- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.281
slm kızlarr herkez yeni yıl teleşında sanırm bn sabahtan alışverişimi yaptım sonra kuaföre gitttiiimmm vee kestirdimm sonrada eşimle muyfağa girdik.yemeğimizi yedik bi bakayım dedim sonra başbaşa oturucaz az önce kv aradı sanrım eşimden gelin demesini bekledi ama eşimde pas vermedi :))
svit hayrılısı olsun kısmet değilmiş demekki..
ella bnm eşimde bişi almadı sandece kuaföre giderkn boyattır fln dedi bnde gölge attırdım :))
plojo çok güzel bi dilek dilemişin bn istiyorum bebek ama ikiz olsa fena olmazdı
mürekkep sorunu olan kimdi okudum ama beauty di sanrm karıstırdıysam kusura bakmasın..mürekkep nasıl cıkar tam bilmiyorum ama kalem çizgilerini bn silgiyel siliyordum çıkıyordu
ella svit beauty plojo major gess ve diger herkes tekrardan mutlu yıllarr sağlıklı yıllarr
senya görüşürüzz
svit hayrılısı olsun kısmet değilmiş demekki..
ella bnm eşimde bişi almadı sandece kuaföre giderkn boyattır fln dedi bnde gölge attırdım :))
plojo çok güzel bi dilek dilemişin bn istiyorum bebek ama ikiz olsa fena olmazdı
mürekkep sorunu olan kimdi okudum ama beauty di sanrm karıstırdıysam kusura bakmasın..mürekkep nasıl cıkar tam bilmiyorum ama kalem çizgilerini bn silgiyel siliyordum çıkıyordu
ella svit beauty plojo major gess ve diger herkes tekrardan mutlu yıllarr sağlıklı yıllarr
senya görüşürüzz