bak canım, bu kadar mutsuzsan ; yol yakınken ayır evini... bir söyle eşine, ama öyle laf olsun diye değil.... kararlıyım ,tek başımıza ; annensiz yaşamak istiyorum diyerek.... eşin ben yapamam mı dedi, annenle bir ömür boyu mutluluklar de, çık o evden.... zaten eşin o cümleyi söylüyorsa; sizin evliliğiniz hiç bir zaman olmamış demektir... ki gerçekten seven eş, onu demez.... aile büyüğünü araya koy, ky konuşsun... hani; şimdi yeni gelinsin, ama ömür boyu o ky ile aynı evde hayat geçmez... bu iki iki dört yani... boşver elalemin ne diyeceğini, dört duvar arasında neler yaşadığını onlar biliyorlar mı... Cidden sonu daha kötü oluyor bu evliliklerin, sen sinirden-stresten hasta oluyorsun, 10-15 yıl sonra bakıyorsun, hiç bişi değişmemiş...hayatını maffetmişsin, değmez, cidden... Çalışıyorsun, maaşının durumunu bilmiyorum ama kendini geçindirecek durumdasındır....Bunları derken eşinden ayrıl demiyorum bak, sakın yanlış anlaşılmasın....Çık eşinle dışarda düzgünce konuş, yapamıyorum annenle aynı evde de... benden bu kadar, artık ayrı eve geçmek istiyorum de, hyr gerekirse ky kalsın o evde, siz kiraya geçin.... ucuza bir ev bulun, götür eşyalarını da.... olduğu kadarıyla.... azıcık aşım, kaygısız başım hesabı
bak ikizimden örnek veriyorum, ona da diyorum, ya bu yola geleceksin ya da bu diyardan gideceksin... orta yol bulunamıyorsa, hep sen fedakarlık yapıyorsan, o evlilik yürümez.... mutlu bir şekilde yürümez...ay canım geçmiş olsun, bebiş nasıl, ablam iyi demişsin... çok geçmiş olsun