Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayhh çok güldüm prenses
karavan mı alsanız acaba
benim en sevdiğim romantik film kasımda aşk başkadır..lisedeyken 4-5 kez izlemişimdir kesin..yine olsa yine izlerim kii

ayy karavanda güzel olur hayalimdirr karavana binip ege'ye gitmek yada karadenizee ama bnde bu koca varken çarşıya bile gidemiyorum.. ilk 2ay iyiydi ya hesap bndeydi ipleri geri almam lazmm :44:

ayy karavanda güzel olur hayalimdirr karavana binip ege'ye gitmek yada karadenizee ama bnde bu koca varken çarşıya bile gidemiyorum.. ilk 2ay iyiydi ya hesap bndeydi ipleri geri almam lazmm :44:

sabret prenses yaa az kalmıştır düğün borçları..rahata erersiniz sonra..sen sabırlı insansın..3000 parça puzzle yapmıştın ya ordan sabırllı olduğunu çıkardım
benim puzzle 1000 parça anca 100 parça koymuşumdur daha 1ay olcak nerdeyse

öyleyimdirrr puzzel için tabbi ama insanlar konusnda değilm :))) sahi ya bn puzzl alcktm unuttum :)) bakymm

kızlarr ıspanağımı koydum ocağa koştum size ama şimdi makarna yapcm sonra yemek sonra bulaşık derken bi ton saat geçecek ondan sizinle burda olursanız 2 saat sonra fln görüşürüzzz ben şimdilik çıkcam alıntılarımı cevaplayıp
aminn..bn ağlarken gitti işee ve aramadı halaaa.akşama beklemicem onu yatıcam yatağıma ztn yerimde zor duruyorumm
arar tatlım s,inirleri yatışsın azcık:26:
sende sinirlerini yatıştırmaya bak lütfen az kalmış bahara borçlarınız nasılsa bitcek o zamana kadar sabret olur mu :26::26::26:
kendine de eziyet etme fazla fedakarlıkta kötü sana zarar unutma :26::26:

henüz anlatıcağım kadar büyük bişey yaşamadık kuzum-çok şükür
ama bir şey yaşarsam annesine anlatırım melek gibi benim kv
maşallah tatlım bizde yaşamadık allaha şükür ama ben yaşamaktan korkuyorum :26:

bende aynı fikirdeyim tatlım çenemi tutcam yaaş yavaş çünkü kimseye güven olmuyo valla sonra ben ortada kalmıyım :26:
afiyet olsun tatlımm
çok güzel olmuş majorcummm bende en kısa zamanda denicemmm bu cici şeyden
bende bu kadar düzenli yapamam ama

aradı şimdi azıcık konuştuk

bende 15 aylık evliyimmm yeni sayılırmıı acep:)

hhoşgeldinnn tabikiii kapımız herkeze acıkk..

bnde anneme gidicem azıcıkk babam da ewde olucak karagülü izleriz artık

hoşgeldin canımm

bak ne güzel aramış..sen de gelince alttan al be kuzuu..benimki bi arayaydı üstüne atlardım ben ama aramaz ki inatt
git annenlere havan değişsin biraz kendine gelirisn..ama belli etme onlara birşey üzülmesinler..sonra sen mutlu olursun onların aklı sen de kalır..

projoviçççççç haberler sen deee kızımız mı oluyormuşşşş oğluşumuz muu

Kavgalara hayııııırrrrr,eşini karşına alıp konuşmamalara hayıııırrrr,küs yatmaya hayıııııırrrrrr..
O an susup sonrasında eşim gelsin bekleyim yok ben gideyim o dursun kalsın gitmem vs yok direk konuşun tavrınızı koyun,düşüncelerinizi söyleyin ki içinize atıp dolmayın.Biz eşimle 1 kere dahi kavga etmedik,fikir alışverişi ses tonu değişmeden yapılır uygun yol seçilir,suçlu olan suçunu kabul edip icabına bakar,bunların tek yolu her zaman sadece açık açık konuşmak,tabi açık konuşmak demek diline ne gelirse söylemek değil,saygı her zaman duvar olsun dilinize..
Beklemek an'ı ertelemek,sonrası pişmanlık sarılana dek :) Ne yazdım be :) Konuşmalı koklaşmalı yıllar

Bu hızlı ilerleyen sayfalar son aylarda heyecandan erken doğuma sebep olabilir :9

Sooraa ne diyecektim okudum ama alıntı yapmayınca kafam karıştı çünkü kalbim içimde zıpp zıppp dolanıyor sankiiiii
Veeeeeeeee PRENSESSS'immmm geliyoorr teyzeleerrriiii:124::118::87:

Allah razı olsun çok çok yardımcı bana eşim,çok neşeliyiz biz genel olarak zaten ikimizde ama o gece öyle bana korkularım,doktor seçimlerim fln bastı çok,miniğim için doğru karar vermeliyim telaşı sarmıştı,kendime geldim tabii hemen o kıpırdayıp beni dürttükçe :)))

yaşasıınnnnn prenses geliyormuşşşş
ne heyecanlısındır sen şimdi..kızımıza elbiseler falan da almaya başlarsın..
biraz daha büyüsün biz de alıp gönderelim teyzeleri olarak
ben bile heyecanlandım kuzu..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ayyyy çok sevindimm yaşasın kızzzmmııııışşşşş :124::118::87:

bende karşıyım kavgalı küs küs uyumaya valla canım. Şimdiye kadar hiç öyle kavgalarımız olmadı Allaha şükür

Topigimzn masallahi var hepimzin cenesi dusuk:)tek tek okudum ama hic bsy hayrlamoyrm masalalh ne yazmssnz, prensesle sweat dun aksam kocisleryle tartsmis ve bnde tartistm ses tonumz cok yukselmedi ama az bsy atistik salonda uzaniodum totomu dondum sinir oldm esime aradan 2dkka gecti opup kokluo sen beni yanlis anladn hayatm die bnde dayanamadm baristm,bzm kuslugumz pek uzun surmuo max.10dkkadir.sizde uzun kus kalmayin civigi cikio onlar yanasmiosa size siz yanasin. Plojo hemserm hg bebisimz kizmis allah anali babali sagliklo dunyaya gelmeyi nasip etsn ins.cok cok sevndm heyecanini paylasiyoruz tatlim

huhuuuu ben geldimmm işim erken bitti
tabiki tatlımm maksat muhabbet etmek yeni gelin eski gelin hikayee güzel bi arkadaşlık kurduk burda seni de alalım

ohh sevindim tatlışşş işte böylee baışınn öpüşün koklaşın e mi

inanmıyorummm tatlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:86::87::90::101::103: çok sevindim prensesinee :115::119::119::124::124::129: allahım hayırla kucağına almayı nasip etsinnnnn gelsin pembiş kıyafetlerrrr odalaarrr
çocuk yapcam ha gaza gelip az kaldı

Amiin inşallahh..Valla daha bir değişik oluyor cinsiyetide öğrenince :) Annem söz vermiş kendi kendine cinsiyet belli olunca birşeyler alacam diye,aldık bugün Bende geçen gün kendimi daha fazla tutamayıp bir tulum almıştım kıza da erkeğe de olur diye
Teşekkür ederim düşünmen yeteer

Ayy ben onun miniş ellerine,tokalar takacağım saçının tek bir teline,kurban olayım onu verene Saç deyince aklıma geldi bana hep senin kızın olsa yaşadı derlerdi,çok iyi saç yaparım ve örerimde,kesin anasına benzer çok süslü olmazz
Eşime diyorum ki artık havandan geçilmez,evde sana hayran iki bayan Nasıl kasılıyorr anlatamam
Çok şükür,böyle de devam etsin inşallah kavgasız

Rahat dir asos ne bebisi plojvc evleneli 1yil oldi onunki normal,sen az dur evde bos kalmaktan napcgni sasordon :)))) su piyano keki cok duydum seklide piyanoyamo bemzeio hafta sonu misafrm var pratk bsyse tarfi bnde alablrmym litfen

Maşallah size de,sevindim..Amin kızçe teşekkür ederim,çok hoş bulur sizi o da eminim

Amiinnn teşekkür ederiiimmm..Çok pembe sevmem ben:120: Ya da bilmem hamilelik garip birşey içinden başka biri fırlıyor her an Darısı başına o zaman inşallah istediğin zamanda

nenacım evet uzatmamak lazım..ama dün de hastaydım ya ben kocacanın suratına bakmadan gittim uyudum..bu sefer ben uzattım galiba pis sivit
neyse bi gideyim yuvamıza da bitsin bu küslük

siz geldiniz ben gidiyorum yaa
neyse gece girmeye çalışırım kzıçelerim..
öpüyorum hepinizii

Aynen gt eve btsin kusluk opisun koklasin ondan guzel sey mi var valla bnmmki gelmek uzere zor bekliyrm gelsede koklasam die cok ozledm askimi :))) ben braz nispet yapiomki sen gt baris die eheheheh

Rahat dir asos ne bebisi plojvc evleneli 1yil oldi onunki normal,sen az dur evde bos kalmaktan napcgni sasordon :)))) su piyano keki cok duydum seklide piyanoyamo bemzeio hafta sonu misafrm var pratk bsyse tarfi bnde alablrmym litfen

pratik tatlış bi gün önceden yaparsan çok daha güzel oluyoo gogıla yaz piyano kek diye orda nfsyemektrfleri diye bi yer var orda var tarif tatlışşş çok da pratik tatlışım dene
o zaman ben oturduğum yerde oturayım yok çocuk tamam nenoşşş

sana pembe bi hediye göndereyim o zaman tatlış doğumuna yakın ben pembeyi çok severim

gittinmi sivitoşş gel ama gece beklerizzz

O zaman bizde pembeleri giyer sana geliriiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…