Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen öyle ella'm geldiler kahve içtik yarın eşimle baş başayız test ztn negatif çıktı:KK14: saçımı kestireyim rahat rahat..tabii acık olursaa menünüz neler kızlar beuaty yazmıs sadece..:KK52:

Valla canim hindim var onu simdiden saraba yatrdm yarn pisiricem,safranli yada korili pilav,karisik salata,havuc mezesi,koz patlican salatasi ve koz kormizi biber soslu yani biraz mezevari olcak ickimde var soframi renkli taslarla susleyip mumda yakcam bnce yeterli zqten 2kisiyiz aslinda bu kadr yapmazdmda maksat sofra brazck renkli olsun meyvemde var kuruyemis tarzi seyler almadm misir patlatcm bide kestanem var onu yaparn boyle iste tatlikusum,evet senn testin negatf cikmis cok uzuldum senn adina allahim ne zamn nasip ettyse ozaman olucak hic canini sikma bitanem o isler demekki oyle kolay olmuomus bizde bunu anladk

Valla canim hindim var onu simdiden saraba yatrdm yarn pisiricem,safranli yada korili pilav,karisik salata,havuc mezesi,koz patlican salatasi ve koz kormizi biber soslu yani biraz mezevari olcak ickimde var soframi renkli taslarla susleyip mumda yakcam bnce yeterli zqten 2kisiyiz aslinda bu kadr yapmazdmda maksat sofra brazck renkli olsun meyvemde var kuruyemis tarzi seyler almadm misir patlatcm bide kestanem var onu yaparn boyle iste tatlikusum,evet senn testin negatf cikmis cok uzuldum senn adina allahim ne zamn nasip ettyse ozaman olucak hic canini sikma bitanem o isler demekki oyle kolay olmuomus bizde bunu anladk

vaaay ellaammmsofraya baaakk:KK53::KK53::KK53: sanki hamileyim haaa canım istediiii:KK52::KK52::KK52:
şu şaraba yatırılmış hindinin tadını çok merak ettim kiii:KK17::KK17:

vaaay ellaammmsofraya baaakk:KK53::KK53::KK53: sanki hamileyim haaa canım istediiii:KK52::KK52::KK52:
şu şaraba yatırılmış hindinin tadını çok merak ettim kiii:KK17::KK17:

Hahah buyrun gelin gescim :)))valla halam surekli yapio saraba yatrilmis tavuk yada et aradm sordum hindide olurmu die nefis olur dedi yaptm bakalim tadi nasil olcak haber veririm:))) ya bide kizlar aksam aksam moralim bozuldu esim her aksam bi proje ustunde calisio kalem kagit elinde unutuo kalemi hep koltuga birakio haytm murekkebi akar brakma ole dyrm unutuo yine yapio bnm koltuklarda acik renk biliosnz nasil becerdyse cizdi bide bana soluo bnde bozuldum cikmaz birak dedm keyfm kacti smdi yuz vermiorm bin defa uyardm her aksam uyariorim sinir oldum

Hahah buyrun gelin gescim :)))valla halam surekli yapio saraba yatrilmis tavuk yada et aradm sordum hindide olurmu die nefis olur dedi yaptm bakalim tadi nasil olcak haber veririm:))) ya bide kizlar aksam aksam moralim bozuldu esim her aksam bi proje ustunde calisio kalem kagit elinde unutuo kalemi hep koltuga birakio haytm murekkebi akar brakma ole dyrm unutuo yine yapio bnm koltuklarda acik renk biliosnz nasil becerdyse cizdi bide bana soluo bnde bozuldum cikmaz birak dedm keyfm kacti smdi yuz vermiorm bin defa uyardm her aksam uyariorim sinir oldum

tatlışkom o çalışırken bi tane düz renk polar al koltuğun üstüneee :KK31: çizmesin yazıkk bu çizikler için daha doğrusu çıkmayan lekeler için geçen bulaşık makinesi parlatıcısı var yaa o herşeyi geçiriyo diye duydummm:KK25::KK25: dene isterseen :KK25:
sen dene de bi anlat yahuu nasıl yapıldığınıııı :KK52::KK52: merak ettimm :KK76::KK76:

tatlışkom o çalışırken bi tane düz renk polar al koltuğun üstüneee :KK31: çizmesin yazıkk bu çizikler için daha doğrusu çıkmayan lekeler için geçen bulaşık makinesi parlatıcısı var yaa o herşeyi geçiriyo diye duydummm:KK25::KK25: dene isterseen :KK25:
sen dene de bi anlat yahuu nasıl yapıldığınıııı :KK52::KK52: merak ettimm :KK76::KK76:

Hayatim var polarlarim almstm coktan ama cok kiro duruo die kaldrdm yine sericem sanirim yarin kiro miro napim:KK43:((tabletn sarji bitti yarn gorusrz kizlar tarfi bsy dil kirmizi sarapla yaptim bi kaba sarabi doktum hindi gogusleri buladim icine bekletiyorum.yarnda pisirme asamasini solicem opidlnz iyi geceler

Guzelmiş memnun afiyrt olsun.

Bnde mantar çorbası. Biber dolması. sandal böreği (sizdn gördm yapıcm) eşim patates delisi patstes jazartması istiyor meze olarak. Bnde değişik meze ve salatalar yapıcm.
Zmnı değilmiş demekki ne zamn nasip ise o zmn olsn

ben o ses türkiyeye geri döndüm :KK9::KK9:

Bn sevmiyırm onu o yuzdn eşime pc verdim tw bna kaldı.bnde tutmsyan dixikerin finallerini izlemeyi ck seviyorm ask bityomus tutmadı tbbi bn izlmdm die hehe

Hayatim var polarlarim almstm coktan ama cok kiro duruo die kaldrdm yine sericem sanirim yarin kiro miro napim:KK43:((tabletn sarji bitti yarn gorusrz kizlar tarfi bsy dil kirmizi sarapla yaptim bi kaba sarabi doktum hindi gogusleri buladim icine bekletiyorum.yarnda pisirme asamasini solicem opidlnz iyi geceler

valla bizim ot:KK54:rduğumuz koltuğun altındada polar var napayım salonda oturuyorum kirlenmesin diye mecburr :KK31::KK31:
iyi geceler tatlışımmm:KK54:

Guzelmiş memnun afiyrt olsun.

Bnde mantar çorbası. Biber dolması. sandal böreği (sizdn gördm yapıcm) eşim patates delisi patstes jazartması istiyor meze olarak. Bnde değişik meze ve salatalar yapıcm.
Zmnı değilmiş demekki ne zamn nasip ise o zmn olsn

Bn sevmiyırm onu o yuzdn eşime pc verdim tw bna kaldı.bnde tutmsyan dixikerin finallerini izlemeyi ck seviyorm ask bityomus tutmadı tbbi bn izlmdm die hehe

senin menünde süper tatlımmm:KK56: yarın akşam yarımşar saat hepinize uğrasam ohhh mis gibi yılbaşı olur valla :KK56::KK56:
aşk ı açtım bendeee:KK9::KK9: ne zaman başladıııı :KK52::KK52::KK52:
buarada herşeyin hayırlısı tatlım ne zaman gelecedğini bi tek Rabbim bilir :KK34: gönlünü ferah tut beklee:KK34: bak geveze nasıl beklemiştiii ve olduu :KK49:

sivitoş geldiii :KK16:
pert olmuş halde eve geldim..dünden yemek yapmıştım yanına pilav yaptım..derkenn beim koca sahibindende bi araba bulmuş..
babam da renaulttan emekli arabalardan anlar..yemekten sonra pırrr annemlere gittik..10 dk aramız..
ilanı veren adamla konuştuk..yarın sabah eşim ve babam arabaya bakmaya gidicekler..
aklımıza yatarsa alıcaz çok heyecanlıyım :KK52:

ben iyiyim çok şükür :nazar:
çarsamba gnkü hafta ortası tatili düşünüp mutlu oluyorum :KK23:
evde net yok telefondan da cok zor oluyo buraya girmek :KK52::KK52:
şimdi cocuklar resim yapıyor da bende onlara ödev hazırlıyorum bi yandanda burdayım :13:

benim de tek tesellim tek enerji kaynağım ç.şambanın tatil oluşu..
sınıf öğretmenimisin sen canım ?

Tünaydınn kızlar bn yine telden yazıyorum. Kv aradı onlar geliyormuş onlar gelmeden bi bakauım dedm..

Hosgeldin aramıza.mutluluğun daim olsun allah bozmasın. En önemlizzi eşinle mutlu olman.
Bnde 2ylık üni . mezunuyum ve ewim şehre uzK iş bılmam mesleğimde iş bılmam imkanız nerdeyse beauty haklı torpik olmDn cok zor.
Bnde ailemdn para isteyemezdm ama ailem cok anlayıskıydı ni kez babam git calıs demedi.bn calıştığım parayı haecamazdm.annemlr bnden istrdi sn kirli çıkısın calışmasanda snde var die.

Şimdi eşimle cok sukur 4 ay değilde 40yıllık ewli gibiyiz öyle bi istememe olmuyor kisisel ihtiyacm olunca kuafore gitmm gerek dediğimde verir.maaştn kalan paranın %60bi kenara koyarm %30bnm cüzdanda %10eşimde. İhtiyacı olan dier taraftn alır pek para isteme olmaz haber verme olur böyesi daha güzel. Ewlenmeden önce eşine kntr bile aldırmadm.ama artık bn yok biz var

Svitt bnde snn gibi duşundm ama degil test tek çizgi çıktı:KK14: bn anladm ki hamile kalmak dizilrrdeki gibi kolay değilmiş:KK14::KK14:

canımmm hamile olsan bile daha idrar testinde çıkmaz kiiii :KK53:
kan testinde bile döllenmeden 10 gün sonra çıkarmış :KK17:
bence o kadar emin olma :KK34:
yoksa bile üzülme daha ilk ay...bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK9::KK9:
hamilelerden özür diliyorum:KK17: bütün kızarmış sebzeli piliç,kuş üzümlü pilav, abdestli börek, mor lahana salatası, şakşuka, havuç borani, kaşarlı mantar :KK34: tatlı yok, eşim muhtemelen doğum günüm diye pasta alır gelir, onu yeriz diye düşündüm :KK52:

valla güzel evde pineklemek ama uzun vadede beni sıkar :KK9: ky sıkılmıyormusun evde diyor, yahu ben daha yeni izne ayrıldım , dinleniyorum, niye sıkılayım, hiç anlaşamıyoruz bu konuda... yukarda yazdım menüyü :KK34:

bende baktım da valla yarışma diye cılkını çıkarmışlar işin, çoğu kurmacadır onların ya...

valla ben sanki böyle yapınca pat diye hamile kalıcam gibi hissediyorum ama anlaşılan öyle kolay değil :KK53:
,,

menü süper beauty:KK52:
acana yarın iş çıkışı ankara otobüsüne binsek yetişir miyiz size :KK52:

tam tersiz tatlım bekarken bende öyleydim evlenince bi manyak oldum ben :KK53::KK53:

dene tatlışşş tadı güzeelll :KK16: sizde tarif verin yaa yeni şeyler denemeyi çok seviyorummm :KK52::KK52:
dün kv bende piyano kekin tarifini alıyo eşim diyoki anne sen bu hallere düşecek kadınmıydın :KK9::KK9::KK9: o da kızdı yediremedi :KK9: kp de boynuz kulağı geçer dedi :KK9::KK9: iyice sinir olmuştur :KK9::KK9:

hoşgeldin tatlımmmm :KK16:
evet ev hanımlığı zor gerçekten ama hem çalışıp hem evi çevirmek daha zor burdan o arkadaşlara bol selam :KK3:
bide çocuk olsa yandık valla :KK9::KK9:
bulursun tatlım daha zamanı vardır azık evin tadını çıkaar:KK16:

ahh canım beni hatırlamışsın çok teşekkür ederimmm :KK16::KK16:
valla keşke aynı yerde olsaydık çok görüşmek isterdimmm :KK52:sinemaya giderdikk yemeğe giderdikkk :KK56::KK16:
bu arada benm eşim sivaslı tatlım asıl benmizlemem lazım heralde o filmi :KK9::KK9:
doğur tatlış bende belki seneye kışın düşünürüm ama atanınca tatilleri hesaplamak lazım beauty ne zaman doğurcaksınn:KK52::KK52: bana da söyle de hesaplayıp bende öyle yapayım:KK52::KK52:

tatlım sen öğretmen miydinn :KK16: okul öncesi mi branşın :KK16:

ellacaan 3 saat ütümüüü :KK53::KK53:ben heralde kafayı yerdim :KK9::KK9:
ay o yarışmaya bende gıcık oldum ne biçim yüz göz oluyolar ya hele bi tanesi daha nişanlıymış :KK30::KK30::KK30:

gescağnımm yaaa bence de aynı şehirde olmalıydıkkkk :KK9:
kahve içerdik birlikte kahve manyağı olarak...bitki çayına hayırrr En Büyük KK
belki bi gün biyerlerde buluşuruz...belki porsuk kenarında belki abant kenarında :KK52:
eşin sivaslıysa kesin izleyin..filmin odak noktası sivas..
benim de eşim öğretmen olduğu için ben de tatili hesaplıyorum hep..en azından ben eşim ve bebiş bütün yaz evde oluruz.ayy ne güzel olurr..ben bebeği emzirirken bi elle de buraya ayzrım :KK9:

:)) oynadım oynadım,damat tarafıda arnavuttu onların oyunlarada girdim keyfime diyecek yoktu:KK9:
Taze meyve sık,hatta enişte yapar öyle iç,en güzel enerji depolara..
Bir kere hasta oldum sadece evlendikten sonra çalışıyordum o zaman,eşim hastaneye kaldırmıştı serum yedim sonra abimle anneme geçtim,akşam işten gelince hiç üşenmeyip birsürü portakal mandalina limon sıkmıştı eşim hepimize:KK9: :KK16:

Gerçekten o ne saçma bir program yahu,zaten hiç sevmem Seda Sayan'ı:KK19: Hep olumsuz şeyler soruyor ..
Ütüyüde çok severim ama evet başkası yerleştirsin ya,çok sıkıcı:KK31:

Alıştırıyorum gezmeye,oynamaya miniği:KK9: Yorulmadı galiba,ben oturunca o oynamaya devam ediyordu:KK9:

oynak olucak bizim prensesimiz...sivit teyzesi gibi odun olmasın da :KK53:

iyii daha ne olsun tatlımmm:KK16::KK16: ohh başbaşa oturunn :KK16: yılbaşı bebişi yaparsınızzz:KK9::KK9:

vayyy şarap yatağında hindi süper geliyor kulağıma...
anakaraya yetişemezsek size geliriz ist.daha yakın :KK9:
biz de kestaneye bayılırız..bi ara haftada 3 kez yiyoduk sonra kestane gibi tombul olunca bıraktık :KK1:

ben de gese katılıyorum polar iyi fikir...
bizim de halı açık renk...hiç istememe rağme polar örtüyorum..ama arada gözümüz gönlümüz açılsı diye açıyorum poları..2 günde bile kirleniyor halı :KK31: kirlenmeyen eşya istiyorummm En Büyük KK

sivitoş geldiii :KK16:
pert olmuş halde eve geldim..dünden yemek yapmıştım yanına pilav yaptım..derkenn beim koca sahibindende bi araba bulmuş..
babam da renaulttan emekli arabalardan anlar..yemekten sonra pırrr annemlere gittik..10 dk aramız..
ilanı veren adamla konuştuk..yarın sabah eşim ve babam arabaya bakmaya gidicekler..
aklımıza yatarsa alıcaz çok heyecanlıyım :KK52:

benim de tek tesellim tek enerji kaynağım ç.şambanın tatil oluşu..
sınıf öğretmenimisin sen canım ?

canımmm hamile olsan bile daha idrar testinde çıkmaz kiiii :KK53:
kan testinde bile döllenmeden 10 gün sonra çıkarmış :KK17:
bence o kadar emin olma :KK34:
yoksa bile üzülme daha ilk ay...bi dahaki ay daha çok çalışırsınız :KK9::KK9:
,,

menü süper beauty:KK52:
acana yarın iş çıkışı ankara otobüsüne binsek yetişir miyiz size :KK52:

gescağnımm yaaa bence de aynı şehirde olmalıydıkkkk :KK9:
kahve içerdik birlikte kahve manyağı olarak...bitki çayına hayırrr En Büyük KK
belki bi gün biyerlerde buluşuruz...belki porsuk kenarında belki abant kenarında :KK52:
eşin sivaslıysa kesin izleyin..filmin odak noktası sivas..
benim de eşim öğretmen olduğu için ben de tatili hesaplıyorum hep..en azından ben eşim ve bebiş bütün yaz evde oluruz.ayy ne güzel olurr..ben bebeği emzirirken bi elle de buraya ayzrım :KK9:

vayyy şarap yatağında hindi süper geliyor kulağıma...
anakaraya yetişemezsek size geliriz ist.daha yakın :KK9:
biz de kestaneye bayılırız..bi ara haftada 3 kez yiyoduk sonra kestane gibi tombul olunca bıraktık :KK1:

ben de gese katılıyorum polar iyi fikir...
bizim de halı açık renk...hiç istememe rağme polar örtüyorum..ama arada gözümüz gönlümüz açılsı diye açıyorum poları..2 günde bile kirleniyor halı :KK31: kirlenmeyen eşya istiyorummm En Büyük KK

sivitoşşş geldin şenlendirdin haaa topiği yinee:KK16::KK16: herşeyi de atlamadan alıntılıyosun maşallaahh :KK9::KK9:
aynen tatlım yaa mutlaka grüşmeliyizzz :KK16: boluda gölcük var oranın köy kahvaltısı süpeeer keşke gelsenizde götürseekk:KK16::KK16:bitki çayına hayırrr En Büyük KKEn Büyük KK :KK1::KK1:
topikimizin bütttün güzel gelinlerine kapımız açıkk:KK16::KK17:
o zamaaan aynı zamanda doğuralım olur muuu:KK52::KK52::KK49: bende bu atiklikle seneye yaparım heralde ayaa baya gaz veriyosunuz :KK52::KK52::KK52:

bu arada inşallaahh alabilirsinizzz arabanızı tatlımm :nazar::nazar: çok sevindimmm :KK52::KK52::KK52: inşallah inşallaah temiz arabadırrr :nazar:
siftahınızı boluda yaparsınız belkimmm :KK17:

sivitoşşş geldin şenlendirdin haaa topiği yinee:KK16::KK16: herşeyi de atlamadan alıntılıyosun maşallaahh :KK9::KK9:
aynen tatlım yaa mutlaka grüşmeliyizzz :KK16: boluda gölcük var oranın köy kahvaltısı süpeeer keşke gelsenizde götürseekk:KK16::KK16:bitki çayına hayırrr En Büyük KKEn Büyük KK :KK1::KK1:
topikimizin bütttün güzel gelinlerine kapımız açıkk:KK16::KK17:
o zamaaan aynı zamanda doğuralım olur muuu:KK52::KK52::KK49: bende bu atiklikle seneye yaparım heralde ayaa baya gaz veriyosunuz :KK52::KK52::KK52:

bu arada inşallaahh alabilirsinizzz arabanızı tatlımm :nazar::nazar: çok sevindimmm :KK52::KK52::KK52: inşallah inşallaah temiz arabadırrr :nazar:
siftahınızı boluda yaparsınız belkimmm :KK17:

alıntılamak benim işim :KK9:
şaka bi yana burda çoğumuz alıntılamaya çalışıyoruz herşeyi..kıyamam ella bile tabletten zor zahmet yazarken alıntılamasa bile hatır sorar illa..ama itiraf ediyim ki bizim yazdıklarımızı pek önemsemeyip sürekli kendini anatmaya çalışanlara biraz daha soğuğum :KK53:zaten çok da uğramıyor onlar topiğimize..

bana da öyle geliyor bebiş için seneye zor sabredicen sen:KK9: hatta eşin de ikna edersen bize yetişirsin kuzuuu...aynı zamanda doğurursak mükemmel olur yaaa...içim kıpır kıpır oldu bak :KK53:

o zamannn biz yarın kara şimşeğimizi alalım...sonraa boluya gelelim..
gescan bizi kahvaltıya götürrrrr :KK52: (bunu pascal bizi diskoya götür melodisiyle oku asoş :KK9:)

ee ne izliyorsunuz?biz kim 500 milyar istere bakıyoruz..gerçi ismi değişti ama benim beyinde değişmemiş :KK1:

alıntılamak benim işim :KK9:
şaka bi yana burda çoğumuz alıntılamaya çalışıyoruz herşeyi..kıyamam ella bile tabletten zor zahmet yazarken alıntılamasa bile hatır sorar illa..ama itiraf ediyim ki bizim yazdıklarımızı pek önemsemeyip sürekli kendini anatmaya çalışanlara biraz daha soğuğum :KK53:zaten çok da uğramıyor onlar topiğimize..

bana da öyle geliyor bebiş için seneye zor sabredicen sen:KK9: hatta eşin de ikna edersen bize yetişirsin kuzuuu...aynı zamanda doğurursak mükemmel olur yaaa...içim kıpır kıpır oldu bak :KK53:

o zamannn biz yarın kara şimşeğimizi alalım...sonraa boluya gelelim..
gescan bizi kahvaltıya götürrrrr :KK52: (bunu pascal bizi diskoya götür melodisiyle oku asoş :KK9:)

ee ne izliyorsunuz?biz kim 500 milyar istere bakıyoruz..gerçi ismi değişti ama benim beyinde değişmemiş :KK1:

bende anlatıyorum ama acaba çok mu anlatıyorum diye bazen utanıyorum:KK17::KK17: öyle bir hatam varsa affola a dostlaarr:KK17::KK17:
ben bizim topiğimizi ondan saviyorum burnu kocaman insanlar yok burdaa:KK53::KK53:
off sizin yüzünüzden zor sabretcem ben beni gaza getiriyosunuz gelip bakarsınız haaa söyleyimm teyze olmak kolay değill :KK52::KK52:
eee bnm de kardeşimyok teyze oluverinn :KK25::KK25:
geliiiiiiiiinnn gelseniz yaaaaa:KK52::KK52: bak gölcüğee baaakk:KK52::KK52::KK52: google dan çok güzelbi yeer:KK52::KK52:
bizde aşk a bakıoduk ama bitti :KK25::KK25:

Ay super iyi dokturmussun tatlim ben hic arnavut oyunu bilmyrm ramo da galiba arnavut dimi smdi bizimkilerde oynuo bn pek beceremiyrm ayaklar karisio bende:)))minigmzde annesiyle oynarms oyoyoy,valla aksam kocis bana iyi bakti ama bugunde gelsn bi zahmet ilgilensn bnmle zaten cok ozledm onu dayanamyrm 2saatim kaldi :)))utuyu ben hic sevmem sen nesini seviosin plojo enteresansin vallahi utuyu seven ilk seni gordum:)))neyse 3saat utu yaptim ama haftalik utum aradan cikti yarnda evi siler supururum ohh yangel yat aman seda sayan pis kari ya bugun bi izlim dedimde daha izlemem kalitesiz bi format ne gerek var ya

:KK31: Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni :KK9::KK9:
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızı :KK9: Yarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin:KK9:

Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalım:KK9::KK9: Eşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor:KK9::KK9:

Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:

Svitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece

Son düzenleme:
bende anlatıyorum ama acaba çok mu anlatıyorum diye bazen utanıyorum:KK17::KK17: öyle bir hatam varsa affola a dostlaarr:KK17::KK17:
ben bizim topiğimizi ondan saviyorum burnu kocaman insanlar yok burdaa:KK53::KK53:
off sizin yüzünüzden zor sabretcem ben beni gaza getiriyosunuz gelip bakarsınız haaa söyleyimm teyze olmak kolay değill :KK52::KK52:
eee bnm de kardeşimyok teyze oluverinn :KK25::KK25:
geliiiiiiiiinnn gelseniz yaaaaa:KK52::KK52: bak gölcüğee baaakk:KK52::KK52::KK52: google dan çok güzelbi yeer:KK52::KK52:
bizde aşk a bakıoduk ama bitti :KK25::KK25:

kuzucan yanlış anlaşılmamışımdır umarım...hepimiz bir şeyler anlatıyoruz ve okudukça daha çok seviyorum hepinizi..çünkü herkes hem samimiyetiyle açıyor kendi hayatını hem de bi sorunumuzu yazınca kendi sorunlarıymışçasına çözüm arıyor herkes..benim tepkim 1 hafta yazmıyorlar örneğin sora bizim yazdıklarımız yokmuşçasına biz kv ile kavga ettik diye geliyorlar biz yine çözüm arıyoruz sonrraa yeni bi sorun yaşayıncaya kadar yoklar topikte :KK52: ayhh uzattım..ama gerçekten çok farklı oldunuz benim için..

teyze olucaz tabi...benim de kız kardeşim yok..ama bebişimin bissürü teyzesi olucak kiii...
asoş hamiş olmadan buluşsak gölcükte..baktım da rüya gibi bi yer yaa :KK8: kalıcak yer var mı orda pansiyon falan?

bu arada bu gün majör gelmedi hiç :KK50: ya da ben mi görmedim...majörrr ses ver kuzu haftasonu rehavetinden çıkamadın mııı?

X