Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım,Allah korusun senide bebişinide
Ahh kıyamam nerelere girer nelerelere yatar neler yaparım ben onun için,yeter ki sağlık olsun,sonunda zaten kaçış yok :)

ben çok seviyorum lazanyayı hatta annem çok güzel yapar
ama eşim bu ne ben garfield mıyım diyo

Bence doğru diyor yemesin amann Benim eşimin yemediği şey yok bide çok fazla yer,suyu bile daha 1 bardak içip bıraktığını görmedim Allah'tan hiç göstermiyor yediğini
Bazı şeyleri yemesinler yahu ben yiyeyim onun hakkını

öyle ama kocam yemeyince benim boğazımdan geçmiyo ki yahu :)
ben kocamın yediği kadar yemek ve tatlı yeseeemmmm ohhhhoooooo benden bi tane daha olur kocamaaaann olmuş bi şekilde yuvarlanıp giderim

Kizlar bsy sorucam ben hala kimligimi degstrmedm degstren varmi gerekli evraklar nedir bi yardmci olurmsnz haftaya gdip halledeym

canım arkadaşlar cevap vermiş ama ben de bişey ekliyim yanına 2 tane foto al..birini cüzdana yapıştırıolar diğerini de kendilerine alıyolar..

hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin canım ne izlediniz akşam? biz de bu akşam uyumazsak izleyelim bir şeyler...gerçi beyaz show da var

yeni gelen arkidişler de hoş gelmişler..

bu gün çok yorucuydu..çıkışta da kv'ye gidicez..2 haftadır gidemedik onlara ayıp oldu..
öyle işte bi yorguluk bi mahmurluk var ben de...

öyle ama kocam yemeyince benim boğazımdan geçmiyo ki yahu :)
ben kocamın yediği kadar yemek ve tatlı yeseeemmmm ohhhhoooooo benden bi tane daha olur kocamaaaann olmuş bi şekilde yuvarlanıp giderim

Bakma bende böyle diyorumda evde küçücük birşey yesem ona da ayırıyorum
Aman yeme :)
Nasıl geçiyor hamilelik?Cinsiyeti ne minişin?

Bakma bende böyle diyorumda evde küçücük birşey yesem ona da ayırıyorum
Aman yeme :)
Nasıl geçiyor hamilelik?Cinsiyeti ne minişin?

kızımız olacak inşallah..
öyle çok büyük bi sıkıntım kalmadı tek sorun çok çabuk yorulmak ve bi türlü yataktan kalkamamak
senin nasıl geçiyo? senin bebişin cinsiyeti ne?
alışverişe başladınız mı?

Son düzenleme:

Bizimkide kızz
Benim çok şükür en başından beri şikayetim olmadı desem yeridir,8-10. haftalarda çok uyudum o kadar
Bu hafta sol bacağıma kramp giriyor geçen gece ağlattı o derece ertesi gün acıyordu,magnezyum yazdı doktor.
Cinsiyet yeni belli oldu bizim,annem belli olunca birşeyler alacam demiş kendi kendine onunla birkaç giysi battaniye fln aldık,babası öğrendiğimiz gece hediye almış,bide ben belli olmadan önce bir tulum almıştım sadece bunlar.Başlamadım daha yani.Bir de 1buçuk ay kadar oldu bebek arabasını aldık.

Son düzenleme:

güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah kuzucuğunn :)
ayy biz daha almadık bebek arabasını ben hala araştırma aşamasındayım..
hangi marka model aldınız acaba arabasını?

güle güle iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah kuzucuğunn :)
ayy biz daha almadık bebek arabasını ben hala araştırma aşamasındayım..
hangi marka model aldınız acaba arabasını?

Amin inşallah cümlemizinki,sağlıkla :)
Eşimin ısrarlarıyla ABC Design 3 Tec aldık,burada sadece Joker getiriyor.Çok beğenmişti,pişman olmadım ama bende çok sevdim :)
Quinny'nin modelleride hoşuma gidiyordu benim.
Büyük şeyler aradan çıksın dedik yavaş yavaş,küçük şeylerde zaten maşallah kız çeyizi gb

iyi günlerde kullansın cimcime :)
ben 3 tekerlekli düşünmüyorum canım..
abc nin 4 tekerleklileri var mı peki canım?
abc alman malı..ben bide britax römer b mobile düşünüyorum oda alman malı..
hiç olmadı ananemlere sipariş vericem onlar gelirken getirsinler napalım

benim kardeşimi son ayda bir kez kontrol etmişti doktor, oda çatı muayenesi için...bir kerecik miniğin için katlanırsın
Dışarıdakileri beğenmemiştim çok malzeme karışık oluyor ama evde yapılanları seviyorum Basitte oluyor,dene derim bu tadı

ben kaşar daha doğrusu peynir yemiyorum canım...dolayısıyla lazanya kaşarsız nasıl olur bilmiyorum belki üstüne çok çok az yapabilirim.... dietteyim gözümde lazanyalar tütüyor resmen

allah bağışlasın tatlım, inş benimde kız evladım olur bu arada benden tavsiye alışveriş için acele etmeyin... ben teyzeydim, yeğenimin çoğu kıyafetimi ben aldım diyebilirim...oğlan olmasına rağmen çok özeniyordum ve durmadan alıyordum beşiğini de park yatağını da annemler aldı... zaten burda bebeği görmeye gelirler... bir sürü şey getirir gelenler... anne -babaya da çok bişi kalmıyor... kıyafet anlamında tabi... şimdi büyüdü bizim sıpa, büyüdü dediysem 9 aylık kıyafet yerine oyuncak almaya başladım... oyuncağı verdiğimde o sevinci, gülüşü her şeye değer

çok teşekkür ederim canım..
valla biz anne baba olarak dayanamadık bi kaç parça kıyafet aldık ama bundan sonra almayı düşünmüyorum..
2 tane hastane çıkışı alsam kafi diye düşünüyorum..
artık bakım ürünleri ıvır zıvır eksiklerini alıcaz..bide işte mobilya,bebek arabası,puset alıcaz..o kadarcııııkkk

Bende 3 tekerleklilerin dengesiz olduğunu duymuştum,ama evlenirken kare tabak alma makinede kolay olmuyor demeleri gb birşeymiş iyikide almışım gayet güzelde oluyor Arabadada kafamı karıştırmamışım iyi ki :) Araştırmıştım ama bayaaa..
Bence öyle bir seçeneğin varsa ver tabii sipariş :) Abc'nin farklı modelleride var

ama özendiriyosunuz insanııııı
bi yandan lazanyaya özeniyorum bi yandan bebişlere ne görsem özeniyorum
bu arada beutycim sen geçenlerde bi detoks ayazmıştın içinde yeşil şeyler vardı ama ben unuttum
yine yazar mısınnn söz unutmucam bu sefer

bu arada kardeşin ne kadar zaman sonra hamile kalmıştı?

hehe
benim günlük ve misafir tabaklarımın hepsi kare hiç kaçışım yok yaniiiii
ayy ne bileyim kuzum bilemedimki valla kulaktan dolma bilgiyle olmuyo aslında gidip görmek lazım ama sağolsun kocam dükkanı bırakamıyo kendi dükkanımız olunca..

Katlanırım tabi kii
Sadece beşamel sos,kıymasını yaparsın.Kaşar hiç yemiyorsan koyma bence,yemiyorsun ya kokusunu çabuk ayırt edebilirsin gb geldi.

Gayette kullanışlı tabaklar :)
Evet bazı şeyleri çok didiklememek gerekiyor,bakmak iyi..Acele etme olsun zaten zaman var Abimden biliyorum insan kendi dükkanı olunca gerçekten ayrılamıyor,sağlık olsunda..

Gayette kullanışlı tabaklar :)
Evet bazı şeyleri çok didiklememek gerekiyor,bakmak iyi..Acele etme olsun zaten zaman var Abimden biliyorum insan kendi dükkanı olunca gerçekten ayrılamıyor,sağlık olsunda..

Allah'tan bebek konusunda işime yarayacak bi dükkan yoksa çoktan çirkeflik yapardım

Allah'tan bebek konusunda işime yarayacak bi dükkan yoksa çoktan çirkeflik yapardım

Bol ziyaret görünüyor
Buarada kuyruk sokumunda ağrı oluyor mu? Bu hafta fazlaca var da:26: Uzunca oturursam ya da uzunca aynı şekilde yatarsam oluyor.

taze zencefil (küçük bir parça), yeşil elma, maydonoz, limon bunları katı meyve sıkacağından geçirip, gerekirse sulandırıp içiyorsun canım

valla o farkında değildi hamileliğinin, hani arada yaramazlık yapıyorlarmış korunmadan, bebeği düşünmüyorlardı, ama kalıverdi işte öyle hamile ektra bir çaba harcamadı diyebilirim benim annem tedaviyle bize sahip olmuş, o yüzden bizdede sorun çıkar diye çok korkuyor ama ikizimde problem çıkmadıysa bende de çıkmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…