- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.961
ben de yeni evli sayılırım di mi kızlar :)
Dışlamayın beniiiii:99::82:
Aşk olsun,minişim teyzelerinin tariflerini deniyorr
valla tatlım rahatsız oluyosan söyle:26: ben çok üzlüüm öyle bi durum olursabaşka hamiş arkadaşlarda rahatsız oluyosa hemen kapatırım yemek işinii
timam tatlımmKıyamamÇok şükür canım çekerse kalkıp yaparım,hoşuma gider hatta farklı tarifler denemek Ben rahatsız değilim,hazırım
valla ben evde yemek yapabilsem konuşmak isterim canım ama hamişlerden çekiniyorum birazcık. yemek yerine pasta börek türü şeylerd konuşabilirim ben
timam tatlımmbende kızlar sorunca söylüyorum zaten ama rahatsız olan olursa konuyu açmam anlayışla karşılarım sonuçta hepimizin başına gelcek:26:
yok tatlım bende çekinirdim ama kızlar sorunca bende söylüyorum rahatsız olan olursa zaten anında konuyu kapatırım
olsun tatlım sende pasta börek konuş ne farkı var :26: inşallah yakında giderlerde rahat edersin :26:
yok canım hiçbir yere gitmez onlar. bu böylee gider.. bakalım ben ne zaman alışacağım bu duruma :126:
içten içe hiç belli etmiyomusun memnuniyetsizliğini
ben bi süre sonra patlardım şimdiye kadar en azından eşime
Veeeeeeeee PRENSESSS'immmm geliyoorr teyzeleerrriiii:124::118::87:
)
ohh, ne güzel, vallaKizlaar bn geldimmkocam mutfakta yemek hazirliyo bende tv izliyorum
Sizde ne var ne yokk
yok canım hiçbir yere gitmez onlar. bu böylee gider.. bakalım ben ne zaman alışacağım bu duruma :126:
Evet sanada yo swotosa da yok hele bana hic yok :))az gezip tozayim sevglmle dimi ama
ben geldiimmmm :)
piyano kek deyip duruyorsunuz kızlar burda hamileler var canları çeker sonra
timam tatlımmbende kızlar sorunca söylüyorum zaten ama rahatsız olan olursa konuyu açmam anlayışla karşılarım sonuçta hepimizin başına gelcek:26:
yok tatlım bende çekinirdim ama kızlar sorunca bende söylüyorum rahatsız olan olursa zaten anında konuyu kapatırım
olsun tatlım sende pasta börek konuş ne farkı var :26: inşallah yakında giderlerde rahat edersin :26:
ay yaşasınprenses geliyorr çok severim ki ben kız çocuğunu allah bana da sağlıklı bir kız evlat nasip eder inş canım... seninkini de tez vakitte kucağına aldırır inş...
ohh, ne güzel, valla
kabullenmek yerine konuşsan, hani ömür boyu kabullenilecek bir durum değil çünkü bu, bir çözüm bulunmalı bence....
kızlar akşam yemeğinde kociş gelmeden masayı kalplerle donattım, her şey kalpliydi, mumlar, yemek falan, romantizmin doruklarındaydıkşu an ikimizde free takılıyoruz , ikimizin elinde de pc
ben geldiiiimmm
hem de yaslı gittim şen gelddiiiiimmmm
eve gittim yolda eşime yapıcağım konuşmayı tekrarladım içimde..eve girip üzerimi değiştirdim oturdum karşısınaaa
konuşalım mı biraz dedim hayır sarılalım dedieridim valla bautynin dediği gibi çiçek almamış ama bi çizme beğnip denemiştim pahalı diye almamıştım onu almış hiç küsmeyelim dedi akşam ben uyurken sarılmış ama duymadım kii
sonra yemeğe gittik..gezdik kahve falan içip eve geldik...
oh beee kkavganın tek güzel yanı barışmak..insan daha bi aşık oluyor yaww
bi bakıyım ne kaynatmışınız..kociş de öğrencilerin notlarını sen oku ben gireyim diyor...ama benim aklım sizde kiii
ay yaşasınprenses geliyorr çok severim ki ben kız çocuğunu allah bana da sağlıklı bir kız evlat nasip eder inş canım... seninkini de tez vakitte kucağına aldırır inş...
ohh, ne güzel, valla
kabullenmek yerine konuşsan, hani ömür boyu kabullenilecek bir durum değil çünkü bu, bir çözüm bulunmalı bence....
kızlar akşam yemeğinde kociş gelmeden masayı kalplerle donattım, her şey kalpliydi, mumlar, yemek falan, romantizmin doruklarındaydıkşu an ikimizde free takılıyoruz , ikimizin elinde de pc
ben hayali nazar boncuğunu gördüm nenacımAy ay ay bayildm masaallah tututu smileyleri yapamyrm tabletden ondan nazar boncugu koyamadm:)))
ben geldiiiimmm
eve gittim yolda eşime yapıcağım konuşmayı tekrarladım içimde..eve girip üzerimi değiştirdim oturdum karşısınaaa
konuşalım mı biraz dedim hayır sarılalım dedieridim valla bautynin dediği gibi çiçek almamış ama bi çizme beğnip denemiştim pahalı diye almamıştım onu almış hiç küsmeyelim dedi akşam ben uyurken sarılmış ama duymadım kii
bi bakıyım ne kaynatmışınız..kociş de öğrencilerin notlarını sen oku ben gireyim diyor...ama benim aklım sizde kiii
ben hayali nazar boncuğunu gördüm nenacım
oh bee dediğin gibi öpüp koklamak ne güzelmiş bee..
siz de çok güzelsin cnım yeni gelinlerim sayenizde iyiydim bu gün
ben geldiiiimmm
ay çok sevindim sewat yahem çiçek çöpe gidiyor, senin kocan akıllı, çöpe gitmeyecek güzel bir hediye almış ehh ne demişler, kavgalar aşkın tuzu biberidir notlar konusunda yardımcı ol kocana, bende çok zorlanıyorum eokula girerken buraya bakıcam diyerek de notları yanlış girme ha
ohh böyle barışmaya can kurbann ne güzell barışmak böyle kıskandımm bnmki sadece kuru bi tel..
bana da mı bebiş yoookkk
hakikatten aile planlamacımız oldu nenacık bizim..
tamam nenayı dinliyorum bu kış gezip tozuyorumm amaa yaza babamı dinlemem yaparım bebişiminenaa yaza kabul mü bak 1 seneden fazla olcak doğması 2 sene olcakk..??
benim canım şimdiden bisürü şey istiyor hamileyken nasıl olurum acaba?ben varken bişey konuşamazsınızya da ben 100kg olurum sizin yüzünüzden gerçi bi arkadaşım 7 haftalık hamile okadar midesi bulanıyormuş ki 4 günde 3 kg vermiş ki onun da iştahu benden beterdi
bence onlar sensizliğe alışsın kuzu..bana dert oldu vallaen azından ayda 1 kere falan başka yere gitseler tam süper olur
oo romantizm süperr
ama tüm romantizmlerin sonu pcle bitiyor..tecrubeyle sabittir