Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen katılıyorum cok sukur bn davet etmeden gelmezler hatta ilk 1 ay davet ettim kahveye bile gelmediler ama eger öyle bişi yaşasaydım.inadına yapardım.gezerdim kv yemek siparişi verirdim annee bunu yap şunu yap diye

en iyisi kesinlikle şekerim aha benmde 2 ay 13gn oldu daha geçen pazar yemeğe geldiler oda kp ağzıyla davet ettrdi yoksa hiç aklımda yoktu zaten gelmeleri gtmeleri bi dert kocam arabayla alcak kardeşi hasta ağır eşim taşıyacak edecek sonra kendde başlıyor belim ağrıdı diye.. biz desen gtmiyoruz öyle kendi giderse gidiyor işten çıkıp uğrarsa bn sürekli işim var temzlk şu bu çalışıyorm diye bahanem çok baştan alıştırmycaksn surat ypacaksn anlasnlar aksi takdirde tepene bniyorlar

aynen canm.bnde bu pazar alıyorum yemeğe.ablam sorup duruyor (bi zamanlar bende ona yapmıştım ) annemler ve kv.hep beraber alıcam cıkarıcam aradan. inşallah

hoşgeldiinnn...kocaeli güzel di mi?öğrenciylen trenle gider gezerdik arkadaşlarımız vardı orda..çok severim o yüzden..ah gençliğim ah :)

evet seviyorum bende buralari : ) gerektigi zaman sakin gerektigi zaman gezip gorecek yerleri de var : )

aslen trabzonluyum ben : )

hoşgeldin sefa getirdin avrupalı gelinimiz

hosbuldum geveze tesekkurler : )

sen ne kadarlik evlisin : )

benim gibi kendi ailesinden uzakta olanlar var mi acaba

bende Işıl çok memnun oldum Ayşecim :) ohh ev ne güzel demiii aç tvyi uzan

bnde memnun oldum. kızım olursa ismini Ayşıl koucam
bi yandan ewet güzel ewde olmak ama bi yandan kötü çalısmak istiyorum.çalışıcam da inş. bu günlerin kıymetini bilmeye çalısıyorum hehe

Burda da yeni evli gelincikler buldummmm Merhaba bende 5 aylık tazecik evliyim. İstanbul'da yaşıyorum.Çalışıyorum ve hava neden yine karardı??? :44:

Burda da yeni evli gelincikler buldummmm Merhaba bende 5 aylık tazecik evliyim. İstanbul'da yaşıyorum.Çalışıyorum ve hava neden yine karardı??? :44:

hoşgeldinn canm allah bol kazanclar versin havanın karama zamanı coktan geldiii kararsın artık mevsimler değişti yahuu .

Slm kızlar sizlere sorum olacak ben daha çok yeni gelinim ve çalışıyorum haliyle şu sıralar kimseyi yemeğe almayı düşünmüyorum ama almam da gerekli bunu biliyorum :) sizce nasıl yapmalıyım kayınvalidemin yemek konusunda maşallahı var ee haliyle benim pek yemek konusunda tecrübem yok yapıyorum eşimde çok begeniyor ama kalabalık davetlerde ne yaparım bilemiyorum sizden fikir bekliyorum

aile özlemi yiyo insanı zaten heleki onlardan hiç uzağa gitmedysen bnm gibi sudan çıkmış balığa dönersn

ne yapcagım konusunda bende kararsızım.sen kimleri davet ediceksin kaç kişi olucak benm 8kişi 2cocuk olucak.ben
kırmızı mercimek çorbası,
kırmızı et-patates yemeği,
yaprak sarması.
böğrek (lorlu basit bişi düşünüyorum)
bulgur pilavı (yaprak sarması pirinçli)
fırında tavuk,
yoğurtlu makarna,
patlıcanlı-soğanlı ikramlık vs
düşünüyorum:26:

aynen katılıyorum cok sukur bn davet etmeden gelmezler hatta ilk 1 ay davet ettim kahveye bile gelmediler ama eger öyle bişi yaşasaydım.inadına yapardım.gezerdim kv yemek siparişi verirdim annee bunu yap şunu yap diye

aaahhh ahhh beni hiç düşünen yok bari ben onları düşinim diyorum ama sabrın da bi sonu var ben sustukça kocamla aram açılıyo ben huzursuz oldukça istemesem de ona yansıtıyorum ve sonuç kaçınılmaz olan kavgalar...

ne bilim canm ya pskolojim çok bozuk alt üst oldum eşimle aram limon gibi rabbm e sığınıyorumm

ya tmmda sen onlar sizde kalıyor diye banyo yapamıyorsn cnsel hayatınız etkileniyor kocan nası bu durumdab şikayetçi değil kiii sen banyo yapamadğn için bişey yapamıosnz soğksn eeee kocan dese ya anne de bi gidin evliliğimn ilk gnleri ne bu yaa bişi yapamıoz desn kız şaka felan da :) kocanla konş anlayablcek bryse yoksa ne blm sen blrsn kocan neyden anlar

bende tokattan istanbula geldm . keşke evimde olsam aahhh baba evim ahhh kurban olduğum ailem keşke yanlarnda olsam

ilk bir ay bana da öleydi ne karışan vardı ne bişey şimdi cehennemde gibiyim kendi evmden nefret ediyoruumm

yaa ama biraz sakin ol üzülme böyle sanada yazık ezdrme kendni eşine de kvye de.. açıkca söyle kvne eşin yokken açık açık konuş gelmeyn demiyorum de kapım hr zaman açık felan de ama henüz biz brbrmize ısınamadk flan uygn bi knşma yap

annemlerle kayınvalidemleri ayrı günlerde alıcam yoksa çok kalabalık olucaz kayınvalidemler ve eltimlerle birlikte 5 kişi eee bizle birlikte 7 kişiyiz senin menün baya kalabalık bende mercimek çorbası yada yayla çorbası yaparım diyorum et yemeğini de kayınpederim yemiyor ona farklı yaparım artık.etin yanına patates püresi, zeytin yağlı dolma yaparım aklıma bunlar geldi şimdilik :)Bu arada ilk onlar mı beni yemege alıcak?

tatlım iş buldu ama ir ay çalışıp çıktııı şimdi yine evde olacak onun işine güven olmuyomuş öle dio kocam bir ay en fazla 3 4 ay çalışırmş. kocam da farkında raht değilim ama oda bişey yapamıyo ev bzm şimdi nasl kiraya çıkalm zaten borç da var düğünden anlıcan değneğin iki ucu da şeeyy . ne onlara gidin diebiliyo ne de biz çıkabiliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…