- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.921
Biz babaannemlerle otururduk,ev dublexti..Depremde kaybettik babaannemi ve dedemi (ilk aşkım :) )
Annem her zaman der ki 19 sene oturdum keşke şimdi olsalar yine beraber olmak isterim..
Abim bazen takılır anneme 'gelini yanına istiyor musun?' diye,bilir cevabını..
Annem her zaman der ki,ben çok iyi anlaştım çok şükür ama bir kerecik isterdim ki lavaboya kalkınca üzerimi değiştirmeyim(kayınpeder olduğundan),sabah kalkayımda sabahlığımı üzerimi alıp babana kahvaltı haızrlayayım kahvaltı yapalım beraber,bu yüzden der ayrı evde olacaksın,o kızın içinde kalmayacak hiçbirşey,zaman önemli..
İnsan yeri geliyor kendi evinde bile kendine yetemiyor bazı günler,o gün istemiyor mesela iş yapmak,tv izlerken uzanmak istiyor,eşinin dizine yatmak istiyor en basiti,bir filmin repliğine gülmek istiyor aramızda bir espri diye..Çok basit şeyler gibi görünüyor bunlar ama biz zaten insanız böyle şeyler bizleri bağlıyor..Kayınvalideyi dinlesek belki o da kendine göre haklı,gerçekten iyi niyetli ama kuşak farkı büyük bir detay..
Anlattın diye de sıkma canını,burada yeter diyecek bir insan yok,gelinler 10 numara burda
Hg gscim ve plojo nasilsinz bakalim:))boz sevglmle yemek yedik cay icoyoruz valla
ne güzelmiş tatlımmişte ne kadar iyi anlaşsanda evler bencede ayrı olmalı ve mesafe olmalı çok sıkı fıkı olunca çok skıntılar çıkabiliyo bi taraftan bi taraf mutlaka yıpranıyo :26:
bu arada anneni de takdir ettim işte aranan kv bulundu
kardeşin ve gelini olacak kız çok şanslı belki böyle olsalar gelinler daha çok sevip bir araya gelirler kv leriyle :26:
hb tatlışkomm bizde yedik yemeği ama çayı daha koymadık
kv leri çağırdım çaya ama gelmediler
birazda koyarım bendee oh misssafiyet olsun tatlışımm
bu arada SİVİTCAN sende yemişsindir yumurtalı ıspanağını heralde
Ohh afyetler olsun canim benim cayinizi demleyn sicak sicak :)))bnm kociste 2gundur cok orgun dier koltukta uzanio ama ben naska bsyler yapmak istiyorum nasil olcaksa:))),kv neden caua gelmediler merak ettm gscim,switos ispanak yapti dimi bari yarinda ben yapayim cnm cekti:)))
Evet yarin ispanak yapalim yogurtlu yogurtlu ohh mis hemdr saglikli:))) esim evet cok fazla yogun calisio yurt disiyla surekli yazisma konusma vs iyi kazanio ama inanilmaz yogun ekmek parasi naparsin:)))sağol tatlışkomm
kaynım dersaneye gidiyo daha yeni gelcekmiş geç oldu diye gelmemişler tatlış aradım az önce bi daha
bak benmde canım istedi şimdibende yapcam alayım da ıspanak
senin eşinin işi baya yoğun heralde tatlış dikkatimi çekiyo :26:
çalışmak para kazanmak ne kadarda zor :26::26:
Merhaba kızlar bn geldim öncelikle telden yazıyorum o yüzden bi kusurum olursa kusura bakmayın.
ablam düğünümden 3ay önce rahatsızlandı.haziran ayı boyunca hastanedeydik.elinde biraz hasar kaldı ve konuşması turistler gibi her gun daha iyi oluyor.bebk hiç anne sütü içmedi onun dışında maşallah çok iyi. O yuzden annem kızının doğumundan bişey anlamadı ve nm biran önce olsun istiyor.sağlıklı bir şekilde.
Bugun yeğenimin altını temizlettiler alışcakmışım :))
Major topiğimizin adı dertleşelimm Kesinlikle rahatsız değiliz. Kızlar haklı eşinle konuş.bnce eşyaların kolilerde olması daha iyi kv gidince zevkle acar kullsnırsın.
Atrık kv ile yaşamk yok eskidendi o. Cok sey yazmak istiyorum ama telden yazamıyorm kuzlar haklı cnm.en güzl yılların.kv gidip geliyoruz ohh bee evimiz gibi yok deyip yayılıyoruz bunu kendindn Esirgeme. 20-30yıl öncesinde yaşamıyoruz ewin arabn var huzur olmadıkça ne önemi var bu hayatın evliliğin
Hb hayatm sen eve gt yine acarsn bn burdaym smdili:)))ceza odemedm kuzum:))bsy
demediler
Biz babaannemlerle otururduk,ev dublexti..Depremde kaybettik babaannemi ve dedemi (ilk aşkım :) )
Annem her zaman der ki 19 sene oturdum keşke şimdi olsalar yine beraber olmak isterim..
Abim bazen takılır anneme 'gelini yanına istiyor musun?' diye,bilir cevabını..
Annem her zaman der ki,ben çok iyi anlaştım çok şükür ama bir kerecik isterdim ki lavaboya kalkınca üzerimi değiştirmeyim(kayınpeder olduğundan),sabah kalkayımda sabahlığımı üzerimi alıp babana kahvaltı haızrlayayım kahvaltı yapalım beraber,bu yüzden der ayrı evde olacaksın,o kızın içinde kalmayacak hiçbirşey,zaman önemli..
İnsan yeri geliyor kendi evinde bile kendine yetemiyor bazı günler,o gün istemiyor mesela iş yapmak,tv izlerken uzanmak istiyor,eşinin dizine yatmak istiyor en basiti,bir filmin repliğine gülmek istiyor aramızda bir espri diye..Çok basit şeyler gibi görünüyor bunlar ama biz zaten insanız böyle şeyler bizleri bağlıyor..Kayınvalideyi dinlesek belki o da kendine göre haklı,gerçekten iyi niyetli ama kuşak farkı büyük bir detay..
Anlattın diye de sıkma canını,burada yeter diyecek bir insan yok,gelinler 10 numara burda
ne güzelmiş tatlımmişte ne kadar iyi anlaşsanda evler bencede ayrı olmalı ve mesafe olmalı çok sıkı fıkı olunca çok skıntılar çıkabiliyo bi taraftan bi taraf mutlaka yıpranıyo :26:
bu arada anneni de takdir ettim işte aranan kv bulundu
kardeşin ve gelini olacak kız çok şanslı belki böyle olsalar gelinler daha çok sevip bir araya gelirler kv leriyle :26:
hb tatlışkomm bizde yedik yemeği ama çayı daha koymadık
kv leri çağırdım çaya ama gelmediler
birazda koyarım bendee oh misssafiyet olsun tatlışımm
bu arada SİVİTCAN sende yemişsindir yumurtalı ıspanağını heralde
Merhaba kızlar bn geldim öncelikle telden yazıyorum o yüzden bi kusurum olursa kusura bakmayın.
ablam düğünümden 3ay önce rahatsızlandı.haziran ayı boyunca hastanedeydik.elinde biraz hasar kaldı ve konuşması turistler gibi her gun daha iyi oluyor.bebk hiç anne sütü içmedi onun dışında maşallah çok iyi. O yuzden annem kızının doğumundan bişey anlamadı ve nm biran önce olsun istiyor.sağlıklı bir şekilde.
Bugun yeğenimin altını temizlettiler alışcakmışım :))
Major topiğimizin adı dertleşelimm Kesinlikle rahatsız değiliz. Kızlar haklı eşinle konuş.bnce eşyaların kolilerde olması daha iyi kv gidince zevkle acar kullsnırsın.
Atrık kv ile yaşamk yok eskidendi o. Cok sey yazmak istiyorum ama telden yazamıyorm kuzlar haklı cnm.en güzl yılların.kv gidip geliyoruz ohh bee evimiz gibi yok deyip yayılıyoruz bunu kendindn Esirgeme. 20-30yıl öncesinde yaşamıyoruz ewin arabn var huzur olmadıkça ne önemi var bu hayatın evliliğin
ben geldiiiimmm ama kimsecikler yok gibi
haydi gelin amaaa
oh çok şükür ella..artık yeni soyadın resmileşti desene
ben sadece eşimin soyismini kulanıyorum zaten yeterince uzun
zor alıştım hatta ilk nüfus cüzdanımı elime aldım ağlıcaktım nerde benim soyismim diye..neyseki arkada yazıyor
plojocum annen özetlemiş her şeyi üzerine daha iyi tek kelime söylenemez..sen de çok güzel anlatmışsın..inşaah majorumuz de kendi evine çıkıcak ...
yumurtalı ıspanağımı yedimmmmmbulaşık makinesini çalıştırıp geldim...daha yıkanıyor ama nasıl boşaltıcam derdi şimdiden sardı tembelmiyim ne
kv gelmedimiiii
valla çok şaşırdım gescann neyse telafi eder bunu
aa bak 2 gün görüşmemiş oldunuz gözün aydın
yapın siz de ıspanak sağlıklı mis gibii..ben de bidahakine pirinçli yapıcam dedim kocişe şimdi senin istediğin gibi olsu bi dahakine kendi isteğime göre yaparım ona göre
kuzu telden olsun bizim olsun
gitme bi yere yaz ordan da olsa...
aa temizleyebildin mi yeğeninin altını?ben daha hiç denemedim
çok tecrübesizim çocuk konusunda
haydi gelin amaaa
zor alıştım hatta ilk nüfus cüzdanımı elime aldım ağlıcaktım nerde benim soyismim diye..neyseki arkada yazıyor
plojocum annen özetlemiş her şeyi üzerine daha iyi tek kelime söylenemez..sen de çok güzel anlatmışsın..inşaah majorumuz de kendi evine çıkıcak ...
yumurtalı ıspanağımı yedimmmmmbulaşık makinesini çalıştırıp geldim...daha yıkanıyor ama nasıl boşaltıcam derdi şimdiden sardı tembelmiyim ne
kv gelmedimiiii
yapın siz de ıspanak sağlıklı mis gibii..ben de bidahakine pirinçli yapıcam dedim kocişe şimdi senin istediğin gibi olsu bi dahakine kendi isteğime göre yaparım ona göre
Ya kuzum degsti soyisim kutuk mutuk ay cok garipsedm yeni kmligmi bide bnm soyadim cok daha guzeldi bn nikah tarhi almaya gttgmde memur kendi soyismini kulanicakmsn die sordu evet dedm bsy isaretledi ama kimlik cilarttm bugn sadece kendi soyismim var kmlign arksnda nerde yaziodur bn goremedm(((
Burdayım cnm sayfa değiştirmenin kısa yolunuda buldm hehe yazmasamda okuyorm tatlım.
Tam actım sızdırıyodu hehe
Bn bayağı tecrübelendim
Evet yarin ispanak yapalim yogurtlu yogurtlu ohh mis hemdr saglikli:))) esim evet cok fazla yogun calisio yurt disiyla surekli yazisma konusma vs iyi kazanio ama inanilmaz yogun ekmek parasi naparsin:)))
Ay cnm iyi gtmesne svndm masallah diyelim:))
haydi gelin amaaa
kv gelmedimiiii
Kizlar bugun yeni kimligimicaldm garipsedm falan ama cok duygulandm kocami cok sevyrm onun bulundgu her seyi cok sevyrm trabzn yazio kimlikte:)))her seyim kocam ya oda cok mutlu bu durumdan heheh
benim de kendi soyismim çok daha güzeldi yaa
neyse alışıcaz yenilerine de..inşallah kendi soyismimizden daha uzun süreler kullanırız..
ellacan n.cüzdanın arkasında en altta önceki soyad diye bi kısım var orda yazıyor..gerçi memur yazsın mı diye sormuştu bana da bari orda yazsın demiştim
o zamannnn zamanı geldi demekki
kolay ekmek pek yok tatlımolsuunn
ne izliyosunuz yahuutv de bişi bulamadımm
aynen canım başka zaman geliriz dedioysa ki silmiştim her yeri mis yapmıştım gelirler diye
yap tatlım hep kocaların dediğimi olacak yahuu
sen ne izliyosun tatlışş
ellacan ben kaç kere soyadımı yanlış söyledim biliyo musunbi de değiştirme kısmı daha utanç verici ayy pardon ...ydu diyorum komik oluyo
Aynn cnm artık karar verdik ztnn
Bnde cok garipsemiştim ilk soy adım 10 harften 7harfe düştü buna şükür ama bg soy adım yarya düştü
O ses turkiyeyi izliyoruz acunu sevmem cok reyting yaptgi icin ama izletioda kendni ib?e:)))kolay ekmek pek yok tatlımolsuunn
ne izliyosunuz yahuutv de bişi bulamadımm
aynen canım başka zaman geliriz dedioysa ki silmiştim her yeri mis yapmıştım gelirler diye
yap tatlım hep kocaların dediğimi olacak yahuu
sen ne izliyosun tatlışş
ya valla bnde hep yanlis soyluyorum insallah kisa suredr alisirm:)))ellacan ben kaç kere soyadımı yanlış söyledim biliyo musunbi de değiştirme kısmı daha utanç verici ayy pardon ...ydu diyorum komik oluyo
Ay bnmki de kisaldi heheh uzun uzun yazmicam artk :))Aynn cnm artık karar verdik ztnn
Bnde cok garipsemiştim ilk soy adım 10 harften 7harfe düştü buna şükür ama bg soy adım yarya düştü
Mutluyuz mutlu sweatim:))ya bsy sorcam bnmde onceki kizlik soyadim yaziomus sen soyleynce baktimda simdi bn ikisinide kullanabiliomuyim yoksa ikisinnde ayni uerde mi uazmasi gerekiodu bi bilgin varmi?o ses türkiyeeeeebi de 80 ler ortaya karışık izliyoruz..o ses te söylenen şarkıları seviyorum..eşim de Athena gökhanı seviyor zaman geçiyor işte..
biz de bankada imza atıyoruz ya bu aya kadar nerdeyse her seferinde önceki soyismimi yazıp kaç kağıt ziyan ettim
ama bu ay hiç yanlış yazmadım aferin sivite 6.ayda alıştıama ellanın dediği gibi çok mutluyum kocişimin kütüğünde olmaktan
benimki de 2 katına çıktı
4 harften 8 harfe
Bnde starı izliyorz eşim sandalyede bn kotukda bi o yana bi bu yana yuvarlanıyorum
Hahaha seni gozumin onine getrdm cok komik hayal ettm allah iyilgni versin bi o yana bi bu yana yuvarlaniyorim dedn ya