öncelikle pasta süper olmuş, kalp şeklindeki sunumda çok güzel olmuş.... çok beğendim
168 boyum, hedefim 4 kiloda bakalım ne kadar vereceğim... şayet dieti bozmayıp verebilirsem listeyi paylaşırım senle
ama çok kararlıyım bu sefer.... ben hiç etek giymem, bacaklarım kalındır, yapısal ama artık etek giymek istiyorum ya...
sağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim
diyet sonucunu yaz bize..
Hoş sohbetler iyi geceler hatunlar. .
Bende katilabilirmiyim araniza?
hoşgeldin canım...
yok kız ne yaramazlığı
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin
bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler
çok hamarat benim arkadaşlarım
Gunaydinlarrrrrr alti ustu 1gun grmedm yahu sabahin yedisinden beri oku oku btiremedm bu nedir ya 2sayfa bsy okuyim uykuma drvam edernm dedm uyku hak getire kacti gitti hihhh bundan sonra bos brakmcm yetisrmiyrn ki cenenizeya, yeni gelen arkdslarmz hg misler burada iyi vakit gecirebilrsnz
Vala zaten temz ciktm hastayken nasil gdilrki pispis alet hedevat sokup durdular yok simir testiymis yok ucu toplu kalin bsy regliken gel demedilerki bana amma annisin oyle diosa dogrudur bnm haftaya patalojiden simir sonuclarm cikicak sorarim dr reglyken bakmanz daha farkliysa ozaman gelim die :)))zaten yakisikli bsydi gtmeye bahanem olur dun kocuside cok kiskandirim dedm doktorim soyledi boyledi die,ama kocis soz konusu sagliksa kiskanmaz :))he imis diyip durdu
Ayyy cok guldrdun beni major hahahha bnde 3,5kg aldm ya bu aralar regl olcm die tatlilarida goturuorm hatta yataktan kalkmaya usenmesem goturcem tatliyi:))
Pasta nefisssss bn de kocisime yapcam 6ocakta kalpli iyi fikir , kalpli kalip alayim bari sivitossss eglendnz mi kiz cimcime seni
4kilo mu ay beauty verirsen sayet o kiloyu ayni doyetten bnde isteiyorum tatlisim ya:)))
günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarak
ben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi
canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa
bu arada kan olayı bende de olmadı
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorum
delimiyim ne
dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten
kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...
üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...
canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şok
sonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded
ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh
belki seninki de öyle yapmak istemiştir..
ocakta istiyorum aslında canım
eylül ekim gibi dogmasını istiyorum rabim nasip ederse
bakalım neler olucak
anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa
yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdi
çok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr