- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.081
ooo prensess o zaman çalışmalar son hızzz yanii
sizin için süper bi tatil olmuşşş
çok iyi kullanın tatlışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo prensess o zaman çalışmalar son hızzz yanii
Valla bilmiyorum cmm koxamın planı yayıla yayıla yatmakmışş.ikna edebilirsem hala kızını ziyarete gidriz yoksa bn tek gidicm annemle.
Çalısmalar için ara vermk gerekiyormuş.yoksa spermler sağlıklı olmayabiliyormuş
Arkadaşlar sizin evinizde de israf oluyor mu? Bozulan yeşillik,artan yemek vs. sebzeye sahip çıksam meyvelerden bir iki bozuluyor..
Arkadaşlar sizin evinizde de israf oluyor mu? Bozulan yeşillik,artan yemek vs. sebzeye sahip çıksam meyvelerden bir iki bozuluyor..
bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm
Valla bilmiyorum cmm koxamın planı yayıla yayıla yatmakmışş.ikna edebilirsem hala kızını ziyarete gidriz yoksa bn tek gidicm annemle.
Çalısmalar için ara vermk gerekiyormuş.yoksa spermler sağlıklı olmayabiliyormuş
Bence de kestir..Çok severim kısa saç..Eşim uzun istiyor diye kestirmedim bebişten önce uçlarından aldırmıştım uzun süre kesmiyecem diye..Ne günlerdi,diş doktorunada gitmiştim,bakımları sıra sıra yaptırdım :))
Sağlık ve psikoloji içinde 3 gün idealmiş diye okumuştum bende
olmaz mı
özellikle yaptığım yemekleri atmak zorunda kalıcan çok üzülüyorum..emeğime mi üzüliyim giden nimete mi
daha az şey alıp daha az yemek yapmaya çalışıyorum nerdeyse günlük yaşıcaz
bu arada günaydınnn tüm güzel yeni gelinlerrr
günaydınn svitt burdamsın bugun yoksa moladamısın sadece:26:
sadece öğle tatilinde burdayım
başladın mı temizliğe?
çok tembelim ya bi kalkıp başlayamadım başlasam bitircem dee başlamak zor geliyor eşim ewde olsa ona sinirlenip yaprdım
bence ona sinirlenir temizliği de ona yaptırırdın
süpğrge yaparken belim çok ağrıyor.eşim yapıyor süpürgeyi ama iyi yapamıyor sadece halıların üzerini görünen yerleri süpürüyor.
koltuk arkası altı vs kalıyor..
aynenn erkekler öyle benimkinde de sil dediğimde her yerimi silicem diyor ona göre oturduğumuz odanın silinmesi yeter
bu arada en çok tozlanan koltuk arkaları
o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı😉 ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız😄olsun tatlım bende aynı durumdayım kimse olmayınca çıkıp gidiyorum
oohhh kocanla zaman geçir tatlım birazzz yılbaşı olayı ne olduu uzlaştınız mı tatlım eşinlee
Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek 😄 şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse 😊süpğrge yaparken belim çok ağrıyor.eşim yapıyor süpürgeyi ama iyi yapamıyor sadece halıların üzerini görünen yerleri süpürüyor.
koltuk arkası altı vs kalıyor..
Bende havalar bir düzelsin doğru yıkatmaya vericem direkaynen birde kapı arkalarına halılardan cıkanlar toplanıyor ya deli oluyorm baharda vericem yıkatmaya kurtulmak isityorum şu tozlardan
o zaten nette yazışırken söyledi , benden ters tepki alınca bir daha konusu bile açılmadı�� ama hafta sonu ky gideriz, o kesin sorar... Napıyorsunuz yılbaşında diyerek . Herkese cevabım aynı; başbaşa beraber kutlayacağız��
Canım ben temizlik yaparken eşime düzgünce anlattım bak burda bir sürü toz var ve biz bunları yutuyoruz diyerek �� şimdi yatağın altını süpürür, vileda yapar... Tabi canı isterse ��
bu arada hamiş çalışmalarına başlamışsınız, mutlu haberlerini bekliyoruz... Saç modelini çok beğendim , kestiricem yakında bende öyle... Uzun saçlarım ama güçsüz kaldı... Boya konusundada benim ikizim hamile olduğunu bilmiyordu ve boyattı saçlarını, hiç bir şey olmadı... Hani yasak ama bilmeden yapılırsa bir şey de olmuyor��hamileliğin 7 . Ayından sonra Dr gene boyaya izin veriyor ama sen ya bir şey olursa korkusuyla boyatmıyorsun... Sonra emzirme dönemi, zaten çocuk Doğunca saça başa bakacak vaktiniz kalmıyor��