-
- Konu Sahibi ayprensesii
aynen cnm zamanım zaten kısıtlı gönül ister çeşit çeşit yapmayı zaten çok çeşit olmasa da hak verirler herhalde senin menünde iyiymiş bende biraz zaman geçsin öyle çağırırım ilk yemek davetim olucak kendi evimde ister istemez düşünüyoruz işte :)çalışıyorsan öyle kasma kendni onlar çağırsın seni yemeğeben 2. ayda çağırdm ne yaptm söylim :) sadece anne babasıydı gelen.. mantım vardı buzdlkta annem yapmş koymştu saolsn.. sonra bamya yemaği yaptm kp severmş pirinç pilavı mevsm salata yoğurtlu ssemiz otu salatası kp severmş :)) sonra çay yannda kek kurabiye ve işten geldm yaptm bunları :)
canım ya üzülme ailen uzakta die telefon var net var ama bunları da anlatma ailen üzülür uzaktasın bide..annen çok üzülür yanii..Rabbim yardımcn olsun inş o kvde de bi an önce defolsn gtsn gelmesn bi daha evine.. en güzel zamanını çalıyo geberesice kadın...
oyy oyy utanırmşda :)) bende 28 aralıkda 29 olcam kızz
kızlar evlendiğimden beri zaman çok çabuk geçiyor sanki,size 7 ay oluyor nerdeyse evleneli sanki daha dün evlenmişim gibi.
sizin zamanınız nasıl geçiyor :)
aynen cnm zamanım zaten kısıtlı gönül ister çeşit çeşit yapmayı zaten çok çeşit olmasa da hak verirler herhalde senin menünde iyiymiş bende biraz zaman geçsin öyle çağırırım ilk yemek davetim olucak kendi evimde ister istemez düşünüyoruz işte :)
:26: sen yap bence biran önce :)))
ne edelim yaşamaya devam. bnm içinde zman cabuk geçiyor zaman arada naz yapıyoruz arda küsüşüyoruz geçiniyoruz çok şükür.
amoooooooooo sabrın iyimiş :) ben olsam anası danası dnlemem o kadını yolarm kuşmş kuş beynli benm eşyalarımı batrcakda bende ses etmycem kız peygamber sabrn var ben edepsizim ha senn gibi olamam cingarı çıkarırım hemen ne o öle canım yuh yaniiiiiiiiiiiii
ayyy keşkeee bnm de ağzm var dilim yok ama sabr da bi yere kadar kuşu öldür dio arkadaşlar ama onun günahı ne sal gtsin diolar e dışarıda da ölecek günahı bnm boynuma olacak . ahh be şimdiki aklım olsa gebersem aşktan evlenmezdm
Maşallah Allah mutlu huzurlu geçirsin inş... çalşıyormsn koşturunca çabuk geçiyor braz :)) ömür elden gidiyor böyle valla benmde koştrmayla çabuk geçiyor bazen diyorum allahm evlendk aynı evdeyiz 2 ay oldu inanamıo insan bazen
:26: sen yap bence biran önce :)))
ne edelim yaşamaya devam. bnm içinde zman cabuk geçiyor zaman arada naz yapıyoruz arda küsüşüyoruz geçiniyoruz çok şükür.
Allah'ım sabır versin sana cnm ailenle yakında olsan her zaman görüşemiyorsun ben çalışıyorum akşamları işten cıkınca sanki annemin evine gidicekmişim gibi geliyor sonra kendi kendime diyorum nereye gidiyosun artık kendi evine diyorum yakın oldukları halde ben özlüyorum senin özlemin benimkine göre kat ve kat fazladır canım zaman gerekiyor sadece eger eşin anlayışlı ve sana destek oluyorsa alışman daha kolay olur.
hemencik istyorum bana kalsa :)) denemlerdeyiz bakalım kısmet inş olur
ayyy keşkeee bnm de ağzm var dilim yok ama sabr da bi yere kadar kuşu öldür dio arkadaşlar ama onun günahı ne sal gtsin diolar e dışarıda da ölecek günahı bnm boynuma olacak . ahh be şimdiki aklım olsa gebersem aşktan evlenmezdm
her halta ağlayan kaynanalara deli oluyorum sıkarım ümüğünüüü... ne demek ya kuş heryere etcek.. daha yeni almışın koltuklarını çeyizin onlar senin sendee ağlaaa allahh allaaa durup duruken ağla özellikle kv.bişi der demez ağla eşinin yanındayeken bakalım o zmn ne yapıcak senın göz yaşınmı annesinin göz yaşımı ama erkekler analarının göz yaşlarına hiiç dayanamazlar deli oluyorum öylelerinee
evet çalışıyorum sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6.30 da evde oluyorum eve gel yemek yap yemek ye derken saat 10 oluyor tv izleyelim sohbet edelimd erken 12 oluyor 7 aydır 12 den önce uyuyamıyorum ya. ama allaha şükür mutluyum allah herkesi mutlu etsin yuvasında inşallah .. :)
hadi hayırlısı ne güzeell
kuşun günahı yok gerçekten.ama sessiz kalma " bazı erkekler " gerçekten karılarına değer vermiyor.çevremde var görüyorum. anlatmak hatırlamak istemiyorum o yuzden ne olursa olsun içinde tutma ne olucak yaniii ya ipler kopcak ya da ipler sıkı sıkı baglancak.ama içinde tutmaaa
herşeye ağlıo işte ben gitcem dio ama gtmio bizi tüketiyo. ya aslında kötü biri de değil ama bizi anlamıyo . evimize yatak döşek getrmiş eskii attrmıyo hakkımı helal etmem dio hangi devrde yaşıyoz döşek nedr yaa
kesnlkle öyle geçen bi delirdm cnnet derecesnde ama şaşırdı kaldı bzmki :))) haha sabh ya pazr gnü abmlere kahvaltıya gtcez bekliyorlar bi kavga ttrdk sormayn baktı delrdm amooo nası sarılmalar etmeler bazen öyle ii oluyor
valla bn bunu bilir bunu söylerim eşine karşı timsah gözyaşı dökücen.annesi bişey dedimmi hemen başıcan ben kötü gelinim anneni memnun edemiyorum haklı kadın hata bendee diye kendini suşlucan ama onun yaptıgı şeyleride vurgulucan o zmn bak sana nasıl hak vercek haklısın karıcımlara nasıl başlıyor.ama en ufak şeyde ağla eşinin yanında kv belli etmek istemiyorum de eşine ama zoruma gidiyo dee başka çare yok gözyaşlarınla kovcan ewden
benm kocişş geldi ben kaçarr :)
anlıyorum insan biraz kasılıo ilk olunca ama anlasınlar bi zahmet çalışıyorsun.. davet ettğne şükretsnler bencemesela mercimek çorbası fırında kremalı papates yanına pilav yanına et yada tavuk ne yaparsan köfte mesela salata o tarz bişiler yapablrsn azzaman alcak yani
hadi hayırlısı ne güzeell
kuşun günahı yok gerçekten.ama sessiz kalma " bazı erkekler " gerçekten karılarına değer vermiyor.çevremde var görüyorum. anlatmak hatırlamak istemiyorum o yuzden ne olursa olsun içinde tutma ne olucak yaniii ya ipler kopcak ya da ipler sıkı sıkı baglancak.ama içinde tutmaaa
kızlar benm koca evden kaçtıııııbiraz fazla gaza geldm galiba . ama ii olduu. her istediğini yapamam ben senn yanndayken bile uzağım sana alıştım dio delirtti beni sanki ben keyfmden uzak duruyorum şapşal aşkm bnm ya
ben geldiimm..iş yerinde sadece öğle arası ve 6 dan sonra internete girebildiğimiz için şimdi okuyabildim yazdıklarınızı..
tuğbacım çok üzüldüm durumuna gerçekten çok düşündüm ben olsam ne yapardım diye..istersen biraz daha sabret.çok bunalırsan kaynanla konuş..inan günah ama benim de aklıma kuşu öldürme fikri geldi tövbe yarabiii :) aklıma bişey daha geldi keşke istediğin zaman hapşırabilsen tüylü hayvanlara karşı alerjim var derdin :))
bu arada ben de sabah 9 akşam 7 çalışıyorum..çalışmayan gelinlerimizi çok kıskanıyorum....en erken 00:30da yatıyorum...enerjim çook düşük bu ara...