- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Bırakın g.tü felan yaaa.. Bak ben çok hazırlıksız yakalandım ama içimde o kadar güzel bir heyecan var ki.. Bence bu güzel duygudan kendinizi mahrum bırakmayın.. Beraberce doğuralım :)))
heheh beraberce doguralım hee
bizimde öyle biraz borclar var ama ben çalışmıyorum gerçii bi kısmı ocaka bi kısmıda nisanda biticek inş. öyle de böylede bebek olana kadar bitmiş olucak :) eşimlede konusuyoruz böylee.anneme kalsa borc hiç bitmez derbilmiyorum kızlar bnde birde burc takıntısı var yaa onu atlatabilsem belkide olucakk :18:
hangi burç istiyordun?o dönemi kaçırırsan bi sene daha beklemeyesin sakın :)
bu arada saat 2 oldu bizim internet kapanıcak hüü
saat 6 da gelirim özleyin beni..ben sizleri çok özliyiciğim :))
selam kızlarr nasılsınız
a.slm cnm kımse kalmadı sanırım herkez iş başı yaptı :) senden nbr?
iyiyim cnm bende napayım akşama kadar evde oturmaktan sıkıldım
ne güzell :) annem hep der insan sevdiği yere gider diye.demekki seviliyorsun
tabiki hoşgeldin
sanda günaydınnn gece uyumadımm.uykum düzensizlesti ve 3saat uyudum şimdi başım ağrıyo bugun uyumamam gerek yardım kızlarrr
Ben de yeni gelinim de mi :))
Aşırı derece mutsuzum. Bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kocamın tartıştığımız konularla ilgili sürekli özür dilemesi söz vermesi affet diye yalvarmasına sinir oluyorum. Defalarca aynı konular... artık ne güvenim kaldı ne saygım.
öyle sanırım tatlım ama nedense bem misafirim hiç bitmiyooooyhh böreğimi yaptım geldim okudum şimdi yine gidiyorum gece yazdıklarınızı okurummm
hoş geldin tatlım hem yeni gelin hemde yeni annesin sanırımmhayırlı olsun tatlımm minnak bebeğinnn
Çok uzun sürer anlatmam... en genel haliyle özetlersem; biz istanbulda yaşarken evlenip kocamın ailesinin yaşadığı ilçeye geldik. ve bu kararı alırkende çok zorlandık. benim birtakım şartlarım vardı bu şartların hepsi yalan oldu. Şartlarımda; burda yaşayan insanlar gbii yaşamamak ( kocamın çevresi kapalı ve at gözlüğü takan insanlarla dolu hayatta tek amaçları para biriktirmek karın doyurmak , hiçbirinin sosyal hayatı yok) , istanbulda ki gibi zevk aldığımız şeyleri yapmak, tekdüze yaşamamak vesaire... yaa aslında o kadar canım sıkkın ki bunları yazamıyorum bile doğru dürüstözel değilse konular ne ?
Aşırı derece mutsuzum. Bazen keşke hiç evlenmeseydim diyorum. Kocamın tartıştığımız konularla ilgili sürekli özür dilemesi söz vermesi affet diye yalvarmasına sinir oluyorum. Defalarca aynı konular... artık ne güvenim kaldı ne saygım.
Mrb çiçeği burnunda gelinler nasılsınız canlar.. ŞİMdi yine cıkmam lazım aksam 6dan sonra tekrar buralardayım
Çok uzun sürer anlatmam... en genel haliyle özetlersem; biz istanbulda yaşarken evlenip kocamın ailesinin yaşadığı ilçeye geldik. ve bu kararı alırkende çok zorlandık. benim birtakım şartlarım vardı bu şartların hepsi yalan oldu. Şartlarımda; burda yaşayan insanlar gbii yaşamamak ( kocamın çevresi kapalı ve at gözlüğü takan insanlarla dolu hayatta tek amaçları para biriktirmek karın doyurmak , hiçbirinin sosyal hayatı yok) , istanbulda ki gibi zevk aldığımız şeyleri yapmak, tekdüze yaşamamak vesaire... yaa aslında o kadar canım sıkkın ki bunları yazamıyorum bile doğru dürüst