Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

canim bunlarin kendi evleri vardi gecekondusu gibiydi muthayite verdiler bi bucuk sene felan surer yani anliyacagin elinde sonunda yine ayni binaya gecicez esimin babasi vefat etti seneler once ikitane bekar gorumcem var esimin onlari yalniz birakacagini sanmiyorum tek umudum gorumcelerimin asla evlenmemesi hahhaa cokmu kotuyumki 🙈
daha neler neler yapiyorlardida ben agzimi acmaya baslayinca artik mesafeyi koydurttum..surat fln yapiyolar ama yapsinla banane yani benim huzurumdan onemli degilya
nasil alisirlarsa oyle gider bastan koyim bende tavrimi demi canim😁

valla canım allah kolaylık versin, tavrımı koydum baştan demişsin de, sen tavır yaptığın halde onlar böyle davranıyorsa vaay haline, bir an önce uzaklaş yanlarından... ky nin işi gücü yok sizle uğraşıyor anlaşılan... görümcelerin de ky ni aratmayacak cinsten... eşimin umrunda değil diyorsun da, onla konuş, hani ky nin böylesi sizin aranızı bozar, sonra içinden oh olsun der.. sen kötü olma, eşin olsun ...ve kiradaysanız, eviniz yapılana kadar olsun ayrı durun... hani en azından 2 sokak falan olsun aranızda....

amaayaa hoşgeldin, gözükmüyorsun uzun zamandır... kızlar ev temizlendi sayılır wc ve banyo duruyor ama off onları temizlemeyi hiç sevmiyorum , onların yerine ütümü yaptım ama

dogru diyosun canim bi sekilde halledicem bakalim offf dertsiz basima dert aldim yaa😔 neyseki esimde fazla kalmaz onlarda hemen evimize geceriz ve hesap felan hic vermez afferim ona haha☺️🙈 canim kolay gelsin valla benim utu duruyo bugunde hicbisey yapasim yok evi dün üstten asagiya temizlemistim zaten bugun tembellik yapicam valla😁

slm kızlar bn geldimmm
eşimle küsüz hala gece sarıldı..ama bn hala surat yapıyorum gerk kalmadığı sürecede konusmuyorum gelip öpüyo sarılıyo ama pas vermiyorum.kvlere gittk görümcem de ne oldu hayırdır dio yok bişey dedm.
bu arada kv.sonuçlrını aldı timör şüphesi var 1.ewre sanrım tekrar gidicek hatsnye ..

bizayrılamayız hoşgeldin.işin cok zor ama yan yana olunca illa karısırlar..senin ters davranman bişey ifade etmez kv kaynanalık yaparsa o daha da kötü yapar.eşinin mesafeyi koyamsı gerekiyor..eşinle konuşş onunla paylaş sen tersleme eşin cvp versin..

svitt şimdilik bnde pc ama bn yemek yapmaya gidince alır kesin..

hamilee oldugundan şüphelenen arkadas justhol..bnde denemeler yapıyorum ama henüz başarılı sonuç yok yeni karar aldık ztn.. bnde 1hafta iken yaptım test negatif cıktı 10 gün sonra tekrar yapıcam... sende biraz daha bekle bnce yada kan testi yaptır kesin sonuc ordan belli olur.hayırlısı inş.

hosbulduk canim sagol dedigin gibi isim zor ama esime bisey anlatmiyorum artik ilk baslarda hep sikayetci olurdum arada kalirdi ilk once bana hak verirdi sonra bn dirdir edince oda sinirlenirdi kavga ederdik cok kotu o yuzden kndim halletmeye calisiyorm zaten kendisi cok calistgi icin eve geldiginde hemen kendi evimize geciyorz farkinda bile olmuyo yani durumun nekadar muhim oldugunu..
sende fazla küs kalma esinle cnm barismaya bak 😔 (diyene bak bende düne kadar küstüm benimkiyle) benim gorumcelerimde sordu dün noldu dediler cevap vermeyince buyuk gorumce dediki belki ozeldir anlatmak istemiyodur dedi
kucugude diyoki ozaman yanimizda surat asmasin anlatmicaksa diyo kiza bak yaa..

bnm küslüğüm annemlerde sus pus oturmasından dolayı..bugun bnde onun annesinde aynısını yaptım doğru düzgün konuşmadıgı sürece dvm edicem.anlasın artık keç kez uyardım...

bnce sen esine dırdır ederek değilde kendini suçlayarak anlat yanii (ben dilini kullan) kahvaltı olayı meselaa..yemeğe başlayıncaa annenleri davt etmedim keşke haber verseydım onlar da bizle yamak isterler belkii gibisinden...herzmn bu şekilde eşine kendini suçla kii sni savunsun eğer seni korumaz annesinin tarafını tutarsa o zmn kendin hallet.
görümcelerine gelincee..bn rol yapamam moralim bozuk de geç altta kalma sakin tepene çıkarlar 1tane de değilll gerçi buyuk olan daha anlayıslı sanırm

canım çok uzatma sen ama hatasını anlasın çok geçmiş olsun, kyne bu arada... allah şifa versin

evet simdi hatirladim senin olayi bnimkide oyle biliyomusn ben onun ailesine guluyorum bu bi kac olaylar haric iyi davraniyorum bnim aileme gelince yilbasini bile kutlamayi dusunmuyodu nedenide suymus: artik benim ailem onun ailesiymis benim ailemde onun yilbasini kutlamamis benimkini kutlamis sadece telefonda.mantiga bakarmisin ya?! bende kizdim tamam budansonra benim aileme verdigin degeri bende seninkilere verimde bak gör noluyo dedim.kendi ailesinin farki neymis anliyamadim.sende en dogrusunu yaptin canim valla ben olsam bende öyle davranirdim.
hayir ya tam tersiii buyuk olan cok gerikafali kucugu daha anlayisli
aman ben oyle diyince benim hatam felan diyince evet askim keske cagirsaydik gibi cevaplar aliyorum valla hahaha dnemedim degil yani.
benim aklima gelmedi sen neden uyarmiyosun diyo o yuzden hicbisey demiyorum artik ne o hatirlasin nede benim aklima gelmis olsun hahhaa😁

Selamlar uzun bir aradan sonra ben geldim

Umarim hepiniz iyisinizdir varmi yeni anne adaylari
Hepinizin yeni yilini kutlarim nice huzur saglik ve mutluluk dolu seneler dilerim

Isvicreye gitmistik ondan giremedim bir kv magduru daha carpti gozume bendensin

Tek yapabilcegimiz sey onlari önemsememek kafaya takmamak yoksa bosuna hem kendimizi hem esimizi mutsuz ederiz

Son düzenleme:

merhaba canim aynen bende sendenim yapcak bisey yok dedigin gibi arada biraz mesafe olmaliki ozlem olsun..ama nerdeee

canımm çok geçmiş olsun kv'ne..inşallah önemli bir şey yoktur..
eşinle küslüğü uızatma kuzu yaaa
güzelce konuş öpüşüp koklaşın barışın
bak ben barıştım..sen de barış..
bi deee bence senin testin bi hükmü yok prenses...10undan sonra yap..heyecanla bekliyorum

bu arada yılda 14 iş günün iznim var h.sonlarıyla 3 hafta falan oluyor..onu da 3 parça halinde kullanıyorduk bi kere de vermiyorlardı..neyse şubat-ağustos ve eylüle yazmıştım izinlerimi..bana kalsa eşim 2 ay evde yazın o zaman kullanırdım..neyse yetkilim çağırdı dedi izinlerde problem çıktı-isyaaann diye bağırıcaktım kiiii-dediki 2 parça halinde kullanmamız gerekiyor bu yıl, yazın 10 iş günü-2 hafta-çık sen izne 1 gün fazladan kullan kör istemiş bi göz Allah vermiş iki gözzz
bi de temmuz sonu bayram..nerdeyse 3 hafta tail yapıcam bu yaz ya-şa-sınnnn

gescannnn elllaaaa plojooooo ve günlerdir majörrrr yoklamada yoksunuz bugünn...
gelin gariii

canım çok uzatma sen ama hatasını anlasın çok geçmiş olsun, kyne bu arada... allah şifa versin

çok teşekkür ederim canm inş. ilaç tedavisi olur..valla küslüğü demekki o da çok istiyormuş biriki sırnaştı ama gerisi yok minik minik laf atmalar fln var ama gerisi yok.daha yolun başında böyle yaparsa ömür nasıl geçiçek..???

hmmm o zmn bilemiyorum cnm bnm kv.görümce cok şükür iyiler çok rahatsız edici bi huyları yok

ayyy çok sevindim canmmm tatil tatil diyordunn al sana tatillll

barısırm belki bu aksm intikm var onu izlerken 10gün fln kaldı svit bakalm tekrar yapıcammm test sende başlaaa çalışmalaraa

ayyy çok sevindim canmmm tatil tatil diyordunn al sana tatillll

barısırm belki bu aksm intikm var onu izlerken 10gün fln kaldı svit bakalm tekrar yapıcammm test sende başlaaa çalışmalaraa

artık bi hafta tatile gider bi hafta daaa sizinle olurum 24 saatt ..
özlediğim hayatt
bu arada dün evdeydim ya kahvaltı yaparken seda sayanı izliyim dedim çok bahsettiniz yaa
az bile bahsetmişiniz berbatmışş
çok greksiz bi program yaa 10 dk zor katlanabildim

bu gidişle beni de yoldan çıkarıcaksınız da başlayıvericem çalışmalara
şaka bi yana yazın diye düşünüyoruz prenses daha geç olur ama daha erken olamaz gibi
maddiyattan ötürü
ama artık kazayla hamile kalmaktan korkmuyorum..
ah bi hamile kalsam 9 ay ne çektiricem ben kocama

valla canm biz başladık ama hemen olmuyor sanırm:26: kısmet artık ama bu ay eğer negatif olursa ne yaparım bilmiyorummm
maddiyat önemli gerçekten..çok şükür bizim bu ay bi kısmı bitiyorr nisanda da tamamen biticek inş kv de de sorun cıkmaz

Son düzenleme:
bn varken hem deee pc den girmişken neden kimsee yoookkk

bir tek gess burda ama o da yazmıyorr bn cıkıyorum kızlar dizim başladıı grşrz belkii

tatlışkolaaaarrr
ben geldimm bugün kv günüydüüü 2 gibi gittikk komşuları gelmiş onlarla yedik içtik komşularda 65 yaş üstü teyzeler neyse 2 saat felan onlarla oturduk sonraa 2 saat daha oturduk geldik eve
napıyosunuz bakalımmmm
Ben İzmirdenim şekerim 23 yaşındayım yeni mezunum Psikoloğum atanmadım henüz özelde çalışıyorum sen?

Aranızda gebelik düşünen var mı kızlar ya da bu işlerden anlayan?
oo ben çok istemiştim tatlım psikolojiyi süper bölüm okumuşsunn
ben boludayım tatlım sıınıf öğretmenliği mezunuyum 24 yaşındayım atama bekliyorum şuan evdeyimm şubatta başlayacam inşallahh
ben şuan düşünmüyorum sende düşünmüyosann bile bu topikte 1 hafta takılman yeter kızla seni yaza hamile kalmaya hazırlarlar

tatlım senin işin var vaallaa ben fol yok yumurta yok şimdiden çocuğun annesine babasına bağımlı olması gerektiğini vurguluyorum valla isim konusunu da çözdüm kv ne eğitecek anası değil babası değil ya sinir oluyorum böyle tiplere

amayaa canım nerelerdesiinnn
sana da booll huzurlu sağlıklı mutlu veeee bebişli bir yıl diliyorum inşallaaaah amiinn

en nefret ettiğim olaydır sanane yaaa ne karışıyosun tatlım iyi dayanıyosun valla bak bana burdan sinir geldi

ay canımm annesi kahvaltı yapmışmıymışş kendisi evlensin görümcen bakalım annesi aklına gelcek mii kocayı bulunca
bide araya fitne fesat sokacaak aman yarabbi

tatlım çok geçmiş olsunn:26::26: ilaçla mı tedavi olacak:26::26: allah yadımcınız olsunn:26::26:
ayyy prenses çok heyecanlı yaaa duyalım inşallah en yakın zamanda bebiş haberinii

tatlımmm çılgınsınnn yaz tatilinde 2 hafta vee bayram tatili haa süperr tam bebişlik zaman dilimi
iyi küslüğü uzatmamanız iyi olmuşş prensesss örnek al siviti barış kocanla

mrb kızlar, eşim gelmeden size yazayım dedim, onun yanında yazınca sürekli müdahale ediyor, benle ilgilenmiyorsun diye kıskanç şey
yemeğimi yaptım, soslu biftek ve yelpaze patates, çok pratik ve görsel açıdan süper, lezzeti de çok güzeldir ama henüz yemediğim için yorum yapamıyorum o malum siteden tarifler, gs gelmiş, hoşgeldin tatlım o, 65 yaşındaki teyzelerin sohbetlerini çok seviyorum ben ya swit tatil olayına çok sevindim , valla arada tatil olması çok iyi, ben rapor olayına çok alıştım ya
neyse 15 tatil yaklaşıyor bizim de tayin çıkarsa çocuk çalışmalarına başlarız bizde bugün başvuru yaptım

İsyannnnnn a bagladim yetisemiyorum size ya cenenizmi dustu kizlar baslarim dedikodunuza haaaa :)))herkes pcsini alip kicgna ohhh ella da tabletle cebellessin cildirdim okicam die atladm zipladm valla banane aklimda kalanlara cvp vericem:))))amayaaa tatlim h nbr nerelerdsn calismalar ne alemde nasil gdyr hayat yeni yil sana tatlimi tatli bebis nasip etsin hayatim ++++++beauty ellerine saglik btrmssn islerni bnde bugun dip kose mutfak temzledm fayanslar uagliydi ovaladm bi guzel yarn banyo var:)))sema hg nerelerdydn bauadr yoktn cnm bi saglik problemi yktur umarim bu arada ben nick degstrdm nenayim belki oyle htrlarsn:)))) bizayrilamyz hg naslsn kv ilgli baya bi sikibti yasioysn sanirim sakin yuz verme yok sa 2gorumce 1kv de seni yer bitirirler cazgir ol kizzzz:))) ges nbr kiz kv keyf mi yaptn piyano varmiydi ondan haber ver heheheh kismetse hafta sonu ilk piyano denemmi yapicam bol bol seni anarim kizim+++++prenses nasilsn kocan okadr opmus koklams nasil dayaniosun hala kus kalmaya ben coktan yelkenleri suya indrmstm opup koklanmaya dayanamam heheh+++++kusura bakmyn kizlar tabletten satr basi olmuo dumduz yaziverdm herkes az bsy serpistrdimde hahah
Ne nerde yokum ne bicim yoklama aliosun ben demrbasim aksamlari onemli bi sebep yksa hep burdayim uckagtci pis sovit:))) bu arada tatillern hayrli olsun hakettn tebriklerrr:)))++atladklarm varsa kusura bakmayn aklmda kalablara yazdm

Düşünmüyodum ama kaza oldu Allahım pazartesi olsa da kana mı gitsem evde mi test yapsam diye kendimi yiyip duruyorum insan da heyecanlanıyo ya

Ay çok şekersiniz ya Hep beraber toplu doğum mu yapıcaz

Senin bölümün de çok güzel ben hep demişimdir psikolog olmasam sınıf öğretmeni ya da anaokulu öğretmeni olurdum ben de atanmadım merak etme Gelişim psikoloğu olmak istiyorum nasipse çocuklar ilgi alanım

Çok yeniymişsiniz siz de canım ben düşünmüyordum hiç de ilacın günlerini karıştırmışım saftirik gibi Şimdi de hop oturup hop kalkıyoruz ben de yaptırdım kan test negatif çıktı boş ümit dedik bozulduk falan ama reglim gecikti şimdi lekelenme gibi geliyor kk bayanları da bidaha test yaptır dedi pazartesi kana gidicem büyük ihtimal belki de kist filandır Allah korusun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…