- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.981
günaydın kızlarrrr....aferim bizeee gece 12den sonra kimse yazmamış herkez koçişinin yanında demek:26: aferimm
günaydın major...sıkma canını konuş eşinle böyle kendini üzmekle olmaz.her geçen gün üzüntün büyer gider..
haklısın cnm bn de yılbasında yanız olmak istiyorum ama eşim annemler gelsin dedi.dedim bizimkiler gelirse sizinkiler ne olcak dedim??onalrda gelir dedi?? (bnm düğün akşamı için bekletiğim viski vardı onu içemedik yıl basında içicez dedik) onu nsl içicez dedim.bn seninkilerin yanında içemem dedim.bakarızz daha var dedii
günaydın major...sıkma canını konuş eşinle böyle kendini üzmekle olmaz.her geçen gün üzüntün büyer gider..
keşke hepiniz ankarada olsaydı diyorum bazen, topluca buluşma düzenlerdik, gün falan yapardık
bu arada kızlar ben problem tarama envanterini yapıp, gelene kadar, hepiniz, maşallah, döktürmüşsünüz ben de problem tarama envanterini yapıp, anca geldim, düğün cdsinin son kısmını izlememiştik, onu izledik annemlerle falan....
ama şu an sinir oldum kocişe, yılbaşında annemler gelsin mi diye araya sıkıştırdı, ben başbaşa kutlarız diye düşünmüştüm dedim... neyse uzatmadı tamam olur dedi... ya hem yılbaşı, hem benim doğum günüm... hyr romantiklik falan bişi beklemem, hediyemi zaten ben seçicem,masa falan ,her şeyi ben hazırlayacağım zaten de; annenlerin işi ne... teklif etmesi bile garip geldi
haklısın cnm bn de yılbasında yanız olmak istiyorum ama eşim annemler gelsin dedi.dedim bizimkiler gelirse sizinkiler ne olcak dedim??onalrda gelir dedi?? (bnm düğün akşamı için bekletiğim viski vardı onu içemedik yıl basında içicez dedik) onu nsl içicez dedim.bn seninkilerin yanında içemem dedim.bakarızz daha var dedii