Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
çalışıyorsan öyle kasma kendni onlar çağırsın seni yemeğe :KK70: ben 2. ayda çağırdm ne yaptm söylim :) sadece anne babasıydı gelen.. mantım vardı buzdlkta annem yapmş koymştu saolsn.. sonra bamya yemaği yaptm kp severmş pirinç pilavı mevsm salata yoğurtlu ssemiz otu salatası kp severmş :)) sonra çay yannda kek kurabiye ve işten geldm yaptm bunları :)
aynen cnm zamanım zaten kısıtlı gönül ister çeşit çeşit yapmayı zaten çok çeşit olmasa da hak verirler herhalde senin menünde iyiymiş bende biraz zaman geçsin öyle çağırırım ilk yemek davetim olucak kendi evimde ister istemez düşünüyoruz işte :)

canım ya üzülme ailen uzakta die telefon var net var ama bunları da anlatma ailen üzülür uzaktasın bide..annen çok üzülür yanii..Rabbim yardımcn olsun inş o kvde de bi an önce defolsn gtsn gelmesn bi daha evine.. en güzel zamanını çalıyo geberesice kadın...:KK47:

belki oda oğlunu kıskanıyo bnden blmiom . herkes çok sever kaynanamı evlenmeden önce melek gibi kaynanan var derdler hep. e ne olduu bn mi anormalimm. annem anlıo hmn sesmden iyiym diyorum babam kocama demişti bnm kızımı ezersenz mutlu olmazsa verdğim gibi alırm die çnkü bayrama gttm ablası ve enştesi saolsun burnmdan geldi gttğim babam barştrdı bizi kocamla ve onu tembhledi. görmcemn eşi bana dediki baban ölse kocan izin vermezse gidemezsn dinde böleymiş böle bişey yok bnce dnde bnde biliom dinimi çok şükür tartştm resmn enştesyle kocam bni savundu ama enştesi bana küfür etti duymadım dedi . nefret ediyorum hmn kaynanama yetştrmişler . belki de onlar yaptı böle . dediğn gibi en güzel zamanlarm gdio şu an kocam karşmda yabancı gbiyiz konuşmuyoruz bktım artk valla:KK43:

oyy oyy utanırmşda :)) bende 28 aralıkda 29 olcam kızz :KK70:

:26: sen yap bence biran önce :)))

kızlar evlendiğimden beri zaman çok çabuk geçiyor sanki,size 7 ay oluyor nerdeyse evleneli sanki daha dün evlenmişim gibi.
sizin zamanınız nasıl geçiyor :)

:nazar: ne edelim yaşamaya devam. bnm içinde zman cabuk geçiyor zaman arada naz yapıyoruz arda küsüşüyoruz geçiniyoruz çok şükür.

aynen cnm zamanım zaten kısıtlı gönül ister çeşit çeşit yapmayı zaten çok çeşit olmasa da hak verirler herhalde senin menünde iyiymiş bende biraz zaman geçsin öyle çağırırım ilk yemek davetim olucak kendi evimde ister istemez düşünüyoruz işte :)

anlıyorum insan biraz kasılıo ilk olunca ama anlasınlar bi zahmet çalışıyorsun.. davet ettğne şükretsnler bence :KK1: mesela mercimek çorbası fırında kremalı papates yanına pilav yanına et yada tavuk ne yaparsan köfte mesela salata o tarz bişiler yapablrsn azzaman alcak yani:KK34:

amoooooooooo sabrın iyimiş :) ben olsam anası danası dnlemem o kadını yolarm kuşmş kuş beynli benm eşyalarımı batrcakda bende ses etmycem kız peygamber sabrn var ben edepsizim ha senn gibi olamam cingarı çıkarırım hemen ne o öle canım yuh yaniiiiiiiiiiiii:KK47::KK52:

ayyy keşkeee bnm de ağzm var dilim yok ama sabr da bi yere kadar kuşu öldür dio arkadaşlar ama onun günahı ne sal gtsin diolar e dışarıda da ölecek günahı bnm boynuma olacak . ahh be şimdiki aklım olsa gebersem aşktan evlenmezdm :KK50:

ayyy keşkeee bnm de ağzm var dilim yok ama sabr da bi yere kadar kuşu öldür dio arkadaşlar ama onun günahı ne sal gtsin diolar e dışarıda da ölecek günahı bnm boynuma olacak . ahh be şimdiki aklım olsa gebersem aşktan evlenmezdm :KK50:

valla ben olsm o kuşnda ümüğünü sıkarm sprge maknesne çekerm :)))) nie sesn çıkmıo çıksn ezdrme kendni.. saçmalık dnde öyleymşde blmem ne baban yne ii barıştrmş almamş seeni..

Maşallah Allah mutlu huzurlu geçirsin inş... çalşıyormsn koşturunca çabuk geçiyor braz :)) ömür elden gidiyor böyle valla benmde koştrmayla çabuk geçiyor bazen diyorum allahm evlendk aynı evdeyiz 2 ay oldu inanamıo insan bazen :KK70::KK1:

evet çalışıyorum sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6.30 da evde oluyorum eve gel yemek yap yemek ye derken saat 10 oluyor tv izleyelim sohbet edelimd erken 12 oluyor 7 aydır 12 den önce uyuyamıyorum ya. ama allaha şükür mutluyum allah herkesi mutlu etsin yuvasında inşallah .. :)

:26: sen yap bence biran önce :)))

:nazar: ne edelim yaşamaya devam. bnm içinde zman cabuk geçiyor zaman arada naz yapıyoruz arda küsüşüyoruz geçiniyoruz çok şükür.

aynen öyle canım ya hala yastığa başımı koyduğumda yanımda olmasına inanamıyorum
zaten ben hala evli olduğuma inanamıyorumki evlenmem ben diyordum ne oldu nasıl oldu şaşkınım :)

Allah'ım sabır versin sana cnm ailenle yakında olsan her zaman görüşemiyorsun ben çalışıyorum akşamları işten cıkınca sanki annemin evine gidicekmişim gibi geliyor sonra kendi kendime diyorum nereye gidiyosun artık kendi evine diyorum yakın oldukları halde ben özlüyorum senin özlemin benimkine göre kat ve kat fazladır canım zaman gerekiyor sadece eger eşin anlayışlı ve sana destek oluyorsa alışman daha kolay olur.

rabbm bnm gibi olan herkese yardm etsn canm duan için saol rabbm senn yuvana da huzur mutluluk versn yuva kurmak zor ama ayakta tutmak daha zormuş..

hemencik istyorum bana kalsa :)) denemlerdeyiz bakalım kısmet inş olur

hadi hayırlısı ne güzeell :KK70::KK16::KK49:

kuşun günahı yok gerçekten.ama sessiz kalma " bazı erkekler " gerçekten karılarına değer vermiyor.çevremde var görüyorum. anlatmak hatırlamak istemiyorum o yuzden ne olursa olsun içinde tutma ne olucak yaniii ya ipler kopcak ya da ipler sıkı sıkı baglancak.ama içinde tutmaaa
:KK14:

her halta ağlayan kaynanalara deli oluyorum sıkarım ümüğünüüü... ne demek ya kuş heryere etcek.. daha yeni almışın koltuklarını çeyizin onlar senin sendee ağlaaa allahh allaaa durup duruken ağla özellikle kv.bişi der demez ağla eşinin yanındayeken bakalım o zmn ne yapıcak senın göz yaşınmı annesinin göz yaşımı ama erkekler analarının göz yaşlarına hiiç dayanamazlar deli oluyorum öylelerinee:KK53::KK4:

herşeye ağlıo işte ben gitcem dio ama gtmio bizi tüketiyo. ya aslında kötü biri de değil ama bizi anlamıyo . evimize yatak döşek getrmiş eskii attrmıyo hakkımı helal etmem dio hangi devrde yaşıyoz döşek nedr yaa:KK47:

evet çalışıyorum sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6.30 da evde oluyorum eve gel yemek yap yemek ye derken saat 10 oluyor tv izleyelim sohbet edelimd erken 12 oluyor 7 aydır 12 den önce uyuyamıyorum ya. ama allaha şükür mutluyum allah herkesi mutlu etsin yuvasında inşallah .. :)

amin cümlesini inşallah...aynen bende ama o kadr erken değil 8:30 iş başı 8de çıkıyorum akşam 6da bitio mesai 6:30 evdeyim kesn :) akşamları aynı evet sabah uykunu alamadan uyanmak çok kötü:KK43:(((

kuşun günahı yok gerçekten.ama sessiz kalma " bazı erkekler " gerçekten karılarına değer vermiyor.çevremde var görüyorum. anlatmak hatırlamak istemiyorum o yuzden ne olursa olsun içinde tutma ne olucak yaniii ya ipler kopcak ya da ipler sıkı sıkı baglancak.ama içinde tutmaaa

kesnlkle öyle geçen bi delirdm cnnet derecesnde ama şaşırdı kaldı bzmki :))) haha sabh ya pazr gnü abmlere kahvaltıya gtcez bekliyorlar bi kavga ttrdk sormayn baktı delrdm amooo nası sarılmalar etmeler bazen öyle ii oluyor :KK70:

herşeye ağlıo işte ben gitcem dio ama gtmio bizi tüketiyo. ya aslında kötü biri de değil ama bizi anlamıyo . evimize yatak döşek getrmiş eskii attrmıyo hakkımı helal etmem dio hangi devrde yaşıyoz döşek nedr yaa:KK47:

kesnlkle öyle geçen bi delirdm cnnet derecesnde ama şaşırdı kaldı bzmki :))) haha sabh ya pazr gnü abmlere kahvaltıya gtcez bekliyorlar bi kavga ttrdk sormayn baktı delrdm amooo nası sarılmalar etmeler bazen öyle ii oluyor :KK70:

valla bn bunu bilir bunu söylerim eşine karşı timsah gözyaşı dökücen.annesi bişey dedimmi hemen başıcan ben kötü gelinim anneni memnun edemiyorum haklı kadın hata bendee diye kendini suşlucan ama onun yaptıgı şeyleride vurgulucan o zmn bak sana nasıl hak vercek haklısın karıcımlara nasıl başlıyor.ama en ufak şeyde ağla eşinin yanında kv belli etmek istemiyorum de eşine ama zoruma gidiyo dee başka çare yok gözyaşlarınla kovcan ewden

benm kocişş geldi ben kaçarr :)

Son düzenleme:
valla bn bunu bilir bunu söylerim eşine karşı timsah gözyaşı dökücen.annesi bişey dedimmi hemen başıcan ben kötü gelinim anneni memnun edemiyorum haklı kadın hata bendee diye kendini suşlucan ama onun yaptıgı şeyleride vurgulucan o zmn bak sana nasıl hak vercek haklısın karıcımlara nasıl başlıyor.ama en ufak şeyde ağla eşinin yanında kv belli etmek istemiyorum de eşine ama zoruma gidiyo dee başka çare yok gözyaşlarınla kovcan ewden

benm kocişş geldi ben kaçarr :)

kızlar benm koca evden kaçtııııı :KK70: biraz fazla gaza geldm galiba . :KK70: ama ii olduu. her istediğini yapamam ben senn yanndayken bile uzağım sana alıştım dio delirtti beni sanki ben keyfmden uzak duruyorum şapşal aşkm bnm ya :KK43: :KK35:

anlıyorum insan biraz kasılıo ilk olunca ama anlasınlar bi zahmet çalışıyorsun.. davet ettğne şükretsnler bence :KK1: mesela mercimek çorbası fırında kremalı papates yanına pilav yanına et yada tavuk ne yaparsan köfte mesela salata o tarz bişiler yapablrsn azzaman alcak yani:KK34:

fikirlerin için teşekkür ederim canım davet ettigim zaman menümü yazıcam inşallah :)

benm ki veriyo annesi de görüyo verdiğini kıskanıo belki ondan böle değişti kavga etmeyn bn üzülüyorum dio ama anlamadm gtti görmüyo mu acaba bnm huzursuz olduğumu. :26::26:

ben geldiimm..iş yerinde sadece öğle arası ve 6 dan sonra internete girebildiğimiz için şimdi okuyabildim yazdıklarınızı..
tuğbacım çok üzüldüm durumuna gerçekten çok düşündüm ben olsam ne yapardım diye..istersen biraz daha sabret.çok bunalırsan kaynanla konuş..inan günah ama benim de aklıma kuşu öldürme fikri geldi tövbe yarabiii :) aklıma bişey daha geldi keşke istediğin zaman hapşırabilsen tüylü hayvanlara karşı alerjim var derdin :))

bu arada ben de sabah 9 akşam 7 çalışıyorum..çalışmayan gelinlerimizi çok kıskanıyorum....en erken 00:30da yatıyorum...enerjim çook düşük bu ara...:KK43:

Son düzenleme:
kızlar benm koca evden kaçtııııı :KK70: biraz fazla gaza geldm galiba . :KK70: ama ii olduu. her istediğini yapamam ben senn yanndayken bile uzağım sana alıştım dio delirtti beni sanki ben keyfmden uzak duruyorum şapşal aşkm bnm ya :KK43: :KK35:

:KK1: ne ettin kız adama :KK70:

ben geldiimm..iş yerinde sadece öğle arası ve 6 dan sonra internete girebildiğimiz için şimdi okuyabildim yazdıklarınızı..
tuğbacım çok üzüldüm durumuna gerçekten çok düşündüm ben olsam ne yapardım diye..istersen biraz daha sabret.çok bunalırsan kaynanla konuş..inan günah ama benim de aklıma kuşu öldürme fikri geldi tövbe yarabiii :) aklıma bişey daha geldi keşke istediğin zaman hapşırabilsen tüylü hayvanlara karşı alerjim var derdin :))

bu arada ben de sabah 9 akşam 7 çalışıyorum..çalışmayan gelinlerimizi çok kıskanıyorum....en erken 00:30da yatıyorum...enerjim çook düşük bu ara...:KK43:

bende çalısanları kıskanıyorum valla. bu arada aldım msjını.farkettim canm diğer topikler kendi aralarında bizde kendi aramızda ama her gelene de açığız :)

X