- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.901
kızlar ya söylemiyim dedim ama kaynanama çok kızdım pazar günü
araba aldık diye pazar günü kurban kestik.
işte dağıttık falan benim bir tane teyzem var.
kendisi bütün akrabası kardeşi neyi varsa eve doluşturdu pişirdi onlara yedirdi benim bir tane akrabamı çağırmadı.
en azından teyzemi çağırabilirdi.
ben anneme keşke teyzemide biz arasaydık dedimde kv'de duydu keşke arasaydınız ben unuttum falan dedi.
oha dedim içimden o kadar insanı unutma hepsini çağır benim bir tane akrabamı çağırmak aklına gelmesin.
bide eşimin ne kadar halası amcası dayısı falan varsa hepsine kurban gönderdi benim sadece teyzeme bir tane halama ve babaanneme.
resmen çıldırdım ve gönlüm hiç razı gelmedi
sanki kurbanımız kabul olmayacakmış gibi geldi
bir şey olunca hep kendi akrabalarını dşünüyor.
off onunla aynı evde yaşamak istemiyorum artıkk
bide benim baharat takımının kapakları contalı birininki gevşemiş düşmüş oda almış atmış.
niye attınki dedimde ne yapayım onunla mı uğraşıcam dedi.
tamam baktığında basit bir conta olabilir ama ben onu özene bezene almışım neden değer vermiyorsunki.
çok canımı yakıyor ya
araba aldık diye pazar günü kurban kestik.
işte dağıttık falan benim bir tane teyzem var.
kendisi bütün akrabası kardeşi neyi varsa eve doluşturdu pişirdi onlara yedirdi benim bir tane akrabamı çağırmadı.
en azından teyzemi çağırabilirdi.
ben anneme keşke teyzemide biz arasaydık dedimde kv'de duydu keşke arasaydınız ben unuttum falan dedi.
oha dedim içimden o kadar insanı unutma hepsini çağır benim bir tane akrabamı çağırmak aklına gelmesin.
bide eşimin ne kadar halası amcası dayısı falan varsa hepsine kurban gönderdi benim sadece teyzeme bir tane halama ve babaanneme.
resmen çıldırdım ve gönlüm hiç razı gelmedi
sanki kurbanımız kabul olmayacakmış gibi geldi
bir şey olunca hep kendi akrabalarını dşünüyor.
off onunla aynı evde yaşamak istemiyorum artıkk
bide benim baharat takımının kapakları contalı birininki gevşemiş düşmüş oda almış atmış.
niye attınki dedimde ne yapayım onunla mı uğraşıcam dedi.
tamam baktığında basit bir conta olabilir ama ben onu özene bezene almışım neden değer vermiyorsunki.
çok canımı yakıyor ya