- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.841
Günaydın bebişer nasılsınız bakalım???
Siz gelene kadar öğlen olur kesin
aynen öyle canım ders çalışmama taktikleri bunlar
aayyy balayında hamile kalmak en korktuğum şeydi bazen bende çok istiyorum ama sonra çalışmam gerektiği aklıma geliyor vazgeçiyorum
Siz gelene kadar öğlen olur kesin
Eliiiff fotoğraflarına baktııım,maşallah sizee Rabbim sağlığı huzuru eksik etmesin yuvanızdan,birbirinizden mahrum etmesin hiç sizi :))
Bizde bebek kararı birşeyleri ertelemek olarak hiç düşünülmedi yaa :) Plan yapıyoruz hala,Eylülde evlilik yıldönümümüzde zaten aynı gün doğum günüm çıkmıştık tatile uzuun uzuuun yollar gittim bide direk bir yere de gitmiyoruz gezmeyi seviyoruz biz,Sarımsaklı,Cunda,İzmir'di rota..Önümüzdeki yıl 2. senemiz içinde planlar yapıyoruz hala Tabi ki bebiş etkileyecek ama eksiltmeyecek hiçbirşeyi daha değişik tatlar katacak bize İnsan yeter ki birşeyi yapmak istesin bence:87:
Ders çalışmayacak ya neleri görmüş :)) Bende sen söyleyince baktım
aynen öyle canım ders çalışmama taktikleri bunlar
aynen öylee tatlım bnm arkdasım balayında hamile kaldı arada eşiyle tartısıyor ama bna şiddetle tavsiye ediyor...bebk baska bişey ama bnm azıcık daha cesarete ihtiyacm var
aayyy balayında hamile kalmak en korktuğum şeydi bazen bende çok istiyorum ama sonra çalışmam gerektiği aklıma geliyor vazgeçiyorum