- 3 Kasım 2013
- 70
- 0
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
hayırlı cumalar olsun gelin akadaşlarmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki sende tazecik gelinciksin hoşgelmişsin
Hoşbulmuşum :))
amanın hamilemisin
Vallahi farketmeden çok hızlı oldu :26: ama iyi ki de olmuş
maşallah sağlıkla kucağına almanı Rabbim nasip etsin inşallah... yaşın kaç ki ? ama iyi olmuş evet darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Amin canım teşekkürler.. yaşım 25.. İş okul ev derken hiç aklımda yoktu ama ben daha evliliğin ne olduğunu bebeğin bu kadar kolay olacağını anlamadan hamile kalmışım :S :S :26:
Rabbim kimseye bebe aratmasın her isteyene hayırlı şekilde nasip etsin inşallah..
Amin canım teşekkürler.. yaşım 25.. İş okul ev derken hiç aklımda yoktu ama ben daha evliliğin ne olduğunu bebeğin bu kadar kolay olacağını anlamadan hamile kalmışım :S :S :26:
Rabbim kimseye bebe aratmasın her isteyene hayırlı şekilde nasip etsin inşallah..
amin inşallah.. yaa bende 28 yaşndayım çok istiyorum nesi kolay olmuyor yapıoz yapıoz olmu
hoşgeldin aramıza
hamile oldugunu görünce hemen baktım benden 1hafta sonra ewlenmişsiinn hamilessinnn
bende istiyorum ama cesart yok aslında buna baska bişi deniyo da nessee :26:
perikanadi tebrik ederim sağlıkla mutlulukla al bebeciğini
Valla canım ben de ona güvenmiştim aslında dedim o kadar kolay olsa insanlar bu kadar zorlanır mı diye.. Araya bayram da girmişti aslında inan hiç beklemediğim bir şeydi.. Ama Rabbim verince veriyor demekki.. Afedersiniz yumurtlama dönemimde iki kere ilişki olabilmişti araya bayramdı bilmem neydi.. Ben ihtimal vermedim ama hakikaten gebeymişim :) Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde sana da nasip etsin inşallah canım.. Rahat ol..
Rabbim işde ya sual olunmaz... bend yumurtlama dönemne denk getiriyorum deniyoruz ama :44: inş olur yaşım geçmeden bi doğursaydım
O başka bişi neymiş canım
Valla bana her tecrübeli insanlar dedi ki kesinlikle ilk gebeliğinde korunma sonrasında istesen de çok zorlanıyorsun Rabbim verirse ilkini versin sonrasında gereğini düşünürsün demişlerdi.. Valla ben daha onu düşünmeye kalmadan hamile kalmışım :) Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin..
canım öncelikle hoşgeldin..bebiş hayırlı olsun inşallah..benim de eşim çok istiyor ama ben biraz daha bekleyelim diyordum ...ama hamişleri görünce de içim pırpır ediyor....:)
O başka bişi neymiş canım
Valla bana her tecrübeli insanlar dedi ki kesinlikle ilk gebeliğinde korunma sonrasında istesen de çok zorlanıyorsun Rabbim verirse ilkini versin sonrasında gereğini düşünürsün demişlerdi.. Valla ben daha onu düşünmeye kalmadan hamile kalmışım :) Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin..
canım öncelikle hoşgeldin..bebiş hayırlı olsun inşallah..benim de eşim çok istiyor ama ben biraz daha bekleyelim diyordum ...ama hamişleri görünce de içim pırpır ediyor....:)
Hoşbulduk canım teşekkür ederim.. Valla eğer özel bir durumun yoksa bence hiç engelleme derim.. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah çok güzel bir duygu...
Bırakın g.tü felan yaaa.. Bak ben çok hazırlıksız yakalandım ama içimde o kadar güzel bir heyecan var ki.. Bence bu güzel duygudan kendinizi mahrum bırakmayın.. Beraberce doğuralım :)))