- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Merhabalaar.. 1.5 sene evli olarak yeni rvliler kervanından sayılıyormuyum aceba :))
Merhabalaar.. 1.5 sene evli olarak yeni rvliler kervanından sayılıyormuyum aceba :))
hoşgeldinn canmallah bol kazanclar versin havanın karama zamanı coktan geldiii kararsın artık mevsimler değişti yahuu .
Amanında amanın yeni gelincik gelmiş hoşgelmişbende çalışanlardanım Allah yardımcımız olsun ..burdada hava bozuk Kayseri yani
kendini yeni gelin gibi hissedenlerinde topiği tatlım :) hoş geldinn :)
kızlarr bugün misafirim geldii ondan giremedim muhabbetinizi kaçırmışım hep :/ benim neden bu kadar çok misafirim geliyo yahuyarında misafirim var :18: yazık bana :18:
Hoşbulduk canım amin Rabbim cümlemize bol bol kazançlar versin evet çok hızlıııı kararıyor eve gitmek bazen zor oluyor kışın trafiği hiç çekilmiyor gerçi yazında ayrı zor ama en azından güneş pırıl pırıl
Hoşbulduk tatlımAmin bekarken çalışmak daha kolaydı şimdi biraz bazen zorluyor.Ama evde durma düşünceside acayip geliyor alışmışım sanırım çalışmaya.Bebişimiz olana kadar çalışmak istiyorum bakalım.Yani daha çok çalışıcaz Kayseri'ye selamlar
Vedeeeeeeeeee herkese günaydınlarrrr
ne güzell :) annem hep der insan sevdiği yere gider diye.demekki seviliyorsun
tabiki hoşgeldin
sanda günaydınnn gece uyumadımm.uykum düzensizlesti ve 3saat uyudum şimdi başım ağrıyo bugun uyumamam gerek yardım kızlarrr
Daha çok tazecik evliyken bende öyleydim uyuyamazdım birsüre bitkisel ilaç kullandım.Doktora gittim o dereceydi uykusuzluk şimdi ilaçsız mışıl mışıl uyuyorum yorgunluk.Kahve içmeyi dene hafifte olsa dinç tutuyor.
sessiz sessiz konuştuklarınızı dinliyorumdaha doğrusu okuyorum.... işlerim o kadar çok ki bu ara yazacak zamanım olmuyor. arada derede açıp okuyup kaçıyorum kızlar....
aynennnn tatlımmm hepsi istisnasız etsever :))) valla sorun benimkine hiç yemek seçmediğini iddia ediyo. ama pırasa yemez mesela, makarna, bulgur pilavı, kısır gibi şeyler yemez.tavuk yemez, kırmızı et sever. pilav az yer, yanındakine bağlı.... sooonnnraaaaa ıspanak sadece böreğin içiyse yer; sanırım oda börek hatrına diycem ama böreği de sadece ıspanaklı yer. peynirli sevmez, kıymalı hiç yemez. öyle her çorbayı içmez :))) ama kesinlikle ne olsa yediği iddiasındasüper yarim benim
buna çok güldüm
çok komik ama yaaa
tünaydınlarrr yeni gelinler ve kendini yeni gelin hissedeler,
yine bi öğle arası ve yine ben interneti açabiliyorum :) ayprensesi duştan sonra kahve keyfi çok cazip geldi..neyse ben de akşama yaparum napalım..
akşam annemlere yarın akşam kayınvalidemlere gidiyoruz.2 gün yemek derdimin olmaması şu anki en büyük mutluluk sebebim..hala hastalığın etkisi üzerimde..bi de ben de akşam uyuyamadım eşimle yatakta konuştuk durduk 4 mü neydi uyudum...bu gün biter mi?aklıma aşk hiç biter mi şarkısı geldi çok severim :)
ben 3gündür sabah ezanından sonra uyuyorumbugun düzeltcm inş uyuma sorununu yoksa yarın sarmaları kım sarcak.
sen ne güzel 2gün rahatsın bn pazar aksamına kadar stresliyim
pazar misafirin geliyordu di mi? olsun iki aileyi birlikte çıkarıcan aradan sonra rahatsın..ben çok bunalınca misafirler gittikten sonraki rahatlığı düşünüyorum..o huzur hiç bişeyde yok :))
bu arada hepimize hayırlı cumalar..Allah dualarımızı kabul etsin...
ne ettin kız adama
bende çalısanları kıskanıyorum valla. bu arada aldım msjını.farkettim canm diğer topikler kendi aralarında bizde kendi aramızda ama her gelene de açığız :)
evden kovdumbana yanmdaykende uzakmış zaten git o zamn dedm bnde sanki ben keyfmen uzağm allahm yaaa
Ben de yeni gelinim de mi :))