- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.181
gunaydiiiiinnnn tatliss :)Gü-nay-dııınnnnn :)
Ben geldimmm hafta sonu gelmeyince baya kaynatmışsınız burda valla
Özledim hepinizi kuzucuklar
hoşgeldin canım aramıza,
sende mi kv mahdurusun yaa
o sana burası oğlumun evi tabi gelicem dediğinde sende ona ben senin oğlun olmadığını mı söyledim gibi bir şey deseydin keşkee ayyy insan kötü olmayayaım diyor ama onlarda çok üzüyorlar değilmi. benimde ilk başlarda çok fenaydı ama artık söylene söylene biraz düzeldi. birde biz birlikte yaşıyoruz canım düşün.
senin görümcen falan yok mu canım hiç anlamıyor gelinden bence. hasta olduğun için gelip sana bir nane limon yapacağına oğluma bulaştırma diyor. sende onun kızı olmadın mı artık sonuçta. aman kaynana değil mi işte en iyisi bile kötü oluyor bencehepsinde bir laf sokma merakı var.
cumartesi günü AÖF sınavlarım için Tekirdağ'a gittik o da geldi bizimle
Yahu arkadaş zaten bütün haftanın her günü sizinleyim neden yalnız bırakmıyorsuuz bizi :84:
sınavlar vardı bebğim ne yapayım gelemedim
sonrada dönüşte anneme gittim 1 haftadır görmüyordum annemi eve geldiğimde de geç olmuştu biraz yazıştıklarınızı okudum asoşyarın yazarım diye çıktım
Gunaydiiin nenossssGunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))
Huhu sivitoss Gunaydinnn :)günaydın kızlaarr
o kadar yoğun ki şimdilik sadece merhaba diyim dedim
öğle tatilinde yemekten sonra efsane geri dönecek
bu sözlerine bende katılıyorum, bende seviyorum hem annemi hem de kayınvalidemi, Allah gecinden versin yokluklarını.... ancak mesela benim gibi çalışıyosanız, zaten eve gel yemek yap derken bi yorgunluk bi bi şii oluyo, hafta sonlarında kocamla olmak istiyorum.... yada evde yayılmak istiyorum. bu kv sevme sevmeme meselesi değil. dinlenmeye zaman ayırma meselesi :) bir de zaten olurda sırayı ona getirebilirsek kv üst katındaki ev inşaatımız biterse zaten altlı üstlü oturcaz, şimdiden gerek yok :) gerçidediğim gibi benimkiler çok çok anlayışlı canım....çok seviyom da zaten :)
aynen canım az kaynatmadık valla
ne güzel tatlım bencede anlayış kesinlikle şart ya :26:
annemler anlayışlı ama kv ler hep ilgi bekliyolar bi de ben tek çocuğum düşün :26::26:
bu arada kızlaaaaarrrbaya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum
sivit
ayprensesi
plocovic(yazamadım )
beauty
nena
domajor
amayaa
gevezezaten unuttun gelmiyo artık
evli_mutluzaten oda gelmiyo artık pek
unuttuğum varsa çıksın dışarı
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz
Hosbulduk canim :)
Sorma hic anlamiyorlar insan hafta ici calistimi yalniz kalmak istiyor beraber gezmek istiyor ama yok illahi aramali herseyin hesabini sormali esim 27 yasinda cocuk degil ama gelde anlat ayligimiza varana kadar herseye karisiyor :-(
eşinin tepkisi nasıl peki, önemli olan annesinin değil de senin eşinin yorumları.... annesi doldurur ama o dolduruşa gelmemeli mesela... iş erkekte bitiyor derim ben hep...
benim kayınvaldede aramış , ee kızım,dışarı çıktınız mı bugün...
çıktık anne dedim, ee gelmiyormusunuz, hava soğuk diye çok ısrar edemiyorum dedi... havalar sıcak olsa sanki her gün gideceğimneyse görüşürüz elbet dedim telefonu eşime verdim
bu arada çok komik bir olay yaşadık bugün, akşama ikimizinde canı hamsi tava çekti.... neyse netten püf noktalarına baktık işte gidip malzemeleri aldık... balık tavası bile aldık yani... ama sonuç, HAMSİ BULAMADIKkaç balıkçı gezdik hatırlamıyorum ama yok hamsi... çok güldük , eve geldiğimizde makarnayla çorbaya talip olduk
balık sever olmadığım nası bellihiç anlamam tatlım yeni yeni yediğim için
ayy allah kolaylık versin tatlım sana
2 ayda böyleyse ohooobide çocuk olsa nolacak bakalım
bende olsam lafı yapıştırırdım
senden sonra kv mi çok seviyorum o zaman ben :103: sen arada anlat böyle ben sevgi pıtırcığı olayım
bu arada kızlaaaaarrrbaya boşladınız burayı yoklamayı alıyorum
sivit
ayprensesi
plocovic(yazamadım )
beauty
nena
domajor
amayaa
gevezezaten unuttun gelmiyo artık
evli_mutluzaten oda gelmiyo artık pek
unuttuğum varsa çıksın dışarı
nerdesiniiiiiiiiizzzzzzzz
Gunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))
gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldiyahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi insan azcik dusunceli olur
Gunaydiiin nenosssskaynatiriz tabi nerelerdesinizz
Huhu sivitoss Gunaydinnn :)
aynen canm yaa bnde aynısnı düşünüyorum...
hoşgeldin aramıza .. :))
bn gldm kızlar sonundaa..
uyurken kv aradı..bişi yapmış kahvaltıya gelin diyo ne oldugunu soylemiimmnese bn cvp vermedim eşime döndum arkmı uyudum oda uyudu uyanp napcz gitczmi dedim gidlm ama aksma annemlere gicez dedm tmm ddi gittik..kahvaltıdan sonra annem aradı ablan geldi fln dedi..bnde söyledim ablam gelmiş fln diye...kv dio aksma gelcenizmi bişiler yaparım fln eşimde bna bakyo gelcez dememi bekliyo..sinir oldumm cvp vermedim.
ewe geldik eşim diyo bn biraz dısarı cıkıcam tamizlik yapcaz dedm sonra yapalm dedi hyr dedm..tartıstık bi türlü kalkmadı yapmaya bn başlayınca biraz yardm etti..temizlik bitincede cıktı.
bnde aksma annemlerde kalalım dicem..
birde görümcemin buyuk oglu(5yasında) gelmek istedi bnde gelsn demedim buyuk olan gelirse kucukde gelir dedm.sonra aksma bide onları getircezzz akıllılar annemlere nsl gitcem..ztn görümcem mevlüde gitmiş dedm annen yok olmzz..
yanii cok sinir oldum canm sıkkın..ardas gelcek ne zmn müsaitsiniz diye sorup duruyolar..bugun olmadı..hafta içi gelebilirler diyodum.çarsmba aksm ewdeyim siz gelin diyo yaaa
Sinavlarin varms sanirim gecmis olsun
Bilmiyorumki valla bnde merak ediyorumm. Haftasonu kontrolumuz var belki bi tahmin alirizz
gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldiyahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi insan azcik dusunceli olur
Gunaydiiin nenosssskaynatiriz tabi nerelerdesinizz
Huhu sivitoss Gunaydinnn :)
kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:
Ben hiçbir oyunun muptelası olmadan kaldırıyorum ortadan :))
Candy eşimin telefonunda var saadece şimdi,akşam o gelince canları bitiriyorum sadece
kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:
canımmm prensesimiz nasıl bakalım
benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum benplojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?
İyidir inşallah :) Kıpraştı az önce,şimdi sakin :) Tam kıpırdamaya başlıyor ben konuşuyorum duruyorSusuyorum yine kıpırdıyor
Dinlicek galiba annesiniBabasınada süpriz yaptı dün sabah,uyandığımızda bak dedim eşime elini koymadan gördü karnımın nasıl oynadığını Gördüm uhhh gördüüümm diyorduu
ay süper yaaa
göbiş çıkmaya başladı mı?yani belli mi hamile olduğun dışarıdan?
bu arada plojo doğum çizelgeni okuyordum da son 2 cümlede ne diyor öyleee
Benim göbek yeni çıkıyor :) Geçtiğimiz hafta çok büyüdü,kaban varken belli olmuyorda normal giysilerde belli artıkÖnümde top gb duruyor Sadece 1 kilo aldım daha,sonradan birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah
Hareketlerinizin kıymetini bilin diyor size :))) Sonradan hareketler doğal olarak değişiyor tabiiAma şuan ilişki yasak bana son kontrolden sonra
benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum benplojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?
İyidir inşallah :) Kıpraştı az önce,şimdi sakin :) Tam kıpırdamaya başlıyor ben konuşuyorum duruyorSusuyorum yine kıpırdıyor
Dinlicek galiba annesiniBabasınada süpriz yaptı dün sabah,uyandığımızda bak dedim eşime elini koymadan gördü karnımın nasıl oynadığını Gördüm uhhh gördüüümm diyorduu