Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Merhabalaar.. 1.5 sene evli olarak yeni rvliler kervanından sayılıyormuyum aceba :))

kendini yeni gelin gibi hissedenlerinde topiği tatlım :) hoş geldinn :)

kızlarr bugün misafirim geldii ondan giremedim muhabbetinizi kaçırmışım hep :/ benim neden bu kadar çok misafirim geliyo yahu yarında misafirim var :18: yazık bana :18:

hoşgeldinn canm allah bol kazanclar versin havanın karama zamanı coktan geldiii kararsın artık mevsimler değişti yahuu .

Hoşbulduk canım amin Rabbim cümlemize bol bol kazançlar versin evet çok hızlıııı kararıyor eve gitmek bazen zor oluyor kışın trafiği hiç çekilmiyor gerçi yazında ayrı zor ama en azından güneş pırıl pırıl
Amanında amanın yeni gelincik gelmiş hoşgelmiş bende çalışanlardanım Allah yardımcımız olsun ..burdada hava bozuk Kayseri yani

Hoşbulduk tatlım Amin bekarken çalışmak daha kolaydı şimdi biraz bazen zorluyor.Ama evde durma düşünceside acayip geliyor alışmışım sanırım çalışmaya.Bebişimiz olana kadar çalışmak istiyorum bakalım.Yani daha çok çalışıcaz Kayseri'ye selamlar

Vedeeeeeeeeee herkese günaydınlarrrr

ne güzell :) annem hep der insan sevdiği yere gider diye.demekki seviliyorsun

Merhabalaar.. 1.5 sene evli olarak yeni rvliler kervanından sayılıyormuyum aceba :))

tabiki hoşgeldin

sanda günaydınnn gece uyumadımm.uykum düzensizlesti ve 3saat uyudum şimdi başım ağrıyo bugun uyumamam gerek yardım kızlarrr

Daha çok tazecik evliyken bende öyleydim uyuyamazdım birsüre bitkisel ilaç kullandım.Doktora gittim o dereceydi uykusuzluk şimdi ilaçsız mışıl mışıl uyuyorum yorgunluk.Kahve içmeyi dene hafifte olsa dinç tutuyor.

haklısın şimdi bi duşa giricem sonrada bi kahve içicem :))

sessiz sessiz konuştuklarınızı dinliyorum daha doğrusu okuyorum.... işlerim o kadar çok ki bu ara yazacak zamanım olmuyor. arada derede açıp okuyup kaçıyorum kızlar....

buna çok güldüm

çok komik ama yaaa

buna çok güldüm

çok komik ama yaaa

ne komiği annem ya, her akşam ne yapcağımı şaşırıyom. normalde zor bi iş her gece ne yemek pişirceğine karar vermek, bizde liste de sınırlanıyo.... ama çok şükür ki, neden yemek yapmadın yada bu kötü olmuş faln demez, menemene bayılır, sevmediği bi şey varsa gider peynir zeytin falan çıkarır :) ama hiiiiçççç kalp kırmaz canım yarim benim.

tünaydınlarrr yeni gelinler ve kendini yeni gelin hissedeler,

yine bi öğle arası ve yine ben interneti açabiliyorum :) ayprensesi duştan sonra kahve keyfi çok cazip geldi..neyse ben de akşama yaparum napalım..
akşam annemlere yarın akşam kayınvalidemlere gidiyoruz.2 gün yemek derdimin olmaması şu anki en büyük mutluluk sebebim..hala hastalığın etkisi üzerimde..bi de ben de akşam uyuyamadım eşimle yatakta konuştuk durduk 4 mü neydi uyudum...bu gün biter mi?aklıma aşk hiç biter mi şarkısı geldi çok severim :)

ben 3gündür sabah ezanından sonra uyuyorum bugun düzeltcm inş uyuma sorununu yoksa yarın sarmaları kım sarcak.
sen ne güzel 2gün rahatsın bn pazar aksamına kadar stresliyim

ben 3gündür sabah ezanından sonra uyuyorum bugun düzeltcm inş uyuma sorununu yoksa yarın sarmaları kım sarcak.
sen ne güzel 2gün rahatsın bn pazar aksamına kadar stresliyim

pazar misafirin geliyordu di mi? olsun iki aileyi birlikte çıkarıcan aradan sonra rahatsın..ben çok bunalınca misafirler gittikten sonraki rahatlığı düşünüyorum..o huzur hiç bişeyde yok :))

bu arada hepimize hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin...

amin canm herkeze iyi cumalar..
orası öyle canm pazar aksamı rahatım p.tesi ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…