Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldi yahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi insan azcik dusunceli olur

Gunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))
Gunaydiiin nenossss kaynatiriz tabi nerelerdesinizz
günaydın kızlaarr
o kadar yoğun ki şimdilik sadece merhaba diyim dedim
öğle tatilinde yemekten sonra efsane geri dönecek
Huhu sivitoss Gunaydinnn :)

Bende işi yeni bıraktım bebiş kararıyla..Bende çalışırken haftaiçi giderdik iş çıkışı,haftasonu tamamen bize kalırdı..Ki çıktığımızda yine uğrardık anne derdi ki hadi oyalanmayın zamanını geçiyor :) konuşmak her zaman en güzeli..Allah bozmasın bu başka bir huzur..

aynen canım az kaynatmadık valla
ne güzel tatlım bencede anlayış kesinlikle şart ya :26:
annemler anlayışlı ama kv ler hep ilgi bekliyolar bi de ben tek çocuğum düşün :26::26:

Valla insan zaman geliyor,kendine bile yetemiyor..İçinden birşey gelmiyor..Amaan yeter ki ilgi beklesinler kendini çok zorlama,zamanla alışırlar

Buurrrdaaaaaaaa
Valla sağolsun bi ablam var eli çok lezzetlidir,sevdiğim birşey yapmışta akşamüstü onlara geçtik yemeğe :)) Sonra da eve dönerken misafirler geldi :)) Sonra zaten direk bayılarak uyudum

şöyle hızlım hızlı alıntıladım umarım atlamamışımdır bişey...

canım öncelikle hoşgeldin..
ya ben bile gıcık oldum senin kv ye
şimdiden önlemini al bence canım ya eşinle konuş ya kv le konuşmaya çalış 2 ayda bu kadar karışıp laf sokn 2. yıl nelere karışmaz
valla benim içim şişti..ama eşine karşı da sert çıkmaz malum erkekler biraz düşkündür annelerine haklıyken haksız duruma düşme..

ayhh çok güldümmm ...hevesiniz kursağınızda kalmış..olsun bi dahaki hafta için malzemeler hazırr
bu arada geçmiş sayfalarda sormuştun sen canım eşim 5 sınıfa giriyor ama gıcık bi durum var ki aynı ders hem seçmeli hem normal olarak geçiyor 2 ayrı sınav yapmak zorunda kalıyor valla içinde olmayınca anlamıyorsun öğretmenliğin de zor yanları varmış

yoklamadan kalmışımmm
dün hep koşturmaca içindeydim..10da kalktım 1e kadar temizlik yaptım..koca yoktu ya rahat rahat dip bucak temizledim evi..sora yemek yapıp annemlere gittim..4te eve geldim eşim de geldi yemek yedik..düğüne gittik donduk geldik uyuduk..hiç pc açmadım yoksa gelmezmiyim hiç..düğünde bile tel.den takipteydim
bu arada ben de balıksever değilimdir eşim bayılır o yüzden annemlere gittiğimizde annem damada özel yapar balık

Gunaydin fistiklar nasilsiniz bnm hala k.adim degismedi nedenki(( hafta sonu bol bol kaynatmssnz :))

nenam günaydın mail adresine baksaa oraya bişey gelmiş olabilir..

aaa prensesimi alıntılamamışım
canım iki taraf aynı anda çağırınca çok kötü oluyor
bu drurumda orta yolu bulmak zor..
son durum ne kime gittiniz yeğenler geldi mi?
eşinin kıymetini bil bence yine de prenses...bi pazarı var ama nazlansa da yardım ediyor temizliğe..ben çalışmasam benimki tabağını kaldırmaz..
bu gün gelmemişin hiç iyisin dimi?

ayyy kızlar ben hepinizi iki günde ne çok özlemişim yahuuu

Sinavlarin varms sanirim gecmis olsun

Bilmiyorumki valla bnde merak ediyorumm. Haftasonu kontrolumuz var belki bi tahmin alirizz

sağol canım şimdilik geçti 1 ay sonra yine aynen devam :)

gunaydiiiiinnnn tatliss :)
Tekirdagada mi geldi yahu bi birak basabasa da bi nefes alsinlar dimi insan azcik dusunceli olur

Gunaydiiin nenossss kaynatiriz tabi nerelerdesinizz

Huhu sivitoss Gunaydinnn :)

Günaydın asoş GS'ye ne olduda burdan geldin yine??
alışkanlık mıdır nedir

kızlar aranızda benim gibi candy crush delisi olan var mı??
oynuyor musunuz o oyunu??:26:

Ben hiçbir oyunun muptelası olmadan kaldırıyorum ortadan :))
Candy eşimin telefonunda var saadece şimdi,akşam o gelince canları bitiriyorum sadece

canımmm prensesimiz nasıl bakalım

İyidir inşallah :) Kıpraştı az önce,şimdi sakin :) Tam kıpırdamaya başlıyor ben konuşuyorum duruyor Susuyorum yine kıpırdıyor
Dinlicek galiba annesini Babasınada süpriz yaptı dün sabah,uyandığımızda bak dedim eşime elini koymadan gördü karnımın nasıl oynadığını Gördüm uhhh gördüüümm diyorduu

benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum ben plojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?

Ahh ahh :) Akşam aklımdaydı Mario Hayal ettim bizim televizyonda nasıl oynarım diye Ps var ama o da eşimle güzel oluyor,öyle duruyor çekmecede..

ay süper yaaa
göbiş çıkmaya başladı mı?yani belli mi hamile olduğun dışarıdan?

ay süper yaaa
göbiş çıkmaya başladı mı?yani belli mi hamile olduğun dışarıdan?

Benim göbek yeni çıkıyor :) Geçtiğimiz hafta çok büyüdü,kaban varken belli olmuyorda normal giysilerde belli artık Önümde top gb duruyor Sadece 1 kilo aldım daha,sonradan birden mayalıpoğaça gb olmam inşallah

Aaa süper 1 kilocuk haa
normalde de zayıfsın o zaman...
prenses iyi olsun da kilolar verilir ki....

benim bütün arkadaşlarım candy crush delisi..ama ben hiç başlamadım..
en son marıo oynuyordum ben plojo gibi pek düşkünlüğüm yok benim de oyunlara..
sen oynuyorsun galibaaa?

ben oynuyorum ya oyun oynayarak kafa dağıtıyorum

ayy çok heyecanlıı öyle karnında oynarken görmek süper bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…