Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaaarrr geldim ki beeen temizliğimi yaptımm banyoma da girdimm ohh misss :KK53::KK53:
ama bi yemek derdim kaldı onuda şöyle yarım saat oturduktan sonra yapcaamm:KK8::KK8:

ben hatırladım birazcık tatlım ama ara veririsen hatırlamak zorlaşıyo:KK9:

haklısın canımsokma tabiki ama koz olarak eşine kullan bence duymasınlar diye elinden geleni yapacaktır :KK52::KK52:

talımmm:KK52::KK52::KK52: seni nasıl merak ettik biliyo musunnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
8 günde ne yaptın da girmedinnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
sana çekilişte ne çıktıı bu da 2. ve son sorum :KK9:

hoşgeldin tatlım:KK16:

açma açma canım ışıkları da yakma hatta :KK9::KK9: gittin sansın eşin kv felan iyiceee:KK52::KK52:
sorarlarsa uyuyodum dersin:KK9:
böyle devam et bakalım kocanın aklı başına gelir inşallaaah :26::26::KK51:

evet canım bencede cunku en mantıklısı o cunku esımıde oyle tehdıt ettım aılemı mı sokım araya dedım senı beklıyorum sen ne yapacaksın dıye dedım baktım sende bırsey yapmıyorsan ben kımsesız degılım unutma dedım

moralim feci bozuk kizlar..esim beni evden kovdu resmen..
cok kotu kavga ettik..okadar canim aciyoki..hic boyle olmamistik biz..
5 aydan sonra evden kovmakta nedemek..anca mesajla yazar yuzume soylemez..aksam eve geldigindede bisey olmamis gibi sirnasmaya kalkar..
peki benim hissettiklerim?kirginliklarim?..onlara neolucak?
simdi yine ayni durumdayiz evden kovuldum ama hala sap gibi oturuyorum burda hungur hungur agliyorum salagim ben salak..
Esin kac yasinda tatlim hayir anlamadgm yeni evlilerin genelde borcu harci olur ve cocuk ikinci plandadir extra bi durun yoksa esin bebege ozenmis olabilr hhepimzn esleri bebek sevio keza biz kadinlarda oyle ama bsyleri yoluna koymadan cesaret edemiyoruz malesef o cocuga bakmak emek iater ve para isyer hadi emek verdn para isini napocaksn bnce esin fevri davranmis o an babalik hissi agir basmis olablr sende tepki gosternce ters tepti seni kirdi tabi bnce esinle durumunuzu acikca konusmalisin bi yuva kolay kurulmuo ama kolay yikilio mesele gtmeb deilki oyle gdicem falan deme al esini konus he baktn adam gercekten seni istemio gercekten evliligi btrmek istio karari netse bn bunun sadece cocukla ilgili oldgnuda dusunmem sacma gelio cunku sen cocuk yapmicam demiyosunki smdi sirasi deil biraz daha zamn hecsn diosun anladgm kadariyla,durumuna uzuldum nasil yardmci olablcgimi bilemedm ama eisne sinirlendm erkekler bu kadar duyarsz olmak zorubdalarmi neden bizim ladr ince dusunemiolar anlamiyorum bu aksam bizi merakta brakma ara ara yaz lutfen gelismeleri
canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?
TATLIM AYNEN DURUM BUNDAN IBARET
Ay sekerim sennde kv,kp tuhaflarmis neden sikarlar gelinleri ben anlamam heleki bu devirde ayrica canakkale modern bi sehirdr ki istanbuldan daha guvenlidr biraz rahat biraksnlar valla imkanin varsa takil kocana git salla dunyaya kac drfa geliyoruzki nide eziyet cekiyoruz
:KK3:
Sayfa 429da kalmışım azcık okudum ama devam edemedim sonraya bıraktım :))
Misafir vardı pcnin ekranı kırılmış,e misafirler,dünde kontrol derken giremedim,şimdide tv den sesleniyorum sizlere:KK9:
Yeni gelenler hoşgeldinizz:KK3:
Hekes iyidir inşallah..
Ella iyi dileklerin için sağol kızçe,Allah neşenizi bozmasın:KK16:
Özlemişim çok siizii:26:
Bizde ozledik nerdeydin sen bebis napio hemserim:)))
kızlar merhaba:KK3: nasılsınız bilmiyorum hatırlayanlarınız var mı:26: bi süredir gelmiyodum topiğinize:26:
Ben htrladim tospa hg bayadir yojtun:)))
kızlarrrrrrr
napıyosunuz bakalım
uzuuun bir aradan sonra geldim :)
bugün tam 8. gün oldu size yazmayalı. tabi muhabbetler almış yürümüş.
neler konuştunuz ne kaynattınız bilmiyorum.
ama çok özledim sizi ben.
Majorrr nerelerdesn ya hesap ver kac zmndr yoksun:)))
merhabalar bende geldim aranıza :KK36::KK36::26::26:
hg :)))

bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin
Ay ilahi cok komiksin ama simdi esin gelnce kiyameti koparmasn aileme kapiyi acmadin diye:KK43:((
kizlar buyuk gorumcem geldi zile basiyo ust uste acmadim bi ara sustu telefonla aradi surekli simdi yine zile basti ust uste yine sustu acmicam ama banane yikari yatga yattim kulagima kulaklik taktim guya esim kapiyi acip bakarsa muzik dinliyodum diye:KK70:
hani duydumda acmadim olmasin
esim kesin gorumceme git bak dedi yoksa o hayatta bukadar israrla zile basmas aha simdi yine basiyo

Guzel bahane bulmussunda umarim yer

Esin kac yasinda tatlim hayir anlamadgm yeni evlilerin genelde borcu harci olur ve cocuk ikinci plandadir extra bi durun yoksa esin bebege ozenmis olabilr hhepimzn esleri bebek sevio keza biz kadinlarda oyle ama bsyleri yoluna koymadan cesaret edemiyoruz malesef o cocuga bakmak emek iater ve para isyer hadi emek verdn para isini napocaksn bnce esin fevri davranmis o an babalik hissi agir basmis olablr sende tepki gosternce ters tepti seni kirdi tabi bnce esinle durumunuzu acikca konusmalisin bi yuva kolay kurulmuo ama kolay yikilio mesele gtmeb deilki oyle gdicem falan deme al esini konus he baktn adam gercekten seni istemio gercekten evliligi btrmek istio karari netse bn bunun sadece cocukla ilgili oldgnuda dusunmem sacma gelio cunku sen cocuk yapmicam demiyosunki smdi sirasi deil biraz daha zamn hecsn diosun anladgm kadariyla,durumuna uzuldum nasil yardmci olablcgimi bilemedm ama eisne sinirlendm erkekler bu kadar duyarsz olmak zorubdalarmi neden bizim ladr ince dusunemiolar anlamiyorum bu aksam bizi merakta brakma ara ara yaz lutfen gelismeleri

Ay sekerim sennde kv,kp tuhaflarmis neden sikarlar gelinleri ben anlamam heleki bu devirde ayrica canakkale modern bi sehirdr ki istanbuldan daha guvenlidr biraz rahat biraksnlar valla imkanin varsa takil kocana git salla dunyaya kac drfa geliyoruzki nide eziyet cekiyoruz

Bizde ozledik nerdeydin sen bebis napio hemserim:)))

Ben htrladim tospa hg bayadir yojtun:)))

Majorrr nerelerdesn ya hesap ver kac zmndr yoksun:)))
hg :)))

Ay ilahi cok komiksin ama simdi esin gelnce kiyameti koparmasn aileme kapiyi acmadin diye:KK43:((

Guzel bahane bulmussunda umarim yer

tatlım subatda gelecek ınsallah sureklı kalmıyo denızcı esım geldıgınde gorecegız akla karayı

Kizlar nasilsinz bugun tum gun yan gelip yattim sikildm iste yaptm vs yemek yapmadm kocis disarda ismarlio bugun gyincem brazdan hazir olda beklik sevgilimi:)))

Hadi insalah her sey gonlunce olur umarim tatlim esini can alici yerinden vur ozaman zafer senndir feristahi gelse tanimaz:KK66:)

aynen bırtanem ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım sana:KK54::KK54: kocaman opucukler bende oyle vuracagım onu zaten kara yuzu gormuyo ınsallah zafer hepımızın olurEn Büyük KK

Kizlar nasilsinz bugun tum gun yan gelip yattim sikildm iste yaptm vs yemek yapmadm kocis disarda ismarlio bugun gyincem brazdan hazir olda beklik sevgilimi:)))[/QU
ben calısıyorum tatlım yedıde cıkacagım oh ne guzel kocacıgınla ıyı eglenceler sana:KK9:

aynen bırtanem ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım sana:KK54::KK54: kocaman opucukler bende oyle vuracagım onu zaten kara yuzu gormuyo ınsallah zafer hepımızın olurEn Büyük KK
İnsalah tatlim insallah bakalim nolcak 42gun sonra merak icerisindeyim
Kizlar nasilsinz bugun tum gun yan gelip yattim sikildm iste yaptm vs yemek yapmadm kocis disarda ismarlio bugun gyincem brazdan hazir olda beklik sevgilimi:)))[/QU
ben calısıyorum tatlım yedıde cıkacagım oh ne guzel kocacıgınla ıyı eglenceler sana:KK9:

Saol kizucum ayda 1defa cikiyoruz flortken her gun disardaydik evlennce ayda 1bazen 2 yemege cikiyoriz,hafta sonlari kahvemzi iciyoruzda yemegi minimuma indrdik tasarruf olsun die:)))

İnsalah tatlim insallah bakalim nolcak 42gun sonra merak icerisindeyim
Saol kizucum ayda 1defa cikiyoruz flortken her gun disardaydik evlennce ayda 1bazen 2 yemege cikiyoriz,hafta sonlari kahvemzi iciyoruzda yemegi minimuma indrdik tasarruf olsun die:)))

gelince detayları paylasırım sızlerle suan bu konuya fazlasıyla odaklandım her gun konusuruz ınsallah guzel olur hersey kızlar

evet canım bencede cunku en mantıklısı o cunku esımıde oyle tehdıt ettım aılemı mı sokım araya dedım senı beklıyorum sen ne yapacaksın dıye dedım baktım sende bırsey yapmıyorsan ben kımsesız degılım unutma dedım

çok iyi demişsin tatlım valla seni kimsesiz sanmasın:KK47::KK47:

Kizlar nasilsinz bugun tum gun yan gelip yattim sikildm iste yaptm vs yemek yapmadm kocis disarda ismarlio bugun gyincem brazdan hazir olda beklik sevgilimi:)))

ohhh ellaaaa afiyet bal şeker olsun şekeriiiimmmm:KK54: iyi eğlenceleerr:KK52::KK52:

çok iyi demişsin tatlım valla seni kimsesiz sanmasın:KK47::KK47:

ohhh ellaaaa afiyet bal şeker olsun şekeriiiimmmm:KK54: iyi eğlenceleerr:KK52::KK52:

birtanem cok tesekkur ederim destegın ıcın cok sevsemde kendımı ezdırmem kı kımse boyun egmesın evlılık kadının boyun egmesı demek degıl kı aılem olmasada ben yeterım hepsıne bu ceneyle:KK33::KK36:

Bu aksam icesim geldi ya p.tesi diyete basliyorun zaten bu gece 2bira bide misir patlatim ohh canima degsin:)))eger bi saatte siteye grip sacmalarsam anlayinki kafam guzel uayriyorim smdiden hahaha

kızlarrr hızınıza yetişemiyorumm :KK53:
nöbetim bitti müdür de yok erkencikten çıkıcam bu gün
BİZAYRILAMAYIZ, canın sıkıldığı anda yaz buraya...akşam eşin gelinc umarım bi orta yol bulursunuz,
ELLACAN benim de içesim var...ama votka içebiliyorum birayla aram yok :KK17:o da mide bulantısı yapıyor..çok fena sarhoş oalsım var :KK76:
GESCAN eline sağlık tatlış:KK8:..bi temizlikte bana gerek ya..haftaya misafirlerim varr :18:

unuttuklarımı da öpüyorummm :KK54:

aceleden kime ne yazdım bilmiyorumm...
inşallah akşama görüşürüzzzz

canlarim acil cevap veriyorum herkese cevap atamicam o yuzden kusura bakmayin canlarim gorumcem nerdeyse kapiyi kiriyordu zile basmakla birakmadi bide tekmeleyip vurmaya basladi sonunda actim kapiyi napim bina ayaga kalkiyodu valla
meger yeni evli cift var esimin kuzeni onlar gelmis oturmaya bende gittim yanlarina
gorumcem diyoki : esini aradim bende sen kapiyi acminca
esimde demiski acar o ya kapiya vur demis yalana bak
tabikide esim ablasina git bak dedi..
sinir oldum ama cantami hazirladim kizlar yatakodasinda duruyo
esimde gelmedi henuz gelsin konusucam gidicem valla
bana ailenle konus felan demisti gerizekali
ayrintilari yazarim suan kaynanamdayim
iyiki varsiniz hepinizi opuyorummm

kızlar yaşadıklarımı az çok sizlerle paylaştım eşim gelince onu nasıl etkileyebilirim yada neler öneririsiniz ?

canlarim acil cevap veriyorum herkese cevap atamicam o yuzden kusura bakmayin canlarim gorumcem nerdeyse kapiyi kiriyordu zile basmakla birakmadi bide tekmeleyip vurmaya basladi sonunda actim kapiyi napim bina ayaga kalkiyodu valla
meger yeni evli cift var esimin kuzeni onlar gelmis oturmaya bende gittim yanlarina
yahu bunlar birde kadın öyle mi seni anlayacaklarına birde yaptıklarına bak şunların pes doğrusu:KK47:

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok çok öpüyorum akşam girmeye çalışcağım yarın görüşmek üzere

Sagol gesim benim,bugun iyi tembellik yaptin 1,5ta uyanmissin kocisi koynu tatli geldi heralde:))
ayyy aynen öyle ellacann kocayla ancak manyak gibi uyuyoruz :KK9: ne olaak bu halimiz bilmem :KK30:
süper tembellik süper temizlik yaptım bugüün ama iyi de oldu :KK9: kv geldi arkadaşıyla eşimin yengesi şal ördürmüştü onun örneğini almayaa allahımm geldiği gibi kapıdan evi süzmeler benle konuşuyo ama bana bakan yok:KK9: sonra ev biraz kokuyo kusura bakmayın dedim işte karnabahar yapmıştım oda kokuyo ya baya:KK53: ne yaptın ne yediniz dışarı çıksanıza naptınız bugün 1 milyon tane soru ve cümle sonrası gittiler :KK53: ohh evimde temzidi eksiğimi bulamaz :KK9::KK9:

birtanem cok tesekkur ederim destegın ıcın cok sevsemde kendımı ezdırmem kı kımse boyun egmesın evlılık kadının boyun egmesı demek degıl kı aılem olmasada ben yeterım hepsıne bu ceneyle:KK33::KK36:

aynen tatlım boyun eğmek kadar saçma bişey yok artık erkeğin eli ekmek tutuyosa kadının da tutuyo kadın boynunu eğip herşeye tamam diyecek zamanı çoktan geçti :KK47: herkes haddini bilecekk:KK47::KK47:

Bu aksam icesim geldi ya p.tesi diyete basliyorun zaten bu gece 2bira bide misir patlatim ohh canima degsin:)))eger bi saatte siteye grip sacmalarsam anlayinki kafam guzel uayriyorim smdiden hahaha
oyyy ellacann süpersin 2 birayla ben kafayı buluyorum yaa:KK52::KK52: gel ve saçmalaa çok güzel oluyo sarhoşla muhabbet etmek :KK52::KK52:
pazartesi diyet başlayıp salı sona ermesin :KK6::KK9::KK9:

kızlarrr hızınıza yetişemiyorumm :KK53:
nöbetim bitti müdür de yok erkencikten çıkıcam bu gün
BİZAYRILAMAYIZ, canın sıkıldığı anda yaz buraya...akşam eşin gelinc umarım bi orta yol bulursunuz,
ELLACAN benim de içesim var...ama votka içebiliyorum birayla aram yok :KK17:o da mide bulantısı yapıyor..çok fena sarhoş oalsım var :KK76:
GESCAN eline sağlık tatlış:KK8:..bi temizlikte bana gerek ya..haftaya misafirlerim varr :18:

unuttuklarımı da öpüyorummm :KK54:

aceleden kime ne yazdım bilmiyorumm...
inşallah akşama görüşürüzzzz

sivitoşşş senle bi rastlaşamadık bugün gelirsin herhal akşama :KK5::KK5:
ben geleyim haftaiçi yaparım temizliğini:KK52::KK52: nasılsa canım sıkılıyo:KK52: benim haftaya cumartesi annemin akadaşları gelecek:KK51::KK51:

kesin eşin demiştir de görümcen çaktırmıyodur :KK53: yoksa kim kapıyı kırarcasına vurur ki :KK50:
iyi yapmışsın eşyalarını hazırlamakla :18: ciddi olduğunu anlar valizi görünce :KK47:

kızlar yaşadıklarımı az çok sizlerle paylaştım eşim gelince onu nasıl etkileyebilirim yada neler öneririsiniz ?
valla tatlım zaten muhtemelen seni çoktaaan özlemiştir 6 ayda :26: erkeklerin aklı genelde tek bi yerde çalıştığı için gecelikti bilmem neydi onlarla aklını çelebilirsin :KK52: kendi evimiz olsa cicim aylarımız daha güzel gecer diyebilirsinnn:KK52:
ay ben biraz odunum bu soruyu ella cevaplamalı bence:KK52::KK52:

X