Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnde memnun oldum. kızım olursa ismini Ayşıl koucam :KK9:
bi yandan ewet güzel ewde olmak ama bi yandan kötü çalısmak istiyorum.çalışıcam da inş. bu günlerin kıymetini bilmeye çalısıyorum hehe :KK70:

evet güzel isim hamile misin :KK70: inş çalışırsın güzel yanlarıda kötü yanlarıda var yok değil :)) yaş kaç cnım

Burda da yeni evli gelincikler buldummmm:KK53: Merhaba bende 5 aylık tazecik evliyim. İstanbul'da yaşıyorum.Çalışıyorum ve hava neden yine karardı??? :44:

Amanında amanın yeni gelincik gelmiş hoşgelmiş :KK16: bende çalışanlardanım Allah yardımcımız olsun ..burdada hava bozuk Kayseri yani :KK70:

annemlerle kayınvalidemleri ayrı günlerde alıcam yoksa çok kalabalık olucaz kayınvalidemler ve eltimlerle birlikte 5 kişi eee bizle birlikte 7 kişiyiz senin menün baya kalabalık bende mercimek çorbası yada yayla çorbası yaparım diyorum et yemeğini de kayınpederim yemiyor ona farklı yaparım artık.etin yanına patates püresi, zeytin yağlı dolma yaparım aklıma bunlar geldi şimdilik :)Bu arada ilk onlar mı beni yemege alıcak?

çalışıyorsan öyle kasma kendni onlar çağırsın seni yemeğe :KK70: ben 2. ayda çağırdm ne yaptm söylim :) sadece anne babasıydı gelen.. mantım vardı buzdlkta annem yapmş koymştu saolsn.. sonra bamya yemaği yaptm kp severmş pirinç pilavı mevsm salata yoğurtlu ssemiz otu salatası kp severmş :)) sonra çay yannda kek kurabiye ve işten geldm yaptm bunları :)

ya tmmda sen onlar sizde kalıyor diye banyo yapamıyorsn cnsel hayatınız etkileniyor kocan nası bu durumdab şikayetçi değil kiii sen banyo yapamadğn için bişey yapamıosnz soğksn eeee kocan dese ya anne de bi gidin evliliğimn ilk gnleri ne bu yaa bişi yapamıoz desn :KK70: :KK1: kız şaka felan da :) kocanla konş anlayablcek bryse yoksa ne blm sen blrsn kocan neyden anlar

canm o dio ki bi sene sabret sonra çıkarz falan filan bazen beni çok anlıyo tamam bn halletcem dio annesyle konuşuyo anne tuğbann işine karşma falan dio yemekleri bırak o yapsn dio kendsi yapmak istio dio ama o konuya giremio zaten konuştuğu konu da bile annesi halaaa aynııı ben iş yapcağm zaman hep yanmda hep karışıyo yemeğe koyduğum tuzdan tut salçaya kadar şu kadar koyma böle yapma ama bn zaten bliyorum yemek yapmayı blmesem neyse zoruma gtmez de ...cinsel konuda işte bazen de çok odun oluyo onu sevmedğimi bile düşündüğü oldu anlamıyo beni banyo yapmak sorun diyorum saçmalıyon dio şuan babamn evnde bile olsam rahat olamam diyorum yok bu konuda hep trip. şu an bile aramz bozuk yaklaşk bir haftadr hiç brşey yapmadk oda etkilenio doğal olarark :KK43:

yaa ama biraz sakin ol üzülme böyle sanada yazık ezdrme kendni eşine de kvye de.. açıkca söyle kvne eşin yokken açık açık konuş gelmeyn demiyorum de kapım hr zaman açık felan de ama henüz biz brbrmize ısınamadk flan uygn bi knşma yap

ahh tatlım ahh diyemem ki gidin die bunu onlarn düşünmesi lazm ama nerdeeee :KK43: görümcem bilezklerimi istediii bide gelmiş kocama dio insan der ki o yeni gelin öle şey olmaz o kızıysa bnde gelinym hadi bni düşünmüon oğlunu düşün sen bzm yanmzda kalınıon ya . bn karışmıom dio ama alttan alttan ne bilim of bn mi çok kötüyüm bn mi art niyetliyim nefret ediyorum bazen kendmden ama ne blim ya . :KK43: rabbm bize yardm eder inşallahh . annemle konuştum kardeşine memlekette iş ayarlaması için beni hiç karştrmadan halletsenz dedm szce kötü mü ettm bnde yaşlancam ya bnde böle olursam ama bn gelnme böle etmem ki büyük konuşmaym da çnkü bn çektm kaynana melek olsa aynı evde olmuo ev ev üstğne olmuo iş bulursa eşimn kardeşi belki giderler babam halletsn dua edn kızlar evliliğimi düşünmem lazm bnm de rabbm sen affet :KK43:

canm o dio ki bi sene sabret sonra çıkarz falan filan bazen beni çok anlıyo tamam bn halletcem dio annesyle konuşuyo anne tuğbann işine karşma falan dio yemekleri bırak o yapsn dio kendsi yapmak istio dio ama o konuya giremio zaten konuştuğu konu da bile annesi halaaa aynııı ben iş yapcağm zaman hep yanmda hep karışıyo yemeğe koyduğum tuzdan tut salçaya kadar şu kadar koyma böle yapma ama bn zaten bliyorum yemek yapmayı blmesem neyse zoruma gtmez de ...cinsel konuda işte bazen de çok odun oluyo onu sevmedğimi bile düşündüğü oldu anlamıyo beni banyo yapmak sorun diyorum saçmalıyon dio şuan babamn evnde bile olsam rahat olamam diyorum yok bu konuda hep trip. şu an bile aramz bozuk yaklaşk bir haftadr hiç brşey yapmadk oda etkilenio doğal olarark :KK43:

çok zor bir durum vallahi Allah yardımcınız olsun bende hoşlanmam işime karışılmasından.. o evin hanımı sensn hem.. ayyy ne desem ki bilemedim yani zor bişey sürekli dip dibe..:KK52:

ahh tatlım ahh diyemem ki gidin die bunu onlarn düşünmesi lazm ama nerdeeee :KK43: görümcem bilezklerimi istediii bide gelmiş kocama dio insan der ki o yeni gelin öle şey olmaz o kızıysa bnde gelinym hadi bni düşünmüon oğlunu düşün sen bzm yanmzda kalınıon ya . bn karışmıom dio ama alttan alttan ne bilim of bn mi çok kötüyüm bn mi art niyetliyim nefret ediyorum bazen kendmden ama ne blim ya . :KK43: rabbm bize yardm eder inşallahh . annemle konuştum kardeşine memlekette iş ayarlaması için beni hiç karştrmadan halletsenz dedm szce kötü mü ettm bnde yaşlancam ya bnde böle olursam ama bn gelnme böle etmem ki büyük konuşmaym da çnkü bn çektm kaynana melek olsa aynı evde olmuo ev ev üstğne olmuo iş bulursa eşimn kardeşi belki giderler babam halletsn dua edn kızlar evliliğimi düşünmem lazm bnm de rabbm sen affet :KK43:

kuzum ya inş giderler bi dahada gelemezler inşallah.... görümcen senn bilezkleri ne diye istiyor ? ayyy kherşey eşinde bitiyor ama yoksa kv görmce derken huzursuz olrsn sen sana da yazık yaa aaaa insanı cnnete getiriyorlarr bi rahat bıraksnlar senide canım 4 aylk evlsn ne bu aaaa :KK52: kv ettğni çeksn inş... sen nie üzülüosn art niyetliyim die asıl art nyetli kv ne gezio 4 aylk gelnn evde yahu kendi evnn suyumu çıkmş kıskanç kadın nolcak:KK47:

:KK14: uzak memlekete gelin gitmek ne zormuş ben aileme cok yakınım ama uzak olan arkadaşlarımdan biliyorum yazını okuyunca içim cız etti..

ağlayarak yazıyorum şunu yemn ederm çok zor. ailemi çok özlüyorum annemi babamı ablamı kardeşlermi. öle ihtiyacm varki onlara. ailenden başka kmse anlamaz düşünmez seni kocan bile annen gibi olmaz baban gibi hiç olmaz. bnm canm ailemm çok seviyorum onları rabbm ömür versn de uzak oluyum yaşadklarnı bliyorum ya o yeter diyorum ama kokusunu bile özledm evmn ailemn gül kokulu annem melek kardeşlerm :KK43: sabır versn allahm alışmam için amin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kuzum ya inş giderler bi dahada gelemezler inşallah.... görümcen senn bilezkleri ne diye istiyor ? ayyy kherşey eşinde bitiyor ama yoksa kv görmce derken huzursuz olrsn sen sana da yazık yaa aaaa insanı cnnete getiriyorlarr bi rahat bıraksnlar senide canım 4 aylk evlsn ne bu aaaa :KK52: kv ettğni çeksn inş... sen nie üzülüosn art niyetliyim die asıl art nyetli kv ne gezio 4 aylk gelnn evde yahu kendi evnn suyumu çıkmş kıskanç kadın nolcak:KK47:

kötü bi kadn değildi aslında ne oldu böle blmiom . ama ah o görümcekler yok muu onlaar :KK47::KK47::KK47: ama bnm evliliğim daha 4 aylık ama kaç defa btme noktasna geldi kocam bnm yanmda olmasa çekp giderdm dayanlcak gibi değil çnküü

evet güzel isim hamile misin :KK70: inş çalışırsın güzel yanlarıda kötü yanlarıda var yok değil :)) yaş kaç cnım

yokk canm henüz deil :KK17: 25 diyelim :KK70: doğum günüme az kaldı da :))

işin gerçekten de çok çok zor eşinin desteği var ama tam değil.1yıl sonra gitseler neye yarar.evliliğinin en güzel zmnını kaybetmiş olcaksın.ailen yanında olsaydı çıkart kavgayı derdim ama sonra sen üzülürsün. ne desem bilemedim.
:26:

çok zor bir durum vallahi Allah yardımcınız olsun bende hoşlanmam işime karışılmasından.. o evin hanımı sensn hem.. ayyy ne desem ki bilemedim yani zor bişey sürekli dip dibe..:KK52:

aynen ya akşam olsada yatsam die gözlüom geç kalkıom die tembel dedi bana şimdiki kızların elinden hiç iş gelmio dio sabah direk bana demio ama mal değilim ya bana da laf çarpıo anlıoz yaniii.

işin gerçekten de çok çok zor eşinin desteği var ama tam değil.1yıl sonra gitseler neye yarar.evliliğinin en güzel zmnını kaybetmiş olcaksın.ailen yanında olsaydı çıkart kavgayı derdim ama sonra sen üzülürsün. ne desem bilemedim.

aynen öle. evde kuşları var bnden daha değerli bnm dert ortağm o dio evn içinde gezio koymuyolar kafese eşim koyalım dio ağlıo . e evn her yeri kuş pisliği yeni halılarm koltuklarm . gelde cinnet geçirmee:KK47::KK47::KK47:

kötü bi kadn değildi aslında ne oldu böle blmiom . ama ah o görümcekler yok muu onlaar :KK47::KK47::KK47: ama bnm evliliğim daha 4 aylık ama kaç defa btme noktasna geldi kocam bnm yanmda olmasa çekp giderdm dayanlcak gibi değil çnküü

canım ya üzülme ailen uzakta die telefon var net var ama bunları da anlatma ailen üzülür uzaktasın bide..annen çok üzülür yanii..Rabbim yardımcn olsun inş o kvde de bi an önce defolsn gtsn gelmesn bi daha evine.. en güzel zamanını çalıyo geberesice kadın...:KK47:

kızlar evlendiğimden beri zaman çok çabuk geçiyor sanki,size 7 ay oluyor nerdeyse evleneli sanki daha dün evlenmişim gibi.
sizin zamanınız nasıl geçiyor :)

aynen öle. evde kuşları var bnden daha değerli bnm dert ortağm o dio evn içinde gezio koymuyolar kafese eşim koyalım dio ağlıo . e evn her yeri kuş pisliği yeni halılarm koltuklarm . gelde cinnet geçirmee:KK47::KK47::KK47:

amoooooooooo sabrın iyimiş :) ben olsam anası danası dnlemem o kadını yolarm kuşmş kuş beynli benm eşyalarımı batrcakda bende ses etmycem kız peygamber sabrn var ben edepsizim ha senn gibi olamam cingarı çıkarırım hemen ne o öle canım yuh yaniiiiiiiiiiiii:KK47::KK52:

oyy oyy utanırmşda :)) bende 28 aralıkda 29 olcam kızz :KK70:

ağlayarak yazıyorum şunu yemn ederm çok zor. ailemi çok özlüyorum annemi babamı ablamı kardeşlermi. öle ihtiyacm varki onlara. ailenden başka kmse anlamaz düşünmez seni kocan bile annen gibi olmaz baban gibi hiç olmaz. bnm canm ailemm çok seviyorum onları rabbm ömür versn de uzak oluyum yaşadklarnı bliyorum ya o yeter diyorum ama kokusunu bile özledm evmn ailemn gül kokulu annem melek kardeşlerm :KK43: sabır versn allahm alışmam için amin :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Allah'ım sabır versin sana cnm ailenle yakında olsan her zaman görüşemiyorsun ben çalışıyorum akşamları işten cıkınca sanki annemin evine gidicekmişim gibi geliyor sonra kendi kendime diyorum nereye gidiyosun artık kendi evine diyorum yakın oldukları halde ben özlüyorum senin özlemin benimkine göre kat ve kat fazladır canım zaman gerekiyor sadece eger eşin anlayışlı ve sana destek oluyorsa alışman daha kolay olur.

kızlar evlendiğimden beri zaman çok çabuk geçiyor sanki,size 7 ay oluyor nerdeyse evleneli sanki daha dün evlenmişim gibi.
sizin zamanınız nasıl geçiyor :)

Maşallah Allah mutlu huzurlu geçirsin inş... çalşıyormsn koşturunca çabuk geçiyor braz :)) ömür elden gidiyor böyle valla benmde koştrmayla çabuk geçiyor bazen diyorum allahm evlendk aynı evdeyiz 2 ay oldu inanamıo insan bazen :KK70::KK1:

her halta ağlayan kaynanalara deli oluyorum sıkarım ümüğünüüü... ne demek ya kuş heryere etcek.. daha yeni almışın koltuklarını çeyizin onlar senin sendee ağlaaa allahh allaaa durup duruken ağla özellikle kv.bişi der demez ağla eşinin yanındayeken bakalım o zmn ne yapıcak senın göz yaşınmı annesinin göz yaşımı ama erkekler analarının göz yaşlarına hiiç dayanamazlar deli oluyorum öylelerinee:KK53::KK4:

X