- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.901
ahh be kızlarr evliliğin başında böyle tartışlamalar hep olurmuş öyle diyorlar. sakın birbirinize sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeyinsonuçta erkekte babasının evinde rahat oluyor şimdi geçim sıkıntısı onlarda ağır geliyordur. neticede öyle bir sorumlulukları yokmuşki şimdiye kadar. kızlar o konuda biraz dha herşeyin farkında olduğundan aynı davranışı erkektende bekliyor ama beklemeyin boşuna. alışması zaman alır mutlaka. mesela benim eşim öyle değil evde eksik var mı alalım diye sorar ama o da babasını erken ölmüş olmasından kaynaklı bir şey. kavga edip küslükleri uzatmayın gece yatağa girince kocalarınıza sarılmadan uyumayın sonra günüde kendinize zehir edersiniz mutlu olmazsınız.
aynen yaa bnde şimdi netten puzzel alıcam umrumda deil hep sordum alalımmı diye al dedi ama sıkışmayalm diye erteledm ama alıcam artıkk...bn bekarkan dedim faturaları sen takip etcn diye..faturalar onda.bakmıyorm bile tarihinee bu ay doğal gaz geldi ilk defa merktn baktm
eskisinde göre daha az tartışıyoruz Allahtan..ya da daha kısa sürebiliyor...ama bu sefer uzadı gitti
bi d anemlere giderken yolda tartıştık ama annemlerde tam oskarlık rolle mükemmel bi karıkocaydıkorda gülüştük şaklaştık..tamam dedim barıştık heralde ama ordan bi çıktık bunun ağzını bıçak açmıyor..
neyse ben de bu akşam prenses gibi bi konuşma yapayım benimkine...
zor iş evlilik zoor
yoldan sonra halim kalmadı, 3 saatlik yol ama öğleden sonra ders anlat 6 saat koştur koştur otobüse bin... sızıp kalmışım koltuktakocişim yemek hazırlamış allahtan... yemek hazırlamış dediğim de hazır şeyler almış, zeytinyağlı sarma, meze, çiğköfte falan...bir de hazırlama yemem dedim ama acıkmışım, çoğunu ben yedim valla bu arada biz nemlendirici kullandık, anladın sen niveanın kremi, bir sorun olmadı...
bende birazdan yapacağım piyano keki, ama süt almam gerekiyor... giderim birazdan markete, hem hava almış olurum
ağlamamaya çalış canım ya, her şeyi hisseder bebiş... mesela ikizim ilk doğumunda başlangıçta çok kötü tartışmalar oldu aileler arasında... çok üzülüyordu, ağlamasını durduramıyordu falan, bebiş çok etkilendi... annesi ağladığında hiç uyumuyordu mesela... eşine söyle sıkıntını atmak için elinden ne geliyorsa yapsın...
hap kullanmadın mı canım, benim reglim tam düğün gününe denk geliyordu, nasıl tarih seçmişsekhap kullandım 10 gün boyunca... tamponu kullanamam ben ya, içine kaçıcak diye korkarım
ay ne güzel süpriz, bende bu gidişimde mektup yazıp, posta kutusuna koyacağım... eşim çok sık kontrol eder posta kutusunu, bakalım o ne tepki verecek
canım ufak tefek şeylerse birazcık alttan alsan... sanırsam hep sen alttan alıyorsun... ama hani evliliklerde genelde birinin tartışmaları, küslükleri sonlandırması gerekiyor... sizin evlilikte de bu kişi sensin... yapı meselesi... bende çok inatımdır meselabelki kociş akşam gönlünü almak için çiçekle gelir, ne dersin
canım sweat de demiş, ben de diyeceğim, durumunuzu düzeltmeden hamile kalmayı düşünme bence.... hani bebek nasibiyle gelir falan derler ama cidden çocuk demek masraf demek... hem sırf bu yüzden gereksiz tartışmalarınız artabilir... yaşınız genç, bir yıla kadar, düğün borçlarınızı ödemiş olursunuz, rahat rahat bebiş yaparsınız... hani herkesin kendi fikri ama insan çocuğu için her şeyi yapmak istiyor... bir sürü şey almak istiyor vs... odasını dilediği gibi hazırlamak istiyor falan filan... hepsi para demek bunların...
ay sinir oldum kyınvaldeye, evlerden ırak... gelin iyi sabrediyor bence... her bir şeye karışıyor ya...evi de beğenmediler sanırım... çok kötü diyor sonunda çünkü
koptum bu yorumu okuyunca
ben bamya ve ıspanak yaptım... patates yemeği falan yapabilirsin canım kıyman azsa, makarnada olabilir....
tipik erkeklerhepsi aynı mı ya benimki de diline dolamış bana bağırıyorsun... tamam kabul ediyorum sinirlenince bağırıyorum ama her zaman değil... o bağırınca , ee ne var bağırdım oluyor... ruhunu daraltmaya gerek yok, sen atıver ilk adımı ya... böyle düşünmektense... aynı evde küs de durulmuyor....
bu durumun en güzel yanı ailene belli etmemenız olmuş tatlım ben pek başaramıyorum çenem azcık düşüktüranlatıveririm hemen bu huyumu sevmiyorum açığım varsa mesela kv me çok güzel malzemede veririm
yap tatlım konuşmanı baştan nasıl alışılırsa o şekilde gider valla :26::26: bazı şeyler bize toz pembe geliyo ama ilerde toparlamak daha güç olabilir :26::26:
beautycikk ne güzel yorumlar yazmışsın..ama en çok kocamın çiçekle gelme yorumuna güldüm
evde çiçek görsem yılbaşı için belediye dağıtmıştır derim
dediğin gibi uzatmanın anlamı yok...bu erkekler de böyleezaten hep ilk adımı atıp barıştıktan sonra burnundan getiriyorum
hoşgeldin tatlımmyoldan sonra halim kalmadı, 3 saatlik yol ama öğleden sonra ders anlat 6 saat koştur koştur otobüse bin... sızıp kalmışım koltuktakocişim yemek hazırlamış allahtan... yemek hazırlamış dediğim de hazır şeyler almış, zeytinyağlı sarma, meze, çiğköfte falan...bir de hazırlama yemem dedim ama acıkmışım, çoğunu ben yedim valla bu arada biz nemlendirici kullandık, anladın sen niveanın kremi, bir sorun olmadı...
bende birazdan yapacağım piyano keki, ama süt almam gerekiyor... giderim birazdan markete, hem hava almış olurum
ağlamamaya çalış canım ya, her şeyi hisseder bebiş... mesela ikizim ilk doğumunda başlangıçta çok kötü tartışmalar oldu aileler arasında... çok üzülüyordu, ağlamasını durduramıyordu falan, bebiş çok etkilendi... annesi ağladığında hiç uyumuyordu mesela... eşine söyle sıkıntını atmak için elinden ne geliyorsa yapsın...
hap kullanmadın mı canım, benim reglim tam düğün gününe denk geliyordu, nasıl tarih seçmişsekhap kullandım 10 gün boyunca... tamponu kullanamam ben ya, içine kaçıcak diye korkarım
ay ne güzel süpriz, bende bu gidişimde mektup yazıp, posta kutusuna koyacağım... eşim çok sık kontrol eder posta kutusunu, bakalım o ne tepki verecek
canım ufak tefek şeylerse birazcık alttan alsan... sanırsam hep sen alttan alıyorsun... ama hani evliliklerde genelde birinin tartışmaları, küslükleri sonlandırması gerekiyor... sizin evlilikte de bu kişi sensin... yapı meselesi... bende çok inatımdır meselabelki kociş akşam gönlünü almak için çiçekle gelir, ne dersin
canım sweat de demiş, ben de diyeceğim, durumunuzu düzeltmeden hamile kalmayı düşünme bence.... hani bebek nasibiyle gelir falan derler ama cidden çocuk demek masraf demek... hem sırf bu yüzden gereksiz tartışmalarınız artabilir... yaşınız genç, bir yıla kadar, düğün borçlarınızı ödemiş olursunuz, rahat rahat bebiş yaparsınız... hani herkesin kendi fikri ama insan çocuğu için her şeyi yapmak istiyor... bir sürü şey almak istiyor vs... odasını dilediği gibi hazırlamak istiyor falan filan... hepsi para demek bunların...
ay sinir oldum kyınvaldeye, evlerden ırak... gelin iyi sabrediyor bence... her bir şeye karışıyor ya...evi de beğenmediler sanırım... çok kötü diyor sonunda çünkü
ben bamya ve ıspanak yaptım... patates yemeği falan yapabilirsin canım kıyman azsa, makarnada olabilir....
tipik erkeklerhepsi aynı mı ya benimki de diline dolamış bana bağırıyorsun... tamam kabul ediyorum sinirlenince bağırıyorum ama her zaman değil... o bağırınca , ee ne var bağırdım oluyor... ruhunu daraltmaya gerek yok, sen atıver ilk adımı ya... böyle düşünmektense... aynı evde küs de durulmuyor....
beautycikk ne güzel yorumlar yazmışsın..ama en çok kocamın çiçekle gelme yorumuna güldüm
evde çiçek görsem yılbaşı için belediye dağıtmıştır derim
dediğin gibi uzatmanın anlamı yok...bu erkekler de böyleezaten hep ilk adımı atıp barıştıktan sonra burnundan getiriyorum
çiçek konusunda o kadar mı kötü... ama bak benimki de almıyordu, ama geçen kendi arkadaşları, kuzenleri hep eşlerine çiçek almışlar, eşleri de paylaşmış facede... onları göstermiştim, üstelemedim bir daha da... geçen hafta geldiğimde çiçekle karşılamış beni, şoklardaydım... aman dedim sonrada bir çiçeğe tav oluyorum işte
kuzu anlatmamamya çalış sende...ben annemden hiçbişey saklayamam..o yüzden bu gün tel.konuşmamızı kısa kestim yemek yicem falan dedim..yoksa anlar da sesimden..eğer çok uzarsa kv'mi ararım bizi yemeğe çağırsın orda barışırız hava yumuşar
kv de haberi yokmuş gibi yapar kendi anası ya huyunu biliyor benimkinin
o zaman haklısın canım:26: ne diyim sen istiyosun ki senle paylaşsın :26: allah kolaylık versin tatlım tez zamanda sıkıntılarıınız geçsin inşallah :26:
Hem çiçek konusunda hem de kendini haklı sandığı tartışmalarda gönül alma konusunda kötü
ben de mi faceteki çiçekleri göstersem ona..neyse kuzu yaa biz onları böyle sevdik
ahahavalla zamanla çenemi tutmayı öğrencem sanırım yoksa olay vahim yani
kv ye anlatıyomusun bu tarz şeyleri tatlım
hoşgeldin tatlımm
aynen nemlendiricide iş görür ama uzun süreli sıkıntı yaratabilir :26:
yap tatlım piyano kekiii çok güzel oluoyo
bizdede ıspanakla karnıbahar var onları yapabilirimm
bende hemen cırlarımçok cırlak ve dırdırcıyım bu huyumu sevmiyorum
şu belediye lafına çok güldüm sivitoşşşalemsinn :125:
Hem çiçek konusunda hem de kendini haklı sandığı tartışmalarda gönül alma konusunda kötü
ben de mi faceteki çiçekleri göstersem ona..neyse kuzu yaa biz onları böyle sevdik
ahahavalla zamanla çenemi tutmayı öğrencem sanırım yoksa olay vahim yani
kv ye anlatıyomusun bu tarz şeyleri tatlım
yoldan sonra halim kalmadı, 3 saatlik yol ama öğleden sonra ders anlat 6 saat koştur koştur otobüse bin... sızıp kalmışım koltuktakocişim yemek hazırlamış allahtan... yemek hazırlamış dediğim de hazır şeyler almış, zeytinyağlı sarma, meze, çiğköfte falan...bir de hazırlama yemem dedim ama acıkmışım, çoğunu ben yedim valla bu arada biz nemlendirici kullandık, anladın sen niveanın kremi, bir sorun olmadı...
bizimki aslında tamtersi kuzu alıp durur mutfağa üste başa..sürekli seviyor para harcasın..ona göre sıkıntı yok...
belki de ben stres yapıyorum boş yere ..diyoki çocuk olmadan gezip tozup yiyelim 3 günlük hayat..ya da daha pahalı araba almak istiyor ben ucuzunu alalım diyorum....ama ben de 60 yaşında teyzeler gibi mi davranıyorum acabaa?off bilemedim
al kuzu puzzlenı düşündük ne oldu biz stres olduk
bende çok güldüm, iyiki varsınız kızlar ya, birbirimizi tanımasak da dertlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz, sizleri seviyorummmgidiyorum ben markete, ankarada olan varsa gelsin kızlar, birazdan piyano kek yapıcam, çay da çıkar
aynen ya, biz onları böyle sevdik
ben anlatılmaması taraftarıyım canım ya, oğlunun kötü huylarını söylüyorum sadece, benim ky o konularda beni destekliyor zaten
bu arada evim şahanenin sonu süperdi, hepsi düzmece ya, tartışmaları falan sanırım.... zaten o yarışmalarda her şeyi onlar seçiyormuş, sen sanki kendin seçmiş gibi yapıyormuşsun, öyle kolay da değilmiş seçilmek, deneme çekimleri falan yapıyorlarmış....ama o mimarın benim evimi de dekore etmesini isterdimbu arada elif, salonun ışıklandırmasına, duvarlarına falan bayıldım, çok güzel, allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin
kızlar ben kaçıyorum, markete gidicem, akşama piyano kek var
ayyy canım bu kadar çok alıntılama yapıpta nasıl karıştırmadın :) size sürprizimin resimlerini eklemek istiyorum sizde yaparsınız belki
valla bebeğim bende eşime diyordum almayalım şu arabayı ne gerek var zaten ev kredisi+ kredi kartları belimizi bükmük yapma dedim dinletemedim artık al dedim ne yapayım. çok mutlu oldu arabayı alınca ama bir iki ay sonra görücem ben onu
yazmadan duramayacağımdo_major bayıldım süprizine... ne güzel yapmışsın... kırk yıl düşünsem o yuvarlakları bir araya getirip öyle bir şekil yapmam... çok güzel fikir, çok beğendim
yazmadan duramayacağımdo_major bayıldım süprizine... ne güzel yapmışsın... kırk yıl düşünsem o yuvarlakları bir araya getirip öyle bir şekil yapmam... çok güzel fikir, çok beğendim
aynenn benim de aklıma gelmez ..
zaten o kadar düzgün de kesemem
ki kessem de eşim benim yaptığıma inanmaz bilir beceriksizliğimi
internette tesadüfen gördüm canım fikir benden çıkmadı ama bunlar küçük not kağıtlarıydı kare kare, kurşun kalem ve plastik bardak yardımıyla yuvarlakları yaptım sonra kestim silgiyle izleri sildim, tam ortalarından katladım, masanın köşesinden yardım aldım düz olması için :) pritt'le yapştırdım. birde kalp şeklinde kestim o fikir bana ait amaondan sonra Nazım Hikmet'ten güzelde bir söz yazdım :) sabahta elbiselerini giymk için dolabı açınca göreceği şekilde rafa koydum bu kadar :) 10 dk sadece
tebrik edrm cok güzelmişş
söyle güzel bi aşk filmi mi açsammm...
bnm eşimde alalım toyota da kampanya varmış 100tl verip mayısta başlıyormuş taksitler 1000tl veririz arbada kalır ewi kiraya veririz artık