Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tam tersiz tatlım bekarken bende öyleydim evlenince bi manyak oldum ben :KK53::KK53:

dene tatlışşş tadı güzeelll :KK16: sizde tarif verin yaa yeni şeyler denemeyi çok seviyorummm :KK52::KK52:
dün kv bende piyano kekin tarifini alıyo eşim diyoki anne sen bu hallere düşecek kadınmıydın :KK9::KK9::KK9: o da kızdı yediremedi :KK9: kp de boynuz kulağı geçer dedi :KK9::KK9: iyice sinir olmuştur :KK9::KK9:

hoşgeldin tatlımmmm :KK16:
evet ev hanımlığı zor gerçekten ama hem çalışıp hem evi çevirmek daha zor burdan o arkadaşlara bol selam :KK3:
bide çocuk olsa yandık valla :KK9::KK9:
bulursun tatlım daha zamanı vardır azık evin tadını çıkaar:KK16:

ahh canım beni hatırlamışsın çok teşekkür ederimmm :KK16::KK16:
valla keşke aynı yerde olsaydık çok görüşmek isterdimmm :KK52:sinemaya giderdikk yemeğe giderdikkk :KK56::KK16:
bu arada benm eşim sivaslı tatlım asıl benmizlemem lazım heralde o filmi :KK9::KK9:
doğur tatlış bende belki seneye kışın düşünürüm ama atanınca tatilleri hesaplamak lazım beauty ne zaman doğurcaksınn:KK52::KK52: bana da söyle de hesaplayıp bende öyle yapayım:KK52::KK52:

tatlım sen öğretmen miydinn :KK16: okul öncesi mi branşın :KK16:

ellacaan 3 saat ütümüüü :KK53::KK53:ben heralde kafayı yerdim :KK9::KK9:
ay o yarışmaya bende gıcık oldum ne biçim yüz göz oluyolar ya hele bi tanesi daha nişanlıymış :KK30::KK30::KK30:

Ya valla 11de basladm 2yi geciodu btrdm aksam kocis yerlestrsn valla yemek yapicak halimde yok rahatszm zaten makarna salata yapicam dundende biraz yemegim var napim yorgunum:KK43:((yarina super menu var aklmda kocise surprozzz olcak hindimde var ohhhh ')))sende bekarken mi tembeldn ay bnde evlennce tembellestm her seye uzenir oldum:)))sen suffle mi yaptn gecen gun nasil yaptn cok kolay demstn sanirim gerci bnm kocis dark seyler yiemio ama olsun yapicam cnm cekti

saol hemserm bnm bugun daha iyiyim sviraclar seni costurmus ohhh masallah oynamissondr soteleri,cacaklari nevestayla gaza geldm oynamak istyrmmmmm:KK43:((

:)) oynadım oynadım,damat tarafıda arnavuttu onların oyunlarada girdim keyfime diyecek yoktu:KK9:
Taze meyve sık,hatta enişte yapar öyle iç,en güzel enerji depolara..
Bir kere hasta oldum sadece evlendikten sonra çalışıyordum o zaman,eşim hastaneye kaldırmıştı serum yedim sonra abimle anneme geçtim,akşam işten gelince hiç üşenmeyip birsürü portakal mandalina limon sıkmıştı eşim hepimize:KK9: :KK16:

Evt nazar var vala hepimz hastayiz ama kizlar tam 3saat utu yaptm belim agridi valla smdi kim yerlestrcej bunlari gardroba aksam kocisime yaptirim en iyisi:)))gelinkaynana sedaya gelin fie bsy baslamis ya ne sacma bi yarisma kavga cikacak adamlar karilari tuolar analar bi bozuluo hey allam hic katilmazdm bu programa yuzgoz olmanin manasi yok hele bitanesi hep anasini tutuo nisanlisi evlenemkten vazgececek nerdeyse hahah :)))

Gerçekten o ne saçma bir program yahu,zaten hiç sevmem Seda Sayan'ı:KK19: Hep olumsuz şeyler soruyor ..
Ütüyüde çok severim ama evet başkası yerleştirsin ya,çok sıkıcı:KK31:

tünaydın canım..ohh ne güzel uyuyuyp dinlenmişin..genelde erkencisin çünkü...
oyanyıp da kurtlarını da dökmüşsün...
kızımız yorulmadı dimi?

Alıştırıyorum gezmeye,oynamaya miniği:KK9: Yorulmadı galiba,ben oturunca o oynamaya devam ediyordu:KK9:

Beautycim o meni ne oyle gozlerm portledi,kac kisi yiceksnz masallah afyet bal sekerler olsun size ayrica gs gbi bnde abdest boregni merak ettm

Ya valla 11de basladm 2yi geciodu btrdm aksam kocis yerlestrsn valla yemek yapicak halimde yok rahatszm zaten makarna salata yapicam dundende biraz yemegim var napim yorgunum:KK43:((yarina super menu var aklmda kocise surprozzz olcak hindimde var ohhhh ')))sende bekarken mi tembeldn ay bnde evlennce tembellestm her seye uzenir oldum:)))sen suffle mi yaptn gecen gun nasil yaptn cok kolay demstn sanirim gerci bnm kocis dark seyler yiemio ama olsun yapicam cnm cekti

ben bekarken aşırı miskindim :KK9::KK9: annemin içine oturmuş azcık şu yemekleri evdede yapsaydın demek hpsi kocayaymış diyo :KK9::KK9::KK9:
tatlım nfsymktrfleri sitesine gir sufle yaz elif atalar ın tarifi :KK16: 4 tane çıkıyoo :KK16::KK16:
ben misafir içerdeotururken yaptım :KK9::KK9: düşün :KK9:

:)) oynadım oynadım,damat tarafıda arnavuttu onların oyunlarada girdim keyfime diyecek yoktu:KK9:
Taze meyve sık,hatta enişte yapar öyle iç,en güzel enerji depolara..
Bir kere hasta oldum sadece evlendikten sonra çalışıyordum o zaman,eşim hastaneye kaldırmıştı serum yedim sonra abimle anneme geçtim,akşam işten gelince hiç üşenmeyip birsürü portakal mandalina limon sıkmıştı eşim hepimize:KK9: :KK16:

Gerçekten o ne saçma bir program yahu,zaten hiç sevmem Seda Sayan'ı:KK19: Hep olumsuz şeyler soruyor ..
Ütüyüde çok severim ama evet başkası yerleştirsin ya,çok sıkıcı:KK31:

Alıştırıyorum gezmeye,oynamaya miniği:KK9: Yorulmadı galiba,ben oturunca o oynamaya devam ediyordu:KK9:

Ay super iyi dokturmussun tatlim ben hic arnavut oyunu bilmyrm ramo da galiba arnavut dimi smdi bizimkilerde oynuo bn pek beceremiyrm ayaklar karisio bende:)))minigmzde annesiyle oynarms oyoyoy,valla aksam kocis bana iyi bakti ama bugunde gelsn bi zahmet ilgilensn bnmle zaten cok ozledm onu dayanamyrm 2saatim kaldi :)))utuyu ben hic sevmem sen nesini seviosin plojo enteresansin vallahi utuyu seven ilk seni gordum:)))neyse 3saat utu yaptim ama haftalik utum aradan cikti yarnda evi siler supururum ohh yangel yat aman seda sayan pis kari ya bugun bi izlim dedimde daha izlemem kalitesiz bi format ne gerek var ya

slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz..
yarın herkez eşiyle ewde mi olucak?? bizim henüz belli değil ailelerle olabilirz ama olmayabilirizdee :44:

Nerdesiniz kizlar ya herkes satti topigimizi :KK43:((

aynen ellacaaan artık eskisi gibi kalabalık değill:KK50::KK50::KK50:

slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz..
yarın herkez eşiyle ewde mi olucak?? bizim henüz belli değil ailelerle olabilirz ama olmayabilirizdee :44:

huhuuu burdayımmm beeen :KK3:
yemek yaptım yedik geldimm ancak oldu tatlım gittimi kvler :KK9:
biz ilk defa dışarı çıkıyoruzzz:KK16::KK16:
ben ilk yılbaşını ailelerle geçirmek istemedim :KK76:

aynen ellacaaan artık eskisi gibi kalabalık değill:KK50::KK50::KK50:

huhuuu burdayımmm beeen :KK3:
yemek yaptım yedik geldimm ancak oldu tatlım gittimi kvler :KK9:
biz ilk defa dışarı çıkıyoruzzz:KK16::KK16:
ben ilk yılbaşını ailelerle geçirmek istemedim :KK76:

hoşgeldin gittiler 5te.bnde yemk yaptım yedik geldim.
bnde dısarı cıkmak isterdım ama olmuyor arabasız:26: bn hem ailelerle hem eşimle başbaşa olmak istiyorum:KK17: kararsızm..

hoşgeldin gittiler 5te.bnde yemk yaptım yedik geldim.
bnde dısarı cıkmak isterdım ama olmuyor arabasız:26: bn hem ailelerle hem eşimle başbaşa olmak istiyorum:KK17: kararsızm..

yılbaşında araba olsada kullanamıyosun ki tatlım mesela biz taksiyle gitcez çünkü çevirme oluyo yolda :KK17:
sen daha iyi bilirsin ama ilk yılbaşınızzz romantik geçiebilirsinizzz :KK16::KK16: nasılsa hep görüyosun anneni kv ni :KK76:
sende bauty gibi sofra hazırla viskin vardı sanırım:KK17::KK17::KK17: onu içersinizzz :KK16::KK16:

yılbaşında araba olsada kullanamıyosun ki tatlım mesela biz taksiyle gitcez çünkü çevirme oluyo yolda :KK17:
sen daha iyi bilirsin ama ilk yılbaşınızzz romantik geçiebilirsinizzz :KK16::KK16: nasılsa hep görüyosun anneni kv ni :KK76:
sende bauty gibi sofra hazırla viskin vardı sanırım:KK17::KK17::KK17: onu içersinizzz :KK16::KK16:

bnm annemler gelmicek ama kvler gelebilr yada bizi davet etcekler sanırm..gidesimiz yok ama kırmak da istemiyoruzz offf :KK53:

Kizlar kizlar heyooooo siz mi geldnz gs ve prenses hmmm yaramazlar tum gun nerdeydnz

valla cnm bu hafta bnm eşim iiznli p.tesi gününe kdr ewde el koydu resmen pc ye bnde telden girmye calsıyorum ama malum telden ne kdr oluyor..bugunde kv.görümcem annem geldiler..e ztn eşim pc başında.
yarında sbhtan annemle bişiler alamya gidicez ordan da kuaförre gidicem :KK76:

valla cnm bu hafta bnm eşim iiznli p.tesi gününe kdr ewde el koydu resmen pc ye bnde telden girmye calsıyorum ama malum telden ne kdr oluyor..bugunde kv.görümcem annem geldiler..e ztn eşim pc başında.
yarında sbhtan annemle bişiler alamya gidicez ordan da kuaförre gidicem :KK76:

Hmm esin izili mi pcye el koymasi kotu oldu bizden uzak kaliyosun:))ama yapicak bsy yok arada gr ihmal etme burayi,kv annen gelmis iyi yapmislar keyfli gecmstr bakin keyfnze ,yarinda kuaforune gt bakalim :)))

Hmm esin izili mi pcye el koymasi kotu oldu bizden uzak kaliyosun:))ama yapicak bsy yok arada gr ihmal etme burayi,kv annen gelmis iyi yapmislar keyfli gecmstr bakin keyfnze ,yarinda kuaforune gt bakalim :)))

aynen öyle ella'm geldiler kahve içtik yarın eşimle baş başayız test ztn negatif çıktı:KK14: saçımı kestireyim rahat rahat..tabii acık olursaa menünüz neler kızlar beuaty yazmıs sadece..:KK52:

öyle bir geçer zaman ki deki osmancık film yapmıştı ya kanal d de o başlıyor kocacımla onu izlicezz:KK16:

X