ben umursamadım deterjanımdan evdeki düzenime kadar kafalarına göre atmışlar bişeyleri değiştirmişler.Ben hiç bişey demedim bunlara ama eşim bana tavır aldı beni rezil ettin şurda üç günde falan dün gittiler ama hala konuşmuyoruz bende işe gitmedim bugün gitmiycemde bide orda bütün gün birbirimizi yemeyelim diye.

:KK25: ben bugün kötüyüm :KK43:
Sabah markete gittik eşimle oturdum kaldım,bayan geldi iyimisiniz dedi,iyiyim dedim ayran getirdi içtim,eve geldik ama hala aynıyım..otururken bile yoruluyor gbyim..Yazdıklarınıza çok az bakabildim sonra atladım,herkes iyidir inşallah..Hasta olanlara geçmiş olsun..
Ben eşime söyleyimde acile bir gidelim..
Seviyorum sizi..
kızalrrr yeni saçımı ekledimmmm bakın sonra silicemm tipim kayık :KK52::KK52::KK52:

Çok seviyorum bu saçı,değişik bir havası var,çok yakışmış canım :KK12: Alışınca uzatmayacaksın bence :)

BizAyrilamayz Görümcek'in ne yapmış öyle yaa,büyük konuşmayım ama vallaha anahtarı elinden alır kapıyıda arkadan kapat bakiim derdim..Çok uysalım ama kimse damarıma basmayacak..O hareket nedir öyle aman aman..
Eşinle yatakta konuşma böyle şeyleri,en azından şikayet gb olmasın,böyle böyle sizin huzurunuz bozulur,madem değişmiyorlar sende tırnaklarını çıkar ama eşine değil onlara
:KK23:

X