Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bende bazen izliyorum ama tv keyfini alamıyorumm:KK76:
adalet peşinde izleyebilirsinn cicim 3 idiots da çok güzeeel :KK16:
not defteri var duygusal olaraktan :KK6:
eşimin film sitesi var da :KK53: film deyince atıldım :KK53::KK53:

bn cok film izlerm genelde coğunu izlemiş oluyorm o yuzden film bulmak zor geliyor bna:26:

bizimkilerin de ilk torunu olucak her iki tarafın da...bi de ben bu yıl evlendim kardeşim de izmire ünv.e gitti annemler yalnız kaldıı annem başımın etini yiyor çocuk yap diye..korkum ben yapmazsam kardeş gelirse bana diye :KK9: :KK9:

ilk torunlar birazcık şımartılıyor ama daha çok özene bezene yapılıyor her şey... ne yazıkki benim öyle bir şansım yok :KK50:.... bu yaşta kardeş gelirse sana :KK52: ay düşüncesi bile kötü :KK53:

hangi şehirde öğretmenlik yapıyosun canım?
afyondayım cnm

bu arada geçen hafta yengemin babası vefat etti..bu akşam 7si mevlüt var camide..biraz erken çıkıcam-ki yetkilimin henüz bundan haberi yok:KK9:-
camiye gidicez eşim ve annemlerle..dönüşte annemler bize gelicek:KK8: yatmadan gelmeye çalışırım yanınıza ..çok kaynatmayın da cami de falan bakmaya çalışıp bi de günaha girmiyim mübarek gecede :KK1:
başın saolsun canım...

kızlar eş durumu tarihleri yayınlandı :KK52: nolur dua edin benim için, eşimin yanına gidebileyim :44: gene il içi ve il dışı beraber, şansım düşük yani, ama allahtan ümit kesilmez dimi, olur inş bu sefer :KK34: önümüzdeki ay 21. nde belli olacak gidip gidemeyeceğim... mutlu olabileceğim bir okula gidiyim diye dua ediyorum....kısmet...
ben yatıyorum kızlar...
sabah tipik yürüyüşüm var ve 7.3 ta kalkacam...yarın sözde dersim yok ama programım yoğun... annemler evi tadilata veriyorlar, sabah yürüyüşten geldikten sonra 9 da, koştur koştur, kapı, parke falan bakmaya gidicez onla...sonra özel derslerim var :KK53: hepinize iyigeceler

Son düzenleme:
bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm:KK16: ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir :KK53: neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız :KK52: bilmiyorum şartlar ne gerektirecek :KK34:
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım :KK53: şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle :KK9: ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm :KK52::KK52: yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum :KK76:ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder :KK16:

:KK3:

Ellaa tünaydın..Muayenen iyi geçmiştir umarım.:KK34:

Hiç lazanya koca sayfaya reklam diye konur mu yahu :KK9::KK9: Bu sitenin diyet yapanı var,gebesi var:KK9:

tünaydın ellacann

bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm:KK16: ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir :KK53: neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız :KK52: bilmiyorum şartlar ne gerektirecek :KK34:
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım :KK53: şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle :KK9: ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm :KK52::KK52: yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum :KK76:ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder :KK16:

bautyyyyy şok diet olmuş resmen nasıl veridn yaa 4 günde 4 kg :nazar:
ben de istiyorum sırrını öğrenmek :KK52:
buarada ankaraya gitmiyormusun bugün?

dün akşam giremedim :KK50:
başsağlığı dilekleriniz için sağolun:KK16: valla camide hepinize dua ettim bebiş isteyenlere bebiş atama-eşinin yanına/ilk atama- isteyenlere atama diledim..inşallah kabul olur amin ..
sonra annemler bize geldi onlar gidince de uyuduk..bu ara uykucuyuz...
annemler pijama almışlar eşime doğum günü hediyesi çok mutlu olduk :KK52::KK52: çok şükür damatlarını seviyorlar...
dün akşam yazdıklarınızı okumaya çalıştım da aklımda kalan en önemli şey prensesin çocuk istemesi :KK9:
prenses ikimiz de aynı anda regl olduğumuzdan biliyorum ki riskli günlere girmek üzereyiz :KK52:
değerlendir istersin bu günleri :KK9: :KK69:

:KK3:

Ellaa tünaydın..Muayenen iyi geçmiştir umarım.:KK34:

Hiç lazanya koca sayfaya reklam diye konur mu yahu :KK9::KK9: Bu sitenin diyet yapanı var,gebesi var:KK9:

aynen plojocum yaaaa ...diet yapamayı yapmaya gönüllüleri var :KK9:
niye yoldan çıkarıyosun bizi...tam da öğle yemeğine çıkacakken..
plojo canım yanlış hatırlıyorsam kusura bakma o kadar çok kişi ce deyip gitti ki..sen kitapçıda mı çalışıyordun önceden?

aynen plojocum yaaaa ...diet yapamayı yapmaya gönüllüleri var :KK9:
niye yoldan çıkarıyosun bizi...tam da öğle yemeğine çıkacakken..
plojo canım yanlış hatırlıyorsam kusura bakma o kadar çok kişi ce deyip gitti ki..sen kitapçıda mı çalışıyordun önceden?

eveett doğru hatırlıyorsun,çok özlüyorumm işyerini:26:

ben de çok isterdim kitapçıda çalışmak kokusuna bile bayılılırım miss gibi :KK8:

Sabah dükkanı açmak çok keyifli oluyordu :) Bende çok severim kokusunuda,kitaplarıda çook..Koca dükkanda nerede ne olduğunu bilmekte ayrı bir keyif oluyor :) Bir kere kalabalıktı eşim yanıma uğramıştı,ben kasadayken eşime kitabın yerini rafa kadar tarif ettim,adam tebrik etmişti :) Halbuki tabii bileceğim biz yerleştiriyoruz onları :) Hafızamda çok iyidir onun etkiside var tabi :)
Ama dışardan bakıldığı gb kolay bir iş değil,ben dükkanın yeriyle alakalı sıkıntı yaşarım diye çıktım aslında pasaj içindeydi ve bildiğin kışın rüzgar esiyor o sebeple bırakmak zorunda kaldım bebiş isteyince..

ce-eeeee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

selam kızlar, nasılsınızzzz

hoşgeldinnn amayaaa :KK16:
yorgun ve yoğun bir cuma günü geçiriyorum:KK31:
sen de keyifler nasıl?

Sabah dükkanı açmak çok keyifli oluyordu :) Bende çok severim kokusunuda,kitaplarıda çook..Koca dükkanda nerede ne olduğunu bilmekte ayrı bir keyif oluyor :) Bir kere kalabalıktı eşim yanıma uğramıştı,ben kasadayken eşime kitabın yerini rafa kadar tarif ettim,adam tebrik etmişti :) Halbuki tabii bileceğim biz yerleştiriyoruz onları :) Hafızamda çok iyidir onun etkiside var tabi :)
Ama dışardan bakıldığı gb kolay bir iş değil,ben dükkanın yeriyle alakalı sıkıntı yaşarım diye çıktım aslında pasaj içindeydi ve bildiğin kışın rüzgar esiyor o sebeple bırakmak zorunda kaldım bebiş isteyince..

bebiş herleye değer kiiii :KK52:
istediğin kadar kitap fda okuyabilirdin ne güzel..gerçi ben evlendime evleneli pek okuyamıyorum ama çnceden kütüphaneye falan üyeydim ne okurdum beee :KK53:
benim de hayalim kitapçı kafe-pastahane gibi bi yer..yani boydanboya kitaplıklar arasında masalar olsun...gelen hem çayını içsin hem kitap okusun..eşim bazen açalım sana öyle bi yer diyor ama..risk sevmiyorum ki ben :KK31:aylık sabit gelirim olmalu 2 kuruş olsun benim olsun :KK52:

bu arada 2 gecedir erken yatıyorum ama sürekli bi uykusuzluk yorgunluk var ben de..2 haftadır da burnum durmadan akıyor gizliden gizliye hasta mıym ne :KK53:

hu huuu prensesss,gesscann,ella ve diğerleri nerdeeeee?majör zaten gelmicek bu gün...:KK50:

X