- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.221
Bende de vardı ilk o fasulyelerden :) Normalde eşimde bende çok severiz taze fasulye ama o dolaptakiler hiçç güzel olmuyor,sendeennn ötürü değil yanii
Damla çikolatayla yazarsanda olabilir krem şanti nasılsa soğuk olacak,krema yapsaydın onuda soğuttuktan sonra damla çikolata kullan derdim ama sıcak vurmadığı sürece birşey olmaz.Ama şahsi fikrim kalplerle devam et,marketlerde pasta süslemek için oluyor zaten onlarda o kurt kurt kakaolu fln süsler oluyor ya onlar gb kalp kalp bunlarda
İyiyim canımm,mutfaktaydım bende yemeği hallettim (şuraya bandana takmış yemek yapan smile ekledim say )
Yeğeen yerini keşifte,kaslarını geliştirmekte,ben burdayım annneeee diye dürtüyor ara ara :81:
ZSAEFMEAR
Allah kolaylık versin :26:
Onun eviymiş kısmına güldüm :) Aslında düşününce çok ciddiye alınacak biri değil çünkü düşünce yapısı belli,kendiyle ilgili sorunu olduğundan hep kendini ıspatlama çabasında sanırım.Sen şakayla hallet işini :) Kendini çok üzme bu yüzden eşinede tavır alma hiç yeter :) Valla açmam kapıyıGörür evinin kapısını Şaka bir yana insan kötü olabilirde işte o da senin güzelliğinden,uğraşmaya kalksan ondan ne farkın kalır ki
benim kv'de de eşi vefat ettikten sonra bütün ipleri kendi eline almış halada öyle olsun istiyor
bende bazen sesimi çıkarıyorum ama aynı evde yaşıyoruz her zaman aynı tepkiyi veremiyorum.
zaten evde onun evi sen aynı evde yaşamadığına dua et canım.
bide bana bak evim deyip benim deyip sahiplenemiyorum hiçbir şeyimi
kızma kendine ben de hep iyiniyetimden kaybederim..benim kv çok şükür iyi hatta melek gibi..ama kötü olsaydı da sesimi çıkaramazdım benezilirdim belki de..o yüzden şükrediyorum.. sen de kv'yi değiştiremezsen eşini değiştir..bence eşini kandırabilirsin her türlü
valla gerekirse cilve-naz yap esmacım..kv gelin diye aradığı zaman git otur eşinin kucağına
ay ne fenayım yaa
?
tamam kabul edildi bugün de ben yoktumşöyle hızlım hızlı alıntıladım umarım atlamamışımdır bişey...
canım öncelikle hoşgeldin..
ya ben bile gıcık oldum senin kv ye
şimdiden önlemini al bence canım ya eşinle konuş ya kv le konuşmaya çalış 2 ayda bu kadar karışıp laf sokn 2. yıl nelere karışmaz
valla benim içim şişti..ama eşine karşı da sert çıkmaz malum erkekler biraz düşkündür annelerine haklıyken haksız duruma düşme..
ayhh çok güldümmm ...hevesiniz kursağınızda kalmış..olsun bi dahaki hafta için malzemeler hazırr
bu arada geçmiş sayfalarda sormuştun sen canım eşim 5 sınıfa giriyor ama gıcık bi durum var ki aynı ders hem seçmeli hem normal olarak geçiyor 2 ayrı sınav yapmak zorunda kalıyorvalla içinde olmayınca anlamıyorsun öğretmenliğin de zor yanları varmış
yoklamadan kalmışımmm
dün hep koşturmaca içindeydim..10da kalktım 1e kadar temizlik yaptım..koca yoktu ya rahat rahat dip bucak temizledim evi..sora yemek yapıp annemlere gittim..4te eve geldim eşim de geldi yemek yedik..düğüne gittik dondukgeldik uyuduk..hiç pc açmadım yoksa gelmezmiyim hiç..düğünde bile tel.den takipteydim
bu arada ben de balıksever değilimdir eşim bayılır o yüzden annemlere gittiğimizde annem damada özel yapar balık
nenam günaydın mail adresine baksaa oraya bişey gelmiş olabilir..
telden girince orda hala diğer hesap açıkasennnn gsye nolduuu ?
telden girdim tatlış ordada diğer hesap açıkmışayyy kızlar ben hepinizi iki günde ne çok özlemişim yahuuu
sağol canım şimdilik geçti 1 ay sonra yine aynen devam :)
Günaydın asoş GS'ye ne olduda burdan geldin yine??
alışkanlık mıdır nedir
ben bi ara çok oynuyodum tatlı sonra bırakmıştım şimdi telle tekrar yükledim yeniden başladımkızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:
hayday miiiiiiiiiiiiiiben geldimmm...
maşallah kzılarr yaa 1günde coşturmuşunuzz...
annemdeyiimmm ablam geldii
annemlere gittik tabikii kaldık orda az önce geldik eşim işe gitti şimdi bn yine gidicem..ordan giremiyorum..ablam görmesin burayı öğrenir fln..heycana gerk yok.
gelince kv aradı eşimde söyledi annemlere gittik kaldık orda fln diye..kapatınca nedn söylüyosun hesap mı verıyosun dedm veririm ne olcak dedi ddm hesap veremezsn sn sadece bna hsp verebilirsin dedm. ne olmuş söyleyince diyo (saff) dedm sonra hep söyle onu yaptık bunu yaptık yaramazlık yaptığımızıda söylee dedm hem bozuldu hem güldü anladı yani ne dmk istediğimi
kv. iyidir ama bazen gelmicenizmi fln yapıyo gidiyoruz cocuklardan ne muhabet oluyo ne bişey başım ağrıyo..hep mi gidicem adam ztn 1hafta ewde araba alırsak..durmam ewde...inş.
bn oynuyorudm canm 423. oyundayımm ama sıkıldım yapıyorum geçiyorum...sonra oyun bitiyo yeni çıksın diye bekliyorummm..
şuanda şirinler oynuyorum..kafa dağıtmya bişey lazm :) birde eşimin telinde heyday diye bir oyun var ona sardık
kızlar bn şimdi gidiyorum aksma gelirmmm burda olursanız konusurzzz
nenışşcaaaann seni tanımamakmümkün müüüBilim bakalim ben kimim :)))
hu huuuu... selamlar naber millet???? hep gezin tozun ohhhh maşallahınız var
hoşgeldin tatlımmmbi gezdim bi gezdim kv yle pazarda
ben çok yaparım derin dondurucuya fasulye, ama haşlar koyarım hiç de lezzetsiz olmaz... ama koyduğum fasulyeyi de özel alırız...cinsinden olabilir bence, bugün yedik hatta harikaydı diyebilirimkızlarrr bir şey sorucam?
aranızda taze fasulye dondurup buzluğa koyan var mıı?
benim kv yapmış 10 torba falan attık buzluğa..dün aniden karar verdim yapayım diye..erisin diye kaloriferin üzerine koydum sonra yıkadım...2 saat içinde pişirdim..yedik ama tadı bi tuhaftı..lezzetli değildihatta kalanı attım çöpe
siz hiç koydunuz mu buzluğa?tadı nasıl oluyor?ben buzunu çok ani çözdürdüğm için mi kötü oldu acaba?
sonraaa soru :2
ç.şamba eşimin d.günü..yarın akşam pasta yapıcam..üzerine yazıyı nasıl yazayımdamla çikolatyala mı yazsam karışır mı ki...bilemedim nasıl yazı yazıcağımı kalpli kek kalıbım var onda pişiricem kekini..kremşantiyi hazır kullanıcam ama
ben yavaştan çıkıyorum..müdür izinli biz de firar edicezakşam girmeye çalışırım..ee bağımlılık yaptınız bende
ben ilk başta okuyunca dedim kim bu ella ne diyerek....ama dün değiştireceğim dediğinden aklımada geldi, kesin bu nena dedimYa yoruldum dunde misafrm vardi kalabaliktik bugunde arkdsm gelecek,evet nicknamemim bugun degisti :)) valla bosnak yemegi yaptim (biryan),firinda basamel soslu uzeri maydonoz ve beyaz peunrli,2cesit salata ve corba:)))
çok eğlenceli olmalıııııııı
canlarımm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim cansınız hepinizz
kv fasulyeyi hafif kavurup koymuş belki de haşlamadığı için bana tuhaf geldi..beauty'i dinleyip ben haşlıyayım seneye kvye de yapayım bu sene benden diyeyimbi daha geniş zamanda denicem..inşallah güzel olur..yoksa yazık buzluk dolu fasulyeyle
işten gelirken pasta için malzeme aldım bisürü...ve anladımki hazır pasta daha ucuzama el emeği farklı oluyor..plojom demişti galiba küçük kalp çikolata buldum onlarla yazmayı denicem ya da damla çikolata..güzel olursa koyarım foto size..
biz de karadayı izliyoruz
evi dumanaltı yaptımsigara içmem nefret ederim ama nargile içiyorum bennnn kafelerde nargileye para vermekten bıkınca kociş eve nargile aldı..havalar iyiyken balkonda içiyorduk da kış olunca içememiştim hiç. bu akşam canım çok isteyince kociş kırmadı beni kaldırdık halıyı tv karşısında içtim ama evi görseniz duman duman açtık camları donaraktan oturuyoruz evde ...
ben de akıl var mı bence yoooooook
pek kimse yok bu akşam..ben de arada gelirim..bütün akşam sizle olunca kociş surat asıyor..bi de bana lakap taktı siber manyak diyor bana
öpüyorum hepiniziiii
sivitoşşş allah seniii nargileyi bende seveim üniversitede eşimle içerdikk
bende sigara kullanmıyorum ama nargile seviyorumm
bu arada ismini çok beğendim siber manyak seni:90:
gel tabi arada ben buralardayımkimsecik yok
gescimmm o zaman e.şehirde serdivana gitmişinizdir..gerçi türkü severmisiniz bilmiyorum ama ben orda yerdeki minderlerde nargile içmeyi ve türküleri çok severdim...
acaba yeni isim alıp sibermanyak mı koysam
aşağısı kalabalıklaşmış geliyor bizim kızçelerrr
ben de korkumdan yazıp kaçıyorum siber manyak olmak kolay değil
canlarımm tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim cansınız hepinizz
kv fasulyeyi hafif kavurup koymuş belki de haşlamadığı için bana tuhaf geldi..beauty'i dinleyip ben haşlıyayım seneye kvye de yapayım bu sene benden diyeyimbi daha geniş zamanda denicem..inşallah güzel olur..yoksa yazık buzluk dolu fasulyeyle
işten gelirken pasta için malzeme aldım bisürü...ve anladımki hazır pasta daha ucuzama el emeği farklı oluyor..plojom demişti galiba küçük kalp çikolata buldum onlarla yazmayı denicem ya da damla çikolata..güzel olursa koyarım foto size..
biz de karadayı izliyoruz
evi dumanaltı yaptımsigara içmem nefret ederim ama nargile içiyorum bennnn kafelerde nargileye para vermekten bıkınca kociş eve nargile aldı..havalar iyiyken balkonda içiyorduk da kış olunca içememiştim hiç. bu akşam canım çok isteyince kociş kırmadı beni kaldırdık halıyı tv karşısında içtim ama evi görseniz duman duman açtık camları donaraktan oturuyoruz evde ...
ben de akıl var mı bence yoooooook
pek kimse yok bu akşam..ben de arada gelirim..bütün akşam sizle olunca kociş surat asıyor..bi de bana lakap taktı siber manyak diyor bana
öpüyorum hepiniziiii
Napisiniz yavrular yataga yattim sizi okuyrorum kocisle yorgan savasi cikti bi o cekio bi ben haspinallah diyip diruo hahahha.sivitos siber manyaga inanilmaz guldum yakinda bnmkide bana lakap takar ne zmn size yazicak olsam bana sokuluo kiskanio sizi ne kkmis diyp duruo hehe
Çok araştırmadım onlar devlete bağlı yerlerde oluyor bildiğim kadarıyla,özel sektörde böyle şeylerle uğraşmıyor pek patronlar.Benim sebebim çalışma şartlarıydı kışı geçiremezdim orada,ki gerçekten geçiremezmişim ilk zamanlarda otururken bile elime yastık alıp kafayı dayayıp uyuyordum nerdeyseZaten bu son haftadada bebeğin eşi aşağıda dikkat et kanaman olabilir dedi doktor,şimdiye kadar olmadı hiç kanamam fln,bu haftalarda bu çıkarmış ama normale dönermiş..Bazı sabahlar belim çok ağrıyor kahvaltı için,eşimi geçirmek için bile kalkamıyorum yeri geliyor..Beni çok üzen şikayetlerim olmadı çalışanlarda var sonuçta ama dediğim gb orada yapamayacaktım.
kızlarrr bir şey sorucam?
aranızda taze fasulye dondurup buzluğa koyan var mıı?
benim kv yapmış 10 torba falan attık buzluğa..dün aniden karar verdim yapayım diye..erisin diye kaloriferin üzerine koydum sonra yıkadım...2 saat içinde pişirdim..yedik ama tadı bi tuhaftı..lezzetli değildihatta kalanı attım çöpe
siz hiç koydunuz mu buzluğa?tadı nasıl oluyor?ben buzunu çok ani çözdürdüğm için mi kötü oldu acaba?
sonraaa soru :2
ç.şamba eşimin d.günü..yarın akşam pasta yapıcam..üzerine yazıyı nasıl yazayımdamla çikolatyala mı yazsam karışır mı ki...bilemedim nasıl yazı yazıcağımı kalpli kek kalıbım var onda pişiricem kekini..kremşantiyi hazır kullanıcam ama
ben yavaştan çıkıyorum..müdür izinli biz de firar edicezakşam girmeye çalışırım..ee bağımlılık yaptınız bende
Katliyorumneyseki uzaktayiz gelemiyor bos bos laf vuruyor ben bundan sonra daha uzak durmaya karar verdim aramiycam artik kendini yiyip bitirsin orda....
Allah en yakin zamanda size kendi evinize tasinmayi nasip etsin insallah
Bosver ya allaha havale ediyorum onu esim yanimda ya o yeter bana
ben pek öyle ortamları sevmiyodum tatlımbi özelliğimiz tutmadı bak
o serdivanın ikincisi açılmıştı ibis otelin karşısına oraya kahvaltıya giderdik genelde
ahaha olabilir tatlış isim baya havalı yaniyada kalsın böyle daha iyi
Napisiniz yavrular yataga yattim sizi okuyrorum kocisle yorgan savasi cikti bi o cekio bi ben haspinallah diyip diruo hahahha.sivitos siber manyaga inanilmaz guldum yakinda bnmkide bana lakap takar ne zmn size yazicak olsam bana sokuluo kiskanio sizi ne kkmis diyp duruo hehe
inanmıyorum swit ya, evde nargilemi içilirbende çok severim ama eşim sigarayı 2 yıl önce bıraktı, nargileyle sigara aynı değil ama gene de tekrar başlamasın diyerek hem o hem de ben nargile keyfimizden vazgeçtik neyse özendim şimdi sana... bugün bende erken gidicem kızlar, yarın sabah yürüyüş yapacağım öpüldünüz....
yokluğummu kimse farketmemişmi neeebnde yarın hiç gelmemm
hmm anladım cnm bnde böyle düşünüyorum işe girsem hamile oldugum anlasılınca hemn koyarlar kapnın önünee:26: napsamm bilmiyormm..sen kendini düşün cnm sağlık herşeyden öenmlii.....
bn taze fasulyeyi coooooooooook severimmm bizz buzluğa değilde kavonoza yaparız haşlarız sonra açıp kızartmasını yaparız genelde bnde suyunu içerimmmyaniii bi güzel haşlaman gerekiyor canm..
bnde pasta yapmıstım ama muz yoktu bn muzlu yapcaktmelmalı yapmıştm üzerinede çikolata ile yazı yazcaktım dikkatsizliğimden çikolata yerine tahin pekmez almışım üzerine çikolata parçacıkları yapmıştm.
sen niye arıyosun kiii..çok şükür sevgiliyken koydum mesafemi..ne o beni ne bn onu bişey olmadan aramayız..arama bncede nedn aramıyosun derse kntrm yok telim bozuk fln dersn zmnla unutur armayı..
işin zor cnm..nedn sürekli bnm ewim muhabetini yapıyo ki anlamadım bnm ewimide kv.ler aldı ama içini bn doldurdum..imada dahi bulunmadı bulunsa da alır cvpnı susma bnce cnm dişe diş göze göz yoksa tepene cıkar coluğuna çocuğuna karışırr...