Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ooo prensess o zaman çalışmalar son hızzz yanii:KK52::KK52::KK52:
sizin için süper bi tatil olmuşşş:KK52::KK52:
çok iyi kullanın tatlışım:KK52::KK52:

Valla bilmiyorum cmm koxamın planı yayıla yayıla yatmakmışş.ikna edebilirsem hala kızını ziyarete gidriz yoksa bn tek gidicm annemle.
Çalısmalar için ara vermk gerekiyormuş.yoksa spermler sağlıklı olmayabiliyormuş :KK17:

Valla bilmiyorum cmm koxamın planı yayıla yayıla yatmakmışş.ikna edebilirsem hala kızını ziyarete gidriz yoksa bn tek gidicm annemle.
Çalısmalar için ara vermk gerekiyormuş.yoksa spermler sağlıklı olmayabiliyormuş :KK17:

hadi yaa:KK52: sizden öğreneceğim çok şey var :KK9::KK9:
bende yatıyorum tatlımm öptüm seniii iyi gecelerr :KK54::KK54:

Arkadaşlar sizin evinizde de israf oluyor mu? Bozulan yeşillik,artan yemek vs. :KK43: sebzeye sahip çıksam meyvelerden bir iki bozuluyor.. :KK43:

günaydn kızlar.bugun kaytarmak yok temizlik yapıcam..

Arkadaşlar sizin evinizde de israf oluyor mu? Bozulan yeşillik,artan yemek vs. :KK43: sebzeye sahip çıksam meyvelerden bir iki bozuluyor.. :KK43:

oluyor tabii olmaz mı ama ilk aylara göre azaldı artık tahmin edebiliyorum.azalttım israfı zmnla alısırız herhalde :))

bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm

:KK9: Bence de kestir..Çok severim kısa saç..Eşim uzun istiyor diye kestirmedim bebişten önce uçlarından aldırmıştım uzun süre kesmiyecem diye..Ne günlerdi,diş doktorunada gitmiştim,bakımları sıra sıra yaptırdım :))
Sağlık ve psikoloji içinde 3 gün idealmiş diye okumuştum bende:KK9:

:KK9: Bence de kestir..Çok severim kısa saç..Eşim uzun istiyor diye kestirmedim bebişten önce uçlarından aldırmıştım uzun süre kesmiyecem diye..Ne günlerdi,diş doktorunada gitmiştim,bakımları sıra sıra yaptırdım :))
Sağlık ve psikoloji içinde 3 gün idealmiş diye okumuştum bende:KK9:

kestiricem cnm.haftaya inş.

olmaz mı :KK50:
özellikle yaptığım yemekleri atmak zorunda kalıcan çok üzülüyorum..emeğime mi üzüliyim giden nimete mi :KK50:
daha az şey alıp daha az yemek yapmaya çalışıyorum nerdeyse günlük yaşıcaz :KK52:

bu arada günaydınnn tüm güzel yeni gelinlerrr :KK16:

olmaz mı :KK50:
özellikle yaptığım yemekleri atmak zorunda kalıcan çok üzülüyorum..emeğime mi üzüliyim giden nimete mi :KK50:
daha az şey alıp daha az yemek yapmaya çalışıyorum nerdeyse günlük yaşıcaz :KK52:

bu arada günaydınnn tüm güzel yeni gelinlerrr :KK16:

günaydınn svitt burdamsın bugun yoksa moladamısın sadece:26:

süpğrge yaparken belim çok ağrıyor.eşim yapıyor süpürgeyi ama iyi yapamıyor sadece halıların üzerini görünen yerleri süpürüyor.
koltuk arkası altı vs kalıyor..:KK37:

aynenn erkekler öyle benimkinde de sil dediğimde her yerimi silicem diyor ona göre oturduğumuz odanın silinmesi yeter:KK53:
bu arada en çok tozlanan koltuk arkaları :KK31:

aynenn erkekler öyle benimkinde de sil dediğimde her yerimi silicem diyor ona göre oturduğumuz odanın silinmesi yeter:KK53:
bu arada en çok tozlanan koltuk arkaları :KK31:

aynen birde kapı arkalarına halılardan cıkanlar toplanıyor ya deli oluyorm baharda vericem yıkatmaya kurtulmak isityorum şu tozlardan

olsun tatlım bende aynı durumdayım kimse olmayınca çıkıp gidiyorum :KK53:
oohhh kocanla zaman geçir tatlım birazzz:KK9: yılbaşı olayı ne olduu uzlaştınız mı tatlım eşinlee :KK8::KK8:
o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı😉 ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız😄

süpğrge yaparken belim çok ağrıyor.eşim yapıyor süpürgeyi ama iyi yapamıyor sadece halıların üzerini görünen yerleri süpürüyor.
koltuk arkası altı vs kalıyor..:KK37:
Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek 😄 şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse 😊
bu arada hamiş çalışmalarına başlamışsınız, mutlu haberlerini bekliyoruz... Saç modelini çok beğendim , kestiricem yakında bende öyle... Uzun saçlarım ama güçsüz kaldı... Boya konusundada benim ikizim hamile olduğunu bilmiyordu ve boyattı saçlarını, hiç bir şey olmadı... Hani yasak ama bilmeden yapılırsa bir şey de olmuyor😚hamileliğin 7 . Ayından sonra Dr gene boyaya izin veriyor ama sen ya bir şey olursa korkusuyla boyatmıyorsun... Sonra emzirme dönemi, zaten çocuk Doğunca saça başa bakacak vaktiniz kalmıyor😃

o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı�� ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız��

Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek �� şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse ��
bu arada hamiş çalışmalarına başlamışsınız, mutlu haberlerini bekliyoruz... Saç modelini çok beğendim , kestiricem yakında bende öyle... Uzun saçlarım ama güçsüz kaldı... Boya konusundada benim ikizim hamile olduğunu bilmiyordu ve boyattı saçlarını, hiç bir şey olmadı... Hani yasak ama bilmeden yapılırsa bir şey de olmuyor��hamileliğin 7 . Ayından sonra Dr gene boyaya izin veriyor ama sen ya bir şey olursa korkusuyla boyatmıyorsun... Sonra emzirme dönemi, zaten çocuk Doğunca saça başa bakacak vaktiniz kalmıyor��

hoşgeldin cnm.bnde eşime anlatıyorum burayı yaptınmı burasını yapsana ama hep aynı işine öyle deliyor..
boyatmayabilirim canm ama kesin kestiricem.kurutması taraması cok zorlanıyorm. hamilelik için ewt başladık :KK17: 1hafta dayanmaya çalısyorum test yapmak isityorum ama erken diye düşünüyorum :KK17:

Son düzenleme:
X