Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Bende çok seviyorum göbişimi Valla şimdilik iyi gidiyor..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Kizlarrr tesekkur ederim :) telden giriyorum çok okuyamadım ama sabah ayrıntılı şekilde okuyup yazarım. Hepinizi çooookkk öpüyorum iyi geceler tatlislar. Az önce bir arkadaş fal baktı onu yazmak istedim :) senin için çok sıkılmış ama anlatmıyorsun neden böyle yapıyorsun dedi. Bide 1 vakte kadar çözülecek dedi. Bakalım göreceğiz

ahaha cazgır seni aç kalmam diyosun ha sivitimmm
belkim gelirizzz adapazarı bana çok yakınnn

adının hakkını veriyor yani

bu arada ges nereye kayboldu

geldim kiii geldim kiii
herkes kocasının yanına sıvışırda ben sıvışamam mıııı sıvıştım da geldimmm

Hadi inş cmm gidr kv hayırlısı artık. Öpüyorum bnde ii gecelr

sen geldin ben gidicem galiba

artık yarın için sana bu şarkıyı göderiyorum ges

sakın geç kalma erkenn geeell aman geç kalma erken geel

Kızlar ben sizi çok sevdim ya,keşke azcık yakın olsaydık..Arada bir görüşebilirdik..

keşke hepiniz ankarada olsaydı diyorum bazen, topluca buluşma düzenlerdik, gün falan yapardık

bu arada kızlar ben problem tarama envanterini yapıp, gelene kadar, hepiniz, maşallah, döktürmüşsünüz ben de problem tarama envanterini yapıp, anca geldim, düğün cdsinin son kısmını izlememiştik, onu izledik annemlerle falan....

ama şu an sinir oldum kocişe, yılbaşında annemler gelsin mi diye araya sıkıştırdı, ben başbaşa kutlarız diye düşünmüştüm dedim... neyse uzatmadı tamam olur dedi... ya hem yılbaşı, hem benim doğum günüm... hyr romantiklik falan bişi beklemem, hediyemi zaten ben seçicem,masa falan ,her şeyi ben hazırlayacağım zaten de; annenlerin işi ne... teklif etmesi bile garip geldi

Günaydınnn,
Benim canım çok sıkkın olduğunda sabahları uyanamam genelde bu sabahta aynı şey oldu işe geç kalıyordum nerdeyse koştur koştur çıktım

zaten uzaksınız birbirinizden bari yılbaşını birlikte kutlayın bende kızdım şimdi bak.
ya bu erkekler neden kadınlar gibi ince düşünemiyorlar
doğum günleride özel günlere denk gelince arada kaynıyor ya kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…