- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.621
Amin tatlim bu gece sabaha kadar sevglme cilvelesicem oyle bi gunumdeyimallah bozmasın aman tatlım ıc gıtsin
Sende votka ic evde varsa ayy votkayida severm ben ama redbull la oda tehlikeli oldgu icin bazen visne suyuyla ociyorum napim:)))kızlarrr hızınıza yetişemiyorumm
nöbetim bitti müdür de yok erkencikten çıkıcam bu gün
BİZAYRILAMAYIZ, canın sıkıldığı anda yaz buraya...akşam eşin gelinc umarım bi orta yol bulursunuz,
ELLACAN benim de içesim var...ama votka içebiliyorum birayla aram yoko da mide bulantısı yapıyor..çok fena sarhoş oalsım var
GESCAN eline sağlık tatlış..bi temizlikte bana gerek ya..haftaya misafirlerim varr :18:
unuttuklarımı da öpüyorummm
aceleden kime ne yazdım bilmiyorumm...
inşallah akşama görüşürüzzzz
Belli cnm misait olmadgn hizli hizli yazmssn cok net bsy anlayamdm musait oldgnda gel knusalim guzelim:)))canlarim acil cevap veriyorum herkese cevap atamicam o yuzden kusura bakmayin canlarim gorumcem nerdeyse kapiyi kiriyordu zile basmakla birakmadi bide tekmeleyip vurmaya basladi sonunda actim kapiyi napim bina ayaga kalkiyodu valla
meger yeni evli cift var esimin kuzeni onlar gelmis oturmaya bende gittim yanlarina
gorumcem diyoki : esini aradim bende sen kapiyi acminca
esimde demiski acar o ya kapiya vur demis yalana bak
tabikide esim ablasina git bak dedi..
sinir oldum ama cantami hazirladim kizlar yatakodasinda duruyo
esimde gelmedi henuz gelsin konusucam gidicem valla
bana ailenle konus felan demisti gerizekali
ayrintilari yazarim suan kaynanamdayim
iyiki varsiniz hepinizi opuyorummm
Hahaha anca suzsunleayyy aynen öyle ellacann kocayla ancak manyak gibi uyuyoruzne olaak bu halimiz bilmem
süper tembellik süper temizlik yaptım bugüün ama iyi de oldukv geldi arkadaşıyla eşimin yengesi şal ördürmüştü onun örneğini almayaa allahımm geldiği gibi kapıdan evi süzmeler benle konuşuyo ama bana bakan yok sonra ev biraz kokuyo kusura bakmayın dedim işte karnabahar yapmıştım oda kokuyo ya baya ne yaptın ne yediniz dışarı çıksanıza naptınız bugün 1 milyon tane soru ve cümle sonrası gittiler ohh evimde temzidi eksiğimi bulamaz
aynen tatlım boyun eğmek kadar saçma bişey yok artık erkeğin eli ekmek tutuyosa kadının da tutuyo kadın boynunu eğip herşeye tamam diyecek zamanı çoktan geçtiherkes haddini bilecekk
oyyy ellacann süpersin 2 birayla ben kafayı buluyorum yaagel ve saçmalaa çok güzel oluyo sarhoşla muhabbet etmek
pazartesi diyet başlayıp salı sona ermesin
sivitoşşş senle bi rastlaşamadık bugün gelirsin herhal akşama
ben geleyim haftaiçi yaparım temizliğininasılsa canım sıkılıyo benim haftaya cumartesi annemin akadaşları gelecek
kesin eşin demiştir de görümcen çaktırmıyoduryoksa kim kapıyı kırarcasına vurur ki
iyi yapmışsın eşyalarını hazırlamakla :18: ciddi olduğunu anlar valizi görünce
valla tatlım zaten muhtemelen seni çoktaaan özlemiştir 6 ayda :26: erkeklerin aklı genelde tek bi yerde çalıştığı için gecelikti bilmem neydi onlarla aklını çelebilirsinkendi evimiz olsa cicim aylarımız daha güzel gecer diyebilirsinnn
ay ben biraz odunum bu soruyu ella cevaplamalı bence