- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.901
ahh be kızlarr evliliğin başında böyle tartışlamalar hep olurmuş öyle diyorlar. sakın birbirinize sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeyin sonuçta erkekte babasının evinde rahat oluyor şimdi geçim sıkıntısı onlarda ağır geliyordur. neticede öyle bir sorumlulukları yokmuşki şimdiye kadar. kızlar o konuda biraz dha herşeyin farkında olduğundan aynı davranışı erkektende bekliyor ama beklemeyin boşuna. alışması zaman alır mutlaka. mesela benim eşim öyle değil evde eksik var mı alalım diye sorar ama o da babasını erken ölmüş olmasından kaynaklı bir şey. kavga edip küslükleri uzatmayın gece yatağa girince kocalarınıza sarılmadan uyumayın sonra günüde kendinize zehir edersiniz mutlu olmazsınız.
bizimki aslında tamtersi kuzu alıp durur mutfağa üste başa..sürekli seviyor para harcasın..ona göre sıkıntı yok...
belki de ben stres yapıyorum boş yere ..diyoki çocuk olmadan gezip tozup yiyelim 3 günlük hayat..ya da daha pahalı araba almak istiyor ben ucuzunu alalım diyorum....ama ben de 60 yaşında teyzeler gibi mi davranıyorum acabaa?off bilemedim
aynen yaa bnde şimdi netten puzzel alıcam umrumda deil hep sordum alalımmı diye al dedi ama sıkışmayalm diye erteledm ama alıcam artıkk...bn bekarkan dedim faturaları sen takip etcn diye..faturalar onda.bakmıyorm bile tarihinee bu ay doğal gaz geldi ilk defa merktn baktm
al kuzu puzzlenı düşündük ne oldu biz stres olduk