- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.501
Günaydın tazecikler :)
prenses ve sweat nerdeee????
merakla bekliyorum ne oldu sonuçlar?
bakalım yeni annelerimiz var mı :)
günaydınn kızçelerrrrrr
domajor burdasın galiba sana özel günaydın
sonundaa başarıyla test yaptımmmm
sonç negatif yani teyze olamıyorsunuz
verdiğim geçici rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
ayprenses inşallah senin de istediğin gibi çıkar
asen içindeki sese selam ben onu baştan yanlış anlasam da haklıymış
inşallah Allah istediğimiz zaman bebişmimize kavuşmayı nasip eder-amin-
bu arada dışarıda kar tutmuş..nasıl gidicem ben işeee
öptüm hepiniziii
günaydın kızlarrr
ayy darısı basımaaa cok sevindim...allah hayırlısını nasip etsin cnmmm
hayrlı sabahlar arkadaşlar sweatfebruary27 do_major nasılsınız? bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz ama nasib bakalım,benden 1 ay sonra evlenen arkadaşım hamileymiş Allah bizlere de nasib etsinbir kuralı felan yok dimi bu işin arkadaşlar :) her ay adet olunca şaşırıp kalıyorum :26: Allah hepimize o güzel duyguyu tatttırsın
günaydın canlarrrr)
o arkadaş prensesin arkadaşıymış, hatta eşiyle prensesi tanıştıran arkadaşmışo prensese seslenmiş ama adında ayşe olanlarda üzerine atlamışız galiba adımızı söyleyesimiz varmış bastırmaya çalışıyomuşuz
Karnim acikti kizlar ya ama evde yalniz olunca yiesimde olmuo ne yicem ki smdi bn rutin kahvaltidanda sikildm acaba markete gdip cornflexmi alsam ama her yer kar bi onun icinde cikamamki sacma yani ne yicem ben off bugun sikilganim nedense
hehehe bnde olmadgini tahmin ediodum yavru kus alemsnz prensesle ikiniz aksam yazsmalarnizi smdi uyanip okudimda cok guldum
Kim ayse kim aysegul isimlernizimi solednz hey allam ya kizlar cok komik topik olmaya basladik
Herkesr gunaydnlar bn smdi uyandim valla ama sicak yataktan henuz cikmadm kocis ustume battaniyeler atmis sanrm doglagazi yukseltmks perdemide acmis uyandgm da manzara gorim die bide basucumua cicek koymus seni sevyrm prensesm yazms ustundeki kagida ben onu bu sabah yolculayamafm kalktgni bile hssetmedm ki
hayrlı sabahlar arkadaşlar sweatfebruary27 do_major nasılsınız? bende 4 aylık evliyim bebek düşünüyoruz ama nasib bakalım,benden 1 ay sonra evlenen arkadaşım hamileymiş Allah bizlere de nasib etsinbir kuralı felan yok dimi bu işin arkadaşlar :) her ay adet olunca şaşırıp kalıyorum :26: Allah hepimize o güzel duyguyu tatttırsın
Herkesr gunaydnlar bn smdi uyandim valla ama sicak yataktan henuz cikmadm kocis ustume battaniyeler atmis sanrm doglagazi yukseltmks perdemide acmis uyandgm da manzara gorim die bide basucumua cicek koymus seni sevyrm prensesm yazms ustundeki kagida ben onu bu sabah yolculayamafm kalktgni bile hssetmedm ki
günaydın kızlarrr
ayy darısı basımaaa cok sevindim...allah hayırlısını nasip etsin cnmmm
romantik koca iyidir :)bazen benimkide not kağıtları bırakır çok da hoş olur
canım günaydın da yapmadın mı sen daha çok meraklandımm..haberdar et bizi..ama sonuç belli gibi bence de neyse..
bu arada günaydın amayacım..
süprizler güzel oluyor da işte arada bir oluyor bizde de..neyse kocişin bi bakışı yeterr..bak özledim şimdi
bu arada nasıl kar yağıyor yaa oturduğum yerden izliyorum süperr..
sekerim bak şimdi
Amaya -->> Ayşegül
Ayprensessi -->> Ayşe
Asen7 -- >> Ayşen
canım günaydın da yapmadın mı sen daha çok meraklandımm..haberdar et bizi..ama sonuç belli gibi bence de neyse..
bu arada günaydın amayacım..
süprizler güzel oluyor da işte arada bir oluyor bizde de..neyse kocişin bi bakışı yeterr..bak özledim şimdi
bu arada nasıl kar yağıyor yaa oturduğum yerden izliyorum süperr..
arkadasım hamilee oldugumu düşündüğümü görmüşş faceden cvp vermeyince burdan seslenmişşş biz acık ettik ama anlamayanlara sende bi güzel anlatıverdin cnm
ben geldiiimmm hamile değilimmmmyaniii tek çizgiii
Allah'ım herkeze istediği zmn nasip etsin...biraz üzüldüm azıcık alışmıştm bu düşünceyee ama daha erkennn cok şükür istediğim olduu
prensess kızdın mı banaaa? ben Nena öyle sorunca söyledim siz zaten yazmıştınız diye:26: :26:
çok sevindim prenses..çok şükür rahat nefes alabiliriz..
ben de yazmıyım demiştim ama benim de biraz içim burkuldu
neyse daha zamanı var..
bi de şey düşündüm şimdi tek çizgi için çok sevindik ya inşallah ileride bebiş istediğimizde görmeyiz o tek çizgiyi..
cnm bn kızmadm bnm listemde 2tane arkadasım var ztn bni bilen biliyo ama bilmeyen arkadslar vardır fln daha fazla dillendirmessek iyi olur diye düşünüyorm:97:
benim de ödüm kopuyor beni biri tanıcak burda diye
sonuçta yazmadığımız şey kalmıyor..
ama insan üşenir gelip başkasının rutinini okumya yaa...
cnm bn kızmadm bnm listemde 2tane arkadasım var ztn bni bilen biliyo ama bilmeyen arkadslar vardır fln daha fazla dillendirmessek iyi olur diye düşünüyorm:97: