Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Of kiyamam ya bi yedegin neden yok ne kadar vicdansizlar ya (
Tam pasta degil tatlim benimki piyano kek gecende yapmistim esimin babanesi gelcek diye yaptim

strestenndir tatlim gecikme (

herkes gitmiş yalnız kalmışım topikte beni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece oh olsun size

bir dilim göndersen süper olurdu şu an, çay içiyorum da yanında bir dilim piyano kek fena olmazdı keşke birbirimize gönderebilme imkanımız olsa....

Canım bende Afyon'da okudum merkezde misin sen?? Her şey mürekkep lekesi gibi olsun canım ya valla KK'da öyle şeyler okuyorumki bazen halime şükr ediyorum

evet merkezdeyim cnm...

ah canım , kıyamam sana, çok geçmiş olsun... insan öyle zamanlarda battaniyenin altına girip doyasıya uyumak istiyor işte ama çalışmak zorundayız....

kızlar size şöyle bir ceee diyip gidiyorum okula bu arada benim planlar değişti , gidiyorum bugün eşimin yanına ankarada kar değil soğuk gözüküyor, inş yağmaz... geçen sefer çok kötü yolda kalmıştık haftasonu ara ara girerim...

özleyin beni anacım ( seda sayanın meşhur lafıydı bir zamanlar, nerden aklıma geldiyse )

Sweatt çok geçmiş olsuunn..Taze sık portakalları iç bir güzeeell :)

bizimki yönlenmiyo tatlım inatçı azcık git bana bişi getir diyo sen getir diyorum ben yemicem diyo mesela hemen yemekten bile vazgeçiyo bu kadar

Olsun onu da sen böyle sevdiiiinn :)) Eksik bir yan değil bence,olsa güzel olur tabi ama erkeklerin annelerden gelen bir alışkanlıkları oluyor.

ayy inşallah sağ salim ulaşırsın tatlım eşinin yanınaaa iyi yolculuklar tatlışımmm

doğru tatlım napalım bizimkide böyle bana çok iyi davranıyo ya aileme hatası yok ya daha ne olsun dimi
kesinlilkle bizimkinin ailesi böyle bi yapıda olduğu için yardım etmiyo zaten

işlerim oldukça yoğun benimde bugün ancak gelebildim... öğlen aramda sizle olıyım dedim ama oda olmadı... swetttcannn geçmiş olsun dikkat et kendine bol meyve ve su tüket şekercimmmm... asen ya, şu piyano kek tarifine bakabildim sonunda ama diyo ki sıvı krema, o nası bişii ki????

her yerde bi salep muhabbeti dönüyo 2 gündr canım istiyo almayı unutuyorum inşallah bu gece giderken unutmam da alırım

Kızlar merhaba ben de 1 yıllık evliyim Görümceme hediye alıcam bekar 30 yaşında ben mardindeyim o istanbulda ne tavsiye edersiniz kargoyla göndecem ufak bişi olamaz

Of kiyamam ya bi yedegin neden yok ne kadar vicdansizlar ya (
Tam pasta degil tatlim benimki piyano kek gecende yapmistim esimin babanesi gelcek diye yaptim

strestenndir tatlim gecikme (

eşinin baabanesi yaşıyor mu maaşallah
ben babanemi çok ama çok severdimm

çok hamarat bizim kızımız yaa benim oğlum senin kızın olursa talibim şimdiden

çok sağol kuzucum

üzülme kuzu Ben çalıştığım halde eşim ben söylemeden bişey yapmaz..hatta söylemeden bardağını kaldırmaz..
ama ben de senin gibi teselli ediyorum kendimi..mutluyum ya gerisi boş diyorum.. tek şikayetçi olduğum konu bu..napalım Allah başka keder vermesinnnn

Son düzenleme:

Kuzu seni alıntılamamışım ben yaa pis sivitt
çok sağol canımcım..inşallah eşim portakla sıkar akşama..nazlanayım biraz
salep de fena olmaz kiiiii

sağol canımcım..sana da iyi yolculuklar..cuma günün boştu galiba senin ohh mis gibiii
3 gün eşinle 4 gün annenlerle..valla senin hayat da güzel...insanın canı hiç sıkılmaz 0 monotonluk
ama inşallah kavuşursun şubatta eşine-evine..

tatlışkom bu sıvı krema marketlerde satılıyo 200 ml lik kutularda sen markette sorarsan verirler biraz maliyetli oluyo kremayla:44:
kremayı ben geçen yarısıyla tavuk yaptım diğer yarısını keke koydum veya kremşanti koyanlarda var

yaşıyor sivitcim çok tatlı bi babanesi var hep güler sırıtır çok saf temiz kadın
benmde ananem ve babanem yaşıyo dedelerim küçükken vefat etti :26:
aynen tatlım allah başka dert vermesin gerçekten :2: seviyorum ya gerisi boş

sivittt tatlışşş nasıl olduunn :44:

öğle tatilinde ayakkabı bakarken koşturuyodum,bomba gibiydim şimdi yine bi halsizlik çöktü ,üzerine bi de karın ağrısı :26:
benim bu işe karşı alerjim var galiba dılarıda hissetmiyorum hastalığımı
asencim bu arada Allah anane ve babanelerinize uzun ömür versin...

benimki de regl öncesi duygusallığı olsa dün gece annemlerden geldim ya eşimden önce uyudum..uyumadan ya annemle babama bişey olursa naparım ben diye ağladım çocuk gibiyim yaa bi duygusaldım dün gece..

bende yeni evlendim geldim
nasılsınız şekerler

hoşgeldin canım..
buraya gelen ce diyo gidiyor
iyi karşılayamıyo muyuz acaba
sen kal pembe gelin bak adını da sevdim

bilemiyorum ki
bakıcam bakalım nasıl karsılıyosunuz misafiri
güzeldir benm adım

asen pasta yapmış dün gece..
asoşş kuzu ikram etsene misafirimizee
ee sen nasılsın neler yapıyorsun?

oooo süper o zman
pastalar börekler ben hep gelirim buraya
neden kacıyolar kı anlamadım o zaman
iyiyim napım 3 gün sonra 3 ay olucak evleneli evli mutluyum
öğretmenim bi de bu arada siz neler yapıosunuz

oooo süper o zman
pastalar börekler ben hep gelirim buraya
neden kacıyolar kı anlamadım o zaman
iyiyim napım 3 gün sonra 3 ay olucak evleneli evli mutluyum
öğretmenim bi de bu arada siz neler yapıosunuz

misafir ol gel banaa börekler açayım sanaaa

hoşgeldin örtmenim tekrardan..benim eşim ve en yakın arkadaşlarım da öğretmen..çook severim ben öğretmenleri
tabii yarım gün dimi okul evdesindir şimdi
hüüüüü

Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :))
Kiyamam gonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm

Bende yataktayim daha prensescann
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan ))

Ben Tekirdağ'dayım şekercim uzağım sana size afiyet olsun kocişinle yersin :)

ahh geçmiş olsun kuzucuk ya bende çok korkuyorum hastalanmaktan çünkü hastalananınca yatak yorgan oluyorum malesef

bende yeni evlendim geldim
nasılsınız şekerler

hoşgeldin pembe gelin :)
buraya gelenler erçekten bir kere kendini gösterip sonra ortalıktan kayboluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…