Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

bizimki aslında tamtersi kuzu alıp durur mutfağa üste başa..sürekli seviyor para harcasın..ona göre sıkıntı yok...
belki de ben stres yapıyorum boş yere ..diyoki çocuk olmadan gezip tozup yiyelim 3 günlük hayat..ya da daha pahalı araba almak istiyor ben ucuzunu alalım diyorum....ama ben de 60 yaşında teyzeler gibi mi davranıyorum acabaa?off bilemedim

al kuzu puzzlenı düşündük ne oldu biz stres olduk

bu durumun en güzel yanı ailene belli etmemenız olmuş tatlım ben pek başaramıyorum çenem azcık düşüktür anlatıveririm hemen bu huyumu sevmiyorum açığım varsa mesela kv me çok güzel malzemede veririm
yap tatlım konuşmanı baştan nasıl alışılırsa o şekilde gider valla :26::26: bazı şeyler bize toz pembe geliyo ama ilerde toparlamak daha güç olabilir :26::26:

beautycikk ne güzel yorumlar yazmışsın..ama en çok kocamın çiçekle gelme yorumuna güldüm
evde çiçek görsem yılbaşı için belediye dağıtmıştır derim
dediğin gibi uzatmanın anlamı yok...bu erkekler de böylee zaten hep ilk adımı atıp barıştıktan sonra burnundan getiriyorum

kuzu anlatmamamya çalış sende...ben annemden hiçbişey saklayamam..o yüzden bu gün tel.konuşmamızı kısa kestim yemek yicem falan dedim..yoksa anlar da sesimden..eğer çok uzarsa kv'mi ararım bizi yemeğe çağırsın orda barışırız hava yumuşar
kv de haberi yokmuş gibi yapar kendi anası ya huyunu biliyor benimkinin

çiçek konusunda o kadar mı kötü... ama bak benimki de almıyordu, ama geçen kendi arkadaşları, kuzenleri hep eşlerine çiçek almışlar, eşleri de paylaşmış facede... onları göstermiştim, üstelemedim bir daha da... geçen hafta geldiğimde çiçekle karşılamış beni, şoklardaydım... aman dedim sonrada bir çiçeğe tav oluyorum işte

hoşgeldin tatlımm
aynen nemlendiricide iş görür ama uzun süreli sıkıntı yaratabilir :26:
yap tatlım piyano kekiii çok güzel oluoyo
bizdede ıspanakla karnıbahar var onları yapabilirimm
bende hemen cırlarım çok cırlak ve dırdırcıyım bu huyumu sevmiyorum

şu belediye lafına çok güldüm sivitoşşş alemsinn :125:

Hem çiçek konusunda hem de kendini haklı sandığı tartışmalarda gönül alma konusunda kötü
ben de mi faceteki çiçekleri göstersem ona..neyse kuzu yaa biz onları böyle sevdik

ahaha valla zamanla çenemi tutmayı öğrencem sanırım yoksa olay vahim yani
kv ye anlatıyomusun bu tarz şeyleri tatlım

o zaman haklısın canım:26: ne diyim sen istiyosun ki senle paylaşsın :26: allah kolaylık versin tatlım tez zamanda sıkıntılarıınız geçsin inşallah :26:

aminn..bn ağlarken gitti işee ve aramadı halaaa.akşama beklemicem onu yatıcam yatağıma ztn yerimde zor duruyorumm

bende çok güldüm, iyiki varsınız kızlar ya, birbirimizi tanımasak da dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz, sizleri seviyorummm gidiyorum ben markete, ankarada olan varsa gelsin kızlar, birazdan piyano kek yapıcam, çay da çıkar

Hem çiçek konusunda hem de kendini haklı sandığı tartışmalarda gönül alma konusunda kötü
ben de mi faceteki çiçekleri göstersem ona..neyse kuzu yaa biz onları böyle sevdik

aynen ya, biz onları böyle sevdik

ahaha valla zamanla çenemi tutmayı öğrencem sanırım yoksa olay vahim yani
kv ye anlatıyomusun bu tarz şeyleri tatlım

ben anlatılmaması taraftarıyım canım ya, oğlunun kötü huylarını söylüyorum sadece, benim ky o konularda beni destekliyor zaten

bu arada evim şahanenin sonu süperdi, hepsi düzmece ya, tartışmaları falan sanırım.... zaten o yarışmalarda her şeyi onlar seçiyormuş, sen sanki kendin seçmiş gibi yapıyormuşsun, öyle kolay da değilmiş seçilmek, deneme çekimleri falan yapıyorlarmış....ama o mimarın benim evimi de dekore etmesini isterdim bu arada elif, salonun ışıklandırmasına, duvarlarına falan bayıldım, çok güzel, allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin

kızlar ben kaçıyorum, markete gidicem, akşama piyano kek var

ayyy canım bu kadar çok alıntılama yapıpta nasıl karıştırmadın :) size sürprizimin resimlerini eklemek istiyorum sizde yaparsınız belki

valla bebeğim bende eşime diyordum almayalım şu arabayı ne gerek var zaten ev kredisi+ kredi kartları belimizi bükmük yapma dedim dinletemedim artık al dedim ne yapayım. çok mutlu oldu arabayı alınca ama bir iki ay sonra görücem ben onu

Eklentiler

• $20131213_120856.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $20131212_175251.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $20131212_175240.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 25
  • $20131212_175226.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $20131212_175200.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 37

Cannımm bence de iyiki varsınızzz
rahatladım biraz ben de..
sana kolay gelsin..ankarada olsaydım gelirdim

canımmm çok güzel olmuş süprizin..ç.şamba eşimin d.günü ben de yapayım bunu bayıldııımmm

ben de artık al diyorum arabayı git ferrari al ama yeter ki mutlu olalım huzurumuz olsun

yazmadan duramayacağım do_major bayıldım süprizine... ne güzel yapmışsın... kırk yıl düşünsem o yuvarlakları bir araya getirip öyle bir şekil yapmam... çok güzel fikir, çok beğendim

yazmadan duramayacağım do_major bayıldım süprizine... ne güzel yapmışsın... kırk yıl düşünsem o yuvarlakları bir araya getirip öyle bir şekil yapmam... çok güzel fikir, çok beğendim

aynenn benim de aklıma gelmez ..
zaten o kadar düzgün de kesemem
ki kessem de eşim benim yaptığıma inanmaz bilir beceriksizliğimi

aynenn benim de aklıma gelmez ..
zaten o kadar düzgün de kesemem
ki kessem de eşim benim yaptığıma inanmaz bilir beceriksizliğimi

internette tesadüfen gördüm canım fikir benden çıkmadı ama bunlar küçük not kağıtlarıydı kare kare, kurşun kalem ve plastik bardak yardımıyla yuvarlakları yaptım sonra kestim silgiyle izleri sildim, tam ortalarından katladım, masanın köşesinden yardım aldım düz olması için :) pritt'le yapştırdım. birde kalp şeklinde kestim o fikir bana ait ama ondan sonra Nazım Hikmet'ten güzelde bir söz yazdım :) sabahta elbiselerini giymk için dolabı açınca göreceği şekilde rafa koydum bu kadar :) 10 dk sadece

Son düzenleme:

tebrik edrm cok güzelmişş

söyle güzel bi aşk filmi mi açsammm...
bnm eşimde alalım toyota da kampanya varmış 100tl verip mayısta başlıyormuş taksitler 1000tl veririz arbada kalır ewi kiraya veririz artık

Ayhh çok güldüm prenses
karavan mı alsanız acaba
benim en sevdiğim romantik film kasımda aşk başkadır..lisedeyken 4-5 kez izlemişimdir kesin..yine olsa yine izlerim kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…