Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aaa süper 1 kilocuk haa
normalde de zayıfsın o zaman...
prenses iyi olsun da kilolar verilir ki....

55 kiloydum hamile kaldığımda,evlendiğimde 50 kiloydum ben çalışırken 58 olmuştum dışardan yedikçe,işi bıraktım 2 ayda 3 kilom gitti hamile kaldım Zayıfım,minyonum bide..Çalışırken bi teyze yüzüklerimi görüp bana ne acelen vardı dedi Çok küçük gösteriyorumda :))) Dedim teyze geç kalıyordum Sonra o tipe o yaşı duyunca iyi yapmışsın iyi diye diye gitti Üniv. öğrencisi mektup bırakmıştı hahaha çok komikti kızlarla gülmekten yerlere yatmıştık dükkanda

Minik ellerine kurban olurum ben onun,o iyi olsun yeter,herşeye hazırım

aaaa
ne zamana kadar..doğuma kadar değildir inşallah

Şimdilik yasak 1 ay fln :) Ee zaten son aylardada önermiyorlar kasılmalardan erken doğuma sebep olabilir diye..

Dediğin gibi o iyi olsun 6 ay daha babası dişini sıkar

göbişin çıktıkça foto ekle görelim bebişi

Dediğin gibi o iyi olsun 6 ay daha babası dişini sıkar

göbişin çıktıkça foto ekle görelim bebişi

Zaten eşte de zarar verirmiyim tedirginliği oluyor ya hep :) Diyorum ya hareketliliğinizin kıymetini bilin
Eklerim, yazarım o zaman size

ben geldimmm...
maşallah kzılarr yaa 1günde coşturmuşunuzz...

annemdeyiimmm ablam geldii

annemlere gittik tabikii kaldık orda az önce geldik eşim işe gitti şimdi bn yine gidicem..ordan giremiyorum..ablam görmesin burayı öğrenir fln..heycana gerk yok.

gelince kv aradı eşimde söyledi annemlere gittik kaldık orda fln diye..kapatınca nedn söylüyosun hesap mı verıyosun dedm veririm ne olcak dedi ddm hesap veremezsn sn sadece bna hsp verebilirsin dedm. ne olmuş söyleyince diyo (saff) dedm sonra hep söyle onu yaptık bunu yaptık yaramazlık yaptığımızıda söylee dedm hem bozuldu hem güldü anladı yani ne dmk istediğimi

kv. iyidir ama bazen gelmicenizmi fln yapıyo gidiyoruz cocuklardan ne muhabet oluyo ne bişey başım ağrıyo..hep mi gidicem adam ztn 1hafta ewde araba alırsak..durmam ewde...inş.

kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:

bn oynuyorudm canm 423. oyundayımm ama sıkıldım yapıyorum geçiyorum...sonra oyun bitiyo yeni çıksın diye bekliyorummm..
şuanda şirinler oynuyorum..kafa dağıtmya bişey lazm :) birde eşimin telinde heyday diye bir oyun var ona sardık

kızlar bn şimdi gidiyorum aksma gelirmmm burda olursanız konusurzzz

Zaten eşte de zarar verirmiyim tedirginliği oluyor ya hep :) Diyorum ya hareketliliğinizin kıymetini bilin
Eklerim, yazarım o zaman size

cnm sen ndn işi bıraktın yaa izne fln cıkardın para alırdın bn tam bilmiyorum ama 2yıl bebek baktıgın için ssk gidiyomuş sanırm araştırıcam sanrm bnde başıcam işe bulg.daki işten vazgeçicez sanırm..:26: düşük tehlikesi var diye mi bıraktın özel değilse?

Çok araştırmadım onlar devlete bağlı yerlerde oluyor bildiğim kadarıyla,özel sektörde böyle şeylerle uğraşmıyor pek patronlar.Benim sebebim çalışma şartlarıydı kışı geçiremezdim orada,ki gerçekten geçiremezmişim ilk zamanlarda otururken bile elime yastık alıp kafayı dayayıp uyuyordum nerdeyse Zaten bu son haftadada bebeğin eşi aşağıda dikkat et kanaman olabilir dedi doktor,şimdiye kadar olmadı hiç kanamam fln,bu haftalarda bu çıkarmış ama normale dönermiş..Bazı sabahlar belim çok ağrıyor kahvaltı için,eşimi geçirmek için bile kalkamıyorum yeri geliyor..Beni çok üzen şikayetlerim olmadı çalışanlarda var sonuçta ama dediğim gb orada yapamayacaktım.

Korkma bulastirmam dedim Ses tonumdan anladi sanirim yok kizim yanlis anladin fln dedi esim eve gelincede dedim annen boyle dedi tek dedigi aman bosver.... Kadin takintili bu seferde oglumla arami bozuyorsun diye bizim aramizi bozar ondan korkuyorum

...

Bunu hep diyor ogulumun evi hem bana hem eltime gecende eltime gidip kalcak o da istemiyor dedim bir sorsaydik belki bir planlari vardir misafir fln gelir dönüp aynen böyle dedi "Orasi benim oglumun evi benim evim ne sorucam "

Allaha sukur gorumcem yok dusunseniz boyle bir kv ancak kendi gibi bir kizi olurdu

Ben asla kv yalniz konusmam esim yada kaynimla konusurum dedigin gibi hakliyken haksiz duruma duserim cünkü kv hersey istedigi gibi yorumluyor

Hepinize ayri ayri tsk ederim ilgilendiginiz icin Evet malesef kv magduruyum :26: Takmamaya calisicam artik Bugün bankada calisan bir bayan var onunla sohbet etdik yine kv konusu binde bir cikiyor sanirim iyi bir kv onunkiyle benimki ikiz sank
Kv yalniz büyütmüs cocuklarini hep dedigini yaptirmis onlara o yüzden evlendirdikten sonrada devam etdirebilecegini dusunuyor yani kabullenemiyor artik cocuklarinin kendi ayaklarinin uzerinde durabilecegini ben cok safim ya hep iyilikten yanayim o neler diyor ben yine iyi davranip hersey konusuyorum onunlan tam safim iste agzimi tutup da biraz uzak duracagima hersey anlatiyorum sonrada kiziyorum hersey ince ayrintisina kadar sorunca e malzemeyi eline veren benim uff Sema off

ZSAEFMEAR

Allah kolaylık versin :26:
Onun eviymiş kısmına güldüm :) Aslında düşününce çok ciddiye alınacak biri değil çünkü düşünce yapısı belli,kendiyle ilgili sorunu olduğundan hep kendini ıspatlama çabasında sanırım.Sen şakayla hallet işini :) Kendini çok üzme bu yüzden eşinede tavır alma hiç yeter :) Valla açmam kapıyı Görür evinin kapısını Şaka bir yana insan kötü olabilirde işte o da senin güzelliğinden,uğraşmaya kalksan ondan ne farkın kalır ki

benim kv'de de eşi vefat ettikten sonra bütün ipleri kendi eline almış halada öyle olsun istiyor
bende bazen sesimi çıkarıyorum ama aynı evde yaşıyoruz her zaman aynı tepkiyi veremiyorum.
zaten evde onun evi sen aynı evde yaşamadığına dua et canım.
bide bana bak evim deyip benim deyip sahiplenemiyorum hiçbir şeyimi

Uuyy kıyamam..
Aynı evde olmak ayrı bir sorumluluktur..
Helal olsun,ben hiç beraber yaşamam demedim ama şimdi düşündüğümde yapamam gb geliyor..Büyük konuşmayım yine:26:

kızma kendine ben de hep iyiniyetimden kaybederim..benim kv çok şükür iyi hatta melek gibi..ama kötü olsaydı da sesimi çıkaramazdım ben ezilirdim belki de..o yüzden şükrediyorum.. sen de kv'yi değiştiremezsen eşini değiştir..bence eşini kandırabilirsin her türlü
valla gerekirse cilve-naz yap esmacım..kv gelin diye aradığı zaman git otur eşinin kucağına
ay ne fenayım yaa

canım gerçekten takdir ediyorum seni....eşin elbette kıymetini biliyodur ama sarılsın bırakmasın seni
ben eşime hep dedim gerekirse tek göz odamız olsun bizim olsun..çünkü dayım hep insan eti ağırdır der kendi annen baban da olsa yanyana zor..
neyse kp yok en azından...hem bakarsın ayrı eve çıkarlar..umudunu kaybetme..keşke daha fazla yalnız zaman geçirebilseniz..akşamları erken gidiyormusunuz yatakodanıza yoksa hep kv ile mi oturuyosunuz?

kızlarrr bir şey sorucam?
aranızda taze fasulye dondurup buzluğa koyan var mıı?
benim kv yapmış 10 torba falan attık buzluğa..dün aniden karar verdim yapayım diye..erisin diye kaloriferin üzerine koydum sonra yıkadım...2 saat içinde pişirdim..yedik ama tadı bi tuhaftı..lezzetli değildi hatta kalanı attım çöpe
siz hiç koydunuz mu buzluğa?tadı nasıl oluyor?ben buzunu çok ani çözdürdüğm için mi kötü oldu acaba?

sonraaa soru :2

ç.şamba eşimin d.günü..yarın akşam pasta yapıcam..üzerine yazıyı nasıl yazayım damla çikolatyala mı yazsam karışır mı ki...bilemedim nasıl yazı yazıcağımı kalpli kek kalıbım var onda pişiricem kekini..kremşantiyi hazır kullanıcam ama

ben yavaştan çıkıyorum..müdür izinli biz de firar edicez akşam girmeye çalışırım..ee bağımlılık yaptınız bende

Cnm ben dondurulmus urun kulanyrm balliyatta lezzet degisikligi olmuoda sebzeler dondurulup cozuldukten sonra biraz lezzetsz oluo senden kaynakli degil atmasaydin keske yerdnz ziyan olmus,kuzucum atma bidaha kizarim :)))

Nerde bu millet nerde bu devlet heyyyy kizlarrrr gelsenize yahu,kiziyom kiroya baglamayin beni :))bugun liseden bi arkdsimi aradm evlendgmden bero gorusmuodum noye gelmiosun die sitem ederken yemegi hazirla aksam sendeyim dedi ben sok kalktm bi dunya yemek yaptm yoruldum daha kimseue nie gelmiosunz demicem hajahha :)))

kuzuu hoş geldinnn ella da güzelmiş sevdim
tam pc yi kapatıcaktım son bakayım derkeeen seni gördüm
çok güldüm arkadaşınaa..kıyamam sana yaa yorulmuşundur..neyse değişiklik olur...misafir öncesi kabus da geldikten sonrası güzel oluyor..
ben de diyorum bu ella nerde demek hazırlık yapıyordun..neler yaptın bakalımmm?

Ya yoruldum dunde misafrm vardi kalabaliktik bugunde arkdsm gelecek,evet nicknamemim bugun degisti :)) valla bosnak yemegi yaptim (biryan),firinda basamel soslu uzeri maydonoz ve beyaz peunrli,2cesit salata ve corba:)))

Bende de vardı ilk o fasulyelerden :) Normalde eşimde bende çok severiz taze fasulye ama o dolaptakiler hiçç güzel olmuyor,sendeennn ötürü değil yanii

Damla çikolatayla yazarsanda olabilir krem şanti nasılsa soğuk olacak,krema yapsaydın onuda soğuttuktan sonra damla çikolata kullan derdim ama sıcak vurmadığı sürece birşey olmaz.Ama şahsi fikrim kalplerle devam et,marketlerde pasta süslemek için oluyor zaten onlarda o kurt kurt kakaolu fln süsler oluyor ya onlar gb kalp kalp bunlarda

Plojo hemserm nasilsin? Yegenmz napio :))

İyiyim canımm,mutfaktaydım bende yemeği hallettim (şuraya bandana takmış yemek yapan smile ekledim say )
Yeğeen yerini keşifte,kaslarını geliştirmekte,ben burdayım annneeee diye dürtüyor ara ara :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…