Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

kesinlikle o daha da önemli

kesinlikle o daha da önemli

cocuk yapmak cok kolay ama anlasmak cok zor.eşler anlaşması ailelerin anlaşması daha da önemli bence.çok sükürr bi sorunumuz yok ama daha yeni ewliyiz ne olur ne olmaz hayat buu.en az hzran 2014e kdr beklemek istiyorum
ayrıca ya balık yada akrap burcu olsun istiyorum

yeni arkadaşlar gelmişşş hoşgelmişşşş..
ben de boğaz enfeksiyonu kapmışım..bütün gün boğaz ağrısı ateş halsizlik çok kötüydüm..bi de o şekilde çalıştım..neyse ki 4buçuk gibi çıkmama izin verdiler doktora gittim iğne yaptı şimdi daha iyiyiyim..kocam da uyuyor sağolsun...hangimiz hasta bilemedim..insan böyle durumlarda bi hassaslaşıyor bi çorba yapsın ilaçlarını içirsin naz yapayım falan istiyor ama nerdeeeeee....neyse sağlık gibisi yokmuş bikez daha anladım..

Son düzenleme:

hoşbulduk tatlım :) geçmiş olsun bu arada , genelde erkeklerin hepsi aynı felaket nazlılar

uyandı benimki biraz önce...ada çayı yapayım ıhlamur kaynatayım bi şey iste alayım demeye başladı çok şükür :)istemiyorum bi şey dedim..
ama şu bi gerçek ki erkekler hastayken çok daha nazlı ilgi bekler oluyor..neyse Allah beylerimizi başımızan eksik etmesin -evimizin direği onlar bizim :)))

canm daha önce bazen burda bazen memlekette. burda kalma sebebi de eşimn yanlz kalmasıydı ama şimdi yanlz değil ki ben varm. şimdi küçük oğlu iş buldu burda ondan geldiler ama memlekette iş mi yok anlamıyoruumm . sonuç ta oda bekar erkek rahat olamıyorum . ve kayınvalidemn her işime karşması beni çok etkiliyo hiç birşey yapasm gelmiyo sabah daha bz kalkmadan akşam yemeği yapıyo anlamıyorum niye böle . önceden böyle değildi herkes diyo erkek annesi oğlunu kıskanr ama bana saçma geliyo (((((

tatlım sadece kaynanam değil ki bide erkek oğlu var evde . banyo bnm için bi işkence oluyoo. deli olcam artk öyle zor bi durum ki anlatamam . diyo ki kaynanam sabaha kadar hiç uyuyamıyorum gözümü bile kırpmadan kalkıyorum bnde gece kalkıp onun uyumadğnı bile bile banyo ya giremiyorum of ya offf

ahhh keşke kendi yemeklerimi yapabilseeemmm (

canım çok hak veriyorum sana..insan evliliğin ilk zamanlarında kendi ailesi olsa rahat edemez..eşinle güzel bi dille konuşsan kardeşinin yanında rahat olamıyorum desen hassas bi konu ya anlar belki..bi de kayınbiraderin iş bulmuş ya başka eve çıksalar keşke..

ne sçma bişey al o zaman oğlunu git de :) ne utanıyorsun sende kalk yap banyonu ası o utansn yeni evlileri huzursuz ettiği için nası bi terbiyeszlk bu

yarin tam 16 ay olacak evleneli : ) belki de bir cogunuza gore eskidim bile.. ama bana sorarsaniz daha dun evlenmis gibi acemiliklerim oluyor

bu arada avusturyadan kocaeline gelin geldim - ailem den uzaklarda olmaninda verdigi bir psikolojiyle 'yeni gelin'likten cikamadim

hoşgeldin sefa getirdin avrupalı gelinimiz

hoşgeldiinnn...kocaeli güzel di mi?öğrenciylen trenle gider gezerdik arkadaşlarımız vardı orda..çok severim o yüzden..ah gençliğim ah :)

ne sçma bişey al o zaman oğlunu git de :) ne utanıyorsun sende kalk yap banyonu ası o utansn yeni evlileri huzursuz ettiği için nası bi terbiyeszlk bu

aynen katılıyorum cok sukur bn davet etmeden gelmezler hatta ilk 1 ay davet ettim kahveye bile gelmediler ama eger öyle bişi yaşasaydım.inadına yapardım.gezerdim kv yemek siparişi verirdim annee bunu yap şunu yap diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…