- 11 Şubat 2010
- 310
- 5
-
- Konu Sahibi ayprensesii
aminn canm allah saglıklı bebekler nasip etsin herkeze
valla cok sukur yasadılar ama annemler pek yaşayamadı ablam rahatsızlandı dogum yaptıgında..neyse ben kendim bakmak istiyorum ztn o yuzden bnm için daha iyi ilk torun olmaması
hmm 24 amma 254gün sonra 25 olucam inş. yaşda önemli tabbii amma evliliğe alışmak eşinle anlaşmak daha önemli benm için ewlilik sevgili olmak gibi değil sonucta o yuzden erken diyorum
.
biraz daha kurcala canm oraları sayfanda görünüyor ama mesajlarında yok
.
kesinlikle o daha da önemli
yeni arkadaşlar gelmişşş hoşgelmişşşş..
ben de boğaz enfeksiyonu kapmışım..bütün gün boğaz ağrısı ateş halsizlik çok kötüydüm..bi de o şekilde çalıştım..neyse ki 4buçuk gibi çıkmama izin verdiler doktora gittim iğne yaptı şimdi daha iyiyiyim..kocam da uyuyor sağolsun...hangimiz hasta bilemedim..insan böyle durumlarda bi hassaslaşıyor bi çorba yapsın ilaçlarını içirsin naz yapayım falan istiyor ama nerdeeeeee....neyse sağlık gibisi yokmuş bikez daha anladım..
Kimsecikler varmiiiii nasilsiniz kizlarrr ???
Canım sen kocana ne kadar sırtını dönersen o da zamanla aynı şeyi sana yapar ve sen daha çok sıkılır yalnız kalırsın o yüzden en azından kocanla aranı bozma .Hem ne güzel ezdirmiyormuş seni tam tersi olduğunu düşünsene o zaman evlilik senin için kabusa dönerdi o yüzden kocanla aranı bozmamalısın.Ayrıca kayınvaliden neden yanına geldi daha önce nerede oturuyordu ?
valla haklısın tatlım evde 3. kişi olduğunda çok zor olsa gerekbende olsam rahat edemezdim ben bile 2 günde 1 görüşmeye karşıyım bir arada hiç yaşayamazdım herhalde erkekler genelde anlamıyo ama senin ailenin yanında bakalım o rahat edebileek miydi onu düşünmesi lazım ama sende bu güzel günlerini bu yüzdn mahvetme bence bir daha gelmeyecek bu günler biraz yüzsüz ol gir banyoya düşünürse düşünsün kv. siz sevgili değilsiniz ki evlisiniz o da bu yollardan geçmiş sonuçta rahat ol
hoşgeldin aramıza. kv ile kayınbirederin neden geldi anlamadım ama gitmiyorlarsa sennde elinden bişey gelmiyorsa kocana uzak durma çekme elini eteğini eşinide kaybetme odanıza çekilin aynı ortamda kalma kv.nlerle. çalısmıyorsan işe başla sürekli dip dibe olmak yorar seni yapsın işleri o sana değil sen ona yük ol kaçıp gitsin :)umarım tez zamanda aranız düzelir evliliğiniz düzene girer..
heeç ne edelim hastayım oturuyorum sadece sen ne yapıyosrunn
bekliyoruzzz
aramıza hoşgeldin.. kaybın için üzüldüm ama umrım tez zmanda yine olur. yemek olayı zordur ya tadı olmaz ya tuzu bende genelde tuz eksik kalıryemeğin güzl olması için severk yapman gerk canm kendimden biliyorum zevle yapınca harıka oluyorr bnm zora olunca bişeye benzemezz
canm daha önce bazen burda bazen memlekette. burda kalma sebebi de eşimn yanlz kalmasıydı ama şimdi yanlz değil ki ben varm.şimdi küçük oğlu iş buldu burda ondan geldiler ama memlekette iş mi yok anlamıyoruumm . sonuç ta oda bekar erkek rahat olamıyorum . ve kayınvalidemn her işime karşması beni çok etkiliyo hiç birşey yapasm gelmiyo sabah daha bz kalkmadan akşam yemeği yapıyo anlamıyorum niye böle . önceden böyle değildi herkes diyo erkek annesi oğlunu kıskanr ama bana saçma geliyo (((((
canm daha önce bazen burda bazen memlekette. burda kalma sebebi de eşimn yanlz kalmasıydı ama şimdi yanlz değil ki ben varm.şimdi küçük oğlu iş buldu burda ondan geldiler ama memlekette iş mi yok anlamıyoruumm . sonuç ta oda bekar erkek rahat olamıyorum . ve kayınvalidemn her işime karşması beni çok etkiliyo hiç birşey yapasm gelmiyo sabah daha bz kalkmadan akşam yemeği yapıyo anlamıyorum niye böle . önceden böyle değildi herkes diyo erkek annesi oğlunu kıskanr ama bana saçma geliyo (((((
yarin tam 16 ay olacak evleneli : ) belki de bir cogunuza gore eskidim bile.. ama bana sorarsaniz daha dun evlenmis gibi acemiliklerim oluyor
bu arada avusturyadan kocaeline gelin geldim - ailem den uzaklarda olmaninda verdigi bir psikolojiyle 'yeni gelin'likten cikamadim
yarin tam 16 ay olacak evleneli : ) belki de bir cogunuza gore eskidim bile.. ama bana sorarsaniz daha dun evlenmis gibi acemiliklerim oluyor
bu arada avusturyadan kocaeline gelin geldim - ailem den uzaklarda olmaninda verdigi bir psikolojiyle 'yeni gelin'likten cikamadim
ne sçma bişey al o zaman oğlunu git de :) ne utanıyorsun sende kalk yap banyonu ası o utansn yeni evlileri huzursuz ettiği için nası bi terbiyeszlk bu
hoşgeldiinnn...kocaeli güzel di mi?öğrenciylen trenle gider gezerdik arkadaşlarımız vardı orda..çok severim o yüzden..ah gençliğim ah :)