Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Olsun burun kırın edeceğine söyleyince assın o da güzel :))
Fikrine sevindim,bence de öyle.Babam sağolsun kullanmamda zaten alkol hiç.

anne-baba olark bizz sigara kullanmıyorz alkol da yılda 2-3 kez özel bişi olursaa mesela en son balayında içmştk...

kıyamammm sana yat uyu tatlımm yarın perşembee haftasonuna az kaldııı
muaaah iyi geceler minnoşşş

senin eşin baya düşünceli tatlışş peki hamilelikten öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu hani onagöre hamileliği öne çekeyim

kızlar nasıl doğuracaksınız 3 çocuk ya, ben 2. bile tek kalmasın diye yapmayı düşünüyorum ...
tatlım nasıl doğurcam o konuda fikrim yok ama istiyorum işte manyakmıyım neyim

anne-baba olark bizz sigara kullanmıyorz alkol da yılda 2-3 kez özel bişi olursaa mesela en son balayında içmştk...

Çok sevindim bende kullanmıyorum sigara.Benim alkolü sevmeme sebebim tamamen kendi babam.Eşimde dediğin gb çok nadir özel şeylerde canı isterse kullanır.
Ben uyumaya gidiyoruuuumm Bol bol su iiiçççç..

biziçemiyoruz ya eşimde aynı 2 birada sarhoş olurum ve yapmadığımız rezillik kalmaz hele bi yılbaşı videomuz var evlerden ırak
o yüzden pek içmiyoruz artık balayında bile içmedik ghatta minibardakileri topladık eve getirdik

senin eşin baya düşünceli tatlışş peki hamilelikten öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu hani onagöre hamileliği öne çekeyim

Yok hep böyle sağolsun Benim kayınpederim böyle birtek ütü yapmaz evde herşey gelir elinden,eşim ona benzemiş aynı

Çok sevindim bende kullanmıyorum sigara.Benim alkolü sevmeme sebebim tamamen kendi babam.Eşimde dediğin gb çok nadir özel şeylerde canı isterse kullanır.
Ben uyumaya gidiyoruuuumm Bol bol su iiiçççç..

içiyorm amaa kar varrr içesim yok:97:

bizde işte özel günlerde içerizz bnmde ablamın kına gecesinden var bi videom ilk ve son sarhoş oluşumdur..balayında da içtik ama azz eşim diş ağrısından sek rakı içti sürekli otelin bütün çalışanları öğrendi dişinin ağrıdığını :))

Biraz iste sende :) Yaptıklarını onayla :) Hoşuna gider belki :) Yönlendirmeyi dene :)

bizimki yönlenmiyo tatlım inatçı azcık git bana bişi getir diyo sen getir diyorum ben yemicem diyo mesela hemen yemekten bile vazgeçiyo bu kadar

o videolar çok güzel ya tam bi hatıra dimi biz izlerken yerlere yatıyoruz gülemkten ben 2 3 kere sarhoş olmuşumdur zaten içiyosam sarhoş olmak içerim yoksa anlam vermiyorum alkole
bi kere sabah kalktım tv deki hareketler midemi bulandırıyodu ondan sonra zaten 2 yıl fln ağzıma sürmedim
bu arada yazık eşinin dişi mi ağrıdı balayında eşini görünce rakıyı hazırlıyodur barmenler o zaman

herkes gitmiş yalnız kalmışım topikte beni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece oh olsun size

Günaydın gelinciklerr yahu hepiniz ben eve gittikten sonra geliyorsunuz coşuyorsunuz ben burdayken muhabbet olmuyor hiç.
akşam neler neler konuşmuşsunuz.

Canım bende Afyon'da okudum merkezde misin sen?? Her şey mürekkep lekesi gibi olsun canım ya valla KK'da öyle şeyler okuyorumki bazen halime şükr ediyorum

girene kadar işkence gibi gelen girdikten sonra çıkılmak istenilmeyen tek yer duştur

Aynen öyle Asen'im akşam bende çok cebelleştim sonrada suyu döktükçe çıkasım gelmedi

Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü harika iki grup canım bende çok seviyorum :)

herkes gitmiş yalnız kalmışım topikte beni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece oh olsun size

Herkes gider tabi şekercik sabahın kör karanlığında hemde bu soğukta sıcacık yataklarımızdan kalkıp işe geliyoruz
benim canımda nasıl pasta istemişti dünn banada gönderir misin canım

Son düzenleme:
günaydın kk'nın en güzel gelinleri :87:

beni günüm ayamıyooor

grip olmuşum nasıl halsizlik var anlatamam..kafamı koyuyorum masaya inanın 3 dkda rüya falan görüyorum tabi biri geliyor sıçrayarak kalkıyorum..yapabiliceğim en iyi şey 5 için izin almak ..
bi de regl oldum..onun halsizliği ayrı...ağlamak istiyorummm
prenses sen hasta oldun mu?

Son düzenleme:
Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :)) Kiyamam gonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm

Günaydın gelincikler.
Sanırm sadece major burda bndd daha yataktyım..

Bende yataktayim daha prensescann
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan ))

Kiyamam tatlim gecmis olsunn izin vermiyolar mi hic rapor hastane gibi (
Hap aldinmi tatlim :///

Kiyamam tatlim gecmis olsunn izin vermiyolar mi hic rapor hastane gibi (
Hap aldinmi tatlim :///

yerime bakıcak kimse yok :95:
ölmedikçe burdayım
geçen ay ateşlenmiştim onda bile saat 4te çıktım
hap içtim sabah ama o uyku yaptı sanırım
çok mızmız oldum ben yaaa kendimi sevmedim şu an

sen napıyosun asencik?ne pastası yaptın akşam..ben de haftaya eşimin doğum gününde kendim yapıcam pastayıı

Gunaydn tatlım. Geçmiş olsun gelmedi gelmedi şimdi gelince ağzır oldu sanrm izin alabiliyorsan al bnce.
Bnde henüz yk daha gelmdi napcm bilmiyorm.şimdş kalkıp kahvaltı hazırlıcm 3te kocm gitck o zaman konuşuruz. ..

Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :))
Kiyamam gonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm

Bende yataktayim daha prensescann
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan ))

Valla hafif baş dönmesi yaptı tatlım ama pişman oldm ya hamileysem.napcam diye off

Son düzenleme:

canım hiiçç endişelenmee hamiş değilsin..
hem test yaptık yaa eminiz artık..
sonuçta siz kaçamak yaptığınızda zaten gecikme halindeydi
içinş rahat tut stres de geciktiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…