- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.881
anlamadım canm :26:
sivitle konuşuyoduk da azönce görmüşsündür eşin senin yemeklerinle annesinin yemeklerini kıyaslıyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım canm :26:
sivitle konuşuyoduk da azönce görmüşsündür eşin senin yemeklerinle annesinin yemeklerini kıyaslıyo mu
slm kızlarr napıyonunuzz..eşim el koydu pc ye yaa okudum yazdıklarınızı ama bazılarını atladm gözlerim kapanıyo mu ne uykum geldi sanırm
unutma tatlışş nazar değmesin vallaha yemeklerimize unutma kızz bende unutrumm ölümüne leylayık
bide benm kv baya beceriklidir ama oğlu öyle diyince 1.sinde sesini çıkarmıyo 2.sinde bana dönüyo ne dicem acaba diye
yarıştırma beni annemle diom politik olmak lazım bazen
7 yaş küçük tatlış kaynım benden ben büyük gelin olcam şanslıyım açıkcası diyorum onada tenhada sıkıştırcam seninkini diye
bende derim onu git anan yapsın o zaman diye ne fenayız biz yaa bize deseler git babana dese kavga çıkar amahmmm yok canm daha hiç öyle bişey demedi anneminki daha güzel fln..begenmediği zmn yemez belki ama kıyaslama yapmadıı beğenmedi zmn bn diyorum ztn bnm yapmtıgımı beğenmiyosan git ananın ewinde ye yemek
uyku bana da geliyorrr
git uyku başımızdannn
7 yaş mııııı
oy oyy daha küçük o zaman ne bileyim böyle kaynım falan deyince yaşlı biri geliyor gözümün önüne annem falan amcamlardan öyle bahseder ya ondan olsa gerek
sana elti gelene kadar senin çocuk okula başar
aileye iyice yerleşmiş olur dışlarsın eltiyi kötümüyüm ne
yapmaz benim gescanım öyle şeyler bilirim..gerçi biz senle biraz saf gibiyiz-iyiniyet anlamında-bizi dışlamasınlar da
bu arada ıspanak piştiii...600-700 gram falan almıştım göya artarsa börek yapıcaktım ama nerdeee..her zamanki gibi yıkarken lavabonun derinliklerine gitti yarısı
bende derim onu git anan yapsın o zaman diye ne fenayız biz yaa bize deseler git babana dese kavga çıkar ama
aynen tatlım daha üniye başlıcakseneye sonra okuldu işti askerlikti ohooo
benim kardeşimde yok ya ben onun düğünü felan olsa özenirim en azından ona yeni yorgan alırım bak içime yer etmiş
aynen tatlım ıspanak yıkamak ve doğramaktan gıcık başka bişi yok yıkamak tamamen eziyet
bide feci pısıyo yaa pişince azıcık bişi kalıyo
aynen yaaa bi avuç kaldı..neyse ortasını açıp yumurta kırarım yarın hacimli gözükürbende derim onu git anan yapsın o zaman diye ne fenayız biz yaa bize deseler git babana dese kavga çıkar ama
aynen tatlım daha üniye başlıcakseneye sonra okuldu işti askerlikti ohooo
benim kardeşimde yok ya ben onun düğünü felan olsa özenirim en azından ona yeni yorgan alırım bak içime yer etmiş
aynen tatlım ıspanak yıkamak ve doğramaktan gıcık başka bişi yok yıkamak tamamen eziyet
bide feci pısıyo yaa pişince azıcık bişi kalıyo
aynen canm kavga cıkar ama o zmn erkek evden kovmuş oluyor sankii kadın deyince daha kibar kalıyor
7ayş mııı gerçi bnm en büyük kuzenim de annemden 5yaş küçük.bakınca teyzemin oğlu ama dayım gibi
aynen canm kavga cıkar ama o zmn erkek evden kovmuş oluyor sankii kadın deyince daha kibar kalıyor
7ayş mııı gerçi bnm en büyük kuzenim de annemden 5yaş küçük.bakınca teyzemin oğlu ama dayım gibi
aynen yaaa bi avuç kaldı..neyse ortasını açıp yumurta kırarım yarın hacimli gözükür
hakkatten yorgan kaldı senin içinde
olsun kuzu hatırası var kadın iyilik yapmış bence
ayh aklım karıştı şimdi ama sonra topladım.sonuç kuzenin
aynen tatlım pozitif ayrımcılık işte
çok değil aslında eşim en büyük çocuk 2 kardeşler kardeşi 7 yaş küçük işte
bide battaniye olayı var
bana halam ünideyken bi polar battaniye vermişti bende onu yurda geçince eşime verdim. eşimde mezun oluken annesi almış gelmiş sonra bu ev temizliğinde koltuklar kirlenmesin diye üstünü örteriz diye getirmiş benden gelen battaniye bana döndü
tabi bunu da kv bilmiyo
ahaahaaa çok güldüm asoş
bahar gelince bi de pike olayı yaşamazsınız inşallah
saat 1 oluyiii
mecbur sivit gider uyur ..
iyi geceler canlar
aynen valla baya erken doğmuş tatlış senin kuzeninewt canm ama bn kuzenimle hiç oynamadım kuzenimin oğluyla oynadım ne garip
ewt ama böyle bakınca garip oluyorr demekki kardeşlerin arasındaki yaş farkı çok olmayacak
ahaahaaa çok güldüm asoş
bahar gelince bi de pike olayı yaşamazsınız inşallah
saat 1 oluyiii
mecbur sivit gider uyur ..
iyi geceler canlar
Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis benlablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana benlablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))
ben performans ödevlerimi okuyup geldim bir switle sen varsın
benimde çok yakın 2 bekar arkadaşım var, onlarla buluşunca ben de kendimi bekar sanıyorum karadayıyı bir ben sevemedim herhalde, hiç izlemedim bizdede o ses türkiye izleniyor ama ben yarım saat sonra falan uyurum
senin kocişin kafa duman belli
intgrmda senin gibi diet yapan bir sürü insan var, menülerini falan paylaşıyorlar, hani sende alırsan , en azından yardımcı olur diye düşünmüştüm tek başına diet yapılması zor oluyor.... armutu tarçın seviyorsan tarçınla yemeye çalış, her meyveyi aslında öyle yemek gerekir.... çok az yemişsin aslında böyle dengesiz beslenirsen ertesi gün çok acıkır, bırakırsın dieti
ben bugün 5 tane muz yedim, 3 bardak süt içtim... annem muz alerjisi olma diyor bilmiyorum ne kadar verdim ama açım
günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum ne çok kaynatmışsınız kız oku oku bitiremedim boşuna dememişler ya meraktan ya meraktann
bugün annemle babam memleketten geliyo çok heyecanlıyım mutluyum düğünden sonraki ilk gelişleri sizle de paylşmak istedim
Gunaydn hepinize aksamlari kocisler yataga griom o uyur bn sizle takilirim diye nerdeee onun koynunda sicacik yatakta ondan once uyuyuveriyorum:)))sabahta bole erken uyanyrm,anneme kahvaltiya gdicem simdi kizlar sonra 9da nufus mudurlugnde olup islerimi haletmeye calisicm bi aksilik olmazsa ordanda carsi yapicam islerm var sonra eve gelicem ben geldgmde bir cogunuz burda olursnz knusuruz optum byeee
günaydın kızlar kaç gündür giremiyorum ne çok kaynatmışsınız kız oku oku bitiremedim boşuna dememişler ya meraktan ya meraktann
bugün annemle babam memleketten geliyo çok heyecanlıyım mutluyum düğünden sonraki ilk gelişleri sizle de paylşmak istedim
var tabi Ligt süte izin,eve hep Ligt yoğurt ve süt alın canım ... O bile farkettiriyor😉çok sağlıklı yaşıyorsun beautycim
sahlepi yap kokusunu duymamaya çalışarak yatağa koş
ama light sütle izin var dimi
iyi geceler tatlı rüyalar sanaa
evet Cnm ,aile bütçesine katkı... Annemlerle kaldığım için destek veriyorum onlara... Eşimde hiç maaşıma karışmaz,sen kendi masraflarını karşıla ,bana yeter der😄ben biraz çok alışveriş yapıyorum da☺️ Bi 700 TL ilk mobilya taksitini ödeyerek aile bütçesine katkıda bulunuyorum, kendi harcamalarından arta kalanı direk annelere veriyorum... Onlarda hiç hayır demiyorlar😃😃benimiçin gece yeni başlıyo tatlışımm
özel ders mi veriyosun tatlışkomm ne güzeel
senin azmine hayranım tatlış söylemiştim sanırım 5bin kere