- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.941
O ses turkiyeyi izliyoruz acunu sevmem cok reyting yaptgi icin ama izletioda kendni ib?e:)))
ya valla bnde hep yanlis soyluyorum insallah kisa suredr alisirm:)))
Ay bnmki de kisaldi heheh uzun uzun yazmicam artk :))
Mutluyuz mutlu sweatim:))ya bsy sorcam bnmde onceki kizlik soyadim yaziomus sen soyleynce baktimda simdi bn ikisinide kullanabiliomuyim yoksa ikisinnde ayni uerde mi uazmasi gerekiodu bi bilgin varmi?
Ama oyle kolyukta tekim ya rahat edemedim
Ama oyle kolyukta tekim ya rahat edemedim
yok canım kullanamıyoruz..ama kullanmak istiyorsan sonradan de söyleyip değiştirebiliyorsun..benim bi arkadaşım 1 sene sonra kullanmak istemişti değişmişti nüfus cüzdanı..
git kocişinin sandalyesinin yarısına otur
yok canım kullanamıyoruz..ama kullanmak istiyorsan sonradan de söyleyip değiştirebiliyorsun..benim bi arkadaşım 1 sene sonra kullanmak istemişti değişmişti nüfus cüzdanı..
git kocişinin sandalyesinin yarısına otur
A bileydim bugun soylerdim bsyde sormadi salak kari bidami ugtasicam degstrmek icin bakim sikilirsam degstriririm napim yada degstrmem dursun arkada eskisi uazio bakar bakar hasret gderirim:)))
ahahaahahasret gidermek için iyi olmuş
dediğin gibi sıkılırsan değiştirirsin..ama bu sefer de buna alışırsın karışır gider..
arkada kalsın mis gibi
eee daha daha nasısınız?
o ses türkiyeeeeebi de 80 ler ortaya karışık izliyoruz..o ses te söylenen şarkıları seviyorum..eşim de Athena gökhanı seviyor zaman geçiyor işte..
biz de bankada imza atıyoruz ya bu aya kadar nerdeyse her seferinde önceki soyismimi yazıp kaç kağıt ziyan ettim
ama bu ay hiç yanlış yazmadım aferin sivite 6.ayda alıştıama ellanın dediği gibi çok mutluyum kocişimin kütüğünde olmaktan
O ses turkiyeyi izliyoruz acunu sevmem cok reyting yaptgi icin ama izletioda kendni ib?e:)))
ya valla bnde hep yanlis soyluyorum insallah kisa suredr alisirm:)))
Ay bnmki de kisaldi heheh uzun uzun yazmicam artk :))
Mutluyuz mutlu sweatim:))ya bsy sorcam bnmde onceki kizlik soyadim yaziomus sen soyleynce baktimda simdi bn ikisinide kullanabiliomuyim yoksa ikisinnde ayni uerde mi uazmasi gerekiodu bi bilgin varmi?
Hg gscim ve plojo nasilsinz bakalim:))boz sevglmle yemek yedik cay icoyoruz valla
bende seviyorum gökhanı yaa renk katıyo bence
bende ilk defa kumandayı eşime verdim doya doya tv izliyonormalinde asla vermem cazgırlığımla alırımkumandayı elinden
allah seni ellam
bende sevmem amaher işi tutuyo adamın
İyiyim kızçee çok sağol,seni sormalı diyeceğim ama nüfus cüzdanı sevincindesin :))
Çok değişik bir duygu,çok güzel..Rabbim daim etsin beraberliğinizi..Benim soyadımda 5 harften 3 e düştü :)))
Okuyorum okuyorum heyecanla alıntı yapmayınca gidiyor aklımdan
Ayprensesi çok güldürdün ama beniiGit valla sandalyeye sığış :)) Eşim nereye oturursa ben yanına gidiyorum bazen gülme krizine giriyoruz sığamıyorumda şimdi uzanıyorsam Kıyamam gülüyor o da
Kızlar ben sizi çok sevdim ya,keşke azcık yakın olsaydık..Arada bir görüşebilirdik..
Ayyyy ensevdiğimm mehter marşıı
Evey gokhan super ya bayiliyorum.bende seviyorum gökhanı yaa renk katıyo bence
bende ilk defa kumandayı eşime verdim doya doya tv izliyonormalinde asla vermem cazgırlığımla alırımkumandayı elinden
allah seni ellam
bende sevmem amaher işi tutuyo adamın
İyiyim kızçee çok sağol,seni sormalı diyeceğim ama nüfus cüzdanı sevincindesin :))
Çok değişik bir duygu,çok güzel..Rabbim daim etsin beraberliğinizi..Benim soyadımda 5 harften 3 e düştü :)))
Okuyorum okuyorum heyecanla alıntı yapmayınca gidiyor aklımdan
Ayprensesi çok güldürdün ama beniiGit valla sandalyeye sığış :)) Eşim nereye oturursa ben yanına gidiyorum bazen gülme krizine giriyoruz sığamıyorumda şimdi uzanıyorsam Kıyamam gülüyor o da
Kızlar ben sizi çok sevdim ya,keşke azcık yakın olsaydık..Arada bir görüşebilirdik..
ben de çok isterdim sizinle görüşmeyi..belki bebiş doğunca geliriz
eşimin halası kuzenleri adapazarında geliriz belki
Evet ya degisik ve mutluluk verici ilk gunum yeni nufis cuzdanimla birazcik garipsiyorum yeni soyadim adimin yannina uyduramadm alisik olmadgmdan ama alisicam zamanla :)))sizde kocisle ben gbisinz surekli dipdibe hahah:))ama ben bazen kocisi rahat brakiyrm o da askisi hyrdir bugn pas vermiosn falan dio bazen heheh:)))
çok sevinirim kiiiiii
Aynen öyle oluyor,şimdi buraya girdim ya çok oyalanırsam sıkılıyor :))))
çok sevinirim kiiiiii
Aynen öyle oluyor,şimdi buraya girdim ya çok oyalanırsam sıkılıyor :))))
Bnmkide sikiliyor bn burdayken hatta cogu zaman kiskanio sen yine kk damisin biraz bnmle ilgilenrmsn lutfen diyo:)))bende hayhay pasam diyip sokuluyorum heheh
benimki de kk düşmanı
en çok kıskandığı sizsiniz kiii
Bnmkide kk dusmani ya aksamlari tablet surekli elimde ama artk yataktayken elime almyrm pek o yuzden hemen uyuya kaliyorum:)))kizlar
Bnm eşimde bu aksm berebr yatalım 2 gecedir yoksun diyo =)
Bnmkide sikiliyor bn burdayken hatta cogu zaman kiskanio sen yine kk damisin biraz bnmle ilgilenrmsn lutfen diyo:)))bende hayhay pasam diyip sokuluyorum heheh
benimki de kk düşmanı
en çok kıskandığı sizsiniz kiii