- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.961
Bnm eşimde bu aksm berebr yatalım 2 gecedir yoksun diyo =)
Ben bişey mi kaçırdım ya Prenses? kanepede tek yatıyorsun,2 gecedirde yokmuşun enişte şikayetçi
prenses bu gece gir kocişin yanına sıcacıkk
benim kociş de yine kıskanmaya başladı film izleyelimmi diyor?
kenan imirzalıoğlunun uzun hikaye filmi var ya onu izlicez sanırım..izleyen var mı?
Fotoğraf yükledim sonunda galiba becerebildim
Bn izledim sinemada güzel ama uzun gercekten
canımm hayalimdeki hamilelik bi tek küçücük göbiş varçook tatlı
siz de çok yakışmışsınız..bi de buraya yazayım dedim..
çok güzesin plojocum
kalbin yüzüne yansımış kiiii..
Bende çok seviyorum göbişimiValla şimdilik iyi gidiyor..
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
adının hakkını veriyor yani
bu arada ges nereye kayboldu
canım dertleşmek-konuşmak için burdayız ne demek can sıkmak ...ben şahsen herşeyimi paylaşıyorum burda..herkesin de aynı samimiyette olduğunu bildiğim için seviyoru burayı..majorcanım sonuna kadar haklısın sen..çok da iyi sabrediyorsun..çünkü normalde yeni bir ev almışsınız kv sizin yanınıza gelmiş ama o tam tersi gibi davranıyor bence..sanki sen misafirmişsin gibi..özenerek aldıklarını şimdi kullanamıcan da ne zaman kullanıcan...hepimiz hevesliyiz şimdi...gescan da yazmış ben de inan bi yumurta fırçasını ne renk alıyım diye 10 dk düşünmüştüm..zevkle kullanıyorum şimdi...eşyaları da geçtim..bu evliliğin ilk ayları çok özel ve güzel..çok özele girmek istemem ama mesela bazen insan cinsel bi amaç olamsa bile otururken sarılmak oynaşmak ne bileyim şımarmak falan istiyor..kv'nin yanında kocan bile olsa hareketlerin kısıtlanır ki senin...zaten yarın öbürgün çocuk olunca ilgi ona kayıcak o büyüyünce rahat olamıcaksınız falan..e sen ne zaman evliliğini yaşıcaksın.o yüzden bautye katılıyorum...gerekirse 1+1 eve çıkın ama sizin olsun...kvden önce eşinle konuş ebnce..o ikna olursa herşey daha kolay..ama senin ne kadar bunaldığını yazdıklarından biz anladık eşin daha iyi anlıcaktır eminim...hoşgeldin cancağzım..ablan için çok üzüldüm ama şimdi bebiş de o da iyi sanırım ..her şeyin başı sağlık ki...
bak canım, bu kadar mutsuzsan ; yol yakınken ayır evini... bir söyle eşine, ama öyle laf olsun diye değil.... kararlıyım ,tek başımıza ; annensiz yaşamak istiyorum diyerek.... eşin ben yapamam mı dedi, annenle bir ömür boyu mutluluklar de, çık o evden.... zaten eşin o cümleyi söylüyorsa; sizin evliliğiniz hiç bir zaman olmamış demektir... ki gerçekten seven eş, onu demez.... aile büyüğünü araya koy, ky konuşsun... hani; şimdi yeni gelinsin, ama ömür boyu o ky ile aynı evde hayat geçmez... bu iki iki dört yani... boşver elalemin ne diyeceğini, dört duvar arasında neler yaşadığını onlar biliyorlar mı... Cidden sonu daha kötü oluyor bu evliliklerin, sen sinirden-stresten hasta oluyorsun, 10-15 yıl sonra bakıyorsun, hiç bişi değişmemiş...hayatını maffetmişsin, değmez, cidden... Çalışıyorsun, maaşının durumunu bilmiyorum ama kendini geçindirecek durumdasındır....Bunları derken eşinden ayrıl demiyorum bak, sakın yanlış anlaşılmasın....Çık eşinle dışarda düzgünce konuş, yapamıyorum annenle aynı evde de... benden bu kadar, artık ayrı eve geçmek istiyorum de, hyr gerekirse ky kalsın o evde, siz kiraya geçin.... ucuza bir ev bulun, götür eşyalarını da.... olduğu kadarıyla.... azıcık aşım, kaygısız başım hesabıbak ikizimden örnek veriyorum, ona da diyorum, ya bu yola geleceksin ya da bu diyardan gideceksin... orta yol bulunamıyorsa, hep sen fedakarlık yapıyorsan, o evlilik yürümez.... mutlu bir şekilde yürümez...ay canım geçmiş olsun, bebiş nasıl, ablam iyi demişsin... çok geçmiş olsun
Biz babaannemlerle otururduk,ev dublexti..Depremde kaybettik babaannemi ve dedemi (ilk aşkım :) )Annem her zaman der ki 19 sene oturdum keşke şimdi olsalar yine beraber olmak isterim..Abim bazen takılır anneme 'gelini yanına istiyor musun?' diye,bilir cevabını..Annem her zaman der ki,ben çok iyi anlaştım çok şükür ama bir kerecik isterdim ki lavaboya kalkınca üzerimi değiştirmeyim(kayınpeder olduğundan),sabah kalkayımda sabahlığımı üzerimi alıp babana kahvaltı haızrlayayım kahvaltı yapalım beraber,bu yüzden der ayrı evde olacaksın,o kızın içinde kalmayacak hiçbirşey,zaman önemli..İnsan yeri geliyor kendi evinde bile kendine yetemiyor bazı günler,o gün istemiyor mesela iş yapmak,tv izlerken uzanmak istiyor,eşinin dizine yatmak istiyor en basiti,bir filmin repliğine gülmek istiyor aramızda bir espri diye..Çok basit şeyler gibi görünüyor bunlar ama biz zaten insanız böyle şeyler bizleri bağlıyor..Kayınvalideyi dinlesek belki o da kendine göre haklı,gerçekten iyi niyetli ama kuşak farkı büyük bir detay..Anlattın diye de sıkma canını,burada yeter diyecek bir insan yok,gelinler 10 numara burda
Kizlarrr tesekkur ederim :) telden giriyorum çok okuyamadım ama sabah ayrıntılı şekilde okuyup yazarım. Hepinizi çooookkk öpüyorum iyi geceler tatlislar. Az önce bir arkadaş fal baktı onu yazmak istedim :) senin için çok sıkılmış ama anlatmıyorsun neden böyle yapıyorsun dedi. Bide 1 vakte kadar çözülecek dedi. Bakalım göreceğizmajorcum hayatim okurken inanilmaz sinirlendm ve gerildm cok uzuldum senn uzulmene seni cok iyi anliyrm annem ve babanem 28yildr,annem kafasni daga tasa nereye vurcgni sasrdi sennde gdisat o,sen neden susuyorsun sen sustukca bn cildryrm ya yok huzurszluk cikmasnmis ciksin efendi herkes yerini konumunu bilecek o evin hanimimisn hamalimsn calis getr bide evini kulanama yok ya hangi dunyada kv bak guzelim akil vermek haddime degil ama az bsy ihtyacn var beaty cok guzel yazmis ve bnde ona katlyrm al esini karsina adam akilli konus srn sustukca esinde kvde de her sey yolinda zannedio psikolojnn etkilendgni ve bu ortamda cocuk dunyaya getrmycgni sole daya dose yoksa gelip seni sopaua cekicrm aaaa:)))Ay ay tatlim cok grcmiscolsun ablacgna hay allah simdi masil?
biz de babamla yıllardır survivor hastasıyız..
benim de zayıfamak için tek çarem survivorama ben orda da yicek bişey bulurum miletin pirincini falan aşırır kavga çıkarırım
ben de çok isterdim sizinle görüşmeyi..belki bebiş doğunca geliriz
eşimin halası kuzenleri adapazarında geliriz belki
kociş de bayılırrr..hatta denk geldin mi bimiyorum prenses c.tesi günleri Ulucaminin önünde mehteranların gösterisi oluyordu..biz de alkışlara izliyorduk kocişleama kış gelince bitti galiba bu arada o bahsettiğim mehteranlardan biri bizim müşteriymiş bi gün bana geldi laf arasında söyledi ben de biz eşimle sizin hayranınızınm demiştim nerdeyse imza alıyordum
adının hakkını veriyor yani
bu arada ges nereye kayboldu
Kizlarrr tesekkur ederim :) telden giriyorum çok okuyamadım ama sabah ayrıntılı şekilde okuyup yazarım. Hepinizi çooookkk öpüyorum iyi geceler tatlislar. Az önce bir arkadaş fal baktı onu yazmak istedim :) senin için çok sıkılmış ama anlatmıyorsun neden böyle yapıyorsun dedi. Bide 1 vakte kadar çözülecek dedi. Bakalım göreceğiz
ahaha cazgır seniaç kalmam diyosun ha sivitimmm
belkim gelirizzz adapazarı bana çok yakınnn
geldim kiii geldim kiii
herkes kocasının yanına sıvışırda ben sıvışamam mıııısıvıştım da geldimmm
sen geldin ben gidicem galiba
artık yarın için sana bu şarkıyı göderiyorum ges
sakın geç kalma erkenn geeell aman geç kalma erken geel
Kızlar bnde cıkıyorm ii geceler öpüyorum hepicinizi grsrz
Kızlar ben sizi çok sevdim ya,keşke azcık yakın olsaydık..Arada bir görüşebilirdik..
keşke hepiniz ankarada olsaydı diyorum bazen, topluca buluşma düzenlerdik, gün falan yapardık
bu arada kızlar ben problem tarama envanterini yapıp, gelene kadar, hepiniz, maşallah, döktürmüşsünüzben de problem tarama envanterini yapıp, anca geldim, düğün cdsinin son kısmını izlememiştik, onu izledik annemlerle falan....
ama şu an sinir oldum kocişe, yılbaşında annemler gelsin mi diye araya sıkıştırdı, ben başbaşa kutlarız diye düşünmüştüm dedim... neyse uzatmadı tamam olur dedi... ya hem yılbaşı, hem benim doğum günüm... hyr romantiklik falan bişi beklemem, hediyemi zaten ben seçicem,masa falan ,her şeyi ben hazırlayacağım zaten de; annenlerin işi ne... teklif etmesi bile garip geldi