Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlar amma yazmışsınız ya, oku oku yetişemiyorum vallahi :KK52: giremedim bugün 15 sayfa olmuş, biz ayrılamayızın kavgasındayım şu an :KK50:

hosbulduk fistigim hayirdir neden migden bulaniyor?yoksa biseymi vaaaar😁
kv deydim ben bu zile basti actim kapiyi suratina bakmadim ama..normlde iceri girer yemek yer veya oturur bi 10dk busefer ben eve gidiyorum cok yorgunum hepinize ii aksamlar dedi.herkes bi sasirdi
bende anahtarimi aldim tam gidiyodum pesimden gorumcelerim geldi neoldu kavga etmissiniz siz belli fln dedi
bende yok oyle bisey dedim (ondan oncede kv deyken skstirmislardi ama ben bisey anlatmadim)
sonra gorumcem gitti esim oturmaodasina uzanmisti bende diger koseye oturdum
bu basladi siritmaya..ben hic orali olmadim
sigarayi birakali bi sene olmustu sigara icmis salak birada icmis..
yukari ciktim cantami aldim yanina gittim kimligimi ver dedim
ahaaa sana kimlik dedi o hareketi yapti bide guluyo mal mal
ben guluyormuyum??? tamam kimlik sendd kalsin ben basimin cagresine bakarim dedim kapidan ciktim bu pesimden geldi biyere gidemessin seni birakirmiyim ben dedi
kovmasini biliyosun ama ben bunun altinda kalmam napiyosan yap ben senin esinim kopegin degilim dedim..
elimden tuttu gel konusalim dedi ben apartmanin dis kapisina kadar indim ama
cek o pis elini seninle konusacak biseyimiz olsaydi beni bu evden kovma cesaretini bulmazdin dedim
bu manyak beni tuttu kucagina aldi eve cikardi delimi ne yaaa
illa beni dinliceksin dedi
peki konus dedim
oda dediki: benim cok zoruma gitti sen hemen maddiyete cektin olayi halbiki ben o an cocuk heycanimi paylasiyodum seninle cocugumuz olsun yeterki..aramizda yatiririz demeni beklerdim hemen olumsuz konustun bende buna cok kizdim dedi
bende nedenlerimi anlattim ve eger bu evliligi istemiyosan simdi soyle dedim
ne sacmaliyosun sen manyakmisin dedi sarilmak istedi ben izin vermedim
hicbiyere gidemezsin bu dunyayi sana dar ederim birakirmiyim seni hic dedi
simdide yaklasmaya calisiyo iki saatdir pas vermiyorum cok kirilmisim...
tatlım çok iyi olmuş sevindim bu arada eşinin kafasının yerine gelmesine :KK53:
sende tavrını koruman iyi olmuşş:KK23: azıcık daha süründür ki aklı iyice başına gelsinn :KK23::KK23:

hoşgeldin canm nasıl durum???

kızlar benm miğdem bulanıyor 2gecedirr:26:

anommmmmm:KK52::KK52: bebiş geliyo mu kiiiiiiiiiiii :KK62::KK64::KK66::119::119::124:

tatlım çok iyi olmuş sevindim bu arada eşinin kafasının yerine gelmesine :KK53:
sende tavrını koruman iyi olmuşş:KK23: azıcık daha süründür ki aklı iyice başına gelsinn :KK23::KK23:
anommmmmm:KK52::KK52: bebiş geliyo mu kiiiiiiiiiiii :KK62::KK64::KK66::119::119::124:

bilmiyorum canmm ya tutarsa dedik ama tuttumu bilmiyorum ümitlenmek de istemiyorum..svitle geçen ay stres yaptım bu ay yapmak istemıyorum regl günüme az kaldı hayırlısı

hadi hayırlısı bakalım tatlımm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: merakla bekliyoruz o zaman :18::18:

saol canm da anlamaıyorum bn bu işi ya ne zmn belli oluyor ndn uzun sürüyor yok reglden önce yok 10gün sonra yok kese yok bilmem nee filmlerde ne kolay yaa 1gece sonra hooopp miğdesi bulanıyor :KK53:

saol canm da anlamaıyorum bn bu işi ya ne zmn belli oluyor ndn uzun sürüyor yok reglden önce yok 10gün sonra yok kese yok bilmem nee filmlerde ne kolay yaa 1gece sonra hooopp miğdesi bulanıyor :KK53:

aynen tatlım:KK8: hamile kalmak aslında ne zor ama işte :KK53::KK53: evlenmeden ilişki yaşasan kesin hamilekalırsın ama :KK9::KK9:
bu arada beyazda bengü ne güzel şarkılar söylüyooo:KK16::KK16:

bizim kızlar kayıp gerçekten kimse gelmez oldu sanki artık:KK14:
bnde gidicem hamile kalamk istyenlerin topiklerineee:KK19:

gitmeee :KK19::KK19: :KK31::KK31: bi kerem bu topiği sen kurdun bi yere gidemezsinnn :18::18:
valla isyan başlatıyorum prensescann En Büyük KKEn Büyük KK yarın sabaha kadar açlık grevindeyim:KK9::KK9:

hayırlı geceler ben geldimm :KK17::KK54:

hoşgeldin tatlım:KK16: nasılsın:KK16:

gitmeee :KK19::KK19: :KK31::KK31: bi kerem bu topiği sen kurdun bi yere gidemezsinnn :18::18:
valla isyan başlatıyorum prensescann En Büyük KKEn Büyük KK yarın sabaha kadar açlık grevindeyim:KK9::KK9:

hoşgeldin tatlım:KK16: nasılsın:KK16:

valla huyum çok piiss küsersem giderimm:KK37:
uykum geldi sanrm kızlar bn cıkıyorum grsz:KK3:

X