Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..:KK14:
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...

üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...:KK14::KK14:

ocakta istiyorum aslında canım :emir_bebek:
eylül ekim gibi dogmasını istiyorum rabim nasip ederse :KK17:
bakalım neler olucak :KK23:

Bizim iki denememizdede 3.ay hamis olduğumu öğrendim. .
Ilkinde malesef kurtajla sonuçlandı. .kurtajdan sonra 2ay regl oldum..bi baktım 3.ay günüm geçmiş ve hamismisim :KK9:
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. .

bnde öyle istiyorum agustos eylül gibi ama eşimm sanrm biraz daha beklemek istiyor belli de olmaz bizim işimizz...

Ilkinde malesef kurtajla sonuçlandı. .kurtajdan sonra 2ay regl oldum..bi baktım 3.ay günüm geçmiş ve hamismisim :KK9:

aa üzüldüm canm kürtaja.. ama sorun yaşamadan tekrar kısa zmnda hamile kalmışşsın allah kurtarsın canm...

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :emir_bebek::nazar:
darısı basımıza insallah tez zamanda :KK12:

bnde öyle istiyorum agustos eylül gibi ama eşimm sanrm biraz daha beklemek istiyor belli de olmaz bizim işimizz...

aa üzüldüm canm kürtaja.. ama sorun yaşamadan tekrar kısa zmnda hamile kalmışşsın allah kurtarsın canm...

Bizde çok üzüldük tabi ama Allahtan geldi Allahima gitti minigim..
Doktoruma çok güveniyorum çok iyi bi seçim yapmışım..hersey once Allahın sonra doktorum sayesinde oldu..

bursadayım canm ben

istiyo ama çalışmamı da istiyoo..2014 de olsun istiyosa aralık ocak gibi yapmamız lazm..:KK17:

canım bnm kocanın dediği değil Allah'ın dediği olur boştan yere sıkma sen şimdiden canını emi..
hamilelik çift çizgiyi görünce bitmiyo..
önce kese görünecekmi? ,sonra hani bebek diyosun?
ardından 2'li 3'lü tarama ayrıntılı usg..
sağlıklı mı?
aa bugün neden hiç kıpırdamıyo?
doğum yaklaşıyo nasıl olacak?
eksikler vr nasıl tamamlanacak?
derken derkeeeennn bi bakmışsın kendini yiyip bitirmiş oluyosun..
şimdi sen relax ol..hiç eşim istiyo istemiyo gibi şeyler düşünme emi kuzum..

tebrik ederim majorr darısı başına :)) allah analı babalı büyütsün sağlıklaa cnm

aminn inşallah tatlımm :KK1:

kızlaarrr günaydnnnn....
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..:KK14:
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...

üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...:KK14::KK14:

ahh tatlım neden böyle yapıyorsunki sen şimdi. daha çok yeni evlisinki zaten hayırlısıyla gelsin. şimdi eşine böyle takılma erkekler biraz odun oluyorlar malesef :KK52:

kızlaarrr günaydnnnn....

canım hani eşin biraz odunluk yapmış ama ona aldırma :KK53: bende bir yıl çocuk düşünmüyorum, eşim hemen istiyor, ama ortaklaşa yaza kadar çocuk fikrimizden vazgeçtik... kardeşimden biliyorum çocuk demek hayatının hepsini ona harcaman demektir... ben şu an 24 yaşındayım daha erken diyorum, eşim 32 yaşında o genç olsa, daha da bekler, birikim yapardık :KK53: eğer bebekten vazgeçmişken bir an önce iş aramaya başla, en azından 1 yıl çalışırsın, o arada hamile kalırsan, bırakırsın ama birazcık para biriktirmiş olursun hem...
bebişimiz dün akşam saat 11'de doğduuu :emir_bebek: teyze oldumm ben :KK6: :KK16:

-Beauty ben 7 ayda 7 kilo vermiştim sen 12 günde 4 kilo verebileceksen ne mutlu. metabolizman çok hızlı demek ki. ben haftada 4 gün spora gidiyordum ve diyet yapıyordum çok zor kilo verdim ilk ay hiç kilo vermemiştim hatta ve hemen aldım :18:
benim diet biraz farklı canım ya, dünkü detoksumla 1 kilo vermişim, gerçi bunlar su, bir süre sonra duracak ama gene de farkediyor kızlar :KK1: bu arada teyze olmuşsun hayırlı olsun :KK34:

4kilo mu ay beauty verirsen sayet o kiloyu ayni doyetten bnde isteiyorum tatlisim ya:)))
ben bir yılbaşına kadar uyayım, dieti bozcağım zaman beni engelleyin :KK53: şayet yapabilirsem neler yaptığımı sizlerle paylaşacağım :KK34: ama diyorum canım tatlı istiyor dediğimde aman ne var ye, demeyin :KK53: kızın bana :KK34:

Ben Ankaradayim canim sen?

aa bende ankaradayım, yani en azından haftasonları :KK53: hoşgeldin bu arada....

öncelikle pasta süper olmuş, kalp şeklindeki sunumda çok güzel olmuş.... çok beğendim :KK34:

168 boyum, hedefim 4 kiloda bakalım ne kadar vereceğim... şayet dieti bozmayıp verebilirsem listeyi paylaşırım senle :KK53: ama çok kararlıyım bu sefer.... ben hiç etek giymem, bacaklarım kalındır, yapısal ama artık etek giymek istiyorum ya...

sağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim :KK50:
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum :KK52:
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim:KK31:
diyet sonucunu yaz bize..

Hoş sohbetler iyi geceler hatunlar. .
Bende katilabilirmiyim araniza?
hoşgeldin canım...

Kimse yok bu gece bn burdaym yAa kimse yok. . :KK31:
Svitt umarım yaramazlık yapmıyorsunuzdur :KK33: :KK12::KK69:

yok kız ne yaramazlığı :KK50:
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında :KK31:
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk :KK52:
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin :KK53:

bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler :KK9:
çok hamarat benim arkadaşlarım :KK52:

Gunaydinlarrrrrr alti ustu 1gun grmedm yahu sabahin yedisinden beri oku oku btiremedm bu nedir ya 2sayfa bsy okuyim uykuma drvam edernm dedm uyku hak getire kacti gitti hihhh bundan sonra bos brakmcm yetisrmiyrn ki cenenizeya, yeni gelen arkdslarmz hg misler burada iyi vakit gecirebilrsnz
Vala zaten temz ciktm hastayken nasil gdilrki pispis alet hedevat sokup durdular yok simir testiymis yok ucu toplu kalin bsy regliken gel demedilerki bana amma annisin oyle diosa dogrudur bnm haftaya patalojiden simir sonuclarm cikicak sorarim dr reglyken bakmanz daha farkliysa ozaman gelim die :)))zaten yakisikli bsydi gtmeye bahanem olur dun kocuside cok kiskandirim dedm doktorim soyledi boyledi die,ama kocis soz konusu sagliksa kiskanmaz :))he imis diyip durdu

Ayyy cok guldrdun beni major hahahha bnde 3,5kg aldm ya bu aralar regl olcm die tatlilarida goturuorm hatta yataktan kalkmaya usenmesem goturcem tatliyi:))

Pasta nefisssss bn de kocisime yapcam 6ocakta kalpli iyi fikir , kalpli kalip alayim bari sivitossss eglendnz mi kiz cimcime seni

4kilo mu ay beauty verirsen sayet o kiloyu ayni doyetten bnde isteiyorum tatlisim ya:)))

günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi :KK31:
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarak :KK9: ben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi :KK9:
bebişimiz dün akşam saat 11'de doğduuu :emir_bebek: teyze oldumm ben :KK6: :KK16:

bende senin gibiyim canım kızınca üzülünce sessizleşiyorum sonra kocacımda durgunlaşıyor bende ona kıyamıyorum hemen konuşuyorum cırcır böceği gibi :KK52:

ya tatlım annem ultrasondan yumurtalıklara bakıyorlar reglin 3. günü git daha iyi olur demişti. bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece biraz akıntım oluyor arada. zaten reglim hiç şaşmaz hep gününde gelir. ama size bir şey dicem bizim gerdek gecesinde kan gelmedi benden :KK17: :KK17: ben ne zaman gelcek nasıl olcak diye söyleniyordum hiç bir şey gelmeyince şok oldum oturdum ağladım nasıl olur diye. Kocişimde ya saçmalama neden ağlıyorsun kan gelse ne olur gelmese ne olur diye beni teselli etmişti :26: çok üzülmüştüm ama ben
:KK53:
-Beauty ben 7 ayda 7 kilo vermiştim sen 12 günde 4 kilo verebileceksen ne mutlu. metabolizman çok hızlı demek ki. ben haftada 4 gün spora gidiyordum ve diyet yapıyordum çok zor kilo verdim ilk ay hiç kilo vermemiştim hatta ve hemen aldım :18:

-istahsızsıpaa valla sana kv ile kolay gelsin canım. bende aynı evde yaşıyorum ehh artık yavaş yavaş bana karışmamayı öğrendi. ilk zamanlara göre daha iyiyiz. ilk evlendiğimizde neyd öyle yaa hatırlamak bile istemiyorum :KK24: :KK24::KK36: :KK36:

-sivitim pastan güzel görünüyor mumlar falan çok romantik ne yaptınız bakalım gece :KK1:

canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa :KK9:
bu arada kan olayı bende de olmadı :KK17:
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorum :KK17: delimiyim ne :KK52:

dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten :KK8:

kızlaarrr günaydnnnn....

canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şok :KK53: sonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded :KK53: ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh :KK9: belki seninki de öyle yapmak istemiştir..

anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa :KK9:

yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum :KK52:
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdi :KK9: çok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr:KK34:

Son düzenleme:
aynıı apartmanda oturmak kadar kötü bişi yok galiba:18::18: ha bide beraber oturmak var doğru :KK17::18::18:
anlamıyorum bu insanları ya bi ocuğunu bırakta birey olsun ya koca adamın peşinden koşa koşa gelmek nedir :KK47::KK47:
eşinde duymamış gibi yapsa sonra misafire mahçup olsa kv niz nasıl olur bi kere rezil olursun ama sana söylemeden çağıramaz bidahakine :KK47::KK47:
tek oğlu olsa gam yemicem ayrılmak üzdü onu dicem ama yok bi oğlu daha var ve o da evli hatta bizden önce hiç de öyle peşine takılmak yok. o değil ben annemi babamı bırakıp başka bi şehre geldim ben napayım o zaman:KK4::KK4: bu kadınla yıldızımız barışmıcak çünkü saçma sapan hareketlerini değiştirmesi mümkün değil
Tospik taşının bence ya en güzel çözüm sürekli dip dibe nereye kadar :KK19:
öyle bi şey var aklımızda ama evi satıp hemen başka bi yer bulmak kolay olmuyo maalesef tek sermayemiz evimiz sonuçta :26: ama eşim iki yıl sabret yüksek lisansım bitince gidicez burdan diyo bakalım inşallah ama en güzel yıllarımı sinir harbiyle geçiriyorum işte:26:
Aynı binaya taşınmak mı?:KK53::KK53: Pess diyorumm..Davranışlarıda düşünürsek oğluna bende işin içindeyim edası var sanki:KK9: Neyse ki eşinin tepkileri böyleyse 1-0 öndesin:KK9::KK9:

Göndermiştim bende istek :KK9: Yakınmışız gerçekten sevinirim valla:KK52:

İnşallah eşi tospaaayı alıp annesinin yanına gitmiyordur:KK9::KK9: Şimdi annesi aramıştır eşini beni almaya gelir misin diye e direk oraya gidip alsa olmaz :KK9::KK9: Ayyy çok fena şey geldi aklıma:KK9::KK9:

aynen öyle canım bi ara bizdeydi eşim balkonumuzu kış bahçesine çevirdi kendi çapınca bi şeyler ekip biçiyo dağınık da değil özel raflı bi şey yaptı onun içinde bi köşede duruyolar. neyse kv geldi öyle dağıtma balkonu ben oraya halı sericem kızdı annesine git kendi evine ser dedi kv bana döndü e burası da benim evim sayılır dimi dedi yüzümü döndüm cevap bile vermedim:KK53::KK53:

kız yok ikisini boğardım heralde öyle bi şey olsaa:KK53::KK53: sinemaya gittik tabi önce yemek yedik:KK16:

X