Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

valla haklısın tatlım evde 3. kişi olduğunda çok zor olsa gerek bende olsam rahat edemezdim ben bile 2 günde 1 görüşmeye karşıyım bir arada hiç yaşayamazdım herhalde erkekler genelde anlamıyo ama senin ailenin yanında bakalım o rahat edebileek miydi onu düşünmesi lazım ama sende bu güzel günlerini bu yüzdn mahvetme bence bir daha gelmeyecek bu günler biraz yüzsüz ol gir banyoya düşünürse düşünsün kv. siz sevgili değilsiniz ki evlisiniz o da bu yollardan geçmiş sonuçta rahat ol

Canım sen kocana ne kadar sırtını dönersen o da zamanla aynı şeyi sana yapar ve sen daha çok sıkılır yalnız kalırsın o yüzden en azından kocanla aranı bozma .Hem ne güzel ezdirmiyormuş seni tam tersi olduğunu düşünsene o zaman evlilik senin için kabusa dönerdi o yüzden kocanla aranı bozmamalısın.Ayrıca kayınvaliden neden yanına geldi daha önce nerede oturuyordu ?

bnm eşimde düşünüyo ama daha erken diyoruz.ailelerin nasıl paylaşacagını bilmiyorum ama sanırm cinsiyeti önemli annemin 2 kızı birde kız torunu var.kayınvalidemin 1kızı 1oglu 2erkek torunu var annemlere erkek lazm kv. kız hahaha

sağol canım düğün oldu bitti 15 günlük evliyim kesinlikle anneler nasıl yetiştiriyorsa öyle oluyor oğulları mesela benim eşim acayip titiz tamam erkeğin temizi makbuldür de hem iş hem ev derken herşey istediği gibi olamayabiliyor Allah dan kendisi yardımcı oluyor umarım hep böyle devam eder..

her ikisi de ayrı güzel :) ama dozunda olursa tabii bebik düşünen var mı acaba yeni gelinlerdeenn

merhaba cnmm son 1 haftadır bebişimiz olsun demeye başladık ve hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.Benim dün kan tahlili vermem gerekiyordu başka bir bölüm için meraktan gebelik testinide istedim.az önce geldim doktoran daha çok yeni dedi doktor suan yok gibi ama en azından adetin gelene kadar bekleyelim dedi ama ben bir heycan bir heycan ölücem sandım yaa ne heycanlı birşeymiş bu süreç rabbim isteyen herkesi bebek sahibi etsin inş.

ooo sizinkiler en azından torun sevgisini tatmışlar çok zor valla çocuğa bakmak bambaşka bi sorumluluk

Canım kaç yaşındasın aslında evlilk süresi değil yaş daha önemli bence?

katılıyorum şekerim, bir yıllık evliyim ama evliliğimin 4. ay bebek istiyorum korunmuyorum neden hamile kalamıyorum diye hemen doktora gittim, neden çünkü 32 yaşındayım. gerçi artık çok yaşla da alakalı değil biliyomusun? benim ikinci tüp bebek denemem olacak, korkutmak istemem ama 21 yaşında menopoza giren hatun gördüm ya ben yediğimiz içtiğimiz mi etkiliyo nedir anlamıyorum ama artık hiç bi şey eskisi gibi değil hele türk filmlerindeki gibi hiç değil

Valla canım bende 1 yıl 4 ay oldu evleneli ben hep çocuk istemiyorum istemiyorum dedim .Eşimde belki çocugumuz olmaz dedi o yüzden korunmayı bıraktık.Bende 20 yaşındayım daha ama korkmaya başladım artık dediğin gibi yok onu içme hormonları bozuyor yok bunu yapma hormonları bozuyor artık insan herşey den korkuyor ve örnekleride gördükçe çok daha da tedirgin oluyor insan.Rabbim inş en kısa zamanda anne olmayı nasip eder sana da isteyen herkese de :81:

Allah'ım sana anne olmayı nasip etsin canım en kısa sürede hayırlısıyla.. neyle imtihan edileeğimizi bilmiyoruz...

aminn canm allah saglıklı bebekler nasip etsin herkeze
ooo sizinkiler en azından torun sevgisini tatmışlar çok zor valla çocuğa bakmak bambaşka bi sorumluluk

valla cok sukur yasadılar ama annemler pek yaşayamadı ablam rahatsızlandı dogum yaptıgında..neyse ben kendim bakmak istiyorum ztn o yuzden bnm için daha iyi ilk torun olmaması

hmm 24 amma 25 4gün sonra 25 olucam inş. yaşda önemli tabbii amma evliliğe alışmak eşinle anlaşmak daha önemli benm için ewlilik sevgili olmak gibi değil sonucta o yuzden erken diyorum

.

Son düzenleme:

bende çouğuma kendim bakmak istiyorum sanırım azcık kıskanırımm bebiki

bende çouğuma kendim bakmak istiyorum sanırım azcık kıskanırımm bebiki

bende kıskancam sanırm ama daha cok kendim yetiştirmek istiyorum. gezmeye fln giderken baksınlar ilerde allah nasip ederse :))

prof nasıl resim koyuyoruz kızlar ?

kullanıcı kontrol panelinden avatar dğştre gir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…