Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok kızz ben kestirsem haftalarca ağlarım :KK9: bakma sen bana hayatımda saçlarım ilk dfa bu kadar uzun oldu:KK9::KK9:
daaa bu saç dkülmesine bi öneriniz var mı yaa :44::44: çok dökülüyooo:KK53:
bide ben saçlarımı kahveye boyatıp uçlarına gölge attırmak istiyorummm doğaall olan şekildee :KK52:

benim de çok dökülüyorrr..acaba uzayınca vitaminsiz mi kalıyor bilemedim :KK31:
süper olur doğal olur ama her kuaföre de güvenilmiyorki..tüm saçlarının platin sarı olma riski var :KK9:
ben de daha önceden demiştim ya bakır yapasım var ünv.de yapmıştım ama akınca turuncu oluyor 2 haftada 1 boyayamam ki saçlarımı :KK31:
yazın kendi rengine dönücem ama çalışmalara başlarsam kendi rengimde hamile kalayım:KK52:

bu arada en yakın akadaşım 2011 temmuzda evlenmişti..bu ay bebiş çalışmalarına başlamışlardı ama ilk ay başarısız olmuş :KK31:
inşallah bekletmez bi sonraki ay ..
biz de öyle korkuyoruz ki sanki hemen hamiş olucaz diye..böyle duyunca da çok uzatasım gelmiyor....
şimdi prensesle birbirimizi gaza getirme seansımız başlıcak :KK76:

kızlar bn yatıyorum telden okurm sizi grsz yarn saç kestirmek isteyenler bana katılsınn:KK52:
yenş yıla yeni tarzla girelimmm:KK8:

süper olur doğal olur ama her kuaföre de güvenilmiyorki..tüm saçlarının platin sarı olma riski var :KK9:
ben de daha önceden demiştim ya bakır yapasım var ünv.de yapmıştım ama akınca turuncu oluyor 2 haftada 1 boyayamam ki saçlarımı :KK31:
yazın kendi rengine dönücem ama çalışmalara başlarsam kendi rengimde hamile kalayım:KK52:

bu arada en yakın akadaşım 2011 temmuzda evlenmişti..bu ay bebiş çalışmalarına başlamışlardı ama ilk ay başarısız olmuş :KK31:
biz de öyle korkuyoruz ki sanki hemen hamiş olucaz diye..böyle duyunca da çok uzatasım gelmiyor....

ahh cnmm bn başladım bile çalışmalaraa:KK17: acba hapla mı korundular? uzun süre hap kullanınca hemen olmaması normaldır cnm.
3yıl önce bnmde bakır rengiydi cok zor kendi rengine döndü dediğin gibi turuncu oluyor akınca..bir süre sonra saç uzadıktan sonrada kendi rengim koyu yağlı gibi duruyor bi garip oluyor

Son düzenleme:

tatlım bakırla uğraşamazsınnn:KK53: her banyodaa deli gibi akar oo :KK53::KK53: haftada 1 boyatırsın ne 2 haftasııı:KK53:
bakır çok güzel duruyoo ama uğraşması çok zor :26:
ayy tatlım allah aratmasın yaa valla muaene mi olsak ella gibi acaba :26::26: bilirdik en azından neolduğunu:26::26:

kızlar bn yatıyorum telden okurm sizi grsz yarn saç kestirmek isteyenler bana katılsınn:KK52:
yenş yıla yeni tarzla girelimmm:KK8:

iyi geceler tatlışkommm ben şimdilik vazgeçtim :KK53::KK53:
belki ilede cinnet gelirse kestiririm:KK9::KK9:

ahh cnmm bn başladım bile çalışmalaraa:KK17: acba hapla mı korundular? uzun süre hap kullanınca hemen olmaması normaldır cnm.
3yıl önce bnmde bakır rengiydi cok zor kendi rengine döndü dediğin gibi turuncu oluyor akınca..bir süre sonra saç uzadıktan sonrada kendi rengim koyu yağlı gibi duruyor bi garip oluyor

neeeeeee başladın mı prensessssssssss :KK53:
ayyh çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh :KK53:
ilk 1 yıl hapla korundular ama sonra bıraktı hapı..
bu ay eşi işten hep geç geldiği için pek verimli değerlendirememişler :KK17:
ya kardeşim gibi görmeye başladım ben sizi..
prenses nasıl heyecanlandırdın benii :KK8:

tatlım bakırla uğraşamazsınnn:KK53: her banyodaa deli gibi akar oo :KK53::KK53: haftada 1 boyatırsın ne 2 haftasııı:KK53:
bakır çok güzel duruyoo ama uğraşması çok zor :26:
ayy tatlım allah aratmasın yaa valla muaene mi olsak ella gibi acaba :26::26: bilirdik en azından neolduğunu:26::26:

iyi geceler tatlışkommm ben şimdilik vazgeçtim :KK53::KK53:
belki ilede cinnet gelirse kestiririm:KK9::KK9:

hehe kendime yandaş buldum rapunzel olma konusunda :KK52:
bence de bakır yapmıyım..kumral-kahve tonlarına devam..kullanmadığım renk kalmadı bi gün üşenmezsem eklerim fotolarımı bana renk beğeniriz :KK52:

oooooooo prensesssss neden haber vermiyosunnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:
anneeeeeeemmm:KK49::KK49::KK49: çok heyecanalandımmm:KK49::KK49::KK49::KK49:
doktora gitcekmisinnn folik sit fln kullanman gerekiyo yaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:
çok heyecanlııı:KK53::KK53:
sivitttt haddii gaza geeeelll :emir_bebek::emir_bebek:

hehe kendime yandaş buldum rapunzel olma konusunda :KK52:
bence de bakır yapmıyım..kumral-kahve tonlarına devam..kullanmadığım renk kalmadı bi gün üşenmezsem eklerim fotolarımı bana renk beğeniriz :KK52:

bende 1 sene sarı bakır koyu kahve hepsini yapmıştım saçlar yanmıştı :KK52::KK52:
ünide farklı olma çabası sağolsun:KK9::KK9:
bencede yaa dip çıkma derdi yok benm biraz açık rengi hemen dibim çıktı şimdi rahatsız oluyorum çok :KK31::KK31:

doktora gitcekmisinnn folik sit fln kullanman gerekiyo yaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

bende 1 sene sarı bakır koyu kahve hepsini yapmıştım saçlar yanmıştı :KK52::KK52:
bencede yaa dip çıkma derdi yok benm biraz açık rengi hemen dibim çıktı şimdi rahatsız oluyorum çok :KK31::KK31:

kızz teyze olucakmışız da haberimiz yokmuşş :KK52:
yok gaza gelmicem gibi :KK31:
gerçi böyle şeyer çok planlı olmaz ama 7 ağustosta izine çıkıcam 10 gün..
tatile gidicez inşallah vee çalışmalara starr vericez :KK53:
tabii bi kazaya kurban gitmezsem o zamana kadar :KK9:

bu arada benim de diplerim çıktı gibi..en son boya almıştım annem boyamıştı belki yine kapısını çalarım :KK52:
hem de sarıyla kumralı karıştırmıştık lorealin..iyice profesyonel oldu annem :KK9: beklerizzz :KK52:

kızz teyze olucakmışız da haberimiz yokmuşş :KK52:
yok gaza gelmicem gibi :KK31:
gerçi böyle şeyer çok planlı olmaz ama 7 ağustosta izine çıkıcam 10 gün..
tatile gidicez inşallah vee çalışmalara starr vericez :KK53:
tabii bi kazaya kurban gitmezsem o zamana kadar :KK9:

bu arada benim de diplerim çıktı gibi..en son boya almıştım annem boyamıştı belki yine kapısını çalarım :KK52:
hem de sarıyla kumralı karıştırmıştık lorealin..iyice profesyonel oldu annem :KK9: beklerizzz :KK52:

kızzz benmde annemboyadı geçeenn:KK52::KK52::KK52: kendine boya seti almış fırçası kabı tarağı aynı senin ki gibi:KK52::KK52:
ama gölgeyi yaptıramamki anneme :KK9::KK9:
oo 7 ağustos zamanlarında olssaaa ne zaman doğmuş oluyo mayıs mıı:KK49: güzeeel :KK49::KK49::KK52:

neeeeeee başladın mı prensessssssssss :KK53:
ayyh çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh :KK53:
ilk 1 yıl hapla korundular ama sonra bıraktı hapı..
bu ay eşi işten hep geç geldiği için pek verimli değerlendirememişler :KK17:
ya kardeşim gibi görmeye başladım ben sizi..
prenses nasıl heyecanlandırdın benii :KK8:

Teşekkürler kızlar söylemek istemedm hemen gecn ayki stres yüzündn test yapmadın daha.hayırlısı inş.
Az once eşime gösterdim eklediğim fotoyu kestir onun gibi sarıda yap diyo hiç sRı yapmadm ztn sadece bakır rengine boyatmıştım.

kızzz benmde annemboyadı geçeenn:KK52::KK52::KK52: kendine boya seti almış fırçası kabı tarağı aynı senin ki gibi:KK52::KK52:
ama gölgeyi yaptıramamki anneme :KK9::KK9:
oo 7 ağustos zamanlarında olssaaa ne zaman doğmuş oluyo mayıs mıı:KK49: güzeeel :KK49::KK49::KK52:

evett gölge riskliii...ama bizimkiler işi ilerletirse gölge işine de girebilirler :KK9:
ama ilk kurban biz olmayalım..alacalı dana gibi oluruz maazallah :KK9::KK1:
bence de mayıs güzel..ama ikizler burcu oluyor :KK53:
senin eşin ikizlerdi dimi?bak prenses doğurunca ben hamiş kalırım ben doğurunca da sen hamiş kalırsın nasıl?
topiği hamişsiz bırakmayı :KK52:

Svitt cocuğu ikizler mi yapcan.
Gess gitmedim dr.folik asit grk yok bnce ablm arkadaşım gitmedn hamile kaldılar maşallah cocuklar cok sağlıklı.

Teşekkürler kızlar söylemek istemedm hemen gecn ayki stres yüzündn test yapmadın daha.hayırlısı inş.
Az once eşime gösterdim eklediğim fotoyu kestir onun gibi sarıda yap diyo hiç sRı yapmadm ztn sadece bakır rengine boyatmıştım.

kız beraber stresleniriz ne güzel :KK52:
prenses bence boyatmadan bi test yap kuzu..ilk aylarda tehlikeli olabilir boyamak..
bi de idrar testi hemen çıkmayabilirmiş...

canım yaa sarılasım geldi bak sana :KK52:

sarı yapma tatlışş hamilelik istiyosaann :KK9::KK9: yalan dünyadaki kadına benzersin valla dibi simsiyah çıkıyo ya :KK9::KK9:

evett gölge riskliii...ama bizimkiler işi ilerletirse gölge işine de girebilirler :KK9:
ama ilk kurban biz olmayalım..alacalı dana gibi oluruz maazallah :KK9::KK1:
bence de mayıs güzel..ama ikizler burcu oluyor :KK53:
senin eşin ikizlerdi dimi?bak prenses doğurunca ben hamiş kalırım ben doğurunca da sen hamiş kalırsın nasıl?
topiği hamişsiz bırakmayı :KK52:

aynennn tatlışş o zaman prensesle benm bebek arasında 2 yaş olurrr hay maşallaah :KK9::KK9:
bende çok çocuk istiyorum ama şartlar oturmadan yapaammmm :KK14::KK14:

bu arada tatlım alacalı dana lafına koptummm:KK64::KK60::KK60: allah seni yaaa :KK52::KK52:
benim eşim ikizler burcu :KK53::KK53: annem ikizler burcu :KK53:
biraz dengesiz olabiliyolar :KK9::KK9:
Gess gitmedim dr.folik asit grk yok bnce ablm arkadaşım gitmedn hamile kaldılar maşallah cocuklar cok sağlıklı.

benm arkadaşımda şubatta hamile kalmak istiyo eşi askerden gelince doktora gitmiş doktor 3 ay öncesinden folik asit vermiş de ondan dedim canım:KK16:

önceden folik asit mi varmış dimi :KK52:
ama nisan gibi kontrole gidicem ben..verirse kullanırım..
prensescan mayıs başı gibi yapsam boğa oluyor ikizlerden kıl payı sıyırabilirim :KK76:

sarı yapma tatlışş hamilelik istiyosaann :KK9::KK9: yalan dünyadaki kadına benzersin valla dibi simsiyah çıkıyo ya :KK9::KK9:

aynennn tatlışş o zaman prensesle benm bebek arasında 2 yaş olurrr hay maşallaah :KK9::KK9:
bende çok çocuk istiyorum ama şartlar oturmadan yapaammmm :KK14::KK14:

bu arada tatlım alacalı dana lafına koptummm:KK64::KK60::KK60: allah seni yaaa :KK52::KK52:
benim eşim ikizler burcu :KK53::KK53: annem ikizler burcu :KK53:
biraz dengesiz olabiliyolar :KK9::KK9:

benm arkadaşımda şubatta hamile kalmak istiyo eşi askerden gelince doktora gitmiş doktor 3 ay öncesinden folik asit vermiş de ondan dedim canım:KK16:

prensesinki abla/abi olcak inşallahh :KK52:
benim de bi arkadaşım ikizler burcu..bi bakarsın çok neşelii bi bakarsın 5 dk sonra somurtmuş..
ikizlerle yaşamak zor ama gescanım zoru başarır kii..
benim koca da yay özgürlüğüne düşkün yaa sıkıntıya gelemiyorrr...sonra da beni sıkıntıya sokuyor :KK9:

anam saat 1 buçuk olmuş :KK14:
acilen uyumam lazım yarın kalkamazsam size içimden selam göndericem :KK9::KK9:

öpüyorum çok :KK54:
iyi gecelerrrr :KK16:

kız beraber stresleniriz ne güzel :KK52:
prenses bence boyatmadan bi test yap kuzu..ilk aylarda tehlikeli olabilir boyamak..
bi de idrar testi hemen çıkmayabilirmiş...

canım yaa sarılasım geldi bak sana :KK52:

Yok cnm boyatmm sanırm.testi hafta sonu yapıcam hayırlısı olsun. Sartlar önemli tabi cnm. Bizim en buyuk güvencemiz ewimiz kirada olsak beklerdik.borclarda bitçyor hayırlısı ile. .

önceden folik asit mi varmış dimi :KK52:
ama nisan gibi kontrole gidicem ben..verirse kullanırım..
prensescan mayıs başı gibi yapsam boğa oluyor ikizlerden kıl payı sıyırabilirim :KK76:

prensesinki abla/abi olcak inşallahh :KK52:
benim de bi arkadaşım ikizler burcu..bi bakarsın çok neşelii bi bakarsın 5 dk sonra somurtmuş..
ikizlerle yaşamak zor ama gescanım zoru başarır kii..
benim koca da yay özgürlüğüne düşkün yaa sıkıntıya gelemiyorrr...sonra da beni sıkıntıya sokuyor :KK9:

anam saat 1 buçuk olmuş :KK14:
acilen uyumam lazım yarın kalkamazsam size içimden selam göndericem :KK9::KK9:

öpüyorum çok :KK54:
iyi gecelerrrr :KK16:

kaaaç tatlım kaaaç ikizlerdenn:KK9::KK9::KK55::KK55:
böyle diyorum şimdi kızlardan biri ikizler burcu çıkcakgörcez günümüzü :KK55::KK55::KK9::KK9:
git yat tatlışkomm nasıl kalkcaksın sabaah :KK50::KK50: bi ton da işin varr :KK50::KK50:
iyi gecelerrr canişkom:KK54:

Yok cnm boyatmm sanırm.testi hafta sonu yapıcam hayırlısı olsun. Sartlar önemli tabi cnm. Bizim en buyuk güvencemiz ewimiz kirada olsak beklerdik.borclarda bitçyor hayırlısı ile. .

aynen canım..biz kiradayız ev alsak bile 10 yıl kredi ile anca alırız :KK31:
sizin şartar olgun :KK52:

o zaman kaçtım bu sefer yazdıkça yazasım geliyor yaw :KK52:

Konuya geriden geriden geliyorm telden. İi geceler svitcim. .
Bnm eşimde yay bnde uyuyacağım gess.
Yarın son kez işe gidicek kocam sonra ewdee :KK52:

X