Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gü-nay-dııınnnnn :)

Ben geldimmm hafta sonu gelmeyince baya kaynatmışsınız burda valla :KK1:
Özledim hepinizi kuzucuklar :KK16:

hoşgeldin canım aramıza,
sende mi kv mahdurusun yaa :KK14:

o sana burası oğlumun evi tabi gelicem dediğinde sende ona ben senin oğlun olmadığını mı söyledim gibi bir şey deseydin keşkee ayyy insan kötü olmayayaım diyor ama onlarda çok üzüyorlar değilmi. benimde ilk başlarda çok fenaydı ama artık söylene söylene biraz düzeldi. birde biz birlikte yaşıyoruz canım düşün.

senin görümcen falan yok mu canım hiç anlamıyor gelinden bence. hasta olduğun için gelip sana bir nane limon yapacağına oğluma bulaştırma diyor. sende onun kızı olmadın mı artık sonuçta. aman kaynana değil mi işte en iyisi bile kötü oluyor bence :KK5: hepsinde bir laf sokma merakı var.

cumartesi günü AÖF sınavlarım için Tekirdağ'a gittik o da geldi bizimle :KK47:
Yahu arkadaş zaten bütün haftanın her günü sizinleyim neden yalnız bırakmıyorsuuz bizi :84: :KK14:

sınavlar vardı bebğim ne yapayım gelemedim :KK50:
sonrada dönüşte anneme gittim 1 haftadır görmüyordum annemi eve geldiğimde de geç olmuştu biraz yazıştıklarınızı okudum asoş :KK16: yarın yazarım diye çıktım :21:
gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldi :KK43: yahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi :KK43: insan azcik dusunceli olur :KK43:

Gunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki:KK43:(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))
Gunaydiiin nenossss :KK66: kaynatiriz tabi nerelerdesinizz :KK43:
günaydın kızlaarr :KK16:
o kadar yoğun ki şimdilik sadece merhaba diyim dedim :KK31:
öğle tatilinde yemekten sonra efsane geri dönecek :KK1:
Huhu sivitoss Gunaydinnn :)

bu sözlerine bende katılıyorum, bende seviyorum hem annemi hem de kayınvalidemi, Allah gecinden versin yokluklarını.... ancak mesela benim gibi çalışıyosanız, zaten eve gel yemek yap derken bi yorgunluk bi bi şii oluyo, hafta sonlarında kocamla olmak istiyorum.... yada evde yayılmak istiyorum. bu kv sevme sevmeme meselesi değil. dinlenmeye zaman ayırma meselesi :) bir de zaten olurda sırayı ona getirebilirsek kv üst katındaki ev inşaatımız biterse zaten altlı üstlü oturcaz, şimdiden gerek yok :) gerçidediğim gibi benimkiler çok çok anlayışlı canım.... :KK16::KK16:çok seviyom da zaten :)

Bende işi yeni bıraktım bebiş kararıyla..Bende çalışırken haftaiçi giderdik iş çıkışı,haftasonu tamamen bize kalırdı..Ki çıktığımızda yine uğrardık anne derdi ki hadi oyalanmayın zamanını geçiyor :) konuşmak her zaman en güzeli..Allah bozmasın bu başka bir huzur..

aynen canım az kaynatmadık valla :KK53::KK53:
ne güzel tatlım bencede anlayış kesinlikle şart ya :26:
annemler anlayışlı ama kv ler hep ilgi bekliyolar bi de ben tek çocuğum düşün :26::26:

Valla insan zaman geliyor,kendine bile yetemiyor..İçinden birşey gelmiyor..Amaan yeter ki ilgi beklesinler kendini çok zorlama,zamanla alışırlar:KK34:

bu arada kızlaaaaarrr :KK50: baya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum :KK50::KK50:
sivit :KK47:
ayprensesi :KK47:
plocovic :KK47:(yazamadım :KK70: )
beauty :KK47:
nena :KK47:
domajor :KK47:
amayaa :KK47:
geveze :KK47: zaten unuttun gelmiyo artık:KK50:
evli_mutlu :KK47: zaten oda gelmiyo artık pek:KK50:
unuttuğum varsa çıksın dışarı :KK47::KK47:
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz:KK53::KK53:

Buurrrdaaaaaaaa:KK3::KK9:
Valla sağolsun bi ablam var eli çok lezzetlidir,sevdiğim birşey yapmışta akşamüstü onlara geçtik yemeğe :)) Sonra da eve dönerken misafirler geldi :)) Sonra zaten direk bayılarak uyudum :KK9:

şöyle hızlım hızlı alıntıladım umarım atlamamışımdır bişey...

Hosbulduk canim :)

Sorma hic anlamiyorlar insan hafta ici calistimi yalniz kalmak istiyor beraber gezmek istiyor ama yok illahi aramali herseyin hesabini sormali esim 27 yasinda cocuk degil ama gelde anlat ayligimiza varana kadar herseye karisiyor :-(

canım öncelikle hoşgeldin..
ya ben bile gıcık oldum senin kv ye :KK31:
şimdiden önlemini al bence canım ya eşinle konuş ya kv le konuşmaya çalış 2 ayda bu kadar karışıp laf sokn 2. yıl nelere karışmaz :KK31:
valla benim içim şişti..ama eşine karşı da sert çıkmaz malum erkekler biraz düşkündür annelerine haklıyken haksız duruma düşme..

eşinin tepkisi nasıl peki, önemli olan annesinin değil de senin eşinin yorumları.... annesi doldurur ama o dolduruşa gelmemeli mesela... iş erkekte bitiyor derim ben hep...

benim kayınvaldede aramış , ee kızım,dışarı çıktınız mı bugün...
çıktık anne dedim, ee gelmiyormusunuz, hava soğuk diye çok ısrar edemiyorum dedi... havalar sıcak olsa sanki her gün gideceğim :KK9: neyse görüşürüz elbet dedim telefonu eşime verdim :KK34:

bu arada çok komik bir olay yaşadık bugün, akşama ikimizinde canı hamsi tava çekti.... neyse netten püf noktalarına baktık işte gidip malzemeleri aldık... balık tavası bile aldık yani... ama sonuç, HAMSİ BULAMADIK :KK1: kaç balıkçı gezdik hatırlamıyorum ama yok hamsi... çok güldük , eve geldiğimizde makarnayla çorbaya talip olduk :KK53:

:KK9::KK9: ayhh çok güldümmm ...hevesiniz kursağınızda kalmış..olsun bi dahaki hafta için malzemeler hazırr :KK34:
bu arada geçmiş sayfalarda sormuştun sen canım eşim 5 sınıfa giriyor ama gıcık bi durum var ki aynı ders hem seçmeli hem normal olarak geçiyor 2 ayrı sınav yapmak zorunda kalıyor :KK31: valla içinde olmayınca anlamıyorsun öğretmenliğin de zor yanları varmış:KK1:

balık sever olmadığım nası belli :KK1::KK1: hiç anlamam tatlım yeni yeni yediğim için :KK1::KK1:

ayy allah kolaylık versin tatlım sana :KK53:
2 ayda böyleyse ohooo:KK53::KK53: bide çocuk olsa nolacak bakalım:KK53::KK53:
bende olsam lafı yapıştırırdım:KK53:
senden sonra kv mi çok seviyorum o zaman ben :103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım :KK52::KK52:

bu arada kızlaaaaarrr :KK50: baya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum :KK50::KK50:
sivit :KK47:
ayprensesi :KK47:
plocovic :KK47:(yazamadım :KK70: )
beauty :KK47:
nena :KK47:
domajor :KK47:
amayaa :KK47:
geveze :KK47: zaten unuttun gelmiyo artık:KK50:
evli_mutlu :KK47: zaten oda gelmiyo artık pek:KK50:
unuttuğum varsa çıksın dışarı :KK47::KK47:
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz:KK53::KK53:

yoklamadan kalmışımmm :KK50:
dün hep koşturmaca içindeydim..10da kalktım 1e kadar temizlik yaptım..koca yoktu ya rahat rahat dip bucak temizledim evi..sora yemek yapıp annemlere gittim..4te eve geldim eşim de geldi yemek yedik..düğüne gittik donduk :KK31: geldik uyuduk..hiç pc açmadım yoksa gelmezmiyim hiç..düğünde bile tel.den takipteydim :KK9:
bu arada ben de balıksever değilimdir eşim bayılır o yüzden annemlere gittiğimizde annem damada özel yapar balık :KK8:

Gunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki:KK43:(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))

nenam günaydın mail adresine baksaa oraya bişey gelmiş olabilir..

aynen canm yaa bnde aynısnı düşünüyorum...

hoşgeldin aramıza .. :))

bn gldm kızlar sonundaa..
uyurken kv aradı..bişi yapmış kahvaltıya gelin diyo ne oldugunu soylemiimm:KK49: nese bn cvp vermedim eşime döndum arkmı uyudum oda uyudu uyanp napcz gitczmi dedim gidlm ama aksma annemlere gicez dedm tmm ddi gittik..kahvaltıdan sonra annem aradı ablan geldi fln dedi..bnde söyledim ablam gelmiş fln diye...kv dio aksma gelcenizmi bişiler yaparım fln eşimde bna bakyo gelcez dememi bekliyo..sinir oldumm cvp vermedim.

ewe geldik eşim diyo bn biraz dısarı cıkıcam tamizlik yapcaz dedm sonra yapalm dedi hyr dedm..tartıstık bi türlü kalkmadı yapmaya bn başlayınca biraz yardm etti..temizlik bitincede cıktı.:KK59:
bnde aksma annemlerde kalalım dicem..

birde görümcemin buyuk oglu(5yasında) gelmek istedi bnde gelsn demedim buyuk olan gelirse kucukde gelir dedm.sonra aksma bide onları getircezzz akıllılar annemlere nsl gitcem..ztn görümcem mevlüde gitmiş dedm annen yok olmzz..

yanii cok sinir oldum canm sıkkın..ardas gelcek ne zmn müsaitsiniz diye sorup duruyolar..bugun olmadı..hafta içi gelebilirler diyodum.çarsmba aksm ewdeyim siz gelin diyo yaaa:KK14::KK14:

aaa prensesimi alıntılamamışım :KK31:
canım iki taraf aynı anda çağırınca çok kötü oluyor :KK50:
bu drurumda orta yolu bulmak zor..
son durum ne kime gittiniz yeğenler geldi mi?
eşinin kıymetini bil bence yine de prenses...bi pazarı var ama nazlansa da yardım ediyor temizliğe..ben çalışmasam benimki tabağını kaldırmaz..
bu gün gelmemişin hiç iyisin dimi?

ayyy kızlar ben hepinizi iki günde ne çok özlemişim yahuuu :KK16::KK16:

Sinavlarin varms sanirim gecmis olsun :KK66:

Bilmiyorumki valla bnde merak ediyorumm. Haftasonu kontrolumuz var belki bi tahmin alirizz:21:

sağol canım şimdilik geçti 1 ay sonra yine aynen devam :)

gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldi :KK43: yahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi :KK43: insan azcik dusunceli olur :KK43:

Gunaydiiin nenossss :KK66: kaynatiriz tabi nerelerdesinizz :KK43:

Huhu sivitoss Gunaydinnn :)

Günaydın asoş GS'ye ne olduda burdan geldin yine??
alışkanlık mıdır nedir :KK9:

kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:

Ben hiçbir oyunun muptelası olmadan kaldırıyorum ortadan :))
Candy eşimin telefonunda var saadece şimdi,akşam o gelince canları bitiriyorum sadece :KK9:

canımmm prensesimiz nasıl bakalım :KK16::KK16:

İyidir inşallah :) Kıpraştı az önce,şimdi sakin :) Tam kıpırdamaya başlıyor ben konuşuyorum duruyor :KK9: Susuyorum yine kıpırdıyor :KK9:
Dinlicek galiba annesini:KK9: Babasınada süpriz yaptı dün sabah,uyandığımızda bak dedim eşime elini koymadan gördü karnımın nasıl oynadığını:KK9: Gördüm uhhh gördüüümm diyorduu:KK52:

benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum ben :KK9: plojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?:KK8:

Ahh ahh :) Akşam aklımdaydı Mario :KK9: Hayal ettim bizim televizyonda nasıl oynarım diye :KK9: Ps var ama o da eşimle güzel oluyor,öyle duruyor çekmecede..

İyidir inşallah :) Kıpraştı az önce,şimdi sakin :) Tam kıpırdamaya başlıyor ben konuşuyorum duruyor :KK9: Susuyorum yine kıpırdıyor :KK9:
Dinlicek galiba annesini:KK9: Babasınada süpriz yaptı dün sabah,uyandığımızda bak dedim eşime elini koymadan gördü karnımın nasıl oynadığını:KK9: Gördüm uhhh gördüüümm diyorduu:KK52:

ay süper yaaa :KK9:
göbiş çıkmaya başladı mı?yani belli mi hamile olduğun dışarıdan?

ay süper yaaa :KK9:
göbiş çıkmaya başladı mı?yani belli mi hamile olduğun dışarıdan?

Benim göbek yeni çıkıyor :) Geçtiğimiz hafta çok büyüdü,kaban varken belli olmuyorda normal giysilerde belli artık :KK16: Önümde top gb duruyor :KK9: Sadece 1 kilo aldım daha,sonradan birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah:KK9:

Benim göbek yeni çıkıyor :) Geçtiğimiz hafta çok büyüdü,kaban varken belli olmuyorda normal giysilerde belli artık :KK16: Önümde top gb duruyor :KK9: Sadece 1 kilo aldım daha,sonradan birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah:KK9:

Aaa süper 1 kilocuk haa :KK52:
normalde de zayıfsın o zaman...
prenses iyi olsun da kilolar verilir ki.... :KK53:

benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum ben :KK9: plojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?:KK8:

ben oynuyorum ya oyun oynayarak kafa dağıtıyorum :KK52::KK52:

ayy çok heyecanlıı :KK52::KK9: öyle karnında oynarken görmek süper bir şey

X