- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.201
Aaa süper 1 kilocuk haa
normalde de zayıfsın o zaman...
prenses iyi olsun da kilolar verilir ki....
aaaa
ne zamana kadar..doğuma kadar değildir inşallah
55 kiloydum hamile kaldığımda,evlendiğimde 50 kiloydum ben çalışırken 58 olmuştum dışardan yedikçe,işi bıraktım 2 ayda 3 kilom gitti hamile kaldımZayıfım,minyonum bide..Çalışırken bi teyze yüzüklerimi görüp bana ne acelen vardı dedi Çok küçük gösteriyorumda :))) Dedim teyze geç kalıyordum Sonra o tipe o yaşı duyunca iyi yapmışsın iyi diye diye gitti Üniv. öğrencisi mektup bırakmıştı hahaha çok komikti kızlarla gülmekten yerlere yatmıştık dükkanda
Minik ellerine kurban olurum ben onun,o iyi olsun yeter,herşeye hazırım
Şimdilik yasak 1 ay fln :) Ee zaten son aylardada önermiyorlar kasılmalardan erken doğuma sebep olabilir diye..
Dediğin gibi o iyi olsun 6 ay daha babası dişini sıkar
göbişin çıktıkça foto ekle görelim bebişi
Dediğin gibi o iyi olsun 6 ay daha babası dişini sıkar
göbişin çıktıkça foto ekle görelim bebişi
balık sever olmadığım nası bellihiç anlamam tatlım yeni yeni yediğim için
ayy allah kolaylık versin tatlım sana
2 ayda böyleyse ohooobide çocuk olsa nolacak bakalım
bende olsam lafı yapıştırırdım
senden sonra kv mi çok seviyorum o zaman ben :103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım
bu arada kızlaaaaarrrbaya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum
sivit
ayprensesi
plocovic(yazamadım )
beauty
nena
domajor
amayaa
gevezezaten unuttun gelmiyo artık
evli_mutluzaten oda gelmiyo artık pek
unuttuğum varsa çıksın dışarı
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz
aaa prensesimi alıntılamamışım
canım iki taraf aynı anda çağırınca çok kötü oluyor
bu drurumda orta yolu bulmak zor..
son durum ne kime gittiniz yeğenler geldi mi?
eşinin kıymetini bil bence yine de prenses...bi pazarı var ama nazlansa da yardım ediyor temizliğe..ben çalışmasam benimki tabağını kaldırmaz..
bu gün gelmemişin hiç iyisin dimi?
kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:
Zaten eşte de zarar verirmiyim tedirginliği oluyor ya hep :) Diyorum ya hareketliliğinizin kıymetini bilin
Eklerim, yazarım o zaman size
cnm sen ndn işi bıraktın yaa izne fln cıkardın para alırdın bn tam bilmiyorum ama 2yıl bebek baktıgın için ssk gidiyomuş sanırm araştırıcam sanrm bnde başıcam işe bulg.daki işten vazgeçicez sanırm..:26: düşük tehlikesi var diye mi bıraktın özel değilse?
iyi sabrediyorsun bence, ben laf söylemeden duramazdım... mesela bizim kayınvalde evden arıyor , öyle her akşam bedava diye arar, öyle çok uzatmıyor, havadan sudan konuşuyorda,çok sinir oluyorum, yakında onun telini engelleyebilirim telefondan....arada da engeli kaldırmayı düşünüyorum
demek istediğim kayınvaldeme saygıda kusur etmem de , böyle laf sokuşturuyorsa, altta kalmam, öyle bir laf eder kapatırım ki, o düşünsün gerisini derimeşin inanmıyor mu, mesela sana, yok annem öyle demek istememiştir diyorsa, kayda al konuşmaları, uygun bir dilde anlat eşine, ben hoşlanmıyorum bu durumdan de...
mesela bana oğluma bulaştırma dediği an, anne bir geçmiş olsun der insan, şu an oğlun mu önemli ben mi önemliyim, aşkolsun yani, denilir mi bu laf, kalbimi kırıyorsun, ilerde sen hasta olsan ben böyle desem hoşuna gider mi...cinsinden bir sürü laf sayarım, çok kırıldım der kapatırım....
çok sinirimi bozuyorsa, hastalığın bulaşmaması imkansız, öpmeden duramıyor oğlun der kapatırımbunlar şu an aklıma gelenler ama dediğim gibi, bence sen çok alttan alıyorsun kayınvaldeni... daha yeniyiz hepimiz, ama şu an nasıl giderse ilerdede öyle devam ediyor...
hoşgeldin canım aramıza,
sende mi kv mahdurusun yaa
o sana burası oğlumun evi tabi gelicem dediğinde sende ona ben senin oğlun olmadığını mı söyledim gibi bir şey deseydin keşkee ayyy insan kötü olmayayaım diyor ama onlarda çok üzüyorlar değilmi. benimde ilk başlarda çok fenaydı ama artık söylene söylene biraz düzeldi. birde biz birlikte yaşıyoruz canım düşün.
senin görümcen falan yok mu canım hiç anlamıyor gelinden bence. hasta olduğun için gelip sana bir nane limon yapacağına oğluma bulaştırma diyor. sende onun kızı olmadın mı artık sonuçta. aman kaynana değil mi işte en iyisi bile kötü oluyor bencehepsinde bir laf sokma merakı var.
Ben asla kv yalniz konusmam esim yada kaynimla konusurum dedigin gibi hakliyken haksiz duruma duserim cünkü kv hersey istedigi gibi yorumluyorşöyle hızlım hızlı alıntıladım umarım atlamamışımdır bişey
canım öncelikle hoşgeldin..
ya ben bile gıcık oldum senin kv ye
şimdiden önlemini al bence canım ya eşinle konuş ya kv le konuşmaya çalış 2 ayda bu kadar karışıp laf sokn 2. yıl nelere karışmaz
valla benim içim şişti..ama eşine karşı da sert çıkmaz malum erkekler biraz düşkündür annelerine haklıyken haksız duruma düşme..
Korkma bulastirmam dedim Ses tonumdan anladi sanirim yok kizim yanlis anladin fln dedi esim eve gelincede dedim annen boyle dedi tek dedigi aman bosver.... Kadin takintili bu seferde oglumla arami bozuyorsun diye bizim aramizi bozar ondan korkuyorum
...
Bunu hep diyor ogulumun evi hem bana hem eltime gecende eltime gidip kalcak o da istemiyor dedim bir sorsaydik belki bir planlari vardir misafir fln gelir dönüp aynen böyle dedi "Orasi benim oglumun evi benim evim ne sorucam "
Allaha sukur gorumcem yok dusunseniz boyle bir kv ancak kendi gibi bir kizi olurdu
Ben asla kv yalniz konusmam esim yada kaynimla konusurum dedigin gibi hakliyken haksiz duruma duserim cünkü kv hersey istedigi gibi yorumluyor
Hepinize ayri ayri tsk ederim ilgilendiginiz icinEvet malesef kv magduruyum :26: Takmamaya calisicam artik Bugün bankada calisan bir bayan var onunla sohbet etdik yine kv konusu binde bir cikiyor sanirim iyi bir kv onunkiyle benimki ikiz sank
Kv yalniz büyütmüs cocuklarini hep dedigini yaptirmis onlara o yüzden evlendirdikten sonrada devam etdirebilecegini dusunuyor yani kabullenemiyor artik cocuklarinin kendi ayaklarinin uzerinde durabileceginiben cok safim ya hep iyilikten yanayim o neler diyor ben yine iyi davranip hersey konusuyorum onunlan tam safim iste agzimi tutup da biraz uzak duracagima hersey anlatiyorum sonrada kiziyorum hersey ince ayrintisina kadar sorunca e malzemeyi eline veren benim uff Sema off
benim kv'de de eşi vefat ettikten sonra bütün ipleri kendi eline almış halada öyle olsun istiyor
bende bazen sesimi çıkarıyorum ama aynı evde yaşıyoruz her zaman aynı tepkiyi veremiyorum.
zaten evde onun evi sen aynı evde yaşamadığına dua et canım.
bide bana bak evim deyip benim deyip sahiplenemiyorum hiçbir şeyimi
Korkma bulastirmam dedim Ses tonumdan anladi sanirim yok kizim yanlis anladin fln dedi esim eve gelincede dedim annen boyle dedi tek dedigi aman bosver.... Kadin takintili bu seferde oglumla arami bozuyorsun diye bizim aramizi bozar ondan korkuyorum
...
Bunu hep diyor ogulumun evi hem bana hem eltime gecende eltime gidip kalcak o da istemiyor dedim bir sorsaydik belki bir planlari vardir misafir fln gelir dönüp aynen böyle dedi "Orasi benim oglumun evi benim evim ne sorucam "
Allaha sukur gorumcem yok dusunseniz boyle bir kv ancak kendi gibi bir kizi olurdu
Ben asla kv yalniz konusmam esim yada kaynimla konusurum dedigin gibi hakliyken haksiz duruma duserim cünkü kv hersey istedigi gibi yorumluyor
Hepinize ayri ayri tsk ederim ilgilendiginiz icinEvet malesef kv magduruyum :26: Takmamaya calisicam artik Bugün bankada calisan bir bayan var onunla sohbet etdik yine kv konusu binde bir cikiyor sanirim iyi bir kv onunkiyle benimki ikiz sank
Kv yalniz büyütmüs cocuklarini hep dedigini yaptirmis onlara o yüzden evlendirdikten sonrada devam etdirebilecegini dusunuyor yani kabullenemiyor artik cocuklarinin kendi ayaklarinin uzerinde durabileceginiben cok safim ya hep iyilikten yanayim o neler diyor ben yine iyi davranip hersey konusuyorum onunlan tam safim iste agzimi tutup da biraz uzak duracagima hersey anlatiyorum sonrada kiziyorum hersey ince ayrintisina kadar sorunca e malzemeyi eline veren benim uff Sema off
benim kv'de de eşi vefat ettikten sonra bütün ipleri kendi eline almış halada öyle olsun istiyor
bende bazen sesimi çıkarıyorum ama aynı evde yaşıyoruz her zaman aynı tepkiyi veremiyorum.
zaten evde onun evi sen aynı evde yaşamadığına dua et canım.
bide bana bak evim deyip benim deyip sahiplenemiyorum hiçbir şeyimi
kızlarrr bir şey sorucam?
aranızda taze fasulye dondurup buzluğa koyan var mıı?
benim kv yapmış 10 torba falan attık buzluğa..dün aniden karar verdim yapayım diye..erisin diye kaloriferin üzerine koydum sonra yıkadım...2 saat içinde pişirdim..yedik ama tadı bi tuhaftı..lezzetli değildihatta kalanı attım çöpe
siz hiç koydunuz mu buzluğa?tadı nasıl oluyor?ben buzunu çok ani çözdürdüğm için mi kötü oldu acaba?
sonraaa soru :2
ç.şamba eşimin d.günü..yarın akşam pasta yapıcam..üzerine yazıyı nasıl yazayımdamla çikolatyala mı yazsam karışır mı ki...bilemedim nasıl yazı yazıcağımı kalpli kek kalıbım var onda pişiricem kekini..kremşantiyi hazır kullanıcam ama
ben yavaştan çıkıyorum..müdür izinli biz de firar edicezakşam girmeye çalışırım..ee bağımlılık yaptınız bende
Uuyy kıyamam..
Aynı evde olmak ayrı bir sorumluluktur..
Helal olsun,ben hiç beraber yaşamam demedim ama şimdi düşündüğümde yapamam gb geliyor..Büyük konuşmayım yine:26:
Nerde bu millet nerde bu devlet heyyyy kizlarrrr gelsenize yahu,kiziyom kiroya baglamayin beni :))bugun liseden bi arkdsimi aradm evlendgmden bero gorusmuodum noye gelmiosun die sitem ederken yemegi hazirla aksam sendeyim dedi ben sok kalktm bi dunya yemek yaptm yoruldum daha kimseue nie gelmiosunz demicem hajahha :)))
kuzuu hoş geldinnn ella da güzelmiş sevdim
tam pc yi kapatıcaktım son bakayım derkeeen seni gördüm
çok güldüm arkadaşınaa..kıyamam sana yaa yorulmuşundur..neyse değişiklik olur...misafir öncesi kabus da geldikten sonrası güzel oluyor..
ben de diyorum bu ella nerde demek hazırlık yapıyordun..neler yaptın bakalımmm?
kızlarrr bir şey sorucam?
aranızda taze fasulye dondurup buzluğa koyan var mıı?
benim kv yapmış 10 torba falan attık buzluğa..dün aniden karar verdim yapayım diye..erisin diye kaloriferin üzerine koydum sonra yıkadım...2 saat içinde pişirdim..yedik ama tadı bi tuhaftı..lezzetli değildihatta kalanı attım çöpe
siz hiç koydunuz mu buzluğa?tadı nasıl oluyor?ben buzunu çok ani çözdürdüğm için mi kötü oldu acaba?
sonraaa soru :2
ç.şamba eşimin d.günü..yarın akşam pasta yapıcam..üzerine yazıyı nasıl yazayımdamla çikolatyala mı yazsam karışır mı ki...bilemedim nasıl yazı yazıcağımı kalpli kek kalıbım var onda pişiricem kekini..kremşantiyi hazır kullanıcam ama
ben yavaştan çıkıyorum..müdür izinli biz de firar edicezakşam girmeye çalışırım..ee bağımlılık yaptınız bende
Plojo hemserm nasilsin? Yegenmz napio :))