Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın bebişer nasılsınız bakalım???
Siz gelene kadar öğlen olur kesin :KK5:

Eliiiff fotoğraflarına baktııım,maşallah sizee:nazar: Rabbim sağlığı huzuru eksik etmesin yuvanızdan,birbirinizden mahrum etmesin hiç sizi :))

Bizde bebek kararı birşeyleri ertelemek olarak hiç düşünülmedi yaa :) Plan yapıyoruz hala,Eylülde evlilik yıldönümümüzde zaten aynı gün doğum günüm çıkmıştık tatile uzuun uzuuun yollar gittim bide direk bir yere de gitmiyoruz gezmeyi seviyoruz biz,Sarımsaklı,Cunda,İzmir'di rota..Önümüzdeki yıl 2. senemiz içinde planlar yapıyoruz hala :KK9: Tabi ki bebiş etkileyecek ama eksiltmeyecek hiçbirşeyi daha değişik tatlar katacak bize:KK16: İnsan yeter ki birşeyi yapmak istesin bence:87:

Ders çalışmayacak ya neleri görmüş :)) Bende sen söyleyince baktım :KK9:

aynen öyle canım ders çalışmama taktikleri bunlar :KK1:

aynen öylee tatlım bnm arkdasım balayında hamile kaldı arada eşiyle tartısıyor ama bna şiddetle tavsiye ediyor...bebk baska bişey ama bnm azıcık daha cesarete ihtiyacm var

aayyy balayında hamile kalmak en korktuğum şeydi :KK1: bazen bende çok istiyorum ama sonra çalışmam gerektiği aklıma geliyor vazgeçiyorum :KK50:

günaydın kızlarrrr.....

bu smile ları kolayca kendi ekranınızda görüp işaretlemek suretiyle ekleyebilirsiniz mesajınıza. nasıl mı? hemen anlatıyorum....

Kullanıcı Kontrol Paneli ver üstte sağ da, onu tıklıyorsunuz, ekranın sol tarafında bulunan, "Ayarlarım"ın altında yer alan "Seçenekleri Düzenle" yi tıklıyosunuz, ekranın sağ tarafınına gelen ekranda aşağı doğru inince "konu görünüm seçenekleri" başlığı altında yer alan "mesaj elementleri değiştir" de "grafikleri göster" seçili olacak. o zaman bu gülümsemeler mesaj kutusunun altında görünüyo, siz ordan seçiyosunuz.....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Tatlım ya benim zaten seçiliymiş ama neden görünmüyormuş anlamadım :KK5: şimdi işareti kaldırıp tekrar işaretledim oldu:KK52: teşekkür ederim :KK64: :KK64: :KK9::KK9::KK9:

kızlar yine benn! hasta gbiyim günlerdir giremedim pek.. çok yoğun çalışıyorum bir de bu aralar:KK19: ama çok şükür bugün girip bi kaç haftadır yüklemek istediğim ama fırsat bulamadığım düğün fotoğraflarımı ve evimin fotoğraflarını yükledim çok şükür. yorumlarınızı beklerim.

umarım iyisinizdir önce yazıyorum şimdi okumaya devam topiği. yazamasam da sürekli takipteyim kızlar:)

canım çok yakışmışsınız maaşallah,eviniz de çok güzell :nazar:

Ben gelirken saati ayarlayamiyorum herhalde :KK1::KK1: bos topige geliyorum yazdklarnza bakiyorum gidiyorumm.

Kabulmu ne demek canim tabiki kabul:13::13:

hoşgeldiniz canımm gitmeyin ama bi yere bebişile senn :KK52:

Erken hissettim ben biraz,artık daha net hissediyorum,anlaşıyoruz :)
Daha belli olmadı en son 27sinde gitmiştim,yarın detaylı ultrason var artık yarın öğreneceğim inşallah :KK52:

anamm büyük gün bu günn :KK76:
merakla bekliyoruz teyzeleri olarakk :KK52:

Evet canim ben bursaliyim :KK66:

ne çok bursalı var burda..ben dee ben dee :KK52:

kv lere gittik tatlış temizlik fln yaptık :KK16: giremedik pek yavrutomm sen naptınnn:KK16::KK16:
niye çoğul kullandıysam :KK70: manyak mıyım neyim :KK70: :KK70:

asoş sen çoğul kullanınc sanki hamileymşin gibi geldi :KK9:

günaydın kızlarrrr.....

bu smile ları kolayca kendi ekranınızda görüp işaretlemek suretiyle ekleyebilirsiniz mesajınıza. nasıl mı? hemen anlatıyorum....

Kullanıcı Kontrol Paneli ver üstte sağ da, onu tıklıyorsunuz, ekranın sol tarafında bulunan, "Ayarlarım"ın altında yer alan "Seçenekleri Düzenle" yi tıklıyosunuz, ekranın sağ tarafınına gelen ekranda aşağı doğru inince "konu görünüm seçenekleri" başlığı altında yer alan "mesaj elementleri değiştir" de "grafikleri göster" seçili olacak. o zaman bu gülümsemeler mesaj kutusunun altında görünüyo, siz ordan seçiyosunuz.....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

amayacım günaydın canım çok güzel alatmışmn da benim seçili olduğu halde olmadı sanki :KK53:
dur bi denicem tekrar hırs yaptım :KK52:

Gnydin majorcum bnde smdi gozumu actm valla.napyosun?

günaydın nenaaa günaydın majörrrr

nenaaa hadi git uyu kuzu benim yerime de..gerçi ben dün gece erkenckiten uyudum uykumu aldım :KK16:

Günaydın nenacıkkk iyiyim sen nasılsın?? :80:

günaydın nenaaa günaydın majörrrr

nenaaa hadi git uyu kuzu benim yerime de..gerçi ben dün gece erkenckiten uyudum uykumu aldım :KK16:

günaydın canımm :KK3:

kızlar şimdi azıcık haberlere baktımda Dün Emrah'ın oğlu'yla ilgili bir haber vardı röportaj yaılmıştı. Bugün çocuğu işten çıkarmışlar. Emrah istemiş galiba patronunu arayıpta. Sen hem oğluna sahip çıkma hemde işsiz kalmasına neden ol yok böyle bir şey arkadaş :KK47::KK47:

selam kızlar :KK3:
ya dün gitmem gitmem derken sarjım bitti :KK17:
aniden kacıp gittim utandım kendimden :18::KK53::KK53:
ama bugün yine geldim vefalı misafir olaraktan :KK24::KK24:
keyifler nasıl bugün :KK23:

Günaydın bebişer nasılsınız bakalım???
Siz gelene kadar öğlen olur kesin :KK5:

aynen öyle canım ders çalışmama taktikleri bunlar :KK1:

aayyy balayında hamile kalmak en korktuğum şeydi :KK1: bazen bende çok istiyorum ama sonra çalışmam gerektiği aklıma geliyor vazgeçiyorum :KK50:

günaydınn canmm..valla bnde korkmuştumm ama cok şanslıyımm hiç de bekletmeden balyının dönüş günü gelmişti :))

günaydın cannlarrrr...
bi uyandım elektrikler yookk ama cok şükür hemen geldiii:KK76:

günaydınn canmm..valla bnde korkmuştumm ama cok şanslıyımm hiç de bekletmeden balyının dönüş günü gelmişti :))

günaydın cannlarrrr...
bi uyandım elektrikler yookk ama cok şükür hemen geldiii:KK76:

senin yine iyi balayından sonra gelmiş ben daha balayındayken oldum ya erken geldi :KK5::KK5: denize giremedim tamponda hiç kullanmadığım için bilememiştim kötü olmuştu ama bizde gezmiştik :KK48:

senin yine iyi balayından sonra gelmiş ben daha balayındayken oldum ya erken geldi :KK5::KK5: denize giremedim tamponda hiç kullanmadığım için bilememiştim kötü olmuştu ama bizde gezmiştik :KK48:

ayy yazıkk.ama bizde pek denize fln girmedikki yok safari yok tekne derken :KK9: ama bi dahaki sefer inş denizden yada havuzdan cıkmam :KK9:

ayy yazıkk.ama bizde pek denize fln girmedikki yok safari yok tekne derken :KK9: ama bi dahaki sefer inş denizden yada havuzdan cıkmam :KK9:

aynen bende çıkmam bu yaz kesin yine tatile gitmem lazım kocacımlaa :) ayy canım sevgilim benimm çzledim şimdiden akşam olsada eve gitsek :) onun için dün bir not hazırladım sabahta elbise dolabının içine koydum çıktım :KK1: çok sevinmiş olacak ki görünce hemen beni aradı musmutluydu hihihihii :KK52::KK52::KK52:

aynen bende çıkmam bu yaz kesin yine tatile gitmem lazım kocacımlaa :) ayy canım sevgilim benimm çzledim şimdiden akşam olsada eve gitsek :) onun için dün bir not hazırladım sabahta elbise dolabının içine koydum çıktım :KK1: çok sevinmiş olacak ki görünce hemen beni aradı musmutluydu hihihihii :KK52::KK52::KK52:

allah mutluluğunuzu daim etsin majorcumm..bnde gidicem inş. tatilee hatta her yıl gidicem :)) inş.

bu aradaaa artık %101 kesin sonuçç:KK52::KK76:

iyiyim bende:KK8:
cok iyiyim bugün cuma ya enerji doluyum :KK12::KK76:

şu cumalar iyiki var gerçekten :21::KK76:

En büyük cuma :KK52:
ben de özellikle cuma iş çıkışı huzur dolarım :KK16:

bizde bütün gün havuzdydık..kaydıraklardan falan kayıp düşüşlerimize güldük :KK1: ahh ahh tatil gibisi yok :KK31:

Kizlaaaaar sizze yataktan baglaniyorum gunaydiiiiinnnn :nazar: :KK9: bu smileyleride kafadan salladim :KK5:

günaydın asennn sen bayağa erken kalkmaya başladın :KK9:

allah mutluluğunuzu daim etsin majorcumm..bnde gidicem inş. tatilee hatta her yıl gidicem :)) inş.

bu aradaaa artık %101 kesin sonuçç:KK52::KK76:

gözümüz aydın prensescan derin bi nefes alabilirz topikçe..
seneye tatile gidip gelelim beraber çocuk yapalım :KK9:

X