Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Oyoyoy kurban olsun teyzesi ona yerlessin bakalim keyfo yernde minnosun,masallah masallah

Katliyorum neyseki uzaktayiz gelemiyor bos bos laf vuruyor ben bundan sonra daha uzak durmaya karar verdim aramiycam artik kendini yiyip bitirsin orda....

Allah en yakin zamanda size kendi evinize tasinmayi nasip etsin insallah

Bosver ya allaha havale ediyorum onu esim yanimda ya o yeter bana

tamam kabul edildi bugün de ben yoktum
ancak geldimsokaklardan tatlışkommm

asennnn gsye nolduuu ?
telden girince orda hala diğer hesap açık
bende onu unutup yazıvermişim manyak mıyım ne

telden girdim tatlış ordada diğer hesap açıkmış
gs ye devaamm

kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:
ben bi ara çok oynuyodum tatlı sonra bırakmıştım şimdi telle tekrar yükledim yeniden başladım

hayday miiiiiiiiiiiiii bende ona sardım tatlı manyak gibi onu oynuyorumm
züpperr oyundaş oldukki bizzz

Bilim bakalim ben kimim :)))
nenışşcaaaann seni tanımamakmümkün müüü

ben çok yaparım derin dondurucuya fasulye, ama haşlar koyarım hiç de lezzetsiz olmaz... ama koyduğum fasulyeyi de özel alırız...cinsinden olabilir bence, bugün yedik hatta harikaydı diyebilirim ben çözdürmeden direk düdüklüye atarım, kıymasını,domatesini, soğanını yapıp, 15 dk pişer
pastaya gelince bence yazıdan çok hazır süs kullan ya... bir sürü süsler var, böyle gofret üzerine seni seviyorum falan yazıyor, pastanelerden öyle bir şey koyabilirsin... pastaneden bir tanesinden rica et, yazıversinler sana hemen çevresini de kalplerla falan süslersin....

Ya yoruldum dunde misafrm vardi kalabaliktik bugunde arkdsm gelecek,evet nicknamemim bugun degisti :)) valla bosnak yemegi yaptim (biryan),firinda basamel soslu uzeri maydonoz ve beyaz peunrli,2cesit salata ve corba:)))
ben ilk başta okuyunca dedim kim bu ella ne diyerek....ama dün değiştireceğim dediğinden aklımada geldi, kesin bu nena dedim hiç duymadım biryan yemeğini... misafirin acil gelmesi kötü oluyor ama yapılan sohbetler o yorgunluğunu alıyor

canlarımm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim cansınız hepinizz

kv fasulyeyi hafif kavurup koymuş belki de haşlamadığı için bana tuhaf geldi..beauty'i dinleyip ben haşlıyayım seneye kvye de yapayım bu sene benden diyeyim bi daha geniş zamanda denicem..inşallah güzel olur..yoksa yazık buzluk dolu fasulyeyle

işten gelirken pasta için malzeme aldım bisürü...ve anladımki hazır pasta daha ucuz ama el emeği farklı oluyor..plojom demişti galiba küçük kalp çikolata buldum onlarla yazmayı denicem ya da damla çikolata..güzel olursa koyarım foto size..

biz de karadayı izliyoruz
evi dumanaltı yaptım sigara içmem nefret ederim ama nargile içiyorum bennnn kafelerde nargileye para vermekten bıkınca kociş eve nargile aldı..havalar iyiyken balkonda içiyorduk da kış olunca içememiştim hiç. bu akşam canım çok isteyince kociş kırmadı beni kaldırdık halıyı tv karşısında içtim ama evi görseniz duman duman açtık camları donaraktan oturuyoruz evde ...
ben de akıl var mı bence yoooooook

pek kimse yok bu akşam..ben de arada gelirim..bütün akşam sizle olunca kociş surat asıyor ..bi de bana lakap taktı siber manyak diyor bana

öpüyorum hepiniziiii

Son düzenleme:

sivitoşşş allah seniii nargileyi bende seveim üniversitede eşimle içerdikk
bende sigara kullanmıyorum ama nargile seviyorumm
bu arada ismini çok beğendim siber manyak seni :90:
gel tabi arada ben buralardayımkimsecik yok

gescimmm o zaman e.şehirde serdivana gitmişinizdir..gerçi türkü severmisiniz bilmiyorum ama ben orda yerdeki minderlerde nargile içmeyi ve türküleri çok severdim...
acaba yeni isim alıp sibermanyak mı koysam
aşağısı kalabalıklaşmış geliyor bizim kızçelerrr
ben de korkumdan yazıp kaçıyorum siber manyak olmak kolay değil

ben pek öyle ortamları sevmiyodum tatlım bi özelliğimiz tutmadı bak
o serdivanın ikincisi açılmıştı ibis otelin karşısına oraya kahvaltıya giderdik genelde
ahaha olabilir tatlış isim baya havalı yani yada kalsın böyle daha iyi

Napisiniz yavrular yataga yattim sizi okuyrorum kocisle yorgan savasi cikti bi o cekio bi ben haspinallah diyip diruo hahahha.sivitos siber manyaga inanilmaz guldum yakinda bnmkide bana lakap takar ne zmn size yazicak olsam bana sokuluo kiskanio sizi ne kkmis diyp duruo hehe

inanmıyorum swit ya, evde nargilemi içilir bende çok severim ama eşim sigarayı 2 yıl önce bıraktı, nargileyle sigara aynı değil ama gene de tekrar başlamasın diyerek hem o hem de ben nargile keyfimizden vazgeçtik neyse özendim şimdi sana... bugün bende erken gidicem kızlar, yarın sabah yürüyüş yapacağım öpüldünüz....

huhu hoşgeldin tatlışş aynen bizimkide öle yan yan bakıyo hemde okumaya çalışıyo çakal yan tutuyorum bilgisayarı

yokluğummu kimse farketmemişmi neee bnde yarın hiç gelmemm

hmm anladım cnm bnde böyle düşünüyorum işe girsem hamile oldugum anlasılınca hemn koyarlar kapnın önünee:26: napsamm bilmiyormm..sen kendini düşün cnm sağlık herşeyden öenmlii.....

bn taze fasulyeyi coooooooooook severimmm bizz buzluğa değilde kavonoza yaparız haşlarız sonra açıp kızartmasını yaparız genelde bnde suyunu içerimmm yaniii bi güzel haşlaman gerekiyor canm..

bnde pasta yapmıstım ama muz yoktu bn muzlu yapcaktm elmalı yapmıştm üzerinede çikolata ile yazı yazcaktım dikkatsizliğimden çikolata yerine tahin pekmez almışım üzerine çikolata parçacıkları yapmıştm.

sen niye arıyosun kiii..çok şükür sevgiliyken koydum mesafemi..ne o beni ne bn onu bişey olmadan aramayız..arama bncede nedn aramıyosun derse kntrm yok telim bozuk fln dersn zmnla unutur armayı..
işin zor cnm..nedn sürekli bnm ewim muhabetini yapıyo ki anlamadım bnm ewimide kv.ler aldı ama içini bn doldurdum..imada dahi bulunmadı bulunsa da alır cvpnı susma bnce cnm dişe diş göze göz yoksa tepene cıkar coluğuna çocuğuna karışırr...

olsun kuzu gönüller bir olsun..hem zaten ben her türlü ortama gelirim o zaman hallerde buluşalımmm

nenam hastasıyım senin şu keyfine keyif hatunusun maaşallahh
yattığım yerden kkya girmeyi ben de denicem bi gün ama uyuyakalırım kesin

canım ne güze bırakmış eşin sigarayı..benimkinin niyeti yok
belki hamiş olursam bırakırmış ama umudum yok
yarın da sıkı giyin kuzu hava buzzz

bu arada nargile keyfim hüsranla sonuçlandı
anlatayım da gülün ben de ağlıyayım leylalığıma
tam keyif bitti etrafı toplıyım derken nargileyi gövde yerine başından tutmuşum suyu bi döküldü yere
bi de elmalı..etraf yeşil yeşil suuu halıyı yarıya kadar kaldırmıştık hemen geri kalanını kadırdık..bi panik oldum..hemen viledaya yapıştım çamaşırsuyu yer silme şeysi falan gece gece sildim her yeri kociş de gülüyor bana şaşkolozluğuma..
sonuçç evde nargileye hayırrrr

yokluğun farkedilmez mi kuzuuu özledik kiii hatta ben yazmıştım prenses iyimisin diye..

bu arada tahin pekmez almışın yaa gülmekten yıkıldım bildiğin kahkaha attım...sonuç olarak kocişe de anatmak zorunda kaldım
braber güldük kızma banaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…