- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.641
Of kiyamam yayerime bakıcak kimse yok :95:
ölmedikçe burdayım
geçen ay ateşlenmiştim onda bile saat 4te çıktım
hap içtim sabah ama o uyku yaptı sanırım
çok mızmız oldum ben yaaa kendimi sevmedim şu an
sen napıyosun asencik?ne pastası yaptın akşam..ben de haftaya eşimin doğum gününde kendim yapıcam pastayıı
Gunaydn tatlım. Geçmiş olsun gelmedi gelmedi şimdi gelince ağzır oldu sanrm izin alabiliyorsan al bnce.
Bnde henüz yk daha gelmdi napcm bilmiyorm.şimdş kalkıp kahvaltı hazırlıcm 3te kocm gitck o zaman konuşuruz. ..
Valla hafif baş dönmesi yaptı tatlım ama pişman oldm ya hamileysem.napcam diye off
herkes gitmiş yalnız kalmışım topiktebeni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece oh olsun size
Canım bende Afyon'da okudum merkezde misin sen?? Her şey mürekkep lekesi gibi olsun canım ya valla KK'da öyle şeyler okuyorumki bazen halime şükr ediyorum
günaydın kk'nın en güzel gelinleri :87:
beni günüm ayamıyooor
grip olmuşum nasıl halsizlik var anlatamam..kafamı koyuyorum masaya inanın 3 dkda rüya falan görüyorumtabi biri geliyor sıçrayarak kalkıyorum..yapabiliceğim en iyi şey 5 için izin almak ..
bi de regl oldum..onun halsizliği ayrı...ağlamak istiyorummm
prenses sen hasta oldun mu?
bizimki yönlenmiyo tatlıminatçı azcık git bana bişi getir diyo sen getir diyorum ben yemicem diyo mesela hemen yemekten bile vazgeçiyo bu kadar
bir dilim göndersen süper olurdu şu an, çay içiyorum da yanında bir dilim piyano kek fena olmazdıkeşke birbirimize gönderebilme imkanımız olsa....
evet merkezdeyim cnm...
ah canım , kıyamam sana, çok geçmiş olsun... insan öyle zamanlarda battaniyenin altına girip doyasıya uyumak istiyor işte ama çalışmak zorundayız....
kızlar size şöyle bir ceee diyip gidiyorum okulabu arada benim planlar değişti , gidiyorum bugün eşimin yanına ankarada kar değil soğuk gözüküyor, inş yağmaz... geçen sefer çok kötü yolda kalmıştık haftasonu ara ara girerim...
özleyin beni anacım( seda sayanın meşhur lafıydı bir zamanlar, nerden aklıma geldiyse )
Sweatt çok geçmiş olsuunn..Taze sık portakalları iç bir güzeeell :)
Olsun onu da sen böyle sevdiiiinn :)) Eksik bir yan değil bence,olsa güzel olur tabi ama erkeklerin annelerden gelen bir alışkanlıkları oluyor.
Of kiyamam yabi yedegin neden yok ne kadar vicdansizlar ya (
Tam pasta degil tatlim benimki piyano kek gecende yapmistim esimin babanesi gelcek diye yaptim
strestenndir tatlim gecikme(
Sweatt çok geçmiş olsuunn..Taze sık portakalları iç bir güzeeell :)
Olsun onu da sen böyle sevdiiiinn :)) Eksik bir yan değil bence,olsa güzel olur tabi ama erkeklerin annelerden gelen bir alışkanlıkları oluyor.
ayy inşallah sağ salim ulaşırsın tatlım eşinin yanınaaaiyi yolculuklar tatlışımmm
doğru tatlım napalım bizimkide böylebana çok iyi davranıyo ya aileme hatası yok ya daha ne olsun dimi
kesinlilkle bizimkinin ailesi böyle bi yapıda olduğu için yardım etmiyo zaten
işlerim oldukça yoğun benimde bugün ancak gelebildim... öğlen aramda sizle olıyım dedim ama oda olmadı... swetttcannn geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ve su tüket şekercimmmm... asen ya, şu piyano kek tarifine bakabildim sonunda ama diyo ki sıvı krema, o nası bişii ki????
her yerde bi salep muhabbeti dönüyo 2 gündr canım istiyo almayı unutuyorum inşallah bu gece giderken unutmam da alırım
bir dilim göndersen süper olurdu şu an, çay içiyorum da yanında bir dilim piyano kek fena olmazdıkeşke birbirimize gönderebilme imkanımız olsa....
evet merkezdeyim cnm...
ah canım , kıyamam sana, çok geçmiş olsun... insan öyle zamanlarda battaniyenin altına girip doyasıya uyumak istiyor işte ama çalışmak zorundayız....
kızlar size şöyle bir ceee diyip gidiyorum okulabu arada benim planlar değişti , gidiyorum bugün eşimin yanına ankarada kar değil soğuk gözüküyor, inş yağmaz... geçen sefer çok kötü yolda kalmıştık haftasonu ara ara girerim...
özleyin beni anacım( seda sayanın meşhur lafıydı bir zamanlar, nerden aklıma geldiyse )
tatlışkom bu sıvı krema marketlerde satılıyo 200 ml lik kutularda sen markette sorarsan verirler biraz maliyetli oluyo kremayla:44:işlerim oldukça yoğun benimde bugün ancak gelebildim... öğlen aramda sizle olıyım dedim ama oda olmadı... swetttcannn geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ve su tüket şekercimmmm... asen ya, şu piyano kek tarifine bakabildim sonunda ama diyo ki sıvı krema, o nası bişii ki????
her yerde bi salep muhabbeti dönüyo 2 gündr canım istiyo almayı unutuyorum inşallah bu gece giderken unutmam da alırım
eşinin baabanesi yaşıyor mu maaşallah
ben babanemi çok ama çok severdimm
çok hamarat bizim kızımız yaa benim oğlum senin kızın olursa talibim şimdiden
çok sağol kuzucum
üzülme kuzu Ben çalıştığım halde eşim ben söylemeden bişey yapmaz..hatta söylemeden bardağını kaldırmaz..
ama ben de senin gibi teselli ediyorum kendimi..mutluyum ya gerisi boş diyorum.. tek şikayetçi olduğum konu bu..napalım Allah başka keder vermesinnnn
bende yeni evlendim geldim
nasılsınız şekerler
iyiyiz tatlım gel bizee katıl bizeee hoşgeldinnn
sivittt tatlışşş nasıl olduunn :44:
nasılsınız şekerler
öğle tatilinde ayakkabı bakarken koşturuyodum,bomba gibiydim şimdi yine bi halsizlik çöktü ,üzerine bi de karın ağrısı :26:
benim bu işe karşı alerjim var galiba dılarıda hissetmiyorum hastalığımı
asencim bu arada Allah anane ve babanelerinize uzun ömür versin...
benimki de regl öncesi duygusallığı olsa dün gece annemlerden geldim ya eşimden önce uyudum..uyumadan ya annemle babama bişey olursa naparım ben diye ağladımçocuk gibiyim yaa bi duygusaldım dün gece..
hoşgeldin canım..
buraya gelen ce diyo gidiyor
iyi karşılayamıyo muyuz acaba
sen kal pembe gelin bak adını da sevdim
bilemiyorum ki
bakıcam bakalım nasıl karsılıyosunuz misafiri
güzeldir benm adım
asen pasta yapmış dün gece..
asoşş kuzu ikram etsene misafirimizee
ee sen nasılsın neler yapıyorsun?
oooo süper o zman
pastalar börekler ben hep gelirim buraya
neden kacıyolar kı anlamadım o zaman
iyiyim napım 3 gün sonra 3 ay olucak evleneli evli mutluyum
öğretmenim bi de bu arada siz neler yapıosunuz
Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :))
Kiyamamgonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm
Bende yataktayim daha prensescann
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan))
günaydın kk'nın en güzel gelinleri :87:
beni günüm ayamıyooor
grip olmuşum nasıl halsizlik var anlatamam..kafamı koyuyorum masaya inanın 3 dkda rüya falan görüyorumtabi biri geliyor sıçrayarak kalkıyorum..yapabiliceğim en iyi şey 5 için izin almak ..
bi de regl oldum..onun halsizliği ayrı...ağlamak istiyorummm
prenses sen hasta oldun mu?
nasılsınız şekerler