- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.941
O zaman bizde pembeleri giyer sana geliriiz
olurrr minnoşu severim bendee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bizde pembeleri giyer sana geliriiz
pratik tatlış bi gün önceden yaparsan çok daha güzel oluyoo gogıla yaz piyano kek diye orda nfsyemektrfleri diye bi yer var orda var tarif tatlışşş çok da pratik tatlışım dene
o zaman ben oturduğum yerde oturayım yok çocuk tamam nenoşşş
sana pembe bi hediye göndereyim o zaman tatlış doğumuna yakın ben pembeyi çok severim
gittinmi sivitoşş gel ama gece beklerizzz
Tmm kuzu bakicam cok tesekkurler canim,evet bebek yok simdilik sana
tamam nenoşş yok:84::78::78:
hoşgeldin canımm
bak ne güzel aramış..sen de gelince alttan al be kuzuu..benimki bi arayaydı üstüne atlardım ben ama aramaz ki inatt
git annenlere havan değişsin biraz kendine gelirisn..ama belli etme onlara birşey üzülmesinler..sonra sen mutlu olursun onların aklı sen de kalır..
projoviçççççç haberler sen deee kızımız mı oluyormuşşşş oğluşumuz muu
Kavgalara hayııııırrrrr,eşini karşına alıp konuşmamalara hayıııırrrr,küs yatmaya hayıııııırrrrrr..
O an susup sonrasında eşim gelsin bekleyim yok ben gideyim o dursun kalsın gitmem vs yok direk konuşun tavrınızı koyun,düşüncelerinizi söyleyin ki içinize atıp dolmayın.Biz eşimle 1 kere dahi kavga etmedik,fikir alışverişi ses tonu değişmeden yapılır uygun yol seçilir,suçlu olan suçunu kabul edip icabına bakar,bunların tek yolu her zaman sadece açık açık konuşmak,tabi açık konuşmak demek diline ne gelirse söylemek değil,saygı her zaman duvar olsun dilinize..
Beklemek an'ı ertelemek,sonrası pişmanlık sarılana dek :) Ne yazdım be :) Konuşmalı koklaşmalı yıllar
Bu hızlı ilerleyen sayfalar son aylarda heyecandan erken doğuma sebep olabilir :9
Sooraa ne diyecektim okudum ama alıntı yapmayınca kafam karıştı çünkü kalbim içimde zıpp zıppp dolanıyor sankiiiii
Veeeeeeeee PRENSESSS'immmm geliyoorr teyzeleerrriiii:124::118::87:
Allah razı olsun çok çok yardımcı bana eşim,çok neşeliyiz biz genel olarak zaten ikimizde ama o gece öyle bana korkularım,doktor seçimlerim fln bastı çok,miniğim için doğru karar vermeliyim telaşı sarmıştı,kendime geldim tabii hemen o kıpırdayıp beni dürttükçe :)))
tamam nenoşş yok:84::78::78:
aradı aradı az önce yine aradı :)) ewe gidince pudinkle karşılıcam onu
allah analı babalı büyütsün canmmm kızçeni size bağışlasın...artık isim düşünmeye başlarsınızz ay çk zevkli hamileliğin en güzel zmnları bunlarrr
darısı yeni gelinlerin başınaa:103:
güldürdn kıss bnii ama banda yok sanrm.:26:
Evet sanada yo swotosa da yok hele bana hic yok :))az gezip tozayim sevglmle dimi ama
allah analı babalı büyütsün canmmm kızçeni size bağışlasın...artık isim düşünmeye başlarsınızz ay çk zevkli hamileliğin en güzel zmnları bunlarrr
Kizlaar bn geldimm kocam mutfakta yemek hazirliyo bende tv izliyorum
Sizde ne var ne yokk
merhaba kızlar herkes koçişinin yanında mı ?
Amin canım inşallah Şimdilik aklımızda Sezin var,tabii önümüzde aylar var kaç tane daha çıkar kimbilir
Bende bi bakayım dedim yazıp durdunuz,ne güzel görünüyor,canım çekti piyanodan Yarın yapayım bende Zaten sabah yaparım akşama biter eşim sağolsun,o benden 2 hafta önde gidiyor:101:
Amin canım inşallah Şimdilik aklımızda Sezin var,tabii önümüzde aylar var kaç tane daha çıkar kimbilir
Bende bi bakayım dedim yazıp durdunuz,ne güzel görünüyor,canım çekti piyanodan Yarın yapayım bende Zaten sabah yaparım akşama biter eşim sağolsun,o benden 2 hafta önde gidiyor:101:
ben geldiimmmm :)
piyano kek deyip duruyorsunuz kızlar burda hamileler var canları çeker sonra
bu arada bu akşamda kocacım bana sürpriz yapmış işten gelirken bana yemelik bir şey almış 2 gündür canım çekiyordu
ne olduğunu söylemem Ler var
özür tatlım :26: ben artık söylemicem üzüldüm
özrüm kabul mü
:78:
ben de yeni evli sayılırım di mi kızlar :)