Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Olsun burun kırın edeceğine söyleyince assın o da güzel :))
Fikrine sevindim,bence de öyle.Babam sağolsun kullanmamda zaten alkol hiç.

anne-baba olark bizz sigara kullanmıyorz alkol da yılda 2-3 kez özel bişi olursaa mesela en son balayında içmştk...

tamam örtmenimm sütümü de içicem yatmadan öncee :26:

şaka bi yana aynen asenimin dediği gibi duşumu alıyım saçıkımı kurutup uyuyayım..bak ben gedim muhabbet bitti ben gidyim devam edin :KK9:

yarın gürüşürüz iyi geceler herkesciklereee :KK16:

(bu arada asencim asıl benden de sana gelsin :nazar: :nazar: :nazar: tatlı kuzum benimmm..)

kıyamammm sana yat uyu tatlımm yarın perşembee haftasonuna az kaldııı :nazar::nazar:
muaaah iyi geceler minnoşşş:KK54:

Eşim bozaları koymayı unuttu dedim ama meğer çamaşırlar bitmiş onları asmış bana süpriz olsun diye,bozayı ondan unutmuşşş canımıniçii:101::109:

İyi fikirmiş :)) Dikkat et amann hazır çarpmışken deyip yine birşey olmasın:KK9:
senin eşin baya düşünceli tatlışş peki hamilelikten öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu hani onagöre hamileliği öne çekeyim :KK9::KK9::KK9:

kızlar nasıl doğuracaksınız 3 çocuk ya, ben 2. bile tek kalmasın diye yapmayı düşünüyorum ...
tatlım nasıl doğurcam o konuda fikrim yok ama istiyorum işte :KK9::KK9: manyakmıyım neyim :KK53::KK53:

anne-baba olark bizz sigara kullanmıyorz alkol da yılda 2-3 kez özel bişi olursaa mesela en son balayında içmştk...

:KK9:Çok sevindim bende kullanmıyorum sigara.Benim alkolü sevmeme sebebim tamamen kendi babam.Eşimde dediğin gb çok nadir özel şeylerde canı isterse kullanır.
Ben uyumaya gidiyoruuuumm :KK9: Bol bol su iiiçççç..

biziçemiyoruz ya eşimde aynı:KK9: 2 birada sarhoş olurum ve yapmadığımız rezillik kalmaz :KK9::KK9: hele bi yılbaşı videomuz var evlerden ırak :KK9::KK9:
o yüzden pek içmiyoruz artık :KK9::KK9: balayında bile içmedik ghatta minibardakileri topladık eve getirdik :KK53::KK53:

senin eşin baya düşünceli tatlışş peki hamilelikten öncede mi böyleydi yoksa sonradan mı böyle oldu hani onagöre hamileliği öne çekeyim :KK9::KK9::KK9:

:KK9: Yok hep böyle sağolsun :nazar::KK19: Benim kayınpederim böyle birtek ütü yapmaz evde herşey gelir elinden,eşim ona benzemiş aynı :KK9:

:KK9:Çok sevindim bende kullanmıyorum sigara.Benim alkolü sevmeme sebebim tamamen kendi babam.Eşimde dediğin gb çok nadir özel şeylerde canı isterse kullanır.
Ben uyumaya gidiyoruuuumm :KK9: Bol bol su iiiçççç..

içiyorm amaa kar varrr içesim yok:97:

biziçemiyoruz ya eşimde aynı:KK9: 2 birada sarhoş olurum ve yapmadığımız rezillik kalmaz :KK9::KK9: hele bi yılbaşı videomuz var evlerden ırak :KK9::KK9:
o yüzden pek içmiyoruz artık :KK9::KK9: balayında bile içmedik ghatta minibardakileri topladık eve getirdik :KK53::KK53:

bizde işte özel günlerde içerizz bnmde ablamın kına gecesinden var bi videom :KK9::KK9: ilk ve son sarhoş oluşumdur..balayında da içtik ama azz eşim diş ağrısından sek rakı içti sürekli otelin bütün çalışanları öğrendi dişinin ağrıdığını :))

Biraz iste sende :) Yaptıklarını onayla :) Hoşuna gider belki :) Yönlendirmeyi dene :)

bizimki yönlenmiyo tatlım :KK8::KK8: inatçı azcık :KK53::KK53: git bana bişi getir diyo sen getir diyorum ben yemicem diyo mesela hemen yemekten bile vazgeçiyo bu kadar :KK25:

içiyorm amaa kar varrr içesim yok:97:

bizde işte özel günlerde içerizz bnmde ablamın kına gecesinden var bi videom :KK9::KK9: ilk ve son sarhoş oluşumdur..balayında da içtik ama azz eşim diş ağrısından sek rakı içti sürekli otelin bütün çalışanları öğrendi dişinin ağrıdığını :))

o videolar çok güzel ya tam bi hatıra dimi:KK1: biz izlerken yerlere yatıyoruz gülemkten:KK9: ben 2 3 kere sarhoş olmuşumdur zaten içiyosam sarhoş olmak içerim:KK9: yoksa anlam vermiyorum alkole :KK9::KK9:
bi kere sabah kalktım tv deki hareketler midemi bulandırıyodu ondan sonra zaten 2 yıl fln ağzıma sürmedim :KK9::KK9:
bu arada yazık eşinin dişi mi ağrıdı balayında :KK50: eşini görünce rakıyı hazırlıyodur barmenler o zaman :KK9:

herkes gitmiş yalnız kalmışım topikte:KK50::KK50: beni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece :KK76: oh olsun size :KK31::KK31:

Günaydın gelinciklerr yahu hepiniz ben eve gittikten sonra geliyorsunuz coşuyorsunuz ben burdayken muhabbet olmuyor hiç.
akşam neler neler konuşmuşsunuz.

afyonda görev yapıyorum ama evimiz ankarada... haftasonu gel-git yapıyorum işte...

kızlar eşime çok sinir oldum... levs den kot almıştım 200 tl ye, bunu mürekkep yapmış, kocaman hem de... napdıysam çıkmadı leke, kurutemizlemeci bile çıkaramadı... neyse kotu koydum bir köşeye...

geçen gün gene kot almıştık bugün aramış ben gene mürekkep lekesi yaptım ama bu seferki küçük diyerek... çok kızdım , sonra o bana kızdı niye bağırıyorsun , bir daha anlatmayacağım hiçbirşeyi diyerek falan... offf.... uzadı mesele işte :KK14:

Canım bende Afyon'da okudum merkezde misin sen?? Her şey mürekkep lekesi gibi olsun canım ya valla KK'da öyle şeyler okuyorumki bazen halime şükr ediyorum :KK50: :KK50:

girene kadar işkence gibi gelen girdikten sonra çıkılmak istenilmeyen tek yer duştur :KK9::KK9:

Aynen öyle Asen'im akşam bende çok cebelleştim sonrada suyu döktükçe çıkasım gelmedi :KK1:

ahhhh ahhhh...Kuzenim telefondan Yeni Türkü'yü dinletiyor..Hayatım boyunca sevdiğim,dinlemekten bıkmadığım,sesine çok çok fazla hayranlık duyduğum tek kişi Derya Köroğlu..Buraya önceki geldiklerinde işten çıkıp koşa koşa gitmiştik eşimle geçen kış :) Bu sefer farklı bir mekana geldi,minişim için gitmemeye karar verdim.Ayakta çok uzun durursam belimin ağrısından bütün geceyi ağlayarak geçirebilirdim ki Allah korusun başka sorunda olabilirdi,sigara flnda çok olur diye göze alamadım.Ama miniğime yazdığım yazıları temize geçireceğim defter imzalanmak üzere gitti :) En küçük hayranı miniğim olsa gerek hep dinliyor benimle :) Telefondanda dinlerken yedim tekmeyi :KK16:

Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü harika iki grup canım bende çok seviyorum :)

herkes gitmiş yalnız kalmışım topikte:KK50::KK50: beni yalnız bırakınca siz gittim pasta yaptım gece gece :KK76: oh olsun size :KK31::KK31:

Herkes gider tabi şekercik sabahın kör karanlığında hemde bu soğukta sıcacık yataklarımızdan kalkıp işe geliyoruz :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
benim canımda nasıl pasta istemişti dünn banada gönderir misin canım :KK31: :KK31:

Son düzenleme:
günaydın kk'nın en güzel gelinleri :87:

beni günüm ayamıyooor :KK53:

grip olmuşum nasıl halsizlik var anlatamam..kafamı koyuyorum masaya inanın 3 dkda rüya falan görüyorum :KK50:tabi biri geliyor sıçrayarak kalkıyorum..yapabiliceğim en iyi şey 5 için izin almak ..
bi de regl oldum..onun halsizliği ayrı...ağlamak istiyorummm :KK14:
prenses sen hasta oldun mu?

Son düzenleme:
Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :))
Günaydın gelinciklerr yahu hepiniz ben eve gittikten sonra geliyorsunuz coşuyorsunuz ben burdayken muhabbet olmuyor hiç.
akşam neler neler konuşmuşsunuz.

Canım bende Afyon'da okudum merkezde misin sen?? Her şey mürekkep lekesi gibi olsun canım ya valla KK'da öyle şeyler okuyorumki bazen halime şükr ediyorum :KK50: :KK50:

Aynen öyle Asen'im akşam bende çok cebelleştim sonrada suyu döktükçe çıkasım gelmedi :KK1:

Yeni Türkü ve Ezginin Günlüğü harika iki grup canım bende çok seviyorum :)

Herkes gider tabi şekercik sabahın kör karanlığında hemde bu soğukta sıcacık yataklarımızdan kalkıp işe geliyoruz :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
benim canımda nasıl pasta istemişti dünn banada gönderir misin canım :KK31: :KK31:
Kiyamam :KK43: gonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm :KK66:

Günaydın gelincikler.
Sanırm sadece major burda bndd daha yataktyım..

Bende yataktayim daha prensescann :KK66:
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan :KK66:))

grip olmuşum nasıl halsizlik var anlatamam..kafamı koyuyorum masaya inanın 3 dkda rüya falan görüyorum :KK50:tabi biri geliyor sıçrayarak kalkıyorum..yapabiliceğim en iyi şey 5 için izin almak ..

Kiyamam tatlim gecmis olsunn :KK43: izin vermiyolar mi hic rapor hastane gibi :KK43:(
Hap aldinmi tatlim :///

Kiyamam tatlim gecmis olsunn :KK43: izin vermiyolar mi hic rapor hastane gibi :KK43:(
Hap aldinmi tatlim :///

yerime bakıcak kimse yok :95:
ölmedikçe burdayım :KK50:
geçen ay ateşlenmiştim onda bile saat 4te çıktım :KK31:
hap içtim sabah ama o uyku yaptı sanırım :KK31:
çok mızmız oldum ben yaaa kendimi sevmedim şu an :KK50:

sen napıyosun asencik?ne pastası yaptın akşam..ben de haftaya eşimin doğum gününde kendim yapıcam pastayıı :KK28:

Gunaydn tatlım. Geçmiş olsun gelmedi gelmedi şimdi gelince ağzır oldu sanrm izin alabiliyorsan al bnce.
Bnde henüz yk daha gelmdi napcm bilmiyorm.şimdş kalkıp kahvaltı hazırlıcm 3te kocm gitck o zaman konuşuruz. ..

Kocamaaaaan gunaydiinnn lar kizlaaar keyifler nasil bakalim :))
Kiyamam :KK43: gonderirim tatlisss yakinsan gel beraber yiyelimmm :KK66:

Bende yataktayim daha prensescann :KK66:
Sen gece icince birayi cikamadin yataktan :KK66:))

Valla hafif baş dönmesi yaptı tatlım ama pişman oldm ya hamileysem.napcam diye off

Son düzenleme:
Gunaydn tatlım. Geçmiş olsun gelmedi gelmedi şimdi gelince ağzır oldu sanrm izin alabiliyorsan al bnce.
Bnde henüz yk daha gelmdi napcm bilmiyorm.şimdş kalkıp kahvaltı hazırlıcm 3te kocm gitck o zaman konuşuruz. ..

Valla hafif baş dönmesi yaptı tatlım ama pişman oldm ya hamileysem.napcam diye off

canım hiiçç endişelenmee hamiş değilsin..
hem test yaptık yaa eminiz artık..
sonuçta siz kaçamak yaptığınızda zaten gecikme halindeydi :KK34:
içinş rahat tut stres de geciktiriyor..

X