Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
valla tatlım rahatsız oluyosan söyle:26: ben çok üzlüüm öyle bi durum olursa başka hamiş arkadaşlarda rahatsız oluyosa hemen kapatırım yemek işinii

Kıyamam Çok şükür canım çekerse kalkıp yaparım,hoşuma gider hatta farklı tarifler denemek Ben rahatsız değilim,hazırım

valla ben evde yemek yapabilsem konuşmak isterim canım ama hamişlerden çekiniyorum birazcık. yemek yerine pasta börek türü şeylerd konuşabilirim ben

Kıyamam Çok şükür canım çekerse kalkıp yaparım,hoşuma gider hatta farklı tarifler denemek Ben rahatsız değilim,hazırım
timam tatlımm bende kızlar sorunca söylüyorum zaten ama rahatsız olan olursa konuyu açmam anlayışla karşılarım sonuçta hepimizin başına gelcek:26:

valla ben evde yemek yapabilsem konuşmak isterim canım ama hamişlerden çekiniyorum birazcık. yemek yerine pasta börek türü şeylerd konuşabilirim ben

yok tatlım bende çekinirdim ama kızlar sorunca bende söylüyorum rahatsız olan olursa zaten anında konuyu kapatırım
olsun tatlım sende pasta börek konuş ne farkı var :26: inşallah yakında giderlerde rahat edersin :26:

yok canım hiçbir yere gitmez onlar. bu böylee gider.. bakalım ben ne zaman alışacağım bu duruma :126:

öpüyorum tatlım hepinizi.. ben biraz ders çalışayım sabah sınav var. Uluslararası işletmecilik
yarın akşam görüşürüz artık

Veeeeeeeee PRENSESSS'immmm geliyoorr teyzeleerrriiii:124::118::87:

)

ay yaşasın prenses geliyorr çok severim ki ben kız çocuğunu allah bana da sağlıklı bir kız evlat nasip eder inş canım... seninkini de tez vakitte kucağına aldırır inş...

Kizlaar bn geldimm kocam mutfakta yemek hazirliyo bende tv izliyorum

Sizde ne var ne yokk
ohh, ne güzel, valla
yok canım hiçbir yere gitmez onlar. bu böylee gider.. bakalım ben ne zaman alışacağım bu duruma :126:

kabullenmek yerine konuşsan, hani ömür boyu kabullenilecek bir durum değil çünkü bu, bir çözüm bulunmalı bence....

kızlar akşam yemeğinde kociş gelmeden masayı kalplerle donattım, her şey kalpliydi, mumlar, yemek falan, romantizmin doruklarındaydık şu an ikimizde free takılıyoruz , ikimizin elinde de pc

ben geldiiiimmm
hem de yaslı gittim şen gelddiiiiimmmm
eve gittim yolda eşime yapıcağım konuşmayı tekrarladım içimde..eve girip üzerimi değiştirdim oturdum karşısınaaa
konuşalım mı biraz dedim hayır sarılalım dedi eridim valla bautynin dediği gibi çiçek almamış ama bi çizme beğnip denemiştim pahalı diye almamıştım onu almış hiç küsmeyelim dedi akşam ben uyurken sarılmış ama duymadım kii
sonra yemeğe gittik..gezdik kahve falan içip eve geldik...
oh beee kkavganın tek güzel yanı barışmak..insan daha bi aşık oluyor yaww

bi bakıyım ne kaynatmışınız..kociş de öğrencilerin notlarını sen oku ben gireyim diyor...ama benim aklım sizde kiii

Evet sanada yo swotosa da yok hele bana hic yok :))az gezip tozayim sevglmle dimi ama

bana da mı bebiş yoookkk
hakikatten aile planlamacımız oldu nenacık bizim..
tamam nenayı dinliyorum bu kış gezip tozuyorumm amaa yaza babamı dinlemem yaparım bebişimi nenaa yaza kabul mü bak 1 seneden fazla olcak doğması 2 sene olcakk..??

ben geldiimmmm :)
piyano kek deyip duruyorsunuz kızlar burda hamileler var canları çeker sonra

benim canım şimdiden bisürü şey istiyor hamileyken nasıl olurum acaba?ben varken bişey konuşamazsınız ya da ben 100kg olurum sizin yüzünüzden gerçi bi arkadaşım 7 haftalık hamile okadar midesi bulanıyormuş ki 4 günde 3 kg vermiş ki onun da iştahu benden beterdi

bence onlar sensizliğe alışsın kuzu..bana dert oldu valla en azından ayda 1 kere falan başka yere gitseler tam süper olur

oo romantizm süperr
ama tüm romantizmlerin sonu pcle bitiyor..tecrubeyle sabittir

Ay ay ay bayildm masaallah tututu smileyleri yapamyrm tabletden ondan nazar boncugu koyamadm:)))

İyiyapmissin nekadar romantk oldgnutahmin edeblyrnm:))iyi fikirmis:))

ay çok sevindim sewat ya hem çiçek çöpe gidiyor, senin kocan akıllı, çöpe gitmeyecek güzel bir hediye almış ehh ne demişler, kavgalar aşkın tuzu biberidir notlar konusunda yardımcı ol kocana, bende çok zorlanıyorum eokula girerken buraya bakıcam diyerek de notları yanlış girme ha

ohh böyle barışmaya can kurbann ne güzell barışmak böyle kıskandımm bnmki sadece kuru bi tel..

Son düzenleme:

kocam da buraya bakıp giriceğimi bildiği için sen oku listeden ben giricem dedi
ama haksızlık yaaa
neyse o şimdi sahibinden de arabalara daldı unutsa keşke
ohh böyle barışmaya can kurbann ne güzell barışmak böyle kıskandımm bnmki sadece kuru bi tel..

kız ben kocamdan telefon etmesini bile beklemiyordum hatta seninki arayınca ne güzel arıyor diye düşünmüştüm ama süpriz evdeymiş..yani senin kocan da ellerinde çiçekler kapına sırılsıklam gelebilir bu gece

Hmm yazin mi borcunuz azaliomu dogru duzgun gezicekmsnz programmz dolu olsun hamileyken engel olablr herseynizi ayarlayn nanada haber verin bnde senn hamile kalacgn zamani solim heheh ay ne fenayim hahaha yap sekerim istedgn zaman yap ta borc harc varsa isin zor olir borcnu harcni btrde ole yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…