tatlışkolaaaarrr
ben geldimm
bugün kv günüydüüü 2 gibi gittikk komşuları gelmiş onlarla yedik içtik komşularda 65 yaş üstü teyzeler
neyse 2 saat felan onlarla oturduk sonraa 2 saat daha oturduk geldik eve
napıyosunuz bakalımmmm
Ben İzmirdenim şekerim 23 yaşındayım yeni mezunum Psikoloğum atanmadım henüz özelde çalışıyorum sen?
Aranızda gebelik düşünen var mı kızlar ya da bu işlerden anlayan?
oo ben çok istemiştim tatlım psikolojiyi
süper bölüm okumuşsunn
ben boludayım tatlım sıınıf öğretmenliği mezunuyum 24 yaşındayım atama bekliyorum şuan evdeyimm şubatta başlayacam inşallahh
ben şuan düşünmüyorum sende düşünmüyosann bile bu topikte 1 hafta takılman yeter
kızla seni yaza hamile kalmaya hazırlarlar
güzeller siz suan misil misil uyurken bir bir sag bir sola dönüyorummm benim kocacik sagolsun on kere uyaninca karnim acikti diye😒simdi tabi mamasini verdik pireler ucusuyor vallaaaa😁
o degilde kizlar ya kayinvaldemin gecenki lafi: cocugunuz kesinnnnnn erkek olcak kesinnnn!! ben egiticem torunumu zaten.
laaaa da fal yok yumurta yok sana noluyooo ben dururkennn😠 bide allahin isine karismasi yokmu!!! görür o ama benim kizim olsun babaannesini hic sevmesinde gorsun gununu
ayyyy ben boyle bi insan degildim yaaa beni ne hale soktular😩
tatlım senin işin var vaallaa
ben fol yok yumurta yok şimdiden çocuğun annesine babasına bağımlı olması gerektiğini vurguluyorum valla
isim konusunu da çözdüm
kv ne eğitecek anası değil babası değil ya sinir oluyorum böyle tiplere
amayaa canım nerelerdesiinnn
sana da booll huzurlu sağlıklı mutlu veeee bebişli bir yıl diliyorum inşallaaaah
amiinn
kizlar kaynanam geldi demin biz esimle dun gec yatmistik bugunde gec kalktik esim gec acti isyerini
aynen boyle diyo: bugun neden gec gittiki ise?ben camdan gordumde hastamiydi yoksa? heeee hastaydi oglunu yedim bitirdim hasta ettim yavrucagizi allahim ya!!!
bak oglum sunu soyle sever bunu boyle sever yemegin tuzunu soyle sever ayyyyy kizlar bisey diyin nolur kaynanasi boyle olan tek kisi benmiyim yahuuu!
dünde esimle yemege ciktik taksiyi bekledik bize diyoki asagida bekliyodunuz neyi beklediniz oyle mutfagin camindan gordumde
allahim mutfagan cami o yola bakmiyo bileee! gelde kafayi yeme ne goz var kadinda ya ! sanane nereye gidersek gideriz..
en nefret ettiğim olaydır sanane yaaa ne karışıyosun tatlım iyi dayanıyosun valla bak bana burdan sinir geldi
evet canim ayni apartmandayiz amannn nerdeee o ise gidiyo isten geliyo ailesinin nekadar rahatsiz ettiginin farkinda bile degil.
gecen gun ilk kez sabah kahvalti yaptik esimle keyifli bi sekilde normalde ben hazirliyorum esim hemen yapip cikiyo.
guzel bi masa hazirladim face atmistim gorumcem hemen mesaj atiyo annemde kahvalti yaptimi acaba diye
manyak ya bunlar
aksamda laf sokuyo esimde yanimdaydi siz benim annemi cagirmazsiniz kahvaltiya oylemiiii diyo
bende surat yaptim bu bizim ilk kahvaltimizdi dedim sonra kalktim evw gittim ondansonrada bidaha hic cagirmadim kahvaltiya
neyapiyolarsa kendileri yapiyo valla ya..
ay canımm annesi kahvaltı yapmışmıymışş
kendisi evlensin görümcen bakalım annesi aklına gelcek mii kocayı bulunca
bide araya fitne fesat sokacaak
aman yarabbi
slm kızlar bn geldimmm
eşimle küsüz hala gece sarıldı..ama bn hala surat yapıyorum gerk kalmadığı sürecede konusmuyorum gelip öpüyo sarılıyo ama pas vermiyorum.kvlere gittk görümcem de ne oldu hayırdır dio yok bişey dedm.
bu arada kv.sonuçlrını aldı timör şüphesi var 1.ewre sanrım tekrar gidicek hatsnye ..
bizayrılamayız hoşgeldin.işin cok zor ama yan yana olunca illa karısırlar..senin ters davranman bişey ifade etmez kv kaynanalık yaparsa o daha da kötü yapar.eşinin mesafeyi koyamsı gerekiyor..eşinle konuşş onunla paylaş sen tersleme eşin cvp versin..
svitt şimdilik bnde pc ama bn yemek yapmaya gidince alır kesin..
hamilee oldugundan şüphelenen arkadas justhol..bnde denemeler yapıyorum ama henüz başarılı sonuç yok yeni karar aldık ztn.. bnde 1hafta iken yaptım test negatif cıktı 10 gün sonra tekrar yapıcam... sende biraz daha bekle bnce yada kan testi yaptır kesin sonuc ordan belli olur.hayırlısı inş.
tatlım çok geçmiş olsunn:26::26: ilaçla mı tedavi olacak:26::26: allah yadımcınız olsunn:26::26:
ayyy prenses çok heyecanlı yaaa duyalım inşallah en yakın zamanda bebiş haberinii
canımm çok geçmiş olsun kv'ne..inşallah önemli bir şey yoktur..
eşinle küslüğü uızatma kuzu yaaa
güzelce konuş öpüşüp koklaşın barışın
bak ben barıştım..sen de barış..
bi deee bence senin testin bi hükmü yok prenses...10undan sonra yap..heyecanla bekliyorum
bu arada yılda 14 iş günün iznim var h.sonlarıyla 3 hafta falan oluyor..onu da 3 parça halinde kullanıyorduk bi kere de vermiyorlardı..neyse şubat-ağustos ve eylüle yazmıştım izinlerimi..bana kalsa eşim 2 ay evde yazın o zaman kullanırdım..neyse yetkilim çağırdı dedi izinlerde problem çıktı-isyaaann diye bağırıcaktım kiiii-dediki 2 parça halinde kullanmamız gerekiyor bu yıl, yazın 10 iş günü-2 hafta-çık sen izne 1 gün fazladan kullan
kör istemiş bi göz Allah vermiş iki gözzz
bi de temmuz sonu bayram..nerdeyse 3 hafta tail yapıcam bu yaz ya-şa-sınnnn
gescannnn elllaaaa plojooooo ve günlerdir majörrrr yoklamada yoksunuz bugünn...
gelin gariii
tatlımmm çılgınsınnn
yaz tatilinde 2 hafta vee bayram tatili haa
süperr tam bebişlik zaman dilimi
iyi küslüğü uzatmamanız iyi olmuşş
prensesss örnek al siviti barış kocanla