Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
valla bencede bende mesafe koyma taraftarıyım:KK31:
annemler zaten öyle çok gelme gitme bekleyen insanla değiller mesela haftada 1 e düşürdüm annemleri memnunum :26:
ama onlar istiyolarki 2 günde 1 onlada olalım saatlerce oturalım bendeseviyorum onları ama evimde eşimle oturalım istiyorum :26:
eşimle azcık bu konuda anlaşmazlıklarımız var şuan ama inşallah atlatıırız :26:
onlar ailece böyle alışmış bizim aile daha farklı kültür çatışması resmen :26::26:

bnde azalttım havalarda soğunca mecburen gitme gelme azalıyo bn havayı bahane ediyorum valla :))

bu smyleri nasl denk getirdin yaa hepsi aynı üçgen olmuş :KK9:

nese bn gittim grsz yarınn...gerçi yarn pazarrr kimse gelmz belki bnde gelmem ama telden fln bi göz atrm :KK54::KK54:

annemler zaten öyle çok gelme gitme bekleyen insanla değiller mesela haftada 1 e düşürdüm annemleri memnunum :26:
ama onlar istiyolarki 2 günde 1 onlada olalım saatlerce oturalım bendeseviyorum onları ama evimde eşimle oturalım istiyorum :26:
onlar ailece böyle alışmış bizim aile daha farklı kültür çatışması resmen :26::26:

aman çok şükür biz de ilk günlerden itibaren 2-3 haftada bir gideriz.... ben de pek sık gitme taraftarı değilim. bir haftasonu annemlere gidip hatta genelde ben giderdim sadece bikaç saat takılıp gelirdim, şimdi birlikte de gidiyoruz ameliyat falan olunca dolmuşla göndermeye kıyamıyo arkadaşlarından araba alıyo gidip geliyoruz. annemlere gitmediğimiz hafta da onun annesine gidiyorduk ilk haftalar... sonra bikaç haftada bir gitmeye başladık her iki tarafa da :)))))

bnde azalttım havalarda soğunca mecburen gitme gelme azalıyo bn havayı bahane ediyorum valla :))

nese bn gittim grsz yarınn...gerçi yarn pazarrr kimse gelmz belki bnde gelmem ama telden fln bi göz atrm :KK54::KK54:

ahaha bilmem ki tatlışkom:KK53: denk gelmiş nası geldiyse :KK53:
görüşürüz tatlışımmmm bende gelemem heralde yemek yapmaktan :KK58::KK58::KK59::KK71::80:

aman çok şükür biz de ilk günlerden itibaren 2-3 haftada bir gideriz.... ben de pek sık gitme taraftarı değilim. bir haftasonu annemlere gidip hatta genelde ben giderdim sadece bikaç saat takılıp gelirdim, şimdi birlikte de gidiyoruz ameliyat falan olunca dolmuşla göndermeye kıyamıyo arkadaşlarından araba alıyo gidip geliyoruz. annemlere gitmediğimiz hafta da onun annesine gidiyorduk ilk haftalar... sonra bikaç haftada bir gitmeye başladık her iki tarafa da :)))))

tatlım peki evlilik ilerledikçe bu rayına oturur mu diyosun :26:
şuan çalışmadığımız çinde çok bekliyo olabilirler mi:26:
onlarda evde canları sıkılıyo :26:
bende pek sık gitme tarftarı değilim çünkü fazla samimiyet tez ayrılık olayına inanıyorum:26::26:

Bende yeni evliyim hayirli ile iki aylik olduk biz :KK1:

Masallah escazimin tembellikten baska sorunu yok ona kalsa ise gitsin gelsin uyusun :KK1: Birde mac baksin yoksa gül gibi gecinip gidiyoruz tek kv rahat birakmiyor bizi evlendigimiz ilk günden beri hep ariyor hep :KK16: Gecen haftasonu esime güzel bir kahvalti surprizi yapcaktim aradi bize gelin kahvaltiya dedim yok zaten ben esime evde supriz yapcam donup demesinmi yok gelin haftaya yaparsin bizde geliriz ayyyy :-( istemedim ben boyle :-(

Masallah escazimin tembellikten baska sorunu yok ona kalsa ise gitsin gelsin uyusun :KK1: Birde mac baksin yoksa gül gibi gecinip gidiyoruz tek kv rahat birakmiyor bizi evlendigimiz ilk günden beri hep ariyor hep :KK16: Gecen haftasonu esime güzel bir kahvalti surprizi yapcaktim aradi bize gelin kahvaltiya dedim yok zaten ben esime evde supriz yapcam donup demesinmi yok gelin haftaya yaparsin bizde geliriz ayyyy :-( istemedim ben boyle :-(

hoşgeldin tatlım al bendende o kadar :KK76: mutlaka 2 günde 1 beklerler valla geçen dedim eşime beni hep sürükleme kendin git ben haftada 2 kere gitmek istiyorum benimde düzenim olsun bi:KK30:

tatlım peki evlilik ilerledikçe bu rayına oturur mu diyosun :26:
şuan çalışmadığımız çinde çok bekliyo olabilirler mi:26:
onlarda evde canları sıkılıyo :26:
bende pek sık gitme tarftarı değilim çünkü fazla samimiyet tez ayrılık olayına inanıyorum:26::26:

ilk zamanlar annem de kv de her hsonu gidelim istiyolardı, ben çalıştığımdan işte temizliği hsonu yapıyorum dedim önce, sonra ütüyü bahane ettim, sonrada alıştılar gitti :)))))

hoşgeldin tatlım al bendende o kadar :KK76: mutlaka 2 günde 1 beklerler valla geçen dedim eşime beni hep sürükleme kendin git ben haftada 2 kere gitmek istiyorum benimde düzenim olsun bi:KK30:

Bizimki kontroll memuru esim calisiyor biraz uzaktayiz hergun ariyor bazen isim oluyor geri aramiyorum esimi ariyor is yerinden Sema beni Neden aramiyor nerede vs. Diye sinirden patliyacam yakinda :-(

Bizimki kontroll memuru esim calisiyor biraz uzaktayiz hergun ariyor bazen isim oluyor geri aramiyorum esimi ariyor is yerinden Sema beni Neden aramiyor nerede vs. Diye sinirden patliyacam yakinda :-(

haklısın tatlım valla azcık yüz versen üstüne gelecek gibi:KK31:
bizimkide kötü niyetten değil belkide bugün naptınız yarın napacaksınız diye soruyo ya biz çalışan adam değiliz ki ne b,ileyim yarın napcamı :KK53::KK53:

haklısın tatlım valla azcık yüz versen üstüne gelecek gibi:KK31:
bizimkide kötü niyetten değil belkide bugün naptınız yarın napacaksınız diye soruyo ya biz çalışan adam değiliz ki ne b,ileyim yarın napcamı :KK53::KK53:

Ne iyimsersin masallah ben sevmiyorum hersey didik didik sorulmasini insan kendini özletir biraz bari konusulacak seyler olsun yok hergun ilk beni aksam esimi arar. Alisverisimize bile karisiyor esimde annesi diye birsey diyemiyor ah ah :KK43:

Ne iyimsersin masallah ben sevmiyorum hersey didik didik sorulmasini insan kendini özletir biraz bari konusulacak seyler olsun yok hergun ilk beni aksam esimi arar. Alisverisimize bile karisiyor esimde annesi diye birsey diyemiyor ah ah :KK43:

bende hiç haz etmem :26:
ama ne yapayım soruyo dicek bişi bulamıyorum mesela bi yerlere gidiyoruz bizi niye götürmediniz demesin diye söylemiyoruz gittiğimizi :26::26:
en sevmediğim şeydir bu olay :26: herkes yerini bilecek o da bende :26::26:

bende hiç haz etmem :26:
ama ne yapayım soruyo dicek bişi bulamıyorum mesela bi yerlere gidiyoruz bizi niye götürmediniz demesin diye söylemiyoruz gittiğimizi :26::26:
en sevmediğim şeydir bu olay :26: herkes yerini bilecek o da bende :26::26:

Evet :KK1: misafirlige gitsek o da hemen gelmek istiyor :KK43: esimin annesi kabullenemiyor cocuklarinin buyudugunu ve kendi ailelerinin oldugunu :26:herseyin ona sorulmasini istiyor cocuk yapmamiza dahi karisiyor :KK43: allah bana sabir versin amin :26:

Evet :KK1: misafirlige gitsek o da hemen gelmek istiyor :KK43: esimin annesi kabullenemiyor cocuklarinin buyudugunu ve kendi ailelerinin oldugunu :26:herseyin ona sorulmasini istiyor cocuk yapmamiza dahi karisiyor :KK43: allah bana sabir versin amin :26:

aynen canım allah sana sabır versin :26:
sakın taviz verme hemen suiatimal edilebilir gibi geldi bana :KK31:

günaydın kızlaaaarrr..
yiner erkenden ayaktayım :KK31:
biriniz gelse de yalnız kalmasam burda :KK50:
neyse biraz temizlik yapayım..arada uğrarım buraya..

bu arada kvler konusunda çok haklısınız kızlar..ama bence kvlere bir şey belli etmek yerine eşinizle konuşun..başbaşa kalmayı özlüyorum falan derseniz :KK69: belki daha çok işe yarayabilir :KK34:
biz haftada bir annemlere bir de kvlere gidiyoruz o da h.içi..3. bi gün arkadaşlara bile gitseke evimi özlüyorum..o yüzden anlıyorum sizi...

öyle işte..gelseydiniz temzizlikten kaytarıcaktım :KK9:
ama gelmediniz :KK50:

günaydın kızlarrrrr :))))

kv ve anneler benim için aynı grupta... annem de kv de aynen dediğiniz gibi her haftasonu gidelim istiyorlardı kendi anneme ben anlattım, eşime de dedim ben çalışıyorum her zaman aklıma gelmeyebilir sen ara anneni bi eksiği falan olmasın ama her zaman gidemem bunu da tatlı bi dille anlat dedim. sağolsun oda anlattı.... ilk zamanlar annem azcık tavır yaptı gelmiyosunuz gitmiyosunuz diye, özellikle damadının gelip gitmemesine. annemle ablam birlikte yaşıyolar. e anne dedim adam ne konuşcak bizim yanımızda, hepimiz hatun, sıkılıyodur doğal olarak... geliyo arada bir sen de idare et dedim, alıştı yavaştan artık :))))) kv genelde eşimi arar zaten, o da hergün değil belki hafta da bir defa belki iki defa.....

Son düzenleme:
ben şimdikini sevmedim ama napalım:KK9::KK9:
eskisi daha güzeldi neyse :KK9::KK9:
naptınız bakalım bugünnn
yarın yine misafirim var:KK56:

kynvalden geliyormuş, allah kolaylık versin canım ya, ama 2 günde 1 değilde birazcık azalt arayı.... hastayım falan de , ne bileyim... ben evlendiğimizde her hafta geldiğimizde gidiyorduk şimdi 2. haftam uğramadık :KK9: çağırıyor ama bir şekilde geçiştiriyorum... eşimde gitmeye çok niyetli değil... aslında iş eşinde bitiyor... o gitmeyi istememeli...

kızlar bizim not girme faslı başlıyor :KK14:

bitince gelicem ben..inşallah burda olurusnuz...

ne bitmez notlarınız varmış sizin canım ya :KK53: kaç sınıfa giriyor eşin...

peki benim merak ettiğim, her gün neredeyse görüşüyorsunuz, sohbet sırasında konuşulacak konu kalmıyordur ya...sen cilve yaparak eşini evde tutmaya çalış :KK34: sonrasında zaten kendi hayr gitmeyelim diyecektir....

ben olsam ky öyle dese, gitmezdim... size haftaya geliriz anne, hadi çok işim var deyip kapatırdım :KK9: ay çok fenayım ya :KK1:

arama canım ya, hani bu kadar sizin hayatınıza müdahale etmeye ne gerek var... her gün her gün... bence tavır baştan konulmalı, sonra çok zor oluyor böyle...

Uuuu kaynanalar uyuyamamıştır kulakları çınn çınnn :)))
Çok şükür böyle bir sorunum yok.Bende çalışırken haftada 1 giderdik 2 tarafada.Şimdi bile daha az gidebiliyorum.Düşünceliler bizimkiler ya Allah razı olsun,özlüyorum ben onları :) Tabi yaş unsuru önemli bu konularda,benim eşim tekne kazıntısı :KK9: Eşimi 40ında doğurmuş,şimdi 70li yaşlarında kayınvalidem :) Amaaaa öyle bildiğiniz 70 değil,sana bana taş çıkarır fırfırr döner :) Boşnak mantıları,biryanlar havada uçuşur :KK9::nazar: Çok istiyorum miniğimin onlarla vakit geçirmesini..Rabbim gecinden versin yokluklarını.
Böyle şeylerde ilk tepkiler önemli kızlar,kayınvalide gb düşünmeden karşısına oturup konuşun anne sen şöyle diyorsun ama ben yanlış anlıyor olabilir miyim fln gb..Daha çok gözünüze batmadan güzelleştirin ilişkileri :KK31:

Pazarı çok seviyorummmm:KK52: Herşeyi bitirdik eşim sağolsun,film izliyoruzz çıkmadaann:KK9:
O aşağıya kadar inince size bakayım dedim:KK9: Ben sizi çok sevdim:130::78:

Son düzenleme:
Uuuu kaynanalar uyuyamamıştır kulakları çınn çınnn :)))
Çok şükür böyle bir sorunum yok.Bende çalışırken haftada 1 giderdik 2 tarafada.Şimdi bile daha az gidebiliyorum.Düşünceliler bizimkiler ya Allah razı olsun,özlüyorum ben onları :) Tabi yaş unsuru önemli bu konularda,benim eşim tekne kazıntısı :KK9: Eşimi 40ında doğurmuş,şimdi 70li yaşlarında kayınvalidem :) Amaaaa öyle bildiğiniz 70 değil,sana bana taş çıkarır fırfırr döner :) Boşnak mantıları,biryanlar havada uçuşur :KK9::nazar: Çok istiyorum miniğimin onlarla vakit geçirmesini..Rabbim gecinden versin yokluklarını.
Böyle şeylerde ilk tepkiler önemli kızlar,kayınvalide gb düşünmeden karşısına oturup konuşun anne sen şöyle diyorsun ama ben yanlış anlıyor olabilir miyim fln gb..Daha çok gözünüze batmadan güzelleştirin ilişkileri :KK31:

Pazarı çok seviyorummmm:KK52: Herşeyi bitirdik eşim sağolsun,film izliyoruzz çıkmadaann:KK9:
O aşağıya kadar inince size bakayım dedim:KK9: Ben sizi çok sevdim:130::78:

bu sözlerine bende katılıyorum, bende seviyorum hem annemi hem de kayınvalidemi, Allah gecinden versin yokluklarını.... ancak mesela benim gibi çalışıyosanız, zaten eve gel yemek yap derken bi yorgunluk bi bi şii oluyo, hafta sonlarında kocamla olmak istiyorum.... yada evde yayılmak istiyorum. bu kv sevme sevmeme meselesi değil. dinlenmeye zaman ayırma meselesi :) bir de zaten olurda sırayı ona getirebilirsek kv üst katındaki ev inşaatımız biterse zaten altlı üstlü oturcaz, şimdiden gerek yok :) gerçidediğim gibi benimkiler çok çok anlayışlı canım.... :KK16::KK16:çok seviyom da zaten :)

X