- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.901
Gunaydn hepinize aksamlari kocisler yataga griom o uyur bn sizle takilirim diye nerdeee onun koynunda sicacik yatakta ondan once uyuyuveriyorum:)))sabahta bole erken uyanyrm,anneme kahvaltiya gdicem simdi kizlar sonra 9da nufus mudurlugnde olup islerimi haletmeye calisicm bi aksilik olmazsa ordanda carsi yapicam islerm var sonra eve gelicem ben geldgmde bir cogunuz burda olursnz knusuruz optum byeee
günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum ne çok kaynatmışsınız kızoku oku bitiremedim boşuna dememişler ya meraktan ya meraktann
bugün annemle babam memleketten geliyo çok heyecanlıyım mutluyum düğünden sonraki ilk gelişlerisizle de paylşmak istedim
günadın kızlaaarrr ablmla eczneye gittim geldim birazdan anneme gidicem
sn daha gitmedinmiiii
allah kavuştursun canm ne güzell heycanlısındır şimdi telaşş fln..
var tabi Ligt süte izin,eve hep Ligt yoğurt ve süt alın canım ... O bile farkettiriyor😉
evet Cnm ,aile bütçesine katkı... Annemlerle kaldığım için destek veriyorum onlara... Eşimde hiç maaşıma karışmaz,sen kendi masraflarını karşıla ,bana yeter der😄ben biraz çok alışveriş yapıyorum da☺️ Bi 700 TL ilk mobilya taksitini ödeyerek aile bütçesine katkıda bulunuyorum, kendi harcamalarından arta kalanı direk annelere veriyorum... Onlarda hiç hayır demiyorlar😃😃
ne güzel Cnm ya,çok sevindim senin adına 😉
kızlar okulun okulun kütüphanesinden telden yazıyorum size... Şu müdürümden bir kurtulsam hayırlısıyla 😞
günaydın canım..günaydın yeni gelincikler
kızlar ya söylemiyim dedim ama kaynanama çok kızdım pazar günü
araba aldık diye pazar günü kurban kestik.
işte dağıttık falan benim bir tane teyzem var.
kendisi bütün akrabası kardeşi neyi varsa eve doluşturdu pişirdi onlara yedirdi benim bir tane akrabamı çağırmadı.
en azından teyzemi çağırabilirdi.
ben anneme keşke teyzemide biz arasaydık dedimde kv'de duydu keşke arasaydınız ben unuttum falan dedi.
oha dedim içimden o kadar insanı unutma hepsini çağır benim bir tane akrabamı çağırmak aklına gelmesin.
bide eşimin ne kadar halası amcası dayısı falan varsa hepsine kurban gönderdi benim sadece teyzeme bir tane halama ve babaanneme.
resmen çıldırdım ve gönlüm hiç razı gelmedi
sanki kurbanımız kabul olmayacakmış gibi geldi
bir şey olunca hep kendi akrabalarını dşünüyor.
off onunla aynı evde yaşamak istemiyorum artıkk
bide benim baharat takımının kapakları contalı birininki gevşemiş düşmüş oda almış atmış.
niye attınki dedimde ne yapayım onunla mı uğraşıcam dedi.
tamam baktığında basit bir conta olabilir ama ben onu özene bezene almışım neden değer vermiyorsunki.
çok canımı yakıyor ya
kendisi bütün akrabası kardeşi neyi varsa eve doluşturdu pişirdi onlara yedirdi benim bir tane akrabamı çağırmadı.
ben anneme keşke teyzemide biz arasaydık dedimde kv'de duydu keşke arasaydınız ben unuttum falan dedi.
oha dedim içimden o kadar insanı unutma hepsini çağır benim bir tane akrabamı çağırmak aklına gelmesin.
bide eşimin ne kadar halası amcası dayısı falan varsa hepsine kurban gönderdi benim sadece teyzeme bir tane halama ve babaanneme.
bide benim baharat takımının kapakları contalı birininki gevşemiş düşmüş oda almış atmış.
tamam baktığında basit bir conta olabilir ama ben onu özene bezene almışım neden değer vermiyorsunki.
çok canımı yakıyor ya
inşallah şubatta kurtulursun canım..benim eşimin müdürü de babamın kankasıçok tesadüf oldu ama eşim bu durumdan memnun değil..toplantıya falan 2dk geç kalsa müdür arıyor benimikini hep gözü üstünde
ben de evlenmeden yardım ederdim annemlere..insan mutlu oluyor gerçekten....şimdi kardeşim ünv.de izmirde ona para gönderiyoruz arada..biraz toparlansak ben okutmak isterim kardeşimi...
bu aradav 1.5 gün oldu diete devamaklımda sen varsın hep beauty kendimi sana karşı sorumlu hisseder oldum
canım çok haklısın aslında..ama belki kötü niyetli değildir..sen çağırmayınca aklına gelmemiştir ya da çağırmak istemediğini mi düşündü acaba..sen artık bakma ona çağır kendi akrabalarını yedir içir sonuçta senin evin orası ki...
bu arada baharatlık konusunda çok iyi anlıyorum seni..benim de çeyizim çok kıymetlidir...eşim de bildiğinden geçen gün bardak kırdı yüzü bembeyaz oldu kızıcam-üzülücem diyeçünkü biliyor nasıl değer verip severek aldığımı..tabi içim gitti ama ondan derğerli mi canın sağolsun gel sirtaki yapalım dedim ama kv bunu anlıyamaz ki kuzu..onun için bahartlık işte sadece nesne..
sabır canım benim...ama inşallah en yakın zamanda eşinle başbaşa kalabilirsiniz...
canım böyle durumlarda sen altta kalmamalısın, o aramadı mı, sen arayacaksın akrabalarını.... unutmuşsunuz benim akrabalarımı diyerek de tatlı dille laf çarpıtacaksın .... kurban kesildikten sonra sen diyeceksin ben de şunlara şunlara göndermek istiyorum diyerek.... onun demesini beklemeyeceksin.... baharat takımının bir tanesinin kapağını attımısen gördüğünde aynısından istiyorum anne, neden bana sormadan attın, neyse yarın işin çok senin, çarşı-pazar dolaşıp bulursun aynısından diyeceksin....
onunla mı uğraşacağım lafının altında kalmayacaksın yanibakın benim ikizim 2 yıllık evli, 9 aylık bebişi var, sırf evliliğinin başlangıcında böyle alttan almış...aman tatsızlık çıkmasın, huzurum bozulmasın demiş... ki beraber de yaşamıyorlar....
ama şu an öyle bir hale geldi ki evliliği; hep ky yüzünden kavga ediyorlar, annemler gidip kalıyor (gurbetten), aynı ilde yaşadıkları halde onun annesi de kalıyor evlerinde.... bir de gittikten sonra, bana şöyle yaptı diyerek oğluna şikayet ediyor... kardeşimi annem ve ben yavaş yavaş değiştirmeye başladık, tabiri caise gözünü açtık
düşünebiliyormusunuz: geçen gün laptobun şarj aletini ky kırmış, eşide kardeşime kızmış.... bıktım bu evdeki masraftan diyerek... o da benim suçum ne annen kırdı demiş ama söylenmiş gene eşi....
çok uzattım da işin özü; lafınızı esirgemeyin kayınvaldelere
Gunaydn hepinize aksamlari kocisler yataga griom o uyur bn sizle takilirim diye nerdeee onun koynunda sicacik yatakta ondan once uyuyuveriyorum:)))sabahta bole erken uyanyrm,anneme kahvaltiya gdicem simdi kizlar sonra 9da nufus mudurlugnde olup islerimi haletmeye calisicm bi aksilik olmazsa ordanda carsi yapicam islerm var sonra eve gelicem ben geldgmde bir cogunuz burda olursnz knusuruz optum byeee
günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum ne çok kaynatmışsınız kızoku oku bitiremedim boşuna dememişler ya meraktan ya meraktann
bugün annemle babam memleketten geliyo çok heyecanlıyım mutluyum düğünden sonraki ilk gelişlerisizle de paylşmak istedim
günaydın yeni gelincikler
çok canımı yakıyor ya
selammmm kızlarrrr :)))
tam bir hafta sonra bir yıllık evli olucaz biz, canım yarimle.... şimddiiii yazdıklarınızı okuyunca kıskansam mı dedim yahu... benim adam, bi anne iki kız kardeşle büyümüş. 17 yaşında babası vefat etmiş. evde ki tek erkek..... 34 yaşındaydı biz evlendiğimizde. ben de 32. onun gak demiş ayağına su gelmiş, guk demiş ekmek. hiç bi şeye elini sürdürmemişler sağolsunlar. kv şimdi etrafına söylüyo, erkek çocuğu olanlara "rahata alıştırmayın, yazık gelinler zahmet çekiyo" diye.
ben; 12 yaşında annemin dizinin dibinden ayrıldım, okumak için. önce amcamda, sonra abimde, sonra da üni de yalnız yaşadım. ailem köyde oturur hala. ben ilkokula giderken ekmek yoğurur pişirirdim... odunda taşıdım omzumda yeri geldi, pazar market alışverişlerini de gördüm evlerimin :)
adama diyorum ki, şu çıkardıklarını bari burda bırakma, en azından yatak odasına koy, yetişemiyorum" tam ayağa kalkıyorum, "giderken bunları da götürürmüsün canım" diyo benim ki ordan :)))) ona nası zor geliyosa, bana da o kadar zor gelmiyo açıkcası. hatta ben evde boş oturunca sıkılıyorum. biraz yapı ve alışkanlıklar. dedim ya köyde doğup, kasabada çocukluğunu geçiren, izmirde gençliğinin tadına varan ve memur olup çocukluğunu geçirdiği kasabasına atanan(bi çoğuna göre bu büyük bi şans ama bence değildi) biri olarak şunu söyleyebilirim, o güzel şehirde bi yanım köylüydü hala, yabancıydım biraz; yine öyle şimdide buraya biraz yabancıyım, fazla şehirli kaldım. ne garip adetler varya, insanlar nası hava atacaklarını bilemiyolar... küçük yerde büyük yaşamak..mışşşş pehhhh
bu bi yıl içinde 2 kez tartıştık. eşim burda doğup büyüdüğünden, arkadaş çevresi fazla. ve sağolsunlar bazen coşuyolar. kahve alışkanlığı var benimkinin. dedim ya, bi küçük kasaba burası. yapcak pek bi şey yok. e evde de tek erkek olunca, eve gelen misafirler hep kadın olmuş, yarimi de kovmuşlar kahveye. şimdi de arkadaşları 3 gün gitmese 4. gün ararlar.... bide suçlusu da benim gitmezse..."yenge bi evlendi, evden çıkamıyo adam, arada bi izin ver" derler yolda bi yerde gördüklerinde. aslında ne alakası var. ben dedim eşime; haftada 3 defaya kadar sorun olmaz, ama evinde huzur istiyosan bu sayıyı aşma! izin verme gibi bi durum yok. durumu açıkladım, ve geçirmiyo da sayıyı... artık yani. tartışmamızın biri bu yüzdendi.... ikincisi ise tamamen ben kaynaklı. bebeğimiz doğal yolla olmuyo o yüzden tüp bebek tedavisi gördüm... iğneler bende biraz sinir yaptı. normalde çok sakin olduğumdan.... eşimi de uyarmıştım ama iğneler bitip de tek hap kullanmaya başlayınca ve bu gerginliğimi eşime hiç göstermediğimden unutmuş olmalı.... bi gece parlayıverdim.... küsme huyum hiç yok, küsemem yani ben. ama eşim inatçıdır. ben de küsmemek konusunda inatçıyım :))) çözüyoruz.
işim evime yürüyerek 10 dk lık mesafede. ben eve geldikten 1,5 saat sonra eşim geliyo. o gelene kadar da yemekler pişmiş oluyo. ben akşamdan yemek yapmıyorum çünkü ısıtılmış yemek yemeyi sevmiyorum. ve tüm yemekleri ben yapıyorum. canı isterse girer bi menemen yapar, çok seviyo da... bazen de kahvaltı hazırlar.
şimdi böyle bakınca belki zor bi evliliğim olduğunu düşündünüz. inanılmaz mutlu bi evliliğimiz var çok şükür.... bebek konusu önce beni korkutmuştu ama daha bi bağladı bizi birbirimize. ben evin en küçüğüyüm o yüzden belki de çok şımarığımdır... eşim de beni şımartır.... ben de onu şımartırım. birlikte eğleniyoruz da.... yorgun olmuyo muyum,ev, iş yormuyo mu? bazen çoookkkk; ama ne önemi var ki.... gece dünyanın en huzurlu yerinde, eşimin omzunda bitiyo, ötesi var mı? sabaha tüm zindeliğimle başlayabiliyorum. uzuuunnnn uzuuuunnnn anlattım ama demekki konuşasım varmış
do_major
cancaazım ne sakızı ne milleti :) Amaan Allah'ım :)
Sen mutlu olmak için yuvanı sürdürebilmek için evlendin..Tabi ki bu demek değil kayınvalideni at ama bu atmak değil zaten,bence içine atma olmuyorsada çok zorlama,böyle küçük şeyler birikip birikip seni sağlığından eder,bakmışız ki mesela 5 sene sonra sinirsel bir hastalığa sahipsin..Değer mi? Daha Allahın izniyle evladına analık yapacaksın,bir birey yetiştireceksin..Üstelik şimdi çalışıyorsun,gün gelecek çalışmadığında bunlar seni çok daha fazla üzecek..Millet iyide olsan kötüde olsan konuşur zaten,şimdi ayrılsan kv'le yapamadı derler,sonra ayrılsan şimdiye kadar durdu işini gücünü yaptırdı şimdi çekemiyor derler..Milleti boşver..Eşinle güzelce konuş..Evinle ilgilenmek senin hakkın,bozukta olsa sevdiğin birşeyi köşede dursun deyip atmamakta hakkın kaldı ki eminim senelerdir ıvırı zıvırı saklıyordur kv..Değer öncelikle karşındakinin fikrini tahmin edebilmek ona göre davranabilmektir.Sadece böyle şeyleri erteleme derim
çok üzüldüm tatlı :26: off neden insanlar bu kadar düşüncesizama sen de sesini çıkar be tatlım valla ben öyle şeylerde sesim çıkartıyorum bak benmde kp laf arasında artık sizin 2 eviniz var demişti ben ona bile alınıp hayır baba 3 evimiz var demiştim
sen de deseydin sonuçta onu kv kesmemiş ki siz kesmişsiniz ne demek kendi akrabaları yedirmesi kendilerininkilere dağıtması
anne bizim tarafa ne zaman ayıracaksın deseydin keşke
kadın baya baya evi sahiplenmiş maşallah da baharatlık kapaklarını atıyo bak bak
tatlım sesini çıkarmadıkça üzlürsün bu kadarda sessiz olma yahu :26:
ben bir şeyleri çok kafasına takan bir tipim malesef
insanların yüzüne direk her şeyi söylerim ama eşime ve kv'ye bunu yapamıyorum
başlarda annemede anlatmıyordum ama artık anlatıyorum çünkü dayanamıyorum.
zaten o baharatlık muhabbetinide annemin yanında yaptı.
öyle basit bir şey değildi ben onları emsandan aldım gidipte 1 milyonculardan 5 liraya alınmış bir şey değller.
annemle birlikte aldık bir çok eşyamı hepsini beğene beğene aldık.
tabi onun kızının daha hiç bir şeyi yok ne ne kadar haberide yok.
çelik tencerelerim, yemek takımım, kahvaltı takımım, katı meyve sıkacağım daha bir sürü hevesle aldığım eşyam kutuların içinde bekliyoronları öyle görünce içim gidiyor resmen. hiç birini kullanamıyorum.
sadece seramik tencereleri, günlük kullanıma aldığım tabaklarım, çatal kaşıklar bide özel günler için aldığım bardaklarımı çıkardık. bardakları daha kullanmadan 2 tanesini kırdı bile. tabaklarıda daha hiç kullanmadık çünkü bir misafir gelince hep kendi eski eşyalarını kullanıyor. çatal kaşıkların çekmecesini hiç bana sormadan atmış
ben onları kullanacaktım halbuki. yani o kaşıkları günlük kullanmak istemiyordumki. bana sormadı bile. böyle eşya yüzünden aramız bozulsun istemiyorum ama gerçekten kendi eski püskülerini atmayıp benim eşyalarımı bana bile sormadan atabiliyor.
bende böyle şeyleri yaşadıkça agresifleşiyorum, sinirleniyorum, mutsuzlaşıyorum. çünkü eşime göre ortada bir problem yok ben ikimiz ayrı yaşasaydık dediğimde hiç bir şey demiyor. bu gidişle evden birinin gitmesi gerekirse o ben olurum gibi geliyor
durumun çok zor tatlım, eşin içinde o eşyaların öenmi yok tabi ne ne kadara alındı umunda mı
benmkine diyorum işte bak bu tabakları şu kadar para verdimö diyo bi tabağa bu kadar para verilir mi :26: bilmiyoki piyasası bu:26:
ona göre 1 tl lik tabakta o porselen tabaklarda aynı
ayrıca sen hepsini zevkine göre almıisın eminim her eşyanda hayaller kurdun alırken
ben bi süzgeç alıyodum mesela annemler dalga geçerdi benle buna niye bu kadar seviniyosun diye bilmiyolar ki ne hevesle aldın
seni çok iyi anlıyorum tatlımtez zamanda bi mucize olurda evine döner kendisi inşallaaaah (amin ):26:
ben olsam yerine ben konuşurdumki bende herşeyi söyleyemem ama bu daa sabır yahu
orası senin evin sen ona misafir muamelesi yap o sana değil
slm kızlar bn geldim..
majorr bn en basından beri ztn kv kıl oldum onun senin ewinde ne işin var yaa!!! neyse beauty haklı susmamalısın. tepkini belli etmelisin. asla ama asla içine atma sonra onlar birikir sağlığın bozulur.ablamada öyle oldu.
kurbanı alalh kabul etsin canm umarım siz yememişsinizdir o zmn kabul olmaz diye biliyorum adak ise eğer yenmez. aileni aramadıysa bidahaki sefer hemen sen arıcaksın..baharatlıklarn konusunda haklısın daha kac aylık gelinsin bozmuş hemen. bn olsam "daha bn kullanamadım nasl bozulur" derdim.tepkini belli et bi şekilde de ewden gönder cnm.
svit ve beauty ablam hamleliğinin 32.haftasında kan pıhtılaşmasından felç geçirdi.bebek alındı sezeryanla ablam yoğun bakımda fln kaldı şimdi bayağı iyi ama daha ilaçlarını bırakmadı devam ediyor..
ben bir şeyleri çok kafasına takan bir tipim malesef
insanların yüzüne direk her şeyi söylerim ama eşime ve kv'ye bunu yapamıyorum
başlarda annemede anlatmıyordum ama artık anlatıyorum çünkü dayanamıyorum.
zaten o baharatlık muhabbetinide annemin yanında yaptı.
öyle basit bir şey değildi ben onları emsandan aldım gidipte 1 milyonculardan 5 liraya alınmış bir şey değller.
annemle birlikte aldık bir çok eşyamı hepsini beğene beğene aldık.
tabi onun kızının daha hiç bir şeyi yok ne ne kadar haberide yok.
çelik tencerelerim, yemek takımım, kahvaltı takımım, katı meyve sıkacağım daha bir sürü hevesle aldığım eşyam kutuların içinde bekliyoronları öyle görünce içim gidiyor resmen. hiç birini kullanamıyorum.
sadece seramik tencereleri, günlük kullanıma aldığım tabaklarım, çatal kaşıklar bide özel günler için aldığım bardaklarımı çıkardık. bardakları daha kullanmadan 2 tanesini kırdı bile. tabaklarıda daha hiç kullanmadık çünkü bir misafir gelince hep kendi eski eşyalarını kullanıyor. çatal kaşıkların çekmecesini hiç bana sormadan atmış
ben onları kullanacaktım halbuki. yani o kaşıkları günlük kullanmak istemiyordumki. bana sormadı bile. böyle eşya yüzünden aramız bozulsun istemiyorum ama gerçekten kendi eski püskülerini atmayıp benim eşyalarımı bana bile sormadan atabiliyor.
bende böyle şeyleri yaşadıkça agresifleşiyorum, sinirleniyorum, mutsuzlaşıyorum. çünkü eşime göre ortada bir problem yok ben ikimiz ayrı yaşasaydık dediğimde hiç bir şey demiyor. bu gidişle evden birinin gitmesi gerekirse o ben olurum gibi geliyor
ay canım geçmiş olsun, bebiş nasıl, ablam iyi demişsin... çok geçmiş olsunslm kızlar bn geldim..
svit ve beauty ablam hamleliğinin 32.haftasında kan pıhtılaşmasından felç geçirdi.bebek alındı sezeryanla ablam yoğun bakımda fln kaldı şimdi bayağı iyi ama daha ilaçlarını bırakmadı devam ediyor..
buraya böyle şeyler yazıpta kimsenin canını sıkmak istemem çoğumuz kafa dağıtmak için kullanıyoruz kk'yı rahatsızlık verdiysem özür diliyorum
kv'ye göre benim aldığım çoğu eşya gereksiz. ki ben hiç bir şeyi fazladan almadım mesela ona göre blendır almış olmam ya da saklama kabı veya çerez kasesi almış olmam gereksiz. çünkü evde zaten varmış neden almışım. iyide ben onları kendime aldım nerden bileyimki seninle oturacağımı. ayrıca aldıysam benimkini kullanalım ben yeni gelin değilmiyim yeni eşyalarımı kullanmak isterim. ütüm, ütü masam çay bardaklarım su bardaklarım hepsi öyle kutularında duruyormesela eşime diyorumki sinema sistemi alalım film izlerken güzel olur ne dese beğenirsin ayy çok gereksiz ben evimde öyle şey istemem her yerde kablolar hoparlörler ne gerek var. o an başımdan aşağı kaynarsular döküldü sanki ne demek ben evimde istemem yaa. hoş zaten sayesinde filmde izleyemiyoruzki. bunları düşündükçe çok sinirleniyorum ya offff
slm kızlar bn geldim..
majorr bn en basından beri ztn kv kıl oldum onun senin ewinde ne işin var yaa!!! neyse beauty haklı susmamalısın. tepkini belli etmelisin. asla ama asla içine atma sonra onlar birikir sağlığın bozulur.ablamada öyle oldu.
kurbanı alalh kabul etsin canm umarım siz yememişsinizdir o zmn kabul olmaz diye biliyorum adak ise eğer yenmez. aileni aramadıysa bidahaki sefer hemen sen arıcaksın..baharatlıklarn konusunda haklısın daha kac aylık gelinsin bozmuş hemen. bn olsam "daha bn kullanamadım nasl bozulur" derdim.tepkini belli et bi şekilde de ewden gönder cnm.
günadın kızlaaarrr ablmla eczneye gittim geldim birazdan anneme gidicem
sn daha gitmedinmiiii
allah kavuştursun canm ne güzell heycanlısındır şimdi telaşş fln..
çok canımı yakıyor ya
majorcum hayatim okurken inanilmaz sinirlendm ve gerildm cok uzuldum senn uzulmene seni cok iyi anliyrm annem ve babanem 28yildr,annem kafasni daga tasa nereye vurcgni sasrdi sennde gdisat o,sen neden susuyorsun sen sustukca bn cildryrm ya yok huzurszluk cikmasnmis ciksin efendi herkes yerini konumunu bilecek o evin hanimimisn hamalimsn calis getr bide evini kulanama yok ya hangi dunyada kv bak guzelim akil vermek haddime degil ama az bsy ihtyacn var beaty cok guzel yazmis ve bnde ona katlyrm al esini karsina adam akilli konus srn sustukca esinde kvde de her sey yolinda zannedio psikolojnn etkilendgni ve bu ortamda cocuk dunyaya getrmycgni sole daya dose yoksa gelip seni sopaua cekicrm aaaa:)))yani hiç biri anlamıyor nasıl değerli olduklarını gerçekten
geçen gün eşimede kızdım benim pasta tabaklarım var üçgen şeklinde yani sadece pasta için kullanılabilir.
geçen kv onları kahvaltıda çıkarmış.
eşimde ne biçim tabak bu hiçbir şey sığmıyor dedi çünkü o kahvaltı tabağı değil diyecektimki durup dururken tartışma çıkmasın diye sesimi çıkarmadım.
annem şimdi şimdi görüyor ve anlıyor benim kv'deyle oturmama baştan sesini çıkarmadığına ama bu saatten sonra evleri ayırıncada milletin ağzına sakız olcaz.
zaten evi aldığımızdan beri masrafıda bitmedi. kirada olsaydık çoktan çıkardım heralde o evden ama ev benim olunca gitmesi gereken kişide o oluyor.
kendi evindeki kiracıyı çıkarıp gitsin içinde otursun ya böyle giderse sonu bu olacak zaten.
4.5 ay oldu daha bir kere çamaşırları bile makinaya atmadım mesela ben. evin her şeyi onun elinde zaten benim kendi düzenim yok.
bazen burda yemek yapmaktan falan konuşuyorsunuz ya ben çok üzülüyorum ben neden yemek yapamıyorum diye.
hepiniz eve gidip yemek yapmaktan şikayetçisiniz ama bide bana bakın evimde yemek yapamadığımdan şikayetçiyim.
şimdi hepiniz hafta sonu yapabilirsin diyeceksiniz ama hafta sonları onun dizinin dibinde oturup ona yemek yapmak gelmiyor içimden. evli olduğumu bile anlayamadım hala çok canım sıkkın yine 2 gündür sonunda patladım
slm kızlar bn geldim..
[COLOR=#ffr bilmio0000]majorr[/COLOR] bn en basından beri ztn kv kıl oldum onun senin ewinde ne işin var yaa!!! neyse beauty haklı susmamalısın. tepkini belli etmelisin. asla ama asla içine atma sonra onlar birikir sağlığın bozulur.ablamada öyle oldu.
ellacık hoşgeldin
geçmişi okumayı bitiremedin be kuzuuu
benim de çıkış saatim geldi...yine 2 lafın belini kıramıcaz senle
ne demek tatlımmm biz burda ne için varızz yaa aşkolsun bi daha duymayayımburaya böyle şeyler yazıpta kimsenin canını sıkmak istemem çoğumuz kafa dağıtmak için kullanıyoruz kk'yı rahatsızlık verdiysem özür diliyorum
kv'ye göre benim aldığım çoğu eşya gereksiz. ki ben hiç bir şeyi fazladan almadım mesela ona göre blendır almış olmam ya da saklama kabı veya çerez kasesi almış olmam gereksiz. çünkü evde zaten varmış neden almışım. iyide ben onları kendime aldım nerden bileyimki seninle oturacağımı. ayrıca aldıysam benimkini kullanalım ben yeni gelin değilmiyim yeni eşyalarımı kullanmak isterim. ütüm, ütü masam çay bardaklarım su bardaklarım hepsi öyle kutularında duruyormesela eşime diyorumki sinema sistemi alalım film izlerken güzel olur ne dese beğenirsin ayy çok gereksiz ben evimde öyle şey istemem her yerde kablolar hoparlörler ne gerek var. o an başımdan aşağı kaynarsular döküldü sanki ne demek ben evimde istemem yaa. hoş zaten sayesinde filmde izleyemiyoruzki. bunları düşündükçe çok sinirleniyorum ya offff
slm kızlar bn geldim..