-
- Konu Sahibi ayprensesii
aynen katılıyorum cok sukur bn davet etmeden gelmezler hatta ilk 1 ay davet ettim kahveye bile gelmediler ama eger öyle bişi yaşasaydım.inadına yapardım.gezerdim kv yemek siparişi verirdim annee bunu yap şunu yap diye
en iyisi kesinlikle şekerimaha benmde 2 ay 13gn oldu daha geçen pazar yemeğe geldiler oda kp ağzıyla davet ettrdi yoksa hiç aklımda yoktu zaten gelmeleri gtmeleri bi dert kocam arabayla alcak kardeşi hasta ağır eşim taşıyacak edecek sonra kendde başlıyor belim ağrıdı diye.. biz desen gtmiyoruz öyle kendi giderse gidiyor işten çıkıp uğrarsa bn sürekli işim var temzlk şu bu çalışıyorm diye bahanem çok baştan alıştırmycaksn surat ypacaksn anlasnlar aksi takdirde tepene bniyorlar
aynen canm.bnde bu pazar alıyorum yemeğe.ablam sorup duruyor (bi zamanlar bende ona yapmıştım) annemler ve kv.hep beraber alıcam cıkarıcam aradan. inşallah
aman çok çağırma tepene bndrme mesafe koy süreklievdemsn sen çlışmıyormsn isim ne bu arada
çalısmıyorum ayşe ismim.
hoşgeldiinnn...kocaeli güzel di mi?öğrenciylen trenle gider gezerdik arkadaşlarımız vardı orda..çok severim o yüzden..ah gençliğim ah :)
hoşgeldin sefa getirdin avrupalı gelinimiz
bende Işıl çok memnun oldum Ayşecim :) ohh ev ne güzel demiii aç tvyi uzan
Burda da yeni evli gelincikler buldummmmMerhaba bende 5 aylık tazecik evliyim. İstanbul'da yaşıyorum.Çalışıyorum ve hava neden yine karardı??? :44:
ne sçma bişey al o zaman oğlunu git de :) ne utanıyorsun sende kalk yap banyonu ası o utansn yeni evlileri huzursuz ettiği için nası bi terbiyeszlk bu
yarin tam 16 ay olacak evleneli : ) belki de bir cogunuza gore eskidim bile.. ama bana sorarsaniz daha dun evlenmis gibi acemiliklerim oluyor
bu arada avusturyadan kocaeline gelin geldim - ailem den uzaklarda olmaninda verdigi bir psikolojiyle 'yeni gelin'likten cikamadim
Slm kızlar sizlere sorum olacak ben daha çok yeni gelinim ve çalışıyorum haliyle şu sıralar kimseyi yemeğe almayı düşünmüyorum ama almam da gerekli bunu biliyorum :) sizce nasıl yapmalıyım kayınvalidemin yemek konusunda maşallahı var ee haliyle benim pek yemek konusunda tecrübem yok yapıyorum eşimde çok begeniyor ama kalabalık davetlerde ne yaparım bilemiyorum sizden fikir bekliyorum
aynen katılıyorum cok sukur bn davet etmeden gelmezler hatta ilk 1 ay davet ettim kahveye bile gelmediler ama eger öyle bişi yaşasaydım.inadına yapardım.gezerdim kv yemek siparişi verirdim annee bunu yap şunu yap diye
ne bilim canm ya pskolojim çok bozuk alt üst oldum eşimle aram limon gibi rabbm e sığınıyorumm
bende Işıl çok memnun oldum Ayşecim :) ohh ev ne güzel demiii aç tvyi uzan
evet seviyorum bende buralari : ) gerektigi zaman sakin gerektigi zaman gezip gorecek yerleri de var : )
aslen trabzonluyum ben : )
hosbuldum geveze tesekkurler : )
sen ne kadarlik evlisin : )
benim gibi kendi ailesinden uzakta olanlar var mi acaba
ilk bir ay bana da öleydi ne karışan vardı ne bişey şimdi cehennemde gibiyim kendi evmden nefret ediyoruumm
ne yapcagım konusunda bende kararsızım.sen kimleri davet ediceksin kaç kişi olucak benm 8kişi 2cocuk olucak.ben
kırmızı mercimek çorbası,
kırmızı et-patates yemeği,
yaprak sarması.
böğrek (lorlu basit bişi düşünüyorum)
bulgur pilavı (yaprak sarması pirinçli)
fırında tavuk,
yoğurtlu makarna,
patlıcanlı-soğanlı ikramlık vs
düşünüyorum:26:
canım çok hak veriyorum sana..insan evliliğin ilk zamanlarında kendi ailesi olsa rahat edemez..eşinle güzel bi dille konuşsan kardeşinin yanında rahat olamıyorum desen hassas bi konu ya anlar belki..bi de kayınbiraderin iş bulmuş ya başka eve çıksalar keşke..