Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr

Günaydın tazecikler :)
prenses ve sweat nerdeee????
merakla bekliyorum ne oldu sonuçlar?
bakalım yeni annelerimiz var mı :)

ayy darısı basımaaa cok sevindim...allah hayırlısını nasip etsin cnmmm

Karnim acikti kizlar ya ama evde yalniz olunca yiesimde olmuo ne yicem ki smdi bn rutin kahvaltidanda sikildm acaba markete gdip cornflexmi alsam ama her yer kar bi onun icinde cikamamki sacma yani ne yicem ben off bugun sikilganim nedense

Hoşgeldin sende canım günaydın :)

hmm demek öyleymiş :) bencede sizin pek bi hevesiniz varmış isimlerinizi söylemeye :)

Karnim acikti kizlar ya ama evde yalniz olunca yiesimde olmuo ne yicem ki smdi bn rutin kahvaltidanda sikildm acaba markete gdip cornflexmi alsam ama her yer kar bi onun icinde cikamamki sacma yani ne yicem ben off bugun sikilganim nedense

bence sen patates kızart Nenacıkk :) hem iş çıkar ne güzel canın sıkılmaz :)

Son düzenleme:
hehehe bnde olmadgini tahmin ediodum yavru kus alemsnz prensesle ikiniz aksam yazsmalarnizi smdi uyanip okudimda cok guldum

Kim ayse kim aysegul isimlernizimi solednz hey allam ya kizlar cok komik topik olmaya basladik

sekerim bak şimdi
Amaya -->> Ayşegül
Ayprensessi -->> Ayşe
Asen7 -- >> Ayşen

Son düzenleme:
süprizzzz ben geldimmmm

bizde yetkililer gün içinde girebiliyor internete sırf sizin için binbir bahane ile bilgisayar açılışımı yetkilime yaptırdım
bugün sizinleyim şekerler
gitmeyin bi yere sakın..
hem hava şartlarından dolayı müşteri de yok ohh miss bu gün

romantik koca iyidir :)bazen benimkide not kağıtları bırakır çok da hoş olur

canım hoşgeldin aramıza..ama sürekli katıl bize ce deyip gitme
inşallah Allah sana da nasip eder bebiş..ama daha erken be canımm gezin tozu evlilğin tadını çıkarın..bizim aklımız çıkıyor kazayla hamile kalıcaz diye
ama Allah isteyene istediği zaman versin inşallaahh..
bu arada benim arkadaşımın çalışmalara başladıktan tam 1 sene sonra oldu..ki doktorlar olmaz diyordu..sen umutsuz olma sakın..

Nenacık günaydın....
ne romantik kocan var senin öyle maaşalllah
güne güzel başlamışsız daha güzel devam etsin inşallah...

ayy ben de bu gün inşallah maşallahh diye diye bi hal oldum

günaydın kızlarrr

ayy darısı basımaaa cok sevindim...allah hayırlısını nasip etsin cnmmm

canım günaydın da yapmadın mı sen daha çok meraklandımm..haberdar et bizi..ama sonuç belli gibi bence de neyse..

romantik koca iyidir :)bazen benimkide not kağıtları bırakır çok da hoş olur

bu arada günaydın amayacım..
süprizler güzel oluyor da işte arada bir oluyor bizde de..neyse kocişin bi bakışı yeterr..bak özledim şimdi

bu arada nasıl kar yağıyor yaa oturduğum yerden izliyorum süperr..

ben geldiiimmm hamile değilimmmmyaniii tek çizgiii
Allah'ım herkeze istediği zmn nasip etsin...biraz üzüldüm azıcık alışmıştm bu düşünceyee ama daha erkennn cok şükür istediğim olduu

sekerim bak şimdi
Amaya -->> Ayşegül
Ayprensessi -->> Ayşe
Asen7 -- >> Ayşen

arkadasım hamilee oldugumu düşündüğümü görmüşş faceden cvp vermeyince burdan seslenmişşş biz acık ettik ama anlamayanlara sende bi güzel anlatıverdin cnm

bizde genelde not kağıdı bırakıp kaçan ben oluyorum çünkü ben evden çıkarken eşim hala yatakta oluyor. bizim iş yeri biraz uzak 30-35 dk yol geliyorum. benim koca hiç romantik değil mumları yakıp sürprizler yapan hep benim neyse ne yapayım onun gülüşüde bakışıda bana verilmiş bir hediye gibi zaten

ben geldiiimmm hamile değilimmmmyaniii tek çizgiii
Allah'ım herkeze istediği zmn nasip etsin...biraz üzüldüm azıcık alışmıştm bu düşünceyee ama daha erkennn cok şükür istediğim olduu

çok sevindim prenses..çok şükür rahat nefes alabiliriz..

ben de yazmıyım demiştim ama benim de biraz içim burkuldu
neyse daha zamanı var..
bi de şey düşündüm şimdi tek çizgi için çok sevindik ya inşallah ileride bebiş istediğimizde görmeyiz o tek çizgiyi..

prensess kızdın mı banaaa? ben Nena öyle sorunca söyledim siz zaten yazmıştınız diye :26: :26:

cnm bn kızmadm bnm listemde 2tane arkadasım var ztn bni bilen biliyo ama bilmeyen arkadslar vardır fln daha fazla dillendirmessek iyi olur diye düşünüyorm:97:

aynen öyle canm allah her zmn istediğimiz çizgiyi görmeyi nasip etsn :)) ama kesinlikle kısın hamile kalmak istiyorum kararımı verdm yazın dğum yapaym

cnm bn kızmadm bnm listemde 2tane arkadasım var ztn bni bilen biliyo ama bilmeyen arkadslar vardır fln daha fazla dillendirmessek iyi olur diye düşünüyorm:97:

benim de ödüm kopuyor beni biri tanıcak burda diye
sonuçta yazmadığımız şey kalmıyor..
ama insan üşenir gelip başkasının rutinini okumya yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…