Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben şimdikini sevmedim ama napalım:KK9::KK9:
eskisi daha güzeldi neyse :KK9::KK9:
naptınız bakalım bugünnn
yarın yine misafirim var:KK56:

misafir artık senin için doğal bi yaşam tarzı oldu kuzum :KK1:

kim geliyor yarın?

ben de gezdim bu gün bu h.sonu eşim aöf sınavlarında görevli ben de annemler arkadaşlar derken geziorum işte :KK52:

yarın akşam da düğüne gitcez ünv.den ortak bi arkadaşımız evleniyor...taaa gemlike gitcez ayprenses biliyon diye yazdım :KK52:

bn ewdeydım hep..yarında temizlik yapcazz sonra belki ardaslar gelir belki annemlere gideriz yada kv. karar vermedim henüzz kv mi annemmii??

anne tabikiii:KK16::KK16:

kim geliyor yarın?

ben de gezdim bu gün bu h.sonu eşim aöf sınavlarında görevli ben de annemler arkadaşlar derken geziorum işte :KK52:

yarın akşam da düğüne gitcez ünv.den ortak bi arkadaşımız evleniyor...taaa gemlike gitcez ayprenses biliyon diye yazdım :KK52:

kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik :KK76:
2 günde 1 kv lerdeyiz napcam bilmem bu şekilde :KK31::KK31:

kim geliyor yarın?

gez cnm gez gemlik havası ii gelirr:KK64:

anne tabikiii:KK16::KK16:

kv ler gelcek tatlım yemeğe çağırdım bugünde annemler vardı ordan kv lere gittik :KK76:
2 günde 1 kv lerdeyiz napcam bilmem bu şekilde :KK31::KK31:

o kötü canm..kv arya mesafe koy..bn arayı cok acarsam yılbası tatilinde habire onlara gideriz fln 2hafta görmezsee:KK53:

bu soğukta ancak gribimi iyi gelir daha da hasta olurum :KK52:

bn deniz havasını severimm bu havada düğünmü yapılır bizim gibi 2-3ay önce yapsalarmış yaa :))

kızlar bn cıkıyorumm...kocam gelck birazdnn..öpüyorm hebicinzii

Abim gelip birden alıncaa benii bakamadıım bir daha yahuu,merak ediyorum artık sizi:KK9:

sezeryandan neden korkuyorsun canım ya, millet normal doğumdan korkar sen sezeryandan :KK9: inş yukarı çıkar plasenta da , sezeryanda o kadar korkulacak bişi değil, kardeşim özel iyi bir hastanede epidural sezeryan oldu, hastaneden çıkışının ertesi gün, çok kötüydü... bir haftada toparladı işte... gerçi ben normal doğum yapamam istesemde, karnımda dikiş var... mecbur sezeryan :KK53:

Ben normalde de özele gidiyorum doktorum orada iyide bir hastane ama sezeryan garip birşey geliyor bana ya,maksat acı çekmeden doğumu atlatmak değil benim için..Nasip tabi artık:KK23:

kuluçkada tavuk mu oldun sen kuzum :KK9:
bence de uzat ayaklarını saltanatını sür..ben şimdiden diyorum eşime 9 ay benden çekiceğin var ne naz yaparım sana diye gerçi kıyamam ki :KK69: duygusallık başadımı sende?benim hamie arkadaşlarım herşeye ağlıyorlardı :KK53:

Valla düşüne düşüne olmuştum ama abim hazırlan hemen yaklaştım almaya geliyorum deyincee kendime geldim biraz:KK9:
Duygusallık şuan geçti gb,ilk zamanlarda durup dururken ağlıyordum:KK9: Kıyamam çok üzülüyordu eşim ya..Erkeklerin işide çok zor..Kıyamıyorsun gerçekten..

o kötü canm..kv arya mesafe koy..bn arayı cok acarsam yılbası tatilinde habire onlara gideriz fln 2hafta görmezsee:KK53:

bn deniz havasını severimm bu havada düğünmü yapılır bizim gibi 2-3ay önce yapsalarmış yaa :))

kızlar bn cıkıyorumm...kocam gelck birazdnn..öpüyorm hebicinzii

valla bencede bende mesafe koyma taraftarıyım:KK31:
annemler zaten öyle çok gelme gitme bekleyen insanla değiller mesela haftada 1 e düşürdüm annemleri memnunum :26:
ama onlar istiyolarki 2 günde 1 onlada olalım saatlerce oturalım bendeseviyorum onları ama evimde eşimle oturalım istiyorum :26:
eşimle azcık bu konuda anlaşmazlıklarımız var şuan ama inşallah atlatıırız :26:
onlar ailece böyle alışmış bizim aile daha farklı kültür çatışması resmen :26::26:

X