Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
misafir ol gel banaa börekler açayım sanaaa :KK53:

hoşgeldin örtmenim tekrardan..benim eşim ve en yakın arkadaşlarım da öğretmen..çook severim ben öğretmenleri :KK9:
tabii yarım gün dimi okul :KK31: evdesindir şimdi :KK31:
hüüüüü :KK14:

biz öğretmenler de bizi sevenleri seviyoruz :KK16::KK52:
yok 2 buçukta cıkıcam ama bu ders boşteyım bi bakıyım demiştim sizi gördüm hemen damladım :KK53:

Ben Tekirdağ'dayım şekercim uzağım sana :KK43:size afiyet olsun kocişinle yersin :)

ahh geçmiş olsun kuzucuk ya bende çok korkuyorum hastalanmaktan çünkü hastalananınca yatak yorgan oluyorum malesef :KK43:

hoşgeldin pembe gelin :)
buraya gelenler erçekten bir kere kendini gösterip sonra ortalıktan kayboluyorlar :KK50:

hoşbuldum :KK3:
yok ben gtmem pasta börekle karsılandım :KK52:

biz öğretmenler de bizi sevenleri seviyoruz :KK16::KK52:
yok 2 buçukta cıkıcam ama bu ders boşteyım bi bakıyım demiştim sizi gördüm hemen damladım :KK53:

okuldan sonra da bekleriz canım :KK52:

kızlar size bir şey soracağım şu smileyleri nasıl biliyorsunuz ya ben çoğu zaman tek tek deniyorum :KK1: :KK53:

onun kolay yolu var mı diye ben de sorucaktım ama utandım ya herkes biliyosa ben bilmiyosam diye :KK17: ben de bazen deniyorum bazen kopya çekiyorum :KK9: ama kolay yolunu bilen varsa desin bizee smiley candır :KK9:

Hoşgeldinn öörttmenimm :KK3: Bende yeni geldim kızların arasına,gitmeye hiç niyetim yok,çok sevdim:KK9: Gitme gitme :KK23:

aa evet plojoviç sonradan gelip bizi bırakmayanlardan..çok sevdik biz onu ve bebişinii :KK52:

kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı :)

ben bakamıyorumm :KK31:
zamanında evlenmeden önce çok severdim baktırayım :KK52:
ama şimdi çok şükür bütün dileklerim gerçekleşti :nazar:
kötü bişey çıkmasın yok yer hzurumu bozmasın diye baktırmıyorum :KK9:
artık seneye bebiş için baktırmaya başlarım :KK1:

sen biliyor musunn yoksaammm :KK53:

aa evet plojoviç sonradan gelip bizi bırakmayanlardan..çok sevdik biz onu ve bebişinii :KK52:

Teşekkür ederiiimmm :13: Topik ilerledikçe biz burda oldukça ismini Eskimeyen Gelinler koyarız :KK9:

kızlar aranızda kahve falı bakmayı bilen var mı :)

Telefona Falcı Bacı'yı yükle gerisi kolay :) Son günlerde gördüğüm kısa yollu fal hali :) Biz eşimin yeğeniyle keyifle içer öylesine bakardık anlamam ben :) Şimdi bebek sağolsun içemiyorum kahve tiksindim :) Hamilelikte bir tek en sevdiğim 3 şeyi yiyemiyorum başka hiçbirşey değişmedi :) Çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi :KK9:

NeNa nerelerde acaba :44:

Teşekkür ederiiimmm :13: Topik ilerledikçe biz burda oldukça ismini Eskimeyen Gelinler koyarız :KK9:

Telefona Falcı Bacı'yı yükle gerisi kolay :) Son günlerde gördüğüm kısa yollu fal hali :) Biz eşimin yeğeniyle keyifle içer öylesine bakardık anlamam ben :) Şimdi bebek sağolsun içemiyorum kahve tiksindim :) Hamilelikte bir tek en sevdiğim 3 şeyi yiyemiyorum başka hiçbirşey değişmedi :) Çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi :KK9:

inanmıyorumm çikolata yiyemiyor musunn?
benim de en sevdiğimm şeydir...yemek yemeden dururum ama çikolatasız aslaaa En Büyük KK
tiksindiğimi düşünemiyorum..ah bi tiksinsem kesin kilo veririm :KK9:
aaa nenaa bu gün hiç gelmemiş....
ses ver nenaaaa :KK52:

Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası :KK50:

ben bakamıyorumm :KK31:
zamanında evlenmeden önce çok severdim baktırayım :KK52:
ama şimdi çok şükür bütün dileklerim gerçekleşti :nazar:
kötü bişey çıkmasın yok yer hzurumu bozmasın diye baktırmıyorum :KK9:
artık seneye bebiş için baktırmaya başlarım :KK1:

sen biliyor musunn yoksaammm :KK53:

Bilmiyorumkii :KK50: keşke bilsem hep bakadım :KK1:

onun kolay yolu var mı diye ben de sorucaktım ama utandım ya herkes biliyosa ben bilmiyosam diye :KK17: ben de bazen deniyorum bazen kopya çekiyorum :KK9: ama kolay yolunu bilen varsa desin bizee smiley candır :KK9:

valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum

şimdi kafadan bir kaç tane atayım bakalım neler çıkacak :KK52:

:KK19: :13: :KK25: :KK49: :KK5: :KK31: :KK47: :100: :120: :121: :KK4: :KK19: :KK15: :KK62:

benim de en sevdiğimm şeydir...yemek yemeden dururum ama çikolatasız aslaaa En Büyük KK

Önceden sütlü tatlıya yatıya gidebilecek biriydim,çikolatasız tek bir gün olmazdı,nutellanın küçük kavanozunu tek başıma bitirmişliğim vardı:KK9: Şimdi Öyle bazen görünce canım isterse atarım ağzıma genel olarakta yüzüne bakmam:KK9: Bende senin gb diyordum,çikolatayı kim bulmuşsa diye başlayıp dua ederek yiyordum :KK9: Miniğim tatlı sevmiyor galiba :KK9:

Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası :KK50:

valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum

:KK19: :13: :KK25: :KK49: :KK5: :KK31: :KK47: :100: :120: :121: :KK4: :KK19: :KK15: :KK62:

Bu smile meselesini anlamadım ben :) Aşağıda görünüyor hepsi,fazlası deyincede tümü çıkıyor ben öyle seçiyorum duruma göre,sevdiklerime göre :KK23:

Son düzenleme:

Bilmiyorumkii :KK50: keşke bilsem hep bakadım :KK1:

Süpersin majörrrr :KK52:

prensess napıyosunn aşağılarda :KK9:

ben geldiiimmm:KK52:

bende yeni evlendim geldim :KK55:
nasılsınız şekerler :KK3:

hoşgeldin aramızaaa:KK42:

bilemiyorum ki :KK1:
bakıcam bakalım nasıl karsılıyosunuz misafiri :KK9:
güzeldir benm adım :KK12:

canm misafirleri türk misafirperverliğine göre ağrlarız ama sen bnce misafir olma kalıcı ol :KK76:

kızlar size bir şey soracağım şu smileyleri nasıl biliyorsunuz ya ben çoğu zaman tek tek deniyorum :KK1: :KK53:

majorcumm bn ezberlemiyormm fazlası yazıyo ya ordan seçiyorm..:103::119:

aaa neden kiii bnm bildiğim sadece turk kahvesi serbest ness yasak olurr..

bu arada bn kötüyüm kızlarrr
sanki gözbebeklerim burnumun ucuna bakıyor gibi miğidem de bi garip ne oluyoo banaaaaa:KK14::83:

ben geldiiimmm:KK52:

hoşgeldin aramızaaa:KK42:

canm misafirleri türk misafirperverliğine göre ağrlarız ama sen bnce misafir olma kalıcı ol :KK76:

majorcumm bn ezberlemiyormm fazlası yazıyo ya ordan seçiyorm..:103::119:

aaa neden kiii bnm bildiğim sadece turk kahvesi serbest ness yasak olurr..

bu arada bn kötüyüm kızlarrr
sanki gözbebeklerim burnumun ucuna bakıyor gibi miğidem de bi garip ne oluyoo banaaaaa:KK14::83:

yaa benim yine körlük tutuyor nerde daha fazlası diyor prenses :KK53: göremiyoruumm :KK14:

bu arada psikolojik olmasın kuzuu..bana da hem başım dönüyor gibi gelirdi..

yaa benim yine körlük tutuyor nerde daha fazlası diyor prenses :KK53: göremiyoruumm :KK14:

bu arada psikolojik olmasın kuzuu..bana da hem başım dönüyor gibi gelirdi..

valla bilmiyorum ama pisikolojiksee bn bu pisikoljiyeee:KK47:
inş.gelir bnmkide rahatlarımm..eğer hamileysem nedn tek çizgi çıktı

valla bilmiyorum ama pisikolojiksee bn bu pisikoljiyeee:KK47:
inş.gelir bnmkide rahatlarımm..eğer hamileysem nedn tek çizgi çıktı

yok değilsinidir prensesim yaa ..
bak stres yaptıkça gelmiyorr..
ben psikolojik olarak nerdeyse aşermelere başlıcaktım..bu gün adet olmasam test yanlış diye düşünücem o kadar inandırmışım kendimi..
ay bebiş mi istiyorum acabaa :KK52:

geldim geldim hoşgördüm :KK12:
nasıl gidiyo bakalım evlilikler:KK16:
iy gidiyo yuvarlana yuvarlana götürüyoruzz iştee:KK53::KK53:

öğle tatilinde ayakkabı bakarken koşturuyodum,bomba gibiydim şimdi yine bi halsizlik çöktü ,üzerine bi de karın ağrısı :26:
benim bu işe karşı alerjim var galiba dılarıda hissetmiyorum hastalığımı :KK9:
asencim bu arada Allah anane ve babanelerinize uzun ömür versin...

benimki de regl öncesi duygusallığı olsa dün gece annemlerden geldim ya eşimden önce uyudum..uyumadan ya annemle babama bişey olursa naparım ben diye ağladım :KK14: çocuk gibiyim yaa :KK50: bi duygusaldım dün gece..

hoşgeldin canım..
buraya gelen ce diyo gidiyor :KK31:
iyi karşılayamıyo muyuz acaba:KK9:
sen kal pembe gelin bak adını da sevdim :KK52:

allah seni sivitcann:KK53: bencede senin işe karşı alerjin var ben anladım:KK53::KK53: benim ,için işyerinde oralet varsa oralet ısmarla kendine benden olsun çok severimm :KK53::KK53::KK53:

oooo süper o zman :KK23:
pastalar börekler ben hep gelirim buraya :KK55::KK56:
neden kacıyolar kı anlamadım o zaman :KK53:
iyiyim napım 3 gün sonra 3 ay olucak evleneli evli mutluyum :KK16:
öğretmenim bi de bu arada siz neler yapıosunuz :KK34:
bende atanamayan bi öğetmenim tatlımmm:KK52::KK52::KK52: hoşgelddin daha bi çok kez :KK52::KK52::KK52:

aaa herks gitmiiiş :KK50:
ama asen burda yakaladımm :KK8:
asoşum yaa ben geliyorum artık ö.sonraları sen yoksunnn yazmıyosun hiçç :KK50:

geldim tatlış kocaya süpürge açtırdım yatağı tplattım bende toz aldım anca oturdm:KK76::KK76:
bu arada bi de kör ebe oynadık salonda:KK70::KK70:

Son düzenleme:
iy gidiyo yuvarlana yuvarlana götürüyoruzz iştee:KK53::KK53:

allah seni sivitcann:KK53: bencede senin işe karşı alerjin var ben anladım:KK53::KK53: benim ,için işyerinde oralet varsa oralet ısmarla kendine benden olsun çok severimm :KK53::KK53::KK53:

bende atanamayan bi öğetmenim tatlımmm:KK52::KK52::KK52: hoşgelddin daha bi çok kez :KK52::KK52::KK52:

geldim tatlış kocaya süpürge açtırdım yatağı tplattım bende toz aldım anca oturdm:KK76::KK76:
bu arada bi de kör ebe oynadık salonda:KK70::KK70:

wwoowww asoş iş yaptırmış kocasınaaa darısı başıma :KK52:
gerçekten mi körebe oynadınız yoksaaaa :KK9:
ayhh +18 şeyler geliyo aklıma :KK9:

X