- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.221
tam tersiz tatlım bekarken bende öyleydim evlenince bi manyak oldum ben
dene tatlışşş tadı güzeelll sizde tarif verin yaa yeni şeyler denemeyi çok seviyorummm
dün kv bende piyano kekin tarifini alıyo eşim diyoki anne sen bu hallere düşecek kadınmıydın o da kızdı yediremedi kp de boynuz kulağı geçer dedi iyice sinir olmuştur
hoşgeldin tatlımmmm
evet ev hanımlığı zor gerçekten ama hem çalışıp hem evi çevirmek daha zor burdan o arkadaşlara bol selam
bide çocuk olsa yandık valla
bulursun tatlım daha zamanı vardır azık evin tadını çıkaar
ahh canım beni hatırlamışsın çok teşekkür ederimmm
valla keşke aynı yerde olsaydık çok görüşmek isterdimmm sinemaya giderdikk yemeğe giderdikkk
bu arada benm eşim sivaslı tatlım asıl benmizlemem lazım heralde o filmi
doğur tatlış bende belki seneye kışın düşünürüm ama atanınca tatilleri hesaplamak lazım beauty ne zaman doğurcaksınn bana da söyle de hesaplayıp bende öyle yapayım
tatlım sen öğretmen miydinn okul öncesi mi branşın
ellacaan 3 saat ütümüüü ben heralde kafayı yerdim
ay o yarışmaya bende gıcık oldum ne biçim yüz göz oluyolar ya hele bi tanesi daha nişanlıymış
Ya valla 11de basladm 2yi geciodu btrdm aksam kocis yerlestrsn valla yemek yapicak halimde yok rahatszm zaten makarna salata yapicam dundende biraz yemegim var napim yorgunum((yarina super menu var aklmda kocise surprozzz olcak hindimde var ohhhh ')))sende bekarken mi tembeldn ay bnde evlennce tembellestm her seye uzenir oldum:)))sen suffle mi yaptn gecen gun nasil yaptn cok kolay demstn sanirim gerci bnm kocis dark seyler yiemio ama olsun yapicam cnm cekti